Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Franse Vakantie - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Dit jaar gingen we weer met vakantie naar het zuiden, natuurlijk weer een naturistische vakantie, want Nelly heeft geen fijnere vakantie dan wanneer ze de hele tijd naakt kan rondlopen. (zie ook de Franse vakantie). Maar deze keer hadden we besloten niet naar een camping te gaan, maar eens te boeken in een van die grote complexen aan de Franse zuidkust, met alles er op en er aan, grote zwembad complexen, winkels en restaurants, alles zodanig dat je aan het begin je kleren uittrekt, en pas aan het einde van de vakantie je kleren weer aantrekt. Dus we hadden weinig bagage nodig.

Nelly was gelijk door het dolle heen toen we bij de receptie aankwamen. Voor dat we onze sleutels hadden stond ze naakt achter me. “Zo, die hoef ik de komende twee weken niet meer aan,” verzuchtte ze, “en het weer is hier zalig.” Nadat we ons appartementje hadden ingericht gingen we eens rondlopen op het centrum.

“Wat een hoop leuke mensen,” zei Nelly, “je komt hier ogen te kort. Kom laten we gaan zwemmen.” We legden onze handdoeken op twee stoelen en doken gelijk het water in. Na het zwemmen gingen we heerlijk in de zon liggen om op te drogen en een mooi kleurtje op te doen.

Naast Nelly lag een man die al een paar keer haar lichaam met bewonderende blikken had bestudeerd. Hij stelde zich voor als Tim. Hij kwam uit Maastricht en was hier alleen op vakantie. Nelly begon gelijk een gezellig gesprek en terwijl ik rustig wegdommelde in de zon zat zij gezellig te praten met haar buurman. Na een uurtje vroeg Nelly, of ik mee wilde gaan zwemmen, maar ik lag zo lekker, dus vroeg ze aan Tim of hij meeging.

Door de spleten van mijn ogen zag ik ze samen in het water springen en dollen, en volgens mij zwommen ze niet alleen naast elkaar, maar wat er onder water gebeurde kon je niet goed zien. Maar plezier hadden ze wel zag ik.

Het werd al later en het avondeten werd aangekondigd. We nodigden Tim uit om bij ons aan tafel te komen eten, want hij moest anders maar alleen eten. Dit is een van Nelly’s wensen, heerlijk ’s avonds naakt dineren, lekker fleurten en praten, je zag ze gewoon stralen. Na het eten zaten we nog heerlijk na te genieten van het eten en de warme avond met een glas wijn. Maar aan al dat moois komt een einde want de ober kwam ons melden dat het terras, waar we zaten ging sluiten. “Ik wil jullie graag bedanken voor de gezellige dag,” zei Tim, “mag ik jullie nog uitnodigen voor een drankje bij mij.”

Het was nog vroeg dus graag. Tim had een klein appartement, met een kleine woonkamer met twee stoelen en een groot bed in een andere kamer. We deden de balkondeuren open, maar ook daar pasten we niet met zijn drieën op. “Geen probleem,” zei Nelly en ze ging op de grond zitten. Ik nam plaats in een van de stoelen. Tim kwam met drie glazen wijn aangelopen en zette ze op het tafeltje, daarna ging hij ook naast Nelly op de grond zitten. Nelly wilde haar glas pakken maar moest hiervoor over Tim heen en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was leunde ze op Tim, alsof ze niet beiden naakt waren. Tim moest om niet achterover te vallen haar wel vast pakken. Met een glimlach had ze haar glas en ging weer naast Tim zitten. Ik voelde de bui al hangen, alleen Tim wist nog niet hoe laat het was, die kende Nelly nog niet.

Nelly liet haar ene been wat tegen Tim aanhangen terwijl ze vrolijk doorbabbelde over wat er morgen allemaal te doen was. Ik zag dat Tim zijn hand verlegde en haar been begon te strelen. Als reactie daarop drukte ze haar been nog wat steviger tegen Tim aan. Die liet zijn hand steeds verder over haar been glijden totdat hij op een veel warmere plaats kwam. En het was vochtig daar.

Plotseling stond ze op en zei dat ze even naar de badkamer moest. Terwijl ze weg was vroeg Tim aan mij of ik had gezien wat hij had gedaan en na mijn bevestigende antwoord vroeg hij hoe ver hij mocht gaan. “Zo ver als ze zelf wilt,” was mijn simpele antwoord.

Toen ze terug kwam probeerde ze weer haar glas te pakken en drukte daardoor tegen Tim aan met haar borsten. Die liet zich niet onbetuigd en pakte haar borsten vast en kneep zachtjes in haar tepeltjes. Daardoor staakte Nelly haar pogingen om bij haar glas te komen en liet zich tegen hem aanvallen. Door de schok schoot Tim achterover en rolde Nelly naast hem, op haar rug. Tim wilde naar haar toe rollen, maar omdat alles zo klein was rolde hij boven op haar. Ze gooide haar armen naar achter en ik zag ze wat kronkelen. Ineens begreep ik het, door die bewegingen was Tim ineens bij haar binnengeschoten en zat zeker voor driekwart al in haar kutje. Ze greep hem vast en gaf hem een passionele kus. Toen ze elkaar loslieten, gaf ze hem een duw, zodat hij weer van haar afrolde, ze duwde hem verder zodat hij op zijn rug kwam te liggen, ze ging op hem zitten en schoof toen zijn paal langzaam bij haar naar binnen.

“Zo,” zei ze, “nu ga ik jou eens lekker neuken,” en gelijk begon ze wild op hem te rijden. Tim greep gelijk de wiebelende borsten vast, maar ze zei:” handen thuis, alleen genieten, de rest is voor straks, dit wilde ik de hele avond al.” Tim begon nu in het ritme mee te bewegen en ineens liet Nelly zich voorovervallen, ze was klaargekomen. Tim nam nu het ritme over en even later spoot ook hij Nelly helemaal vol.

Met een zucht ging Nelly weer recht zitten en keek naar mij. “Genoten?” vroeg ze.

“Ja,” zei ik “maar dat moeten we nu afmaken.” Ze kroop van Tim af en ging in de lege stoel zitten. Ik knielde gelijk voor haar en in haar sappige kut begon ik gelijk te pompen. Van het hele gebeuren was ik zo heet geworden dat ik al snel de tweede lading in haar kutje spoot. Zuchtend liet ze zich weer op de grond zakken en kroop tegen Tim aan. Ze speelde wat met zijn half slappe piemel, terwijl hij met een hand met haar borsten en een andere hand met haar kutje speelde. En zij maar praten, alsof ze niet net twee keer geneukt had, over de vakantie.

“Kom,” zei ze ineens, “we gaan naar ons appartement, het is tijd om te gaan slapen, morgen is er weer een dag.”

De volgende dag zaten we na de lunch weer heerlijk te genieten van de zon aan het zwembad. Ineens kwam Tim naar ons toe en vroeg aan Nelly om mee te gaan zwemmen. Na een tijdje stonden ze ineens hand in hand voor mij en Nelly vroeg, “vind je het goed dat ik met hem mee naar boven ga.”

“Wat mij betreft wel,” antwoordde ik,”ik blijf hier nog even liggen.”

“Ik zal de deur niet op slot doen, dan kun je binnen komen wanneer je wilt.”

Rustig bleef ik nog een uurtje aan het zwembad liggen, maar toen ik er aan dacht wat die twee aan het doen waren, begon er bij mij wat te stijgen, wat redelijk ongemakkelijk was in een naturistenparadijs, dus ik besloot maar eens boven te gaan kijken. De deur was inderdaad van het slot, maar in de kamer was niemand, des te meer geluiden kwamen er uit de slaapkamer. Daar binnengekomen zag ik, dat Nelly net stevig werd geneukt, ze keek langs Tim, en zag mij binnenkomen. Ze gaf me een heerlijke glimlach en daarna kwam ze gelijk heftig klaar. “Het is heerlijk,” zei ze tegen mij, “je moet mij ook nog maar proberen.” Dat besloot ik maar gelijk te doen en even later lagen we met zijn drieën op het bed.

“Dit wordt een heerlijke vakantie,” zei Nelly, “en Tim, jij krijgt deze week dezelfde rechten als mijn vriend, je mag me zo vaak neuken als je zin hebt en waar je maar wilt. Maar ik ben niet van jou en ik neuk met wie ik wil.”

Nelly vertelt verder:

De volgende ochtend liep ik met mijn twee mannen hand in hand door het park. Laat ze maar kijken dacht ik, dit zijn mijn dekhengsten. Nadat we een tijdje aan het zwembad hadden gezeten stelde ik voor om naar de kust te lopen, daar was het minder druk en konden we in de zee zwemmen.

Dus de heren namen dekens, drinken en een parasol mee en liepen we verderop de rotsen af naar het strandje dat bij het centrum lag, dus we hoefden ons er niet voor te kleden. Tot mijn verbazing was er niemand, ze wilden blijkbaar allemaal alleen maar aan het zwembad liggen. We spreidden ons lekker uit op het zand en de heren begonnen me heerlijk in te smeren met zonnebrandolie. Alle plekjes werden lekker ingesmeerd, de ene wat intensiever als de andere en dus kwam ik al gelijk klaar. Wat was dat toch, ik laat me hier heerlijk gaan en kom steeds sneller klaar. Maar mijn gekreun had de uitwerking op mijn secondanten wat te verwachten was en ik zat opgescheept met twee stijve pikken en vragende ogen. Ik duwde Tim gelijk naar achteren en ging op hem zitten, pakte zijn pik vast en liet die gelijk bij mij naar binnenglijden. Mijn vriend kon het niet aanzien en ging voor hem staan, zodat ik hem in mijn mond nam en terwijl ik op Tim aan het rijden was neukte mijn vriend mij in mijn mond. Tim had het duidelijk het moeilijkste en kwam al snel kreunend klaar en spoot mij lekker vol.

Omdat ik graag mijn kut helemaal vol sperma heb, kroop ik van Tim af en commandeerde mijn vriend om mij verder te neuken. Met grote halen schoof hij in en uit mijn doorgesmeerde kut en al gillend kwam ik weer klaar. Dat was het sein voor hem om ook mij helemaal vol te spuiten. Al puffend rolde hij van mij af, het was tenslotte best warm en ik bleef zo heerlijk liggen, mijn armen en benen gespreid, mijn kut helemaal vol en dan voelen hoe langzaam het er weer uitloopt. Ik kwam bijna weer klaar van deze heerlijke gevoelens. Na een kwartier zo gelegen te hebben ben ik even in de zee gaan zwemmen om alles weer van me af te spoelen.

Lekker voldaan ging ik nu liggen zonnen. Heerlijk soezen in de zon. Twee mannen naast me die toch niet van me af kunnen blijven en door hun betastingen een soort heerlijke geiligheid in mij laten zitten. Net niet genoeg om je te vergrijpen aan de heren, maar er alleen maar van genieten. Plotseling hoorde ik Tim zeggen, “kijk een zeilboot, die komen recht op ons strand af.” Ik kwam wat overeind en zag een zeilboot recht op het strand afvaren en aanmeren. “Ik ga even kijken,” zei ik, stond op en liep in de richting van de boot.

Aan boord was even niemand te zien, het leek wel een spookschip, maar dan zag ik een man, die op de voorplecht stond. “Dag schone dame,” riep hij naar me, “is dit een privé strand,” vroeg hij.

“Hoezo,” vroeg ik.

“Nu te zien aan uw staat van kleding.”

O ja, dat is waar, ik was nog naakt. “Nee, dit is het strand van het centrum hierboven,” zei ik, “een naturisten centrum.”

“ Aha,” zei hij, “dan moet ik dus alles uit trekken als ik van boord wil.” En de daad bij het woord voegend trok hij gelijk zijn broek uit en wel, wel, wat tevoorschijn kwam was de moeite.

“Kom,” riep ik, “ik zal je helpen bij het uitstappen.”

Hij sprong met een sierlijke boog van boord recht in mijn armen, en door de kracht schoof ik achterover. Hij greep me gelijk beet om mij tegen te houden,maar we gingen samen om met een grote plons in het water. Heel galant werd ik vastgehouden en weer rechtgezet terwijl hij zelf de grootste moeite had om overeind te blijven. Toen hij mij dan ook weer recht had, viel hij tenslotte toch om. Ik pakte hem bij de hand en trok hem lachend overeind.

“Zo blijven we bezig,” zei ik lachend, “maar je verdient een beloning voor je ridderschap,” en ik kuste hem recht op de mond, terwijl ik mijn armen om hem heen sloeg en me tegen hem aandrukte. Na een korte schok reageerde hij gelijk en kuste me direct terug. Dat werd een gepassioneerde kus en ik voelde wat in beweging komen beneden tegen mijn buik.

“He, er vraagt er nog een om gekust te worden,” zei ik en ik liet me door de knieën zakken. Wat een prachtexemplaar, precies de maat die mij het beste past. Daar ga ik eens lekker mee spelen. Maar dat was buiten de eigenaar gerekend. Ik voelde dat hij me oppakte en neerlegde in de branding. En terwijl de golven over ons heen spoelde lagen we in een standje69, wat kon hij heerlijk beffen, ik hield het niet meer, ik duwde hem van me af en zei, “neuk me, nu en hevig.”

Dat was een duidelijke instructie en plotseling rolde er twee soorten golven over me heen, de zee en de schipper. Dat had ik nog nooit gedaan, neuken in zee, maar ik kan het je aanraden, je voelt je zweven in het water en je voelt de golven van genot door je heen spoelen.

Ik denk dat ik een vloedgolf heb veroorzaakt toen ik klaar kwam. De schipper hield het langer vol ook al omdat ondertussen mijn twee kameraden aan de rand van de zee naar ons stonden te kijken.

Ineens had ik dat door en ik zei tegen mijn neukende schipper, “o trek je er maar niets van aan, dat zijn mijn vakantieneukertjes. Die zijn ongevaarlijk, alleen maar nieuwsgierig.” Dat was te veel voor hem en ineens spoot hij me vol. Wat was dat lekker. En daarna werd je gelijk schoongespoeld door de zee.

Dorst en nog meer dorst, ik kwam uit de zee en vroeg gelijk wat te drinken. Ik nodigde mijn schipper gelijk mee uit en samen dronken we wat fris. Na een uurtje ging hij weer terug naar zijn boot en zwaaiend vertrok hij weer. “Zo,” zei Tim, “nu heb jij ons zo heet gemaakt, ik vrees dat jij vannacht niet meer slaapt.”

De volgende paar dagen gingen eigenlijk rustig voor bij, nou ja rustig, ik werd stevig geneukt door de twee heren en ze zorgden er wel voor dat ik geen behoefte meer had om buiten de deur te eten. Ik werd zo afgerost dat ik alleen nog maar rustig langs het zwembad wilde liggen of hoog uit een beetje rondlopen. Maar het was heerlijk. Ik was al bijna een hele week naakt, zonder maar een keer iets aan te hoeven trekken. Het enige stukje textiel dat ik nodig had was mijn handdoek om me mee af te drogen. Zo wil ik nog wel eens een reis door Europa maken, maar ik vrees dat de politie daar niet mee akkoord zou gaan.

Aan alle mooie dingen komt een einde, dus ook aan deze vakantie. De jongens hadden me heerlijk verwend en dus wilde ik iets voor ze terug doen. Bij het ontbijt op de voorlaatste dag zei ik tegen ze dat ik heel blij was hoe ze me verwend hadden en dat ik op de laatste dag voor hen iets wilde doen,wat ze graag wilden. Ze begonnen gelijk dat zoiets niet hoefde en dat ze al blij waren gedurende de vakantie met wat ik allemaal al had gedaan. Maar ik hield voet bij stuk en ineens zag ik mijn vriend lachen.

“Ik geloof dat ik wat weet, ik ga het even overleggen en dan komen we terug.” Ze liepen beiden even weg en na tien minuten kwamen ze terug met een glimlach.

“We weten wat jij voor ons kan doen. We hebben niet alleen genoten van je lichaam als we met je bezig waren maar ook als we keken hoe je met de ander neukt. Maar het mooiste om te zien was toch die keer dat je met die schipper in het water lag te neuken, dat was een heel mooi zicht. Dus behalve dat wij je vandaag neuken, wilden we je ook een keer zien neuken, hoe wilder hoe liever. Wil jij kiezen hoe of regel je zelf een show voor ons.”

Daar moest ik even over denken. “Nee, ik heb gezegd dat ik zou doen wat jullie leuk vinden, dus zeggen jullie maar hoe je het wil hebben, jullie kennende heb ik er nu al zin in.” Net op dat moment hoorde ik ineens in het Frans achter me zeggen, “Nelly, ben jij het.”

Ik draaide me om en stond oog in oog met de zoon van de Franse postbode, die ik vorig jaar had ingewijd in het vrijen. (zie de Franse vakantie 1). Toen ik blij verrast reageerde, kwam hij gelijk naar me toe en sloeg zijn armen om mij heen. “O ik ben blij om je weer te zien.” Daarna liep hij naar mijn vriend en begroette hem ook. Nadat we een tijdje met hem hadden staan praten vroeg mijn vriend of hij hier alleen was. “Nee,” zei hij, hij was met twee vrienden op de camping, die hier naast het centrum lag. Hij was even naar hier gelopen om boodschappen te doen. “Dan heb ik de oplossing,” zei mijn vriend, “hebben jullie zin om bij ons een glas wijn te komen drinken, het is onze laatste dag.”

“ Zeker,” zei hij met een blik op mij, “we zijn over een half uur bij jullie.”

Wij liepen weer terug naar ons appartement, na nog even in de winkel wat extra wijn te hebben gekocht. “Nu,” zei Tim na wat uitleg van mijn vriend over wat er de vorige vakantie was gebeurd, “dan is de show geregeld, jij mag die met de drie Fransen voor ons opvoeren.”

Mmmm, ik werd al geil bij de gedachte.

Na een half uurtje en een Frans kwartiertje stonden ze voor de deur, drie mooie naakte jongens helemaal voor mij. Jr. keek me al begerig aan, de andere twee keken toch wat schuchter, die waren nog niet zo dicht bij een naakte vrouw geweest blijkbaar. Nadat iedereen van wijn was voorzien vroeg ik aan Jr. of hij aan zijn vrienden had verteld wat er vorig jaar was gebeurd. Hij werd gelijk rood en zei, “nee.”

Ik begreep dat hij maar een deel van het verhaal naar buiten toe wilde hebben. Ik vertelde tegen de andere twee dat ik hem had ontmoet op de camping en dat hij met mij had geneukt. Dat gaf al een hele schok, omdat ik dit zo openlijk vertelde. En dat ik ze nu hier had uitgenodigd om het nu met zijn drieën over te doen. De schatjes, ze wisten niet meer waar te kijken: “maar uw vriend en zijn vriend zijn erbij.”

“ Die mogen niets, alleen kijken,” zei ik gedecideerd. Gelijk schoof ik naar mijn neukvriendje van vorig jaar en toonde hem mijn borsten. Dat was niet tevergeefs want gelijk pakte hij ze vast en begon aan mijn tepel te zuigen. Ik liet me langzaam naar achteren zakken totdat ik in de schoot van een van de jongens lag en pakte achter me zijn nek vast en trok hem naar beneden om een felle kus te geven. Jr. zakte inmiddels af en begon aan mijn kutje te likken. Hij had duidelijk bijgeleerd. Ik begon te kreunen van genot. Nr. 3 had nu ook zijn schroom overwonnen en nam de vrijgekomen positie bij mijn borsten in en begon aan een tepel te zuigen en kneep zachtjes in de andere. Zo werd het wel heel lekker voor mij en ik kwam rillend klaar. Ik maakte mij los uit de omklemming en greep om mij heen De eerste piemel die ik te pakken kreeg trok ik naar mij toe en begon er op te zuigen. Tegelijk voelde ik dat er een tegen mijn kutje aandrukte en daarna met een stoot bij mij naar binnen schoot. Tegelijk was Nr. 3 nog steeds bezig met mijn tepels. Ik werd in een langzaam tempo maar met harde stoten geneukt, waardoor bijna de andere piemel uit mijn mond schoot. Aan het gekreun en het pulseren merkte ik dat de eerste neuker in mij klaar kwam. Ik was nog niet zo ver, maar er waren er meer.

Mijn borsten werden losgelaten en even later voelde ik weer een piemel bij mij binnenglijden. Die had een ander tempo, als een sneltrein werd ik genomen. Dat kreeg ik niet meer gecombineerd met die andere in mijn mond en ik liet die los voor ik hem eraf zou bijten. Wat lekker was dat, ik was vrijwel gelijk weer aan een hoogtepunt. En hij ook, zodat nu nummer drie mijn werk maar afmaakte in mijn kutje en in een paar slagen kreeg ik de derde lading. Uitgeput lag ik op de grond, heerlijk na te genieten. Ineens realiseerde ik me dat er nog twee toeschouwers waren en ik vroeg ze of ze tevreden waren met de show.

“Ik denk,” zei mijn vriend, “dat die nog niet helemaal afgelopen is.”

Ik keek om mij heen en zag weer drie stijf staande heren om mij. Ik kwam overeind en ging op mijn knieën zitten. Ze gingen dicht bij elkaar staan en om de beurt begon ik ze te pijpen. Dat was lekker. De een na de andere kwam klaar en spoot alles over mij heen, mijn borsten zaten helemaal onder en mijn kutje droop nog van de eerste ronde. Glibberend van hun en mijn geil ging ik weer op de grond liggen. Ik vroeg of ik nog een afscheidszoen kreeg van ze en vroeg Jr. om de groeten te doen aan zijn vader. Daarna vertrokken ze weer.

“Zou jij niet eens gaan douchen, dan kunnen we nog even gaan zwemmen, voordat we je bedanken voor deze show,” zei Tim.

En ik ben gaan douchen, en zij hebben me bedankt. Wat had ik een heerlijke vakantie. De hele tijd naakt, twee heerlijke neukkameraden, en mijn shows met de schipper en de jongens. Zo wil ik altijd wel vakantie. Maar morgen moet ik weer wat aantrekken helaas, het zal wel weinig zijn, ik zal er tenslotte weer aan moeten wennen. Gelukkig hebben we thuis verwarming.