Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Geile Glazenwasser

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Ik zag Pieter voor het eerst op een snikhete zaterdagmiddag. Ik zat thuis, lag op de bank met een biertje naar de tv te kijken. Plotseling hoorde ik gestommel bij het raam, een ladder werd er tegenaan gezet en bewoog ten teken dat er iemand omhoog klom, juist: de glazenwasser. Omdat ik hem nog nooit gezien had, keek ik met een schuin oog naar wie er omhoog kwam en met het andere oog naar de tv.

Eerst kwam z'n hoofd; leuke knul, jonge kop met kortgeknipt zwart haar en een open gezicht. Onmiddellijk was m'n aandacht weg van de tv en volledig gericht op wat er nog meer naar boven kwam. Vervolgens zag ik een mooie harige en gebruinde borst, waar het zweet in straaltjes vanaf liep.

-Mmmm-, dacht ik, -dat ziet er heerlijk uit, zeg, wat zou-ie aan hebben-, vroeg ik me af. Dat antwoord liet niet lang op zich wachten. Twee welgevormde benen staken in een kort afgeknipte en daardoor lekker strak spijkerbroekje!

-WAT een stuk!-, dacht ik, -daar wil ik even van genieten-. Hij knikte vriendelijk, terwijl ik liggend vanaf de bank toekeek hoe hij begon met het insoppen van het raam.

-Dat mag-ie bij mij ook doen!-, droomde ik en ik genoot van deze prachtige aanblik. Hij keek me weer even aan en glimlachte. Even leek het erop dat hij m'n gedachten kon lezen, maar al gauw was-ie driftig aan het wassen. Hij boog licht om z'n spons van nieuw water te voorzien en ik kon duidelijk de meer dan sensuele lijnen van z'n lichaam zien. Ik realiseerde me helemaal niet dat ik hem de hele tijd maar aan bleef kijken en weer keek hij m'n richting uit. Ik glimlachte naar hem en hij deed hetzelfde bij mij. Nu begon m'n hart toch behoorlijk te bonzen van pure opwinding! We bleven elkaar wat langer dan normaal aankijken. Tijdens het lappen en zemen bleven we elkaar steeds met lange tussenpozen aankijken. Ik besefte opeens dat ik niets liever wilde dan hem dicht bij me te hebben, hem vast te houden en z'n hele lichaam af te tasten, te strelen en te kussen.

Hier moest ik werk van maken, want straks was-ie klaar en was het te laat; ik besefte toen niet dat ik er, vanuit zijn standpunt gezien, wel erg verleidelijk bij lag op de bank in m'n kortje broek en strakke t-shirt, maar dat zou hij me pas later ooit eens vertellen.

Nog voordat ik iets had verzonnen, klom hij vanaf z'n ladder op m'n balkon en stak z'n hoofd door de openstaande deur.

"Mag ik misschien wat schoon water van je?".
"Natuurlijk", stamelde ik, "kom verder, ga even zitten, dan pak ik het wel voor je". Ik nam de emmer van hem aan en hij ging op de tweezits-bank zitten die haaks stond op de driezitter waarop ik net nog lag. In de keuken liet ik het water in de emmer lopen en riep:

"Wil je misschien iets drinken?".
"Nou graag", was het antwoord. Ik stak m'n hoofd door de keukendeur en vroeg:
"Bier?".
"Ja, lekker", zei hij en ik pakte een ijskoud fles Heineken uit de koelkast voor hem. Terwijl ik het bier in z'n glas schonk, liep ik de woonkamer weer in en zette het voor hem neer.

"Dank je wel", zei hij en nam een lange teug. Hij genoot van het bier en ging ontspannen achterover zitten op de bank. We stelden elkaar voor en keken elkaar aan.
"Ik ben nog nooit zo lang door een klant bekeken, Kevin", zei hij plotseling. Ik voelde dat er meer in zou zitten.
"Nou, Pieter, dat komt dan mooi uit, want ik ben nog nooit zo lang door een glazenwasser bekeken!".

Daar moesten we allebei hartelijk om lachen. Ik ging weer op de bank liggen en zei:
"Bovendien ben je het aankijken meer dan waard". Ik speelde een belangrijke troef uit en liet hem zo merken dat ik hem erg leuk vond.
"Dat is wederzijds", zei hij en ik voelde het bloed door m'n aderen razen.
"Wat vind je zo leuk aan me?", vroeg hij.
"Alles en helemaal hoe je er uitziet in die strakke broek", antwoordde ik en speelde nog een troef uit:
"Die staat je heel erg sexy, Pieter". Hij stond op.
"Wil je hem nog eens goed zien?", vroeg hij en zonder een antwoord af te wachten draaide hij zich langzaam om z'n as heen. Ik zag inderdaad wat ik al door het raam zag: een prachtig lichaam: lekker gebruind, best wel gespierd en een heerlijk strak kontje. Z'n billen puilden uitdagend, bijna uitnodigend uit z'n korte spijkerbroek en ik voelde m'n paal harder en harder worden. Het kon bijna niet anders dan dat hij dat moest zien en inderdaad: z'n blik bleef rusten op de enorme bobbel tussen m'n benen. Ik kon en wilde het niet verbergen.

"Ik zie dat je er echt aan toe bent, he?". Toen speelde ik m'n laatste troef uit:
"Als je daarmee bedoelt dat ik dolgraag met je naar bed wilt, dan heb je inderdaad gelijk!".

Nu liep hij op me af en ging voor me staan. Ik keek, nog steeds op de bank liggend, naar hem op.

"Laat me maar eens zien hoe graag je wilt!", sprak hij nu en zette uitdagend z'n handen in z'n zij, terwijl hij wijdbeens naast me stond. "Laat maar eens zien hoe geil je me kunt maken en hoe lekker je me kunt verwennen!". Ik keek weer omhoog en terwijl ik langzaam en sensueel over m'n harde paal wreef zei ik zachtjes:
"Mmmmm, je bent ZO lekker dominant, Pieter, je maakt me zo NOG geiler!". Hij glimlachte weer en zei:
"Je praat teveel, Kevin, laat eens wat zien!". Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe. Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan. Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul! Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open. Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok.
"Ooooh, Pieter, wat een opwindend slipje; je bent al zo lekker nat!", kreunde ik, "mmmm, en het ziet er zo heerlijk gevuld uit!". In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren. Ik hoorde Pieter nu ook kreunen.
"Haal 'm eruit! Ik wil 'm in je mond hebben!". Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht.

Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen. Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me. Dan zette Pieter zich met z'n knieen aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken. Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan!

Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan.
"Dat ziet er lekker uit!", gromde hij goedkeurend en wreef heerlijk sensueel over m'n broekje, terwijl ikzelf even goedkeurend dat heerlijke kontje vlakbij me van hem bewonderde. Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Weer klonk goedkeuring:
"Mmmm, lekker nat, dik en hard; precies zoals ik ze wil hebben!". Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen.

Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken. Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet.

Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen. Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond:

"Pijp me! Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het!", hijgde hij onsamenhangend en vol vuur.
"Oooh jaaah, Pieter, ik verlang ontzettend naar je, neuk me, liefste, neuk me met die hete, dikke, geile paal van je, neuk me diep!", kreunde ik hijgend van genot en likte uitdagend en vol passie vanaf z'n ballen over z'n hele schacht om hem aan te moedigen! En toen begon het...

Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: als dominante man een andere diep in z'n mond te neuken was voor hem een van de lekkerste dingen die hij als dominante man met een onderdanige man kon doen. Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: een dominante man lag bovenop me, neukte me met kracht in m'n mond en zou z'n hete sperma helemaal over me heen spuiten tijdens z'n orgasme!

Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen:

"Ooohhh... zo geil... om je in je bek te neuken...!". Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam! Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen...

"Ooohhh jaaahh, kom maar, schat... spuit me onder... laat me je hete geil proeven... ik wil alles van je hebben...!".
"Hier geile slet!" waren z'n laatste woorden voordat 'n hevig orgasme begon en Pieter's lul boven m'n gezicht explodeerde! Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen. We keken elkaar hijgend aan.

"Jeez, dat was geil, Kev!", zei hij schor. Ik was het volledig met hem eens!
"Supergeil! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig!" en ik wreef uitdagend z'n sperma over m'n body. Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan.

"Godnogaantoe!", zei hij, "jij bent zelf nog niet gekomen!". Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust:
"Pieter, wat ik net met je heb meegemaakt, is oneindig veel lekkerder en geiler dan veel orgasmes die ik eerder had met mannen". Hij leek op slag weer wat geruster.
"En bovendien", zei ik, terwijl ik uitdagend m'n hand tussen m'n benen liet verdwijnen en ze uitnodigend uiteen spreidde, "je kunt er nog steeds wat aan doen, liefste...".

"Mmmm, je bent zo ontzettend geil en uitdagend; precies zoals ik m'n vent wil hebben!". Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten.
"Maar wat jij kan, kan ik ook!" en hij schoof z'n kontje uitnodigend, heel uitdagend en bijna verlangend naar achteren...

Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield!

"Oooh Pieter, jaaaahhh, ik wil je zo ontzettend graag neuken, oooohhhh... je heerlijke aars voelt zo geil op die manier... mmmmmmm, leidt me naar binnen, liefste...". Ik schoof onrustig onder hem heen en weer. Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: hij reikte naar achteren, greep stevig de drijfnatte schacht vast en sloeg m'n naakte, bijna rood-paarse eikel 'n paar keer hard en dwingend tegen z'n billen aan, alsof-ie me duidelijk wilde maken, dat dat de plek was waar-ie me wilde hebben!

Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn. Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten. Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat!

Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam. Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: ik duwde m'n onderlichaam weer naar boven, terwijl Pieter zich naar beneden perstte. Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en tenslotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme. Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door. Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was! Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen.

"Oooh Pieter... ik... ga... komen", schokte ik kreunend.
"Kom! Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen!", schreeuwde hij bijna en twee seconden laten ontplofte ik! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem!

Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden. Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: toen ik hem voor het eerst zag in z'n sexy korte, strakke spijkerbroek, z'n mooie benen, die brede, harige en mannelijke borst, onze eerste, voorzichtige uitwisselingen van genegenheid, hoe hij wijdbeens en uitdagend voor me stond, hoe ik dat heerlijk strakke kontje vasthield, hoe ik hem voor het eerst pijpte en nu dit...!

Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden. Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond.

"Je was er echt aan toe, schat", zei hij zachtjes en kuste me nogmaals. Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was... Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen. Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe. Onze tongen gleden langzaam en vol passie om elkaar heen als heerlijk naspel van een fantastische middag samen. Inmiddels liep die middag wel ten einde en Pieter moest enkele klanten af. Hij stond op en begon zich aan te kleden. Hij stapte in dat sexy, zwarte slipje en trok z'n zalige, korte spijkerbroek weer aan, terwijl ik 'm, liggend op de bank, bijna watertandend bewonderde. Ik was nog geen 10 minuten geleden klaargekomen, maar kreeg nu al weer zin in hem! Ik wilde hem weer zo snel mogelijk bij me hebben en vroeg voorzichtig:

"Zie ik je weer snel?". Hij liep naar me toe en stond naast de bank stil. Ik keek omhoog en hij naar beneden.
"Vanavond om 8 uur ben ik weer bij je, als je dat goed vind?". Ik streelde met m'n hand langzaam over z'n benen omhoog.
"Ik wacht op je, liefste", zei ik zacht, terwijl ik naar hem omhoog keek.
"Dat weet ik", zei hij en boog zich naar me toe. Na een laatste kus liep hij naar de deur, draaide zich nog eenmaal om en keek me aan.
"Trek iets sexy aan", zei hij en even later viel de deur in het slot. M'n hart klopte van opwinding met de gedachte dat ik hem over een paar uur weer zag.
-Iets sexy-, dacht ik en liep naar m'n kledingkast. Na even rondgekeken te hebben, wist ik het opeens: een lekker strakke zwarte tanga en daaroverheen die superkorte, zijden kimono waar ik me altijd zo geil in voelde; dat zou hij echt sexy vinden! Ik begon al te duizelen bij de gedachte om Pieter op die manier te ontvangen en hem heel geil te verleiden in die kimono, om z'n handen eronder te voelen gaan, om hem heet te maken met dat geile slipje daaronder en om uiteindelijk in die outfit lekker stevig door hem te worden geneukt!

Onmiddellijk begon ik met de voorbereidingen voor die avond. Op de bank en de vloer zaten overal spermavlekken en ik maakte alles grondig schoon, zodat alles er even later weer als vanouds uitzag. Ik at wat, dronk wat en liet het bad vollopen. Even later lag ik languit in het warme water en dacht na over alles wat er gebeurt was en alles wat er nog stond te gebeuren die avond en nacht, want ik was vastbesloten om Pieter die avond niet meer te laten gaan en er zeker van te zijn om 's morgens in zijn armen wakker te worden... Ik controleerde of ik genoeg spullen in huis had voor een heerlijk ontbijt en controleerde ook m'n drankvoorraad. Alles was er in overvoeld en dus hoefde ik er gelukkig niet uit. Hoewel: dat zou de tijd wel wat sneller laten gaan, want tegen de tijd dat ik klaar was, duurde het nog ruim 'n uur voordat-ie kwam en ik moest dus nog 'n uur geduld hebben voordat ik m'n stuk weer zag. Ik besloot om me maar meteen om te kleden en rustig op hem te wachten. Ik liep naar de slaapkamer, trok m'n spannendste en strakste zwarte tanga-slipje aan en trok m'n kimono aan. Onmiddellijk voelde ik me supergeil in die outfit; het zat ten eerste lekker, maar ik besefte ook dat de geringste beweging van me, ervoor zorgde dat Pieter alles zou kunnen zien wat ik daaronder allemaal had zitten... Het leek me heerlijk om voor hem te staan en iets in te schenken voor 'm, terwijl ik me lichtjes bukte en hem een blik te gunnen op m'n zwarte slipje onder de kimono. Pieter te verleiden was sowieso al iets wat me enorm opwond, maar in deze outfit was het om bijna spontaan van klaar te komen! Om kwart over zeven was ik helemaal klaar voor hem en zat in de bank naar de tv te kijken.

-Nog drie kwartier-, dacht ik, -jezus, wat duurt dat lang!- Ik kon, tot m'n stomme verbazing, echt niet meer wachten en verlangde ontzettend naar z'n komst.

Ik besefte dat ik voor het eerst van m'n leven echt verliefd was geworden op een man. Bij alle mannen die ik hiervoor heb gehad, was daar geen sprake van. De meeste waren trouwens one-night-stands geweest en ging het ons beiden erom alleen maar met elkaar naar bed te gaan en de paar relaties die ik heb gehad, die langer duurden dan een nacht, waren hooguit 'n weekendje of 'n paar dagen en ook daarbij ging het zuiver en alleen maar om elkaar te neuken. Zelden werd er getongd, soms een kort voorspel, maar nooit langer of meer dan wat gestreel; veel vaker werd er meteen naar bed gegaan en geslapen, om dit in de ochtend weer te herhalen. Een ander groot verschil met andere mannen met wie ik het bed had gedeeld, was dat ik in die relaties nooit en te nimmer een onderdanige rol had gespeeld; sterker nog: in de meeste gevallen was ik de meest dominante partij en in het beste geval waren we allebei even aktief en ondernemend naar de ander toe.

Met Pieter was dit totaal anders; ten eerste wist ik vanaf het allereerste moment dat ik hem die middag zag, dat hij de ware voor me was, dat hij zo totaal anders was dan alle andere mannen daarvoor en dat ik gewoonweg helemaal ondersteboven van hem was, hopeloos verliefd, precies de man die ik al die jaren zocht. Daarbij kwam ook nog eens, dat toen hij wijdbeens naast me stond die middag, met z'n handen in z'n zij en me uitdagend vroeg hem te laten zien hoe graag ik hem wilde, ik me onmiddellijk onderdanig opstelde en hem erkende als de dominante partij. Het gekke was, dat ik me daar heerlijk bij voelde; ik was nog niet eerder een man tegen gekomen waar ik me onderdanig tegenover kon en wilde opstellen, maar Pieter had een natuurlijke dominantie waartegen ik absoluut geen weerstand kon (en wilde!) bieden. Zoals ik deed, moest haast wel bij hem overkomen als was ik een verliefde puber, dat ik m'n overduidelijke best deed hem te behagen en hem te verwennen, maar later zou ik van hem begrijpen, dat dat juist hetgene was waar hij zo van hield, zoals ik ook later van hem zou leren, dat hij graag verleid werd door me, het liefst in een sexy outfit, mezelf uitdagend gedragend

Ik zat hooguit 'n paar minuten zo met m'n gedachten en toen ging de bel. Dat kon Pieter nooit zijn en ik had geen zin in ander bezoek, dus ik liep naar de deur en keek door het ronde spiongat.

-Toch Pieter!!-, dacht ik, toen ik hem voor de deur zag staan, -hij zal toch niet afzeggen??- Ik keek snel in de spiegel, deed m'n haar goed, trok m'n kimono recht en opende zenuwachtig en met bange voorgevoelens de deur.

"Hoi Kev, ik kon echt niet langer wachten, vind je het erg dat ik er al ben?". Ik wist even niet wat ik hoorde, maar al snel overviel me een enorme vreugde! Niets aan de hand! Hij wilde alleen zo snel mogelijk bij me zijn, die schat!

"Oh Pieter", kon ik alleen nog maar uitbrengen en strekte m'n armen verlangend naar hem uit. Hij liep de deuropening in en we omhelsden elkaar stevig. Ik voelde z'n handen over m'n kimono naar beneden gaan en m'n billen vastpakken. Hij trok m'n onderlichaam tegen het zijne aan en boog zelf wat naar achteren. Goedkeurend keek hij me van top tot teen aan.

"Precies wat ik bedoelde, je ziet er onwaarschijnlijk sexy uit zo!". Ik voelde me trots onder dat compliment en legde m'n armen over z'n schouders om z'n nek.
"Kus me, liefste", antwoorde ik hees en terwijl hij met z'n hak de deur in het slot duwde, sloten onze lippen zich om elkaar om daarna weg te zinken in een heerlijke, lange en natte tongzoen. Ik voelde dat hij m'n billen begon te masseren en ik drong mezelf tegen hem aan, terwijl ik me helemaal aan hem gaf.

Minutenlang duurde onze hete kus en we stonden nog steeds in de gang. Toen vond Pieter het welletjes. Hij liet me los en duwde me hijgend iets van zich af.

"Laten we naar binnen gaan, schat", zei hij en hand in hand liepen we naar de woonkamer. Hij nam plaats op de bank waar we 'n paar uur daarvoor samen nog zo heerlijk hadden geneukt.

"Haal eens een lekker biertje voor me, Kev", zei hij en ik liep onmiddellijk naar de keuken. Na een paar minuten kwam ik tevoorschijn met twee grote glazen bier, bukte me lichtjes en zette een ervan vlak voor hem neer op de salontafel. Terwijl ik me bukte, kon ik m'n zwarte tanga onder m'n korte kimono niet verhullen, maar dat wilde ik ook helemaal niet; ik wilde Pieter laten zien hoe sexy ik er voor hem uitzag en omdat ik vlakbij hem stond, voelde ik onmiddellijk z'n hand tussen m'n benen omhoog gaan. Ik bleef staan en Pieter's hand ging langzaam tot aan m'n slipje. Ik was nog steeds hard en geil van onze vrijpartij van daarnet en toen hij met z'n vingertoppen over de voorkant van m'n slipje ging, voelde hij hoe groot en hard ik was.

"Mmmm, je krijgt er maar geen genoeg van, he", zei hij glimlachend. Ik legde mijn hand nu op de zijne, die helemaal onder m'n kimono verstopt zat en zei:

"Van jou? Nooit!". Ik draaide me naar hem toe en zette m'n beide benen aan weerskanten van de zijne. Toen kroop ik, met m'n gezicht naar hem toe en zat even later wijdbeens op z'n schoot. Ik boog me naar hem toe en weer zochten onze tongen elkaar op; vurig begonnen we weer met elkaar te vrijen en ik voelde me waanzinnig sexy om op die manier bij hem op schoot te zitten; me wijdbeens aan hem over te geven, terwijl ik hem tegelijk m'n sexy slipje liet zien, was iets wat onweerstaanbaar voor Pieter zou blijken te zijn, leerde ik later.

Maar voorlopig deed ik dit nog zuiver intuitief; ik vond het zelf gewoonweg ontzettend geil om bij hem te doen. Ik voelde wel dat Pieter's lul bijna uit z'n strakke spijkerbroek barstte en ik wachtte alleen nog maar op een seintje van hem, om z'n lekkernij eruit te halen en hem heerlijk langdurig te verwennen.

** Einde Deel-1 **