Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


de gevonden camera

Dit is een verhaal uit de categorie Overspel.
Het was een rustige zomer dag en Bregje was terug van een vaartrip met vriendinnen. Ze had het hele weekend gevaren in de Biesbosch en had zich thuis even gedoucht en ging naar haar ouders in Heerhugowaard.
Ik liep door de kamer toen ik een videocamera in haar tas zag liggen, aangezien wij geen videocamera hebben werd ik nieuwsgierig.

Ik zette hem aan en zag een jongen, Jurrian zo bleek later, de camera in de cabine neerzetten. Bregje kwam daar aan tafel zitten in een zomer jurkje, die ze laatst had gekocht omdat ik hem zo sexy vond, met Sander aan haar linkerkant. Jurrian ging naast haar zitten aan de rechterkant en pakte haar vol op haar mond. Als snel zag ik Sander met zijn handen over haar borsten heengaan en zag een hand van Jurrian onder het jurkje verdwijnen. In een soepele beweging was het jurkje van Bregje uitgetrokken en zat ze daar met alleen een stringetje aan tussen 2 andere kerels. Ze zoenden en streelde haar over haar lichaam benen en nek. Bregje kreunde van genot. Ze werd door Sander omhoog getild en Bregje ging op de tafel zitten en liet zich achterover zakken, Jurrian dook met zijn hoofd tussen haar benen en ze kronkelde van genot. Sander ging staan maakte zijn broek los en hield zijn stijve voor Bregje haar mond. Ze likte aan zijn pik en pakte deze met één hand vast en duwde hem in haar mond, ze begon hem te pijpen alsof ze een volleerd porno actrice was. Met lange halen verdween de dikke lul in haar mondje. Jurrian stopte met likken, stond op en trekte zijn broek naar beneden, een grote stijve pik van een centimeter of 25 kwam te voorschijn. Hij pakte hem vast en richtte hem op Bregje haar natte kutje, met een ferme stoot schoof hij in één keer naar binnen. Bregje slaakte een kreun van genot. Je zag haar lichaam heen en weer deinzen door de harde stoten van Jurrian. Sander hield haar hoofd vast en neukte haar in haar mond. Marnix kwam ook in eens in beeld en had niets meer aan, een grote stijve pik stak vooruit en liep naar Bregje toe. Hij stond aan de andere kant van haar gezicht en sloeg met zijn lul op haar wang. Ze draaide zich om en likte aan zijn ballen. Langzaam zoog ze zich een weg omhoog en pijpte de lange lul met langzame halen. Soms kokhalsde ze een beetje als hij zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar mond duwde. Sander en Jurrian wisselde van plek en toen kon je op de camera goed zien hoe groot Sander zijn pik was.
Hij was zeker een kleine 22 centimeter en bijna pols dik. Hij schoof zijn pik langzaam bij Bregje naar binnen en ze kreunde ervan. Jurrian liet zijn pik over Bregje haar gezicht gaan en sloeg een paar keer op haar wang en mond. Snel pakte Bregje zijn lul en begon hem af te trekken, de pik van Marnix zat nog diep in haar keel. Ze wisselde af en toe van stijve naar stijve terwijl ze goed haar best moest doen om die lullen bij haar mond in de buurt te houden. Sander was namelijk bezig haar met grote grove halen te neuken. Haar borsten schuifden op en neer op het tempo waarin ze geneukt werd. Sander kwam luid grommend klaar en liet zich zakken, ook Jurrian kwam klaar en haar gezicht werd onder gespoten met zijn sperma. Marnix stapte weg bij de tafel en draaide Bregje op haar buik, hij tilde haar kont iets omhoog en duwde zijn grote stijve pik naar binnen. Ze hapte even naar adem. Marnix begon haar als een bezetene te neuken en sloeg haar flink hard op haar lekkere kont.
Sander was in de tussentijd al iets bijgekomen en had alweer een flinke stijve lul, hij nam plaats op een bankje en sommeerde Bregje op zijn schoot te komen zitten. Marnix haalde zijn lul uit haar kutje en hielp haar overeind. Ze waggelde naar Sander toe terwijl het zaad langs haar benen naar beneden liep. Ze nam plaats op zijn schoot en hij drukte haar op zijn grote pik het zaad werd er bijna uitgedrukt zoveel ruimte nam deze in beslag in haar kutje. Marnix kwam erachter staan en drukte zijn pik tegen haar anus. Ze kreunde van genot door die dikke pik in haar neukgrotje en wilde vertellen dat ze nog nooit in haar kontje was genomen. Voordat ze het wist zat hij er echter al in en ze schreeuwde het uit, eerst van de pijn daarna steeds meer van genot. Jurrian had de camera weer gepakt en was alles in close-up aan het filmen. Bregje hoorde smeken om harder genomen te worden. Jurrian zei iedere keer: “Wat ben je een sletje he!” en “vindt je het lekker vuile slet”
Bregje antwoordde alleen maar bevestigend. Sander gromde “Wat moet je man hier wel niet van denken! Een beetje het hoertje spelen voor ons”. Marnix haalde zijn lul uit Bregje haar kont en je kon duidelijk het zaad eruit zien lopen, hij nam de camera over van Jurrian en filmde verder.
Jurrian ging achter Bregje staan en zette zijn lul bij de pik van Sander om deze samen in haar kutje te rammen. Met enige moeite gleden ze samen haar natte kutje in. Vrijwel gelijktijdig kwamen ze klaar en Bregje liet zich van Sander zijn schoot zakken. Het zaad droop uit al haar gaatjes.
Jurrian keek de camera en zei "zo moet je dat sletje neuken, dit vindt ze het lekkerste." en zette hem uit.

Enig zins verbaasd en onwijs geil zette ik de camera uit.
Dit had ik natuurlijk nooit verwacht van mijn vrouw maar het wond me zo op.
Misschien vertel ik de rest van de video nog een keer.