Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De inwijding van ons toilet

Dit is een verhaal uit de categorie Plassex.
Wij hebben een nieuw toilet laten maken door twee jongens die ik van op de bouw tegen kwam.Ze wilden het wel doen,zeiden ze en toen ze een paar avonden bezig waren zei Astrid, mijn vriendin tegen mij,waar de jongens bij waren, dat zij als eerste gebruik zou maken van het toilet en dat wij dat alle maal mochten horen.

De jongens zeiden,wij zouden het ook wel willen zien hoor zulke mooie billen op het toilet dat maak je niet elke dag mee,waar op ze zei dat is goed. Later probeerde zij er onderuit te komen door te zeggen dat zij het niet had gemeend maar de jongens zeiden belofte maakt schuld en nu was het zo ver dat het toilet klaar was.

Zo Astrid,zeiden ze nadat ze hun gereedschap hadden opgeruimd en wij aan een pilsje zaten nu onze beloning.Jullie begrijpenhet toch wel dat het een grapje was, probeerde zij maar ik zei, ze hebben gelijk meid kom op jij laat ons zien dat jij gaat pissen. Ze wilde niet en ik trok haar uit de stoel en zette haar voor de jongens neer,trek haar slipje en rokje maar uit hoor want wij willen haar kale kutje goed kunnen zien wanneer zij gaat plassen. Heeft zij een kaal kutje,zei er één nou die wil ik wel zien en Astrid stribbelde nog wat tegen maar ik hield haar goed vast en zei,uit die slip en rokje mannen en daar ging het en stond zij met haar blote kut te pronken.Zo dat ziet er lekker uit was de reactie.

Trek alles nu maar uit,zei Astrid dan kunnen jullie ook mijn volle tieten zien want ik zag jullie wel vaak gluren en even later stond zij spiernaakt en werd ze lekker tussen haar benen gepakt.Zo die is nat,zei er één ben je altijd zo geil.ja zei ze dat ben ik maar nu moet ik plassen en wij gingen met haar mee en daar zat zij met haar benen flink uit elkaar en daar klaterde haar pis het toilet in.Eén van de mannen drukte zijn hand tegen haar pissende kut het spatte in het rond en greep haar bij haar borsten.Mooi die grote bosrten zei hij ze hangen lekker een beetje dat vindt ik geil staan en dan die grote tepels.

Wanneer jullie willen mogen jullie haar wel een beurt geven,zei ik want mijn lset moet vaak gepakt worden.Nou dat wilde ze wel en nadat Astrid zich even had afgespoeld lag ze tussen die jongens in en werd zij heerlijk gepaald en wat ging mijn geile kreng te keer.Ze liet zich in alle openingen pakken en vol spuiten en het laatste zoog zij uit die dikke palen en ons toilet was in gebruik genomen en zij ook