Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Lekkere Buurvrouw

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Zij was alweer tien jaar mijn benedenbuurvrouw in het huis waar ik ook een kamer huurde. Ze was blond, grote borsten, gelovig en een jaar of drie jonger dan dat ik zelf was. Ik vond haar best wel aantrekkelijk en dat was, omdat zij blond was met hier en daar een paar donkere stukken. Zij grote borsten had, een D cup en altijd sexy ondergoed droeg en niet op de laatste plaats vanwege haar zwoel en opwindend klinkende stem en natuurlijk die lieve glimlach van haar.

Het was tijdens een super warme zomer en mijn andere huisgenoten waren op vakantie naar ik dacht, Zuid Frankrijk. Ik was die dag, het was een enorme hete zaterdag even naar de stad geweest om weer eens een lekkere, geile pornofilm te kopen. Ik was namelijk sinds een maand of twee weer vrijgezel en had wel weer eens zin in wat opwinding! Mijn vriendin had na acht maanden onze relatie beëindigd, omdat ik volgens haar wel erg veel met seks bezig was en zij vond dat vervelend omdat zij daar niet zo’n behoefte aan had.

Die avond stopte ik de dvd in de speler en drukte op de play knop. Na de veel te lange waarschuwingen over kopieën en leeftijd en zo, begon dan eindelijk de film. Na een half uurtje had ik het wel gezien. Het was gewoon een miskoop geweest. Ik zapte nog wat langs de tv zenders en deed mijn televisie die aan het voeteneind van mijn tweepersoonsbed stond uit en viel toen als een blok in slaap. Die nacht droomde ik van die film die ik voor het naar bed toe gaan had bekeken en ook van mijn buurvrouw met haar grote borsten en haar opwindende kont. Ik had in die droom al meerdere malen aan haar string geroken en mij daarbij dan afgetrokken, intussen fantaserend dat ik haar in haar kontje neukte en daarin ook klaarkwam. Aan deze droom kwam echter een abrupt einde doordat de wekker afging en het tijd was voor mij om te gaan werken. Mijn lul was nog steeds stijf van die droom, maar ik had echter geen tijd meer om me nog even snel af te trekken.

Ik liep, na het normale ochtendritueel van douchen en ontbijten, naar beneden om mijn fiets te pakken en naar mijn werk te fietsen. Normaal ga ik altijd met de auto, maar het was tenslotte zulk lekker weer, dat ik had besloten om op de fiets te gaan. Bij mijn fiets echter aangekomen, zag ik dat ik een lekke band had, dus rende ik weer snel naar boven om daar mijn autosleutels te pakken en weer naar beneden te gaan. Op het moment dat ik de trap weer afliep, kwam Anna mijn benedenbuurvrouw haar kamer uit. Ze had zich net gedoucht en opgemaakt, waardoor haar haren nog nat waren en de lucht van haar lekkere parfum op mij toekwam gedreven. Dat alles wond me zo op, dat mijn lul meteen weer hard werd. Ik zei netjes, zoals ik dat altijd deed als ik haar zag: “Hallo.” Waarop zij reageerde met: “Oh hoi,” en ze glimlachte daar een beetje verlegen bij.

Er gingen vervolgens een paar dagen voorbij, zonder dat ik haar zag, maar dat betekende voor mij niet, dat ik niet aan haar dacht, want ik kon haar maar niet uit mijn hoofd vandaan krijgen. Ik had Anna ook nog nooit met een vriendje gezien en vermoedde dan ook dat zij nog maagd was, maar dat wist ik niet helemaal zeker. Het zou trouwens wel vreemd zijn als zij dat nog was, want ze was heel erg aantrekkelijk. Ik begon ook steeds meer aan haar en dat lekkere lichaam van haar te denken en hoe ik haar zou verwennen met mijn handen en tong. Hoe ik haar daarmee een lekkere massage zou geven.

Een paar dagen later, het was op een zaterdagochtend en ik was net terug van de bakker, waar ik vers brood had gekocht, toen ik iemand de trap op hoorde lopen en mijn naam roepen. Het was de stem van Anna en ik vroeg me af, waarom zij naar bovenkwam. Ze zag er wonderschoon uit en rook ook weer geweldig. We babbelden even wat over het nog steeds warme weer en toen vroeg ze aan me, of ik niet eens een keertje naar haar douche zou willen kijken, want de kraan lekte wat en zij had me wel eens bij anderen zien klussen. “Natuurlijk kijk ik daar van de week wel even naar,” zei ik tegen haar.

Die avond verveelde ik me een beetje en dacht dan ook, laat ik nu maar eens naar die kraan kijken. Het kon tenslotte geen groot probleem zijn. Ik liep naar beneden en klopte bij Anna aan en het duurde weliswaar even, maar toen deed zij de deur open in een mooie jurk, waarin haar mooie lichaam meer dan eens goed tot zijn recht kwam. Ik vertelde haar dat ik toch maar eens naar die kraan van haar kwam kijken en ze was duidelijk blij dat ik daarvoor al zo snel kwam. Ik constateerde al snel wat het probleem was, haalde mijn gereedschap en maakte de kraan. Toen ik na zo’n vijftien minuten daarmee klaar was en mijn gereedschap weer bij elkaar had, liep ik via haar slaapkamer naar haar zitgedeelte, waar Anna op de bank wat naar de televisie zat te kijken met een glas wijn. Ik vertelde haar dat haar douchekraan niet meer lekte en dat vond ze maar wat fijn, want dat gedruppel had haar gestoord, als ze in haar bed lag. Anna vroeg nu aan mij of ik ook een glas wijn wilde hebben, iets wat ik natuurlijk niet afsloeg.

We raakten aan de praat over haar werk en wat haar toekomstplannen waren en relaties. Wat ik altijd al gedacht, bleek nog waar te zijn ook. Zij had inderdaad nog nooit een vriend gehad en dat was iets wat ze wel jammer vond. We kletsten nog wat door en dronken nog wat meer in de tussentijd en op een bepaald moment keken wij elkaar in de ogen aan en begonnen we elkaar te zoenen. Dat zoenen ging een tijdje door en toen begon ik haar en even later ook mij te strelen.

Nog geen half uur laten liepen we naar haar slaapkamer toe, waar ik haar langzaam begon uit te kleden. Ze had mooie lingerie aan en ook dat deed ik, haar intussen zoenend en likkend uit. Zelf stond ik alleen nog in mijn boxer, maar Anna was intussen al helemaal naakt. Ze ging nu op haar bed liggen en ik draaide haar op haar buik en zette haar toen op haar knieën. Hierdoor kon ik haar mooie kont goed zien. Ik begon haar op haar kont te zoenen en werkte me langzaam een weg naar haar anus toe. Toen ik eenmaal haar anus begon te likken, was zij blij verrast en maakte allerlei geile geluiden, die mij ook erg geil begonnen te maken. Met mijn tong bleef ik aan haar anus likken en terwijl ik met mijn ene hand haar clitoris stimuleerde, bespeelde ik met mijn andere hand haar superharde tepels. Ik vond het geweldig en mijn penis ook, want die was nog nooit zo hard en groot geweest als nu.

Anna begon steeds luider te kreunen opeens kwam ze klaar. Het vocht begon uit haar vagina te druppelen, zo opgewonden was ze geraakt. Ik draaide haar weer op haar rug en gaf haar nu een hele intense zoen op haar mooie lippen en sabbelde daarna aan haar tepels, wat haar al snel weer naar een hoogtepunt toebracht. Vervolgens likte ik aan haar buik en borsten, waarna ik mijn vingers in haar anus duwde, iets wat zij erg lekker vond. Op datzelfde moment stopte ik ook een vinger in haar vagina en begon nu haar clitoris te likken. Weer kwam ze meteen klaar, maar dit keer spoot haar vocht er gewoon uit en haar hele lichaam begon er gewoon van te trillen. Ik likte haar hele natte vagina nu schoon en droog.

Ze lag even wat bij te komen en zag toen dat mijn penis enorm hard en dik was en haalde hem langzaam uit mijn boxer, waarna ze hem begon te likken. Ze nam hem heel diep in haar mond. Ze zoog er stevig op en speelde met haar tong over mijn harde eikel heen. We zoenden elkaar nog een tijdje en daarna gleed mijn penis in haar nog steeds vochtige vagina. Ook al was ze daar nog maagd, ze genoot er echter met volle teugen van, want ze gilde het gewoon uit van geilheid en kwam alweer klaar. Ik legde hierop haar benen in mijn nek en begon haar nu hard te neuken en wel zo dat haar G spot extra gestimuleerd werd door mijn keiharde penis en zij opnieuw een orgasme kreeg.

Ik haalde mijn nog steeds stijve penis uit haar vagina en hield die nu voor haar geile anus. Meteen schreeuwde Anna: “Ja, ontmaagd me ook in mijn kontje! Stop je pik er in!” Hij ging er ook in en binnen een paar seconde kwam ik al klaar. Mijn zaad diep in haar kont spuitend, was dat het meest lekkere orgasme dat ik ooit had gehad en Anna genoot daar ook zichtbaar van.

Ik haalde mijn penis weer uit haar kontje en kuste haar nogmaals op haar mond en begon haar toen weer heerlijk te beffen. Anna trok een nachtkastje open, waar tot mijn verbazing allerlei seksspeeltjes lagen en pakte daaruit een vibrator. Ze kwam weer op haar knieën voor me zitten, met haar kontje naar me toegekeerd en begon zichzelf nu in haar kontje te nemen met die staaf, terwijl ik genietend toekeek. Mijn sperma kwam daarbij langzaam weer naar buiten gedropen en dat was een erg geil gezicht om te zien. Anna bleef daarmee doorgaan en ik begon mezelf hierdoor af te trekken en nadat zij weer een orgasme had gekregen, begon ze mij weer te pijpen, waardoor ik even later nog een keer heerlijk in haar mondje klaarkwam. Ze slikte mijn sperma meteen door, waarop ik haar vertelde hoe lekker ik haar wel niet vond. Die nacht bleef ik bij Anna slapen en de volgende morgen hebben wij haar douchekraan getest, terwijl we een vluggertje deden en elkaar daarna wasten. Anna en ik wonen nu alweer een paar maanden samen en hebben intussen al heel veel op seksgebied met elkaar gedaan, want in tegenstelling met mijn vorige vriendin kon zij er geen genoeg van krijgen.