Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Lingerieverkoopster

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Het was op een donderdagavond en ik liep met een vriend door het winkelcentrum van de stad. Het was koopavond en ik wilde mijn vriendin eens verrassen met een leuk en mooi cadeau, maar dat moest dan wel iets zijn, waar ik dan ook wat plezier aan zou kunnen beleven. Ja… en dan zit er dus maar een ding op en dat is… lingerie.

We liepen net door een wat rustigere straat toen we daar een luxe lingeriewinkel tegenkwamen. Met zijn tweeën liepen we daar naar binnen en werden begroet door een leuke meid die achter de toonbank stond. Ik had haar nog niet helemaal goed gezien, maar door haar stem klonk ze wel aardig. Ik liep wat langs de rekken en was intussen op zoek naar een mooi setje, want dat wilde mijn vriendin altijd wel eens hebben Toen ik een rek gevonden had met wat mooie lingerie, hoorde ik opeens de verkoopster die naast me was komen staan, vragen: “Kan ik je misschien ergens mee helpen?”

Me naar haar toedraaiend, deed mijn mond open vallen van verbazing van wat ik toen zag. Die verkoopster was een enorme lekkere meid van een jaar of vijfentwintig met een lekker slank lichaam en overal de juiste vullingen. Haar borsten zaten verpakt in een veel te laag uitgesneden truitje en lieten niets aan de verbeelding over. Ook kon je goed haar beha daarin zien zitten, door die mooie, dunne bandjes die aan die beha zaten. Haar gezicht was ook al zo supermooi met bruin haar, mooie donkere ogen en ze was heel licht opgemaakt.

Volgens mij was ik echt even naar haar aan het staren, want ze vroeg me opnieuw: “Bent u naar iets op zoek, of kijkt u gewoon even rond?” In mijn gedachten antwoordde ik. Wat jij in je truitje hebt, dat wil ik graag hebben. Maar naar haar kijkend, antwoordde ik netjes: “Nou, ik ben op zoek naar een mooi setje voor mijn vriendin.” Mijn vriend keek me terloops aan en ik zag dat ook hij van haar heerlijke lichaam aan het genieten was.

Ik keek vervolgens die verkoopster weer aan en probeerde intussen mijn blik op haar gezicht te houden, maar haar borsten trokken toch wel de aandacht. “Oh,” zei ze. “Hier heb ik een hele mooie collectie voor je. Vind je dat wat of niet?” “Ja, zeker wel,” antwoordde ik. “Ik vind die wel mooi met die string erbij.” De verkoopster bukte zich voorover om het setje te pakken en toonde me daarbij haar lekkere kontje. “Welke maat moet je hebben?” vroeg ze. “Een cup 75 C,” zei ik. Ze kwam weer recht en gaf mij het lingeriesetje. Ik liep ermee naar de toonbank toe, waar ik het haar weer gaf en waarna zij het mooi voor me inpakte. Omdat zij daarbij af en toe even moest bukken om de inpakspullen te pakken, kregen mijn vriend en ik een prachtig uitzicht op haar heerlijke borsten. Haar truitje viel hierdoor namelijk wat open en je kon haar borsten dan goed zien hangen in die mooie beha van haar.

Mijn vriend en ik keken elkaar hierop aan en konden beiden een grote glimlach niet onderdrukken. Opeens keek de verkoopster omhoog en in een flits keek ik van haar weg, maar ik wist dat zij ons doorhad. Mijn vriend en ik begonnen nu wat grapjes met elkaar te maken over dat schouwspel van daarnet, maar niet al te letterlijk natuurlijk. Volgens mij had ze heel goed door dat wij het over haar hadden, maar ze zei niets en ging gewoon verder met inpakken.

Nadat ze klaar was met inpakken, rekende ik af en liepen wij die winkel weer uit. “Tot ziens en tot snel!” riep ze ons nog na vanachter de toonbank. “Ja, tot zien,” zeiden wij ook, maar eenmaal buiten en uit het zicht van die winkel brulden wij het uit van het lachen. We konden het de rest van de avond ook nergens anders meer over hebben, dan wat zij ons al die tijd had laten showen.

Thuis gekomen, later die avond gaf ik mijn vriendin haar cadeau en zij ging het meteen voor me aantrekken. Even later kwam ze terug uit de slaapkamer en vroeg: “En hoe staat het?” Ik keek naar haar en kreeg er meteen een stijve van. Haar heerlijke lichaam zat heerlijk verpakt in dat mooie setje. Mijn vriendin kwam vervolgens op mijn schoot zitten en begon wat aan die beha te voelen. “Hier bij mijn borsten zit het toch niet helemaal lekker en ook die string voelt niet lekker aan.” Ik voelde meteen overal aan, maar zat daarbij meer aan haar borsten dan dat ik het controleerde. Ik pakte haar tepels beet en begon die nu te kneden.

Mijn vriendin werd hier altijd enorm geil van en al snel begon ze dan ook te kreunen en zoende ze me. Met mijn hand gleed ik naar haar string toe, trok hem wat aan de kant en vingerde haar klitje. Ze was al nat van opwinding geworden door dat setje. Ik bracht vervolgens een vinger in haar grotje en begon die nu in en uit haar te stoten. Daarna bracht ik mijn mond naar haar borsten toe en begon erop te sabbelen. Mijn vriendin begon al snel steeds luider te kreunen. Toen ze hierdoor bijna haar hoogtepunt bereikte, stond ze op en ging op handen en knieën op de bank zitten. Ze keek vervolgens achterom en zei: “Neem me maar eens even vlug van achteren. Ik wil een vluggertje.” Snel trok ik mijn broek en boxer uit, pakte mijn pik vast en trok haar string naar beneden en zette mijn pik tegen haar kut aan, waarna ik die bij haar naar binnen duwde en mijn vriendin meteen diep begon te kreunen.

“Oh, wat is hij lekker dik! Ik moet altijd weer even wennen aan die dikke, geile pik van jou!” Toen ze weer wat bijgekomen was van mijn grootte, begon ik hem in haar te stoten. Mijn ballen kletsten daarbij tegen haar kut aan. Omdat zij een vluggertje wilde, begon zij zichzelf nu te vingeren en voerde ik het tempo op. “Ja schatje, neuk me maar lekker! Neem me maar eens lekker van achteren! Dat vind jij lekker hè, om mij zo te neuken!” “Ja zeker, schatje van me,” antwoordde ik hijgend terug. Maar terwijl ik haar zo aan het neuken was, gleden mijn gedachten toch even terug naar die verkoopster van vanavond. In mijn gedachten zag ik haar weer voor me staan met die lekkere grote borsten en dat lekkere kontje van haar toen ze zo gebukt voor me stond. Ik sloot dan ook mijn ogen en stelde me vervolgens voor dat ik haar nu aan het neuken was.

Dit alles zorgde ervoor dat ik vrijwel meteen kwam en zonder ook maar iets te zeggen, spoot ik een enorme lading sperma in de kut van mijn vriendin. “Oh ja, wat lekker schatje. Dat was me even een heerlijk vluggertje,” hijgde ze en stapte toen meteen van de bank af, gaf me een zoen en ging douchen. Ik zat nog even wat na te genieten van mijn fantasie toen mijn vriendin alweer voor me stond. “Vind je het niet erg om hem om te ruilen voor een ander? Ik vind het toch echt niet zo lekker zitten.” “Geen enkel probleem hoor,” zei ik en dacht meteen dat ik dan weer die lekkere verkoopster zou zien.

De volgende dag liep ik dus weer naar die winkel toe. De verkoopster stond weer achter haar toonbank. “Hallo, ben je daar alweer? Is er iets niet goed, of was je nog op zoek naar iets anders?” vroeg ze. “Nee, die beha en string zitten niet zo lekker volgens mijn vriendin,” antwoordde ik. “Oh, dan moet je maar even iets anders uitzoeken. Zal ik je daarbij even helpen?”

We liepen vervolgens samen naar de rekken toe en ook vandaag had zij weer een heerlijke outfit aan. Ditmaal droeg ze een lange rok, die strak rond haar kont zat en daarboven droeg ze een witte bloes. Daaronder had ze een spannende rode beha aan, die je met veel gemak door die bloes heen zag schijnen. Dat zal wel door haar werk komen, dacht ik dan ook.

We stonden intussen voor de rekken en ik was inmiddels aan het kijken welk setje me beviel. Ik zag wel wat leuke dingen, maar die ging mijn vriendin echt niet aandoen, want daar hadden wij het wel eens over gehad. Zij vond die namelijk te hoerig. Een daarvan was een mooi, rood setje met een geil uitziende string die uit een paar veters bestond. De beha had ook al van die veters over de bovenkant lopen. “Ik denk dat zij die rode wel mooi zal vinden, alleen weet ik niet of die ook wel lekker zal zitten,” zei ik tegen de verkoopster. “Nou, ik vind het anders heerlijk zitten. Het is trouwens een van mijn favoriete setjes,” zei ze nu, terwijl ze haar bloes een stukje open deed.

Verlekkerd keek ik naar haar beha, waarin haar mooie, grote borsten zaten. Ze had zonder enige twijfel een cup D. Ik keek schijnbaar iets te lang naar haar beha toen ze opeens zei: “Kun je het nu wel goed zien, want volgens mij had je daar gisteren wat moeite mee.” Ik voelde dat ik rood begon aan te lopen en wilde haar dan ook mijn excuses aanbieden. “Het geeft niet hoor,” zei ze. “Ik voel het als een compliment en het is trouwens ook mijn werk om het te showen.” Opgelucht door haar woorden, haalde ik weer adem en liep naar het rek om die beha te pakken. “Nou hoop ik maar dat het meteen de goede is,” zei ik. “Want anders moet ik hem weer komen ruilen. Niet dat ik dat nou zo erg vind,” zei ik met een knipoog naar haar.

Met een glimlach op haar gezicht kwam ze nu naar me toegelopen. “Voel maar eens even bij mij of alles goed zit. Dan weet je het meteen zeker.” Met grote ogen keek ik haar nu aan en bracht toen aarzelend mijn hand naar haar borsten toe. Ik voelde eerst aan de bovenkant, de bandjes en ook bij de beugel of alles goed zat. Met de bovenkant van mijn hand raakte ik daarbij een van haar stijve tepels aan en zij kon hierdoor een klein kreuntje niet onderdrukken. Hierdoor aangespoord, draaide ik mijn hand om en nam nu haar hele borst in mijn hand. Ik begon die nu te kneden.

Ze keek me met een geile blik in haar ogen aan en vroeg: “En hoe zit die?” Ik had intussen de smaak te pakken gekregen en zei: “De buitenkant voelt goed aan, maar ik moet hem toch nog wel even van binnen inspecteren ook.” Vervolgens schoof ik het bandje van haar schouder af en wipte haar borsten uit haar beha. Daarop pakte ik haar naakte borsten beet en kneep in haar tepels. Ze kreunde intussen van opwinding en zocht met haar mond nu mijn mond op. We begonnen elkaar nu te tongen en ondertussen masseerde ik haar heerlijke borsten weer verder. “Nu nog even voelen hoe die string bij je zit?” zei ik tegen haar, tussen het zoenen door.

Met mijn handen bewoog ik nu naar haar rok toe, tilde hem een heel eind op en schoof vervolgens mijn hand tussen haar benen. Het kleine stukje stof van haar string begon al nat te worden van mijn handelingen en ik drukte mijn vinger er dan ook tegenaan. Onder het zoenen door dat wij nog steeds deden, kreunde ze en mompelde intussen iets van: “Ja, wat lekker! ja… uhmmm!” Ik wreef over haar natte plek heen en weer, waarna ik een vinger achter haar string haakte en die naar beneden trok en stak toen mijn vinger in haar kutje. Ik begon hem er fel in te stoten en zij hield hierdoor even op met zoenen, omdat zij hiervan enorm moest kreunen.

Dit alles had mij ondertussen ook niet onberoerd gelaten, want mijn jongeheer stond al paraat. Met haar handen zocht ze dan ook mijn broek op en maakte mijn gulp open. Daarna stak ze haar hand in mijn gulp en trok daar mijn dikke pik aan. Doordat ik die ochtend geen had gehad, om een boxershort aan te doen, was ik die dag zo over straat gegaan. Ze haalde mijn pik nu door mijn gulp heen naar buiten en begon er vervolgens heerlijk aan te trekken. Heel vakkundig wist ze mijn hele lul te bewerken en ik begon hierdoor nu ook te kreunen.

Dit alles wond haar blijkbaar enorm op en ik voelde dat ze ging klaarkomen op mijn vingers. Niet veel later kwam zij dan ook kreunend klaar, terwijl ze mij nog steeds zo heerlijk aftrok. Ik had nu echter zin in meer gekregen en trok haar dan ook mee naar de toonbank. Daar legde ik haar op haar rug op neer en tilde vervolgens haar rok op. Voor het eerst zag ik nu haar heerlijke string zitten en zag ook een grote, natte plek daarin. Ik trok die string nu aan de kant en zette mijn lul tegen haar kut aan. Langzaam drukte ik mijn lul bij haar naar binnen en begon haar rustig te neuken.

De verkoopster was ondertussen ook goed geil geworden van dit alles, want ze maakte haar bloes verder open en begon haar eigen tieten te kneden. Ze legde haar tepels tussen haar vingers en rolde die nu tussen haar vingers heen en weer. Ze keek me daarbij geil aan en likte met haar tong over haar lippen heen, waardoor ik haar nog harder begon te neuken. Ik zette mijn handen in haar zij en schoof haar snel heen en weer over mijn dikke pik. Weer begon ze flink te hijgen en kneedde intussen ook sneller haar forse tieten. Ze duwde ze bij elkaar en die aanblik zag er dan ook schitterend uit.

“Oh ja, lekkertje. Ik ga zo komen hoor. Ik ga zo meteen in je spuiten,” kreunde ik. “Nee… nee, ik wil je pik ook nog even in mijn mond hebben. Spuit hem daar maar in leeg,” hijgde ze. Een beetje teleurgesteld hierover haalde ik mijn pik uit haar warme kut vandaan en zij klom van de toonbank af. Ze zakte door haar knieën heen en begon aan mijn eikel te likken. Geil keek ze me aan en nam hem toen heel diep in haar mond. Ze begon me te pijpen en ik pakte daarop haar hoofd vast. Ik begon met haar mee te stoten en voelde hoe mijn lul tot diep achterin haar keel kwam. Haar borsten deinden al die tijd heerlijk mee en ik moest ze toch nog even wat kneden. Ik pakte ze dan ook vast en kneep in haar tepels. Meteen haalde ze mijn lul weer uit haar mond en ging rechtop zitten. Nu legde ze mijn lul tussen haar borsten in en ik drukte ze tegen elkaar. Ik bewoog mijn pik nu heen en weer en was haar nu lekker tussen haar borsten aan het neuken. Ze stak haar tong uit en kon hier nog net mee aan mijn eikel likken. Iedere keer als ik hem ertussen stootte, zoog zij hard op mijn eikel. Dit alles kon ik dan ook niet veel langer meer volhouden en dat voelde zij dan ook.

“Ja…” plop, “kom…” plop, “maar…” plop, “in…” plop, “mijn…” plop, “mondje…” wist ze nog net tussen het stoten door uit te brengen. Ik kreunde luid en mijn zaad spoot met een enorme kracht uit mijn lul. Dikke klodders vlogen tegen haar gezicht aan, haar mond en de rest van mijn sperma droop over haar grote tieten. Geil zoog ze nog even door aan mijn lul totdat die helemaal leeg en schoon was. Toen stond ze op, pakte een handdoek van onder de toonbank vandaan en veegde alles schoon. Daarna pakte zij het rode setje van de toonbank, waar ik haar net nog zo heerlijk geneukt had en deed het in een tasje. “Alsjeblieft en nog bedankt,” zei ze. “Ja… en jij ook en als deze ook niet goed is, dan kom ik morgen wel weer terug. Of anders als ik weer eens een nieuw setje zoek,” zei ik en liep de deur uit.