Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Make-over

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Hetero

Een tijdje terug liep ik door de stad, een beetje rond te kijken toen ik opeens iemand hoorde roepen: Sorry mogen we je iets vragen. Ik draaide me om en zag twee oudere dames staan. Toen ik nog eens keek zag ik dat het Trinny en Susannah waren. Deze dames presenteren een make-over programma.

Zou je het leuk vinden om een makeover te krijgen vroeg Susannah. Ja lijkt me leuk, zei ik, en ik hoopte stiekem dat ik dan hulp zou krijgen van Trinny, want dat vond ik de mooiste van de twee.

Oke fijn dan maken we even een foto, en dan mag je met ons mee. Terwijl ik tussen de dames in liep, keek ik even naar de pols van Trinny, waar ik behalve een paar armbanden, ook een mooie zilverkleurig horloge zag zitten. Ik heb iets met vrouwenhorloges, dus ook om die reden wilde ik ook graag dat Trinny me ging helpen.

Toen we bij de locatie aankwamen, waar het allemaal ging gebeuren gingen Trinny en Susannah even bijelkaar zitten om te overleggen wie welke kandidaat zou gaan helpen met de makeover. Toen ze terugkwamen kwam Trinny meteen op mij af. Ik was blij verrast. Kom knul we gaan je even restylen.

Kom zei ze, we gaan eerst voor de spiegel staan om te laten zien wat ik wil. Terwijl ze achter me stond vertelde ze wat ze ging doen en wreef ze met haar handen over mijn borst, ik kreeg het er warm van. En dat werd niet minder toen ik ook opeens haar borsten tegen mijn rug voelde.

Trinny merkte dat ik bloosde, toen ze me via de spiegel aankeek en knipoogde schrok ik een beetje.

Geeft niets hoor knul, ontspan je maar, ik ga je vandaag verwennen, en Trinny gaf me een tikje op mijn billen. Ineens begon ik te huilen, ik ben een beetje een stille, verlegen jongen en heb geen ervaring met meisjes. O lieverd wat is er vroeg Trinny. Gewoon zei ik, ik vind u zo aardig. Och schatje, ik vind dat jij dat verdient. Je bent een leuke jongen, en zeg maar gewoon Trinny tegen me oke? Trinny gaf me een kus op mijn wang. Kom dan gaan we even naar een apart plekje, dan gaan we daar verder met de metamorfose, en ze pakte me bij de hand en trok me een aparte ruimte in. Toen Trinny mijn hand pakte voelde ik haar armbanden en horloge tegen mijn hand komen. We kwamen in een kamer vol met kledingrekken. Kom binnen lieverd zei Trinny. Zullen we eens beginnen met het uitzoeken van een trui of iets voor je bovenlijf. Doe je bovenkleding eens uit zodat ik je lijf kan zien. Ik deed wat Trinny zei en ze zei, nou dat ziet er goed uit en ze streelde even met haar volle hand over mijn lijf. Ik rilde even van het gevoel van Trinny’s warme handen. Toen ze voor me stond kon ik het niet laten om even naar haar borsten te kijken. Ze had een paar stevige borsten die verpakt zaten in een strak truitje. Je vind ze wel mooi he. Ik keek haar aan en ze zei, heb je weleens borsten mogen voelen. Nee zei ik, en Trinny pakte mijn handen en legde ze op haar zachte ronde tieten. Ze voelde zacht maar wel stevig aan. Wacht even zei ze dan trek ik mijn truitje uit dat is wel zo eerlijk.

Wow die zijn mooi zei ik terwijl ik naar haar zwarte bh keek. Dank je lieverd lachte Trinny, zal ik mijn BH ook uitdoen en zonder op antwoord te wachten trok ze haar bh uit. Voel maar eens, doe er maar mee wat je wil. Voorzichtig begon ik Trinny tieten te strelen. Laten we even op de bank gaan zitten, dan kun je aan mijn tepels sabbelen. Mag dat vroeg ik, daar heb ik vaak aan gedacht als ik je op tv zag. Je mag alles met me doen, wat je maar wil zei Trinny. Ze ging op de bank zitten en zei: Leg je hoofd maar op mijn schoot dan kun je lekker op mijn tepels zuigen.

Wil je dat ik verder schrijf, laat dan een reactie achter, en anders ook!!