Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Makelaar - 1

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Het begin

1. Op huisbezoek (echt gebeurd)

's-morgens om 10.00 u stond ik voor de deur. De vrouw die gisteren had gebeld deed open, ze wilde haar verkopen. Ik keek verbaasd en overdonderd in het gezicht van een mooie en afstandelijke vrouw. "Komt u binnen" zei ze. Ik volgde haar naar de serre waar ze vroeg of ik koffie wilde voordat ik het huis zou opnemen. Zonder op mijn antwoord te wachten, schonk ze koffie in en zette het naast me neer. "Ü neemt zelf maar suiker en melk". Ik was overdonderd en zag haar indringend naar me kijken, eerst naar mijn gezicht en langzaam gleden haar ogen naar mijn kruis.

Opeens sprak ze "laat me je lul eens zien!". Ik verslikte me in de koffie maar voelde mijn kruis prikkelen. "Wat zegt u?"vroeg ik nog overdonderd. "Je hebt me gehoord" zei en vervolgde met "doe je broek eens uit en trek jezelf voor me af!" Het klonk als een bevel en ik vergat waarvoor ik gekomen was. "Ik mijn broek uitdoen en mezelf aftrekken?" Ik werd er geil van terwijl ik vanmorgenvroeg nog heftig had gevreeen met mijn vriendin. "Ja "vervolgde ze "ik zie dat je een stijve pik krijgt!" "Kom op trek je af!" En daar stond ik opeens recht voor haar, broek op mijn schoenen met een keiharde lul voor haar. "Pas op", zei ze "je mag niet klaarkomen. "Trek maar en kijk goed naar mij!" Nog meer overdonderd zag ik dat ze haar rok opschoof en dat ze daar in het blote kut zat. Prachtig wat een mooie kut. "Jij mag", zei ze daarvan snoepen als je goed naar me luistert om dan te zeggen: "Lik zachtjes mijn kut!" En daar begon ik die ochtend aan mijn eerste "verkoopopdracht". Met een keiharde en kloppende lul, begon ik haar te likken. Haar gleef was kletsnat, het leek wel over haar snee overstroomde zo nat. Terwijl ik bezig was vroeg ze "hoe heet je eigenlijk?" Ik verslikte me bijna in mijn eigen woorden en antwoordde Peter. "Zo Peter ben je getrouwd of heb je een vriendin?" Ja stamelde ik. "En nu ben je een vrouwelijke client aan het verwennen?" "Wat zal je vrouw daarvan wel niet zeggen?" Neukt ze lekker?" of is het eentje die alleen maar een op en neertje kan?" "Kom Peter, ik wil dat je mijn slaaaf/slet bent, lik me door. Misschien neem ik je lul straks in mijn mond of mag je - wanneer ik dat wil - me bespringen!"

Ik likte, zoog en befte alsof ik echt een slaaf was. Dit was me nog nooit overkomen. Zomaar onverwachts met een stijve lul op mijn knieeen tussen de mooie en lange benen van een prachtvrouw. "Hoe oud is ze eigenlijk? "Dacht ik. Ineens kwam ze klaar en vlorekte daarbij om direct daarna me opdracht te geven mijn lul in haar snee te duwen. Waauh ik mocht naar binnen. Ik kwam meteen in golven klaar. "Dat valt me van je tegen Peter"nu al meteen klaar. "Gaat dat altijd zo bij je?" Ik begon bijna te stotteren en zei "Nee bijna nooit, ik heb mezelf altijd goed in de hand!"

"Trek je broek aan, drink je koffie op en ga mee dan zal ik je huis laten zien!" Gehoorzaam en weer overdonderd, deed ik wat ze zei. Ik Peter 38 jaar en succesvol makelaar, volgde haar als een jongetje. Boven gekomen toonde ze de slaapkamers en de badkamer. Ineens sprak ze bevelend tegen me: "Pak die po en volg me!" Ik deed het en ging met haar naar haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en sprak dwingend: Ïk moet nodig plassen, "hou die po - leek meer op een schaal - voor mijn plasgaatje en pas op er mag geen druppel op de lakens komen!" Daar zat ik opnieuw op mijn knieen voor haar en ze plaste in de po. Ik kreeg opnieuw een enorme stijve pik. Toen ze klaar was, zei ze "lik me schoon en sla niets over!" Ik deed het n.b. ook nog en smeekte ineens mag ik je dan echt neuken?" "Misschien wanneer je mij goed schoon hebt gelikt en de po goed hebt geleegd!"

Gezwollen van verlangen gaf ik gevolg aan haar bevel en kwam terug. Mijn pik deed bijna pijn, zo stijf was die. "Heb je mijn kut goed schoongelikt?" vroeg ze en vervolgens gaf ze aan dat ze Cintha heette en ik haar Cinth mocht noemen. "Je doed precies wat ik wil vervolgde ze en als je gehoorzaam bent mag je wellicht mijn hengst zijn!" "Eerst een ander klusje Petertje, lik mijn tepels en masseer mijn billen, dijen en onderbuik. "Wacht tot ik opnieuw klaarkom, smerige beer die je bent!"

Weer deed ik wat van me gevraagd werd. Ineens zei ze "trek je voor mijn ogen af" en smeek me om me te mogen neuken!" Ik trok me af en spoot mijn zaad in haar gezicht. "Waauh wat lekker", zei ze maar je bent weer eerder klaargekomen dan ik wilde.....

Ik raakte door het dolle heen, voelde duizelingen in mijn hoofd maarmijn lul werd opnieuw hard ongelooflijk! "Nu mag je me heel langzaam neuken jongetje maar wel op mijn tempo!" Ik voelde me als een leerling en neukte, zoog en masseerde zoals ik nooit eerder had gedaan. Ze kwam weer klaar. Ik voelde haar ejaculeren waarna ik ineens voor de derde keer ongelooflijk klaarkwam.

Vervolg volgt...