Ik ga moeizaam naar m''n werk. Op het kantoor kijke"/>
Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Makelaar - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
2 dagen later,

Ik voel me beroerd en gespannen. Mijn vrouw vraagt vaak wat er aan de hand is. "Niks"zeg ik.
Ik ga moeizaam naar m''n werk. Op het kantoor kijken Jantine, Henk en Maria me af en toe vragend aan "Wat is er Peter?" "Heb je dat huis aan de Julianalaan nu wel of niet in de verkoop genomen?" Ik geef aan dat ik er nog mee bezig ben. Ineens gaat de telefoon: "Peter ik wil dat je overmorgen bij me komt en ik wil niet dat je je eigen vrouw neukt!, hoor je me!" Je zult alles moeten sparen voor...... om dan"...... Ineens voel ik me vreemd en okè, mijn pik begint te kloppen en mijn stemming verandert. Ik krijg weer zin in mijn werk. Wanneer ik 's-avonds thuis kom wil
Aline aandacht. Ze heeft zich verkleed en de kinderen logeren bij haar zus. Ze draagt een kort rokje, een shirt en daaronder geen BH. Wanneer ze mij iets inschenkt, zie ik dat ze geen slipje draagt. Ik ben volledig versteend. "Ik heb er geen zin in!" Ik kan en mag Sint niet ontrouw zijn! Ik begin te drinken en wordt steeds nerveuzer. Het loopt op ruzie uit. Wanneer het eindelijk dag is besluit ik op het kantoor Sint te bellen "of ik wat eerder kan komen?" "Word je ongeduldig mijn
ongeduldig stiertje?" "Is je pik stijf?" Heb je je zaad bewaard?" Ik zeg alleen ja en vraag of ik a.u.b. mag komen. Okè geeft ze aan "vanmiddag om 15.00 uur". Wanneer ik bij haar voor de deur sta, sta ik op springen. Ze opent de deur en laat me binnen. "Dag Peter, heb je een probleem?".

Ze staat me afstandelijk aan te kijken en wijst naar mijn bobbel "Foei jongetje hij is al stijf!". Wanneer we in de serre komen, heeft Sint bezoek. Er zit een jonge vrouw die zich voorstelt als Magda. "Dat is je speelgoed Peter". "Ik wil dat je alles met haar doet, wat je fantaseert!" Komop laat je maar eens gaan!"Tegen Magda zegt ze "kleed je uit meid en laat je maar eens goed gebruiken!" Magda kleedt zich uit, nerveus staat ze in haar blootje, kleine stevige borsten, strakke billen en een jionge flamoes vol haar. "Sint zegt tegen me "zij is nu je slavin en slet" en neuk haar klaar, eerst in d'r kutje, daarna in d'r kont en daarna spuit je haar mond vol". "Ze is helemaal van jou en mij". Ik wil kijken en als je "het goed doet en je bevalt me"dan mag je als toetje in mijn natte snee!"

Ik grijp Magda, druk mijn pik in haar kut en verkracht haar. In haar nog droge kut kom ik snel klaar. "Kom Petertje dat doe je wel wat te snel!". Magda kijkt me aan met verlangende ogen, ik snap er niets van. Peter zegt ze "doe wat Sint wil. Ze likt aan mijn pik en ballen, drukt tegen mijn aars en mijn lul wordt weer stijf. Ik zie nu dat Sint haar slip heeft uitgedaan en haar prachtige natte kut streelt. Ik word opnieuw bloedgeil. Ik duk met grote kracht mijn pik in Magda's kontgaatje, stoot keihard waarbij Magda kermt v/d pijn. "Hou je bek Magda", snauwt Sint tegen haar "laat je gebruiken en je doet wat ik wil". Even later wordt ze nat in haar kontje en komt n.b. ineens klaar, sneller dat ik ooit had gedacht. "Ga door Peterje, naai haar kontje vol!" "Je weet wat mijn beloning is!" Ik hou het niet meer en kom weer klaar.

"Ga je nu wassen jongetje en maak je klaar voor mij!" Ik zie nu Sint's borsten, haar glinsterende kut en haar handen. Tegen Magda zegt ze "Je hebt je als een braaf teefje laten gebruiken" "Je leert goed!" Maak nu onmiddelijk je kut en kontje schoon.

Wordt vervolgd...