Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De meesteres die geen afspraken nakomt - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
En ik hoorde de deur dicht gaan. Nog even had ik gehoopt dat ze terug kwam maar dat gebeurde niet. Inmiddels vond ik het allemaal niet leuk meer en wou zo graag weer weg. Ik kon nergens heen. Nu zat ik hier naakt met mijn handen op m'n rug en mijn voeten vast. Ik zag niets en kon mijn mond niet een openen door die latex masker. Ook had ik nog steeds die tepelklemmen om. Gelukkig voelde ik die pijn alleen maar als ik bewoog. Ik had het ijskoud en pijn in mijn knieen en mijn kont stond in de fik van de pijn. Man wat deed alles zeer. Ik probeerde mijn benen te strekken maar dat ging niet omdat die kooi zo klein was dat ik mijn knieeen geknikt moest houden.

Na denk ik een uur kon ik echt niet meer en probeerde zoveel mogelijk herrie te maken als ik kon zodat die trut weer terug kwam. Ik wil eruit!!!!
ER gebeurde niets en ik was doorop. Ik moest zitten op mijn kont maar dat kon niet want die lag open. Ik bleef maar roepen mmmm mmmmmm mmmmm en sloeg met mijn voeten op de tralies. Er gebeurde niets...

Op dat moment storte ik helemaal in. Ik begon te huilen en gaf me helemaal over. Ik voelde me masker van binnen plakken door mijn tranen. Ik weet nog dat ik in paniek raakte omdat ik bijna geen lucht meer kreeg. Door mijn gehuil kreeg ik snot in mijn neus en dat was mijn enige luchtgat. Snel stopte ik met huilen en dacht ah zelf dat kan niet!!. Na veel snotteren kreeg ik weer een beetje lucht. Er zat niets anders op dan wachten...

Dit was de langste tijd van mijn leven. Man wat kan een nacht dan lang duren en ik had zo honger en dorst.
De deur ging open en ik hoorde weer haar hakken op de trap.
met nog meer geluiden. Ze was niet alleen. Ze zei kom slaafje door kruipen. Er was dus een nieuwe klant.

Zie je die slaaf in de kooi. Dat is mijn vaste slaaf, die woond hier. Maar die eer krijg jij niet. Ik schrok me dood! Vaste slaaf. Weer maakte ik veel geluid mar elke keer als ik dat deed begon te lachen als een gemene heks. Wat was dat vernederend. Toen ze klaar met die andere slaaf was zei zo nu ben ik klaar want afspraak is afspraak dus zijn we klaar. Nou dat was bij mij wel anders. Ze deed poes lief tegen hem. Hij kreeg lekker eten en drinken en ze praten zeker nog een uur bij mij in de ruimte. Ik kon het eten ruiken. Blijkbaar wist de meesters dat ik honger had en dorst en vernederde ze mij door heel veel over eten en drinken te praten. Toen ging hij weg.

Uiteindelijk kwam ze naar mij en ging de kooi open. Kom er maar uit vuile slaaf. Ik kroop met de laatste kracht.
Nog geen meter uit de kooi kon ik niet meer kruipen. Ik had geen kracht meer. Ik ging liggen en strekte mijn benen. Nee je knieeen gebogen houden!! Ze wist precies wat zeer deed.
Ga maar op je knieeen zitten en wees braaf.

Eindelijk ging de latex masker af. Heb je gehuild zielig slaafje?? en ik knikte van ja. Ik zag haar glimlachen.

Heb je dorst? Ik zei ja. Daarop kreeg ik een gelijk een klap in mijn gezicht. Wat heb ik misgedaan dacht ik.
Je mag alleen praten als ik het zeg. Heb je dorst vroeg ze weer. Ik zei niets. Goed zo. Oke ik ga er van uit dat je dorst heb dus hou je mond maar open. Ik deed braaf wat ze zei want ze genadeloos. Ze deed haar benen wijt en ging boven mijn mond staan. We hadden afgesproken dat er geen plas of poep sex zou zijn. Dus maakte ze me alleen bang dacht ik. Maar niet was minder waar. Er kwam een dikke gele straal uit. Snel deed ik mijn mond dicht en kwam alles over mijn gezicht. Ze stopte met plassen. Wat maak je me nou. Wil je nog een nacht in de kooi??? Nee, dacht ik dat nooit.
en weer deed ik mijn mond open. Ze piste in mijn mond en ik slite het in. Gatver wat ik dat goor en vernederend. En nu lik je alles op de grond ook schoon. Ik likte alles zo geod mogelijk op. Er kwam toen een vraag wat ik niet hoopte.

Heb je honger??
Ik zei natuurlijk niets. Geef antwoord! Nee meesteres.
O' das raar na 24 uur. Was het al 11:00 uur dan.
Weet hoe duur het al is voor je? 24 x 100 euh.. 2400 euro.
Heb je dat?

Ga maar staan. Eindelijk kon ik mijn benen weer strekken.
Ik ging gauw staan. Maar ik was zo moe en alles deed zo zeer dat het moeilijk ging. Nu kon ik haar goed zien. Ze was zeker een kop groter door die laarsen. Daar zaten hakken onder van wel 20 CM!! Ze vond het heerlijk en keek op mijn neer. Ze had knal rode lippen. Deze waren zeker nep omdat ze wel tweekeer zo dik leken als normaal. Haar wimpers
voelde ik bijna waaien zo lang en zwart ze waren.

Ze keek me maar aan met een gemene glimlach. Ze ging zo dicht tegen me aanstaan dat ik haar koude latex jurk die heel groot was tegen me aanvoelde. hoe voel je je nu slaafje. Ben je bang voor me? Beetje wel he? En terecht want ik ben nog lang niet klaar me je. Ik zal maar open spel spelen. Mijn droom is namelijk om een slaaf te hebben voor vast en het lieft een die niet wil. Daar raak ik opgewonden van. Ik begon te huilen want ik moest morgen werken en dus zou ik door de mand vallen. Je gaat die slaag misschien wel worden omdat je zo lekker bang uit je ogen kijkt en dit je eerste keer is.

Toen voelde ik harde een zachte hand langs me gezicht glijden en krapte haar lange nagels langs me wang. Met haar duimen veegde ze me tranen weg. Ik zag haar duim nagels als ruiten wissers voorbij komen. ssst stil maar liefje. Ze kwam heel dicht bij met haar hoofd en stak haar tong naar me uit. Langzaam begon ze me te likken en ik wilde me hoofd wegtrekken maar door haar klauwen kon dat niet. Haar handen leken door de nagels wel erg groot. Haar tong verdween in mijn mond. Ze bewoog mijn tong maar door en door en ik bleef maar huilen...