Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Naaktvakantie - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Zoals beloofd vertel ik het vervolg van mijn naaktvakantie in Croatie istria in 2004.
Nadat we gedoucht hadden ging ik naar mijn caravan en Natacha en Cindy naar hun tentje. We hadden wel afgesproken om elkaar 's anderendaags te zien aan het water.
Ik liep met de gedachte rond en ik hoopte dat ik ook vandaag de 2 nederlanse meiden zou zien op de rotsen. Ik trok dan ook kort na de middag de rotsen op weg van de camping. Nadat ik een mooi plekje had gevonden legde ik mij neer op mijn badhanddoek. Ik smeerde mij goed in en mijn jonge heer en mijn balzak werden extra behandeld. Hierdoor stond mijn lul al half stijf. Ik legde mij neer en ik moet in slaap gevallen zijn want ik hoorde plots stemmen in mijn omgeving. Ik opende mijn ogen en ik keek recht in twee kale poesjes. Het waren de nederlandse meiden die bij mij stonden. Ik vroeg hoelang ze daar al stonden en ze zegden dat ze maar juist aangekomen waren. Ze spreidden hun badhanddoek uit en ze namen plaats elk aan een zijde. De meisjes zegden dat ze nichtjes waren van elkaar en dat ze beiden 24 jaar waren. Ze waren ook beiden bi. Algauw kwam het gesprek op de gebeurtenissen van gisterenavond en ik moest alles in geuren en kleuren vertellen. Hierdoor kreeg ik reactie van mijn lul, welke stijf werd. De meisjes vonden het geweldig wat ik had meegemaakt en ze begonnen dan ook over hun kutlipjes te wrijen. Ik vond dit geweldig en in een mun van tijd stond mijn lul recht vooruit. Ik vroeg aan de meiden waar ze verbleven op de camping en ze zegden dat ze bij de ouders waren van een van de meisjes. De ene heette Ann en de andere Carla. Beiden waren ze uit de streek van Amsterdam. Carla zegde dat haar ouders ook niet vies waren van sex met meerdere personen. Ann en Carla bleven maar met hun kutlipjes spelen en hun spleetje begon al aardig te glinsteren. Af en toe ging er een vinger in hun kutje en de beide meisjes staken dan ook hun kontje ietwat omhoog. Ze wreven en vingerden van langs om harder en het duurde niet lang of ze kwamen beiden hevig klaar. Ze begonnen dan te tongzoenen en het duurde niet lang of ze lagen aan elkaar tepeltjes te zuigen. Dit was voormij en geil gezicht en ik trok dan ook hevig aan mijn keiharde joekel. ik zegde dat ik ging klaarkomen en Ann en Carla kwamen dan ook met hun mondje dicht tegen mijn lul en ik spoot mijn zaad dan ook met een goed gemikt schot in hun opengesperde mondjes. Ze slikten alles door en ze likten nadien mijn lul schoon. Nadien gingen we het water in om wat af te koelen. Tijdens het zwemmen konden ze niet nalaten om regelmatig aan mijn lul te trekken onder water. deze werd dan ook weer behoorlijk stijf.
Na enige tijd zijn we terug naar onze plaatsen gegaan en toen we er terug lagen zag ik in de verte Natacha en Cindy afkomen. Ann en Carla wilden vertrekken maar ik zegde dat ze moesten blijven om nader kennis te maken met Natacha en Cindy. Ik zei ook dat ze beiden bi waren en dat stemde de meisjes.Toen de meisjes bij ons waren heb ik ze voorgesteld aan elkaar en ik zag dat het direkt klikte tussen de meiden. Ann en Carla zegden als we wat verder gingen we ongeremd konden sexen onder elkaar zonder gestoord te worden of bekeken te worden door andere vakantiegangers of gluurders. We trokken dan ook onmiddellijk verder de rotsen op. Na enige tijd kwamen we op een open plek waar we door niemand gestoord zouden worden. We spreidden onze handoeken open en algauw lagen we te zonnen. Het was aanvankelijk stil onder ons. Ik begon te praten tegen Natacha en Cindy en ik zei dat ze gewoon konden doen waar ze zijn in hadden. Deze begonnen dan ook te tongzoenen en Ann en Carla bleven niet achter. Ik lag daar echter alleen en plots kwam cindy bij mij en ook Carla. Natacha en Ann kropen ook bij elkaar en in korte tijd werd er hevig gepijpt en gebeft onder ons. Op een bepaald moment nam Carla mijn leuter in haar mond en Cindy likte mijn gespannen balzak. Dan zag ik dat Natacha en Ann op hun beurt de kut beften van van Carla en Cindy. Enige tijd nadien kwamen we hevig allemaal gelijktijdig klaar. Ik spoot mijn zaad in de mondjes van Carla en Cindy. Nadien werden de mondjes schoongelikt onder de meiden. Rond 18.00 Hr zijn we naar de camping terug gegaan. We spraken af om nog regelmatig met elkaar te sexen. Carla zei dat ze haar ouders zou inlichten wat er allemaal te zien was op de rotsen en ze zou er voor zorgen dat ze op een dag ook de rotsen zouden intrekken. Het zou wel op een dag moeten zijn dat ik samen met Natacha en Cindy ook aldaar zou zijn. Ze sprak af om het 's anderendags te proberen. Het is wel gelukt hoor. Dit verhaal is voor een andere keer.