Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Nieuwe Boekhoudster

Dit is een verhaal uit de categorie Werk.
Dit verhaal speelde zich twaalf jaar geleden af. En is waar gebeurd.

Het bedrijf waar ik werk was op zoek naar een nieuwe boekhouder we hadden er inmiddels al een paar gehad maar die bevielen niet. Dus we waren weer op zoek naar een nieuwe. En de vrijdag voor dat ze begon op e maandag vroeg me baas of ik er ff wou rondleiden. Ik vond het best omdat ik al een tijdje er werkte en alles van het bedrijf kon. was het meestal dat ik met nieuw kantoor personeel een rondje moest lopen.

Maandag ochtend werd ik gebeld dat de nieuwe er was en liep naar de receptie. Tot me verwondering was het deze keer een vrouw. Maar wist ik pas zeker tot ik der naam hoorde Mirjam ik keek er ff goed aan en zag dat ze licht make-up enop had waar veel aandacht aan was besteed zewa niet zo groot 1,65 schatte ik.

Maar in eerste instantie dacht ik dat ze een man was om dat ze heel kort zwart haar had. Ze had ook lekker bruin gekleurd gezicht en vrij donkere ogen.

Ik leit haar het bedrijf rond en we spraken wat tijdens de koffie en ze vertelde waar ze woonde ze leek in de zelfde plaas als ik te wonen. Maar omdat het niet echt vlakbij was vroeg ik oe ze kwam ze zij dat ze met het openbaar vervoer kwam en anderhalf uur onderweg was dan. Ik boor er aan dat ze wel met me mee kon rijden ze ging ermee akkoord.

De dag liep snel voorbij ik werkte op de verkoop en had een goede dag gehad ik was net klaar doen ze op me kantoor kwam vragen of ik klaar was i zij ja net en sloot nog ff me PC af en we liepen naar mijn auto. En bracht der thuis ik haar die dag nog onder het eten gezien en haar ff goed bekekken maar ze zag er erg jongens uit ze had een vrij wijd truitje aan waark moeilijk in kon zien wat ze er onder had.

We waren een maand verder en ze reed eke dag met me mee we begonnen elkaar al wat beter te leren kennen. Ze vond het leuk werk en een leuk bedrijf en kon het goed vinden met de rest van kantoor personeel 3 vrouwen en nog vier mannen. Het was in middels al lekker weer geworden en ze had een lekker stak truitje aan. Ik kon eindelijk wat meer zien ze was vrij slank en had een mooie borst maaat wat me wel in de smaak viel een b-cup en zo te zien vrij stevig maar dat weet je nooit met de beha tegenwoordig. Ze zij dat ze veel deed om strak te bijven en elke week twwe keer hard liep aan gezien ik dat ook deed en net als haar ltijd allen liep beslotten we om het samen te gaan doen. We werden vrienden en dedn ook meer dingen samen.

We hadden afgesproken om een keer uit te gaan en ik zal der oppikken doen ik bj der aan belde was ze nog niet klaar en liet me binnen. Ik keek ff naar de inrichting wat er strak uitzag en ze kwam te kamer in. ze had een erg kort rokje aan en een sexy truitje en laarzen met hoge hak. Ze vroeg mag ik zo mee ik zij je ziet er fantasties uit en ze zij bedankt en gaf een kus op me wang. IK dacht die heb ik alvast.

We hadden een leuke avond en ik bracht er thuis en gaf haar een kus op der wang en zij mij. Er gingen weer weken voorbij intussen ging ik een paar keer met vrienden op jacht en scoorde ook twee keer maar Mirjam zat vaak in me gedachten ik voelde meer dan alleen collegas van elkaar.

En we trokken stteds vaker met elkaar op kwam bij haar en zij bij mij. En had ook der ouders ontmoet een keer. Waren aardige mensen ik wist ook waar ze de bruine kleur van had de ouders waren marokaans maar erg ver westerd gewoon niks mis mee. Niet van het hoofd doekjes en het uit huwelijken als veel van dat soort mensen. We besloten samen op vakantie te gaan maar moest wel voorzichtig want op me werk willen ze niks van relaties op de werk vloer. Wat ik erg zal vinden en de baas en zijn zoon hun vrouwen werkte er ook.

We hadden vlak voor we op vakantie gingen nog een feest van de zaak doen we ff alleen waren gaf ik een kus op der mond en ze gaf terug. Maar daar lieten we het bij doen het feest was afgelopen bleef ze bij me slapen. Maar geburde voor de rest niets De dag erna moesten we vroeg op want het vlieftuig waarmee we gingen vertok alvroeg.

We waren twee weken samen op kreta en veel stappen strand liggen en ze hiled van topless zonnen ze voeg of ik dat erg vond. Ik zij wat je zelf wil maar bedacht eindelijk kan ik zien wat ze echt heeft het beviel me goed. Niet al te groot en goed stevig ik kreeg er een stijve van dusging op me buik liggen. De vakantie liep bijna ten einde we hadden erg leuk en ze zij heb je niks leuks gezien. Ik zij waren veel leuke mieden en mannen dan voor jouw. Ze zij ik ben toch met jouw en zij ja en ik met jouw.

Ze keek me erna aan en ze gaf me een kus op me mond maar dacht kijken wat ze doet als ik er een tong zoen geef en doen ik dat deed beantwoorde ze die met hartstocht. de relatie was een feit.

Doen we terug waren weer besloot ze om de rest van de vakantie samen door te brengen. Die week was leuk ik heb er voorgesteld ann me ouders en zijn aan der zus en we besprakken veel en we zatten lekker tegen me kaar op de bank tv te kijken.

Doen we weer moesten werken lieten niet merken dat we wat hadden ik was ergns anders op vakantie geweest dachten ze. Maar onder tussen sliepen we vaak bij elkaar. Maar sex nog niks ervan ik dacht misschien wilde ze niet voor het huwelijk. We besloten een bioscoop te pkken in die film kwam een erotische scene in voor wat er wel op wond we zijn naar de film nog wat gaan drinken en naar der huis gegaan. Ze ging no ff douchen ben ik zo lekker zoon zij ze met een lach ik keek nog ff de sport uislaggen en ze riep kom je ook en liep naar de slaap kamer. En kroop onder de dekens. Ze kwam tegen me aan leggen ze was naaakt ik warm nee koud kan je me op warmen ik zij wat wil je dan dat je me neukt ik zij wil je dat echt. Ja ik wil het en ik zij hou wil je het gewoon jij boven op. Ik zij oke ik ging op ter leggen en me pik duwde ik teggen der schaamlippen en drukteheel langzaam naar binnen. Ze was vrij strak maar wel lekker nat en voor dat ik wist zat ik helemaal in der ik ging open neer en neukte haar lekker ze kreunde en ze kwam al snel klaar ik voelde ook dat ik ging komen en spoot me zaad diep in der. Ze schrok we hadden condoom moeten gebruiken ik gebruik de pil niet. Dat wist ik niet en nu ja we zien wel je houdt toch echt van me ja zeker weten dat ik van je hou.

We waren een maand verder en we neukten regelmatig mar niks bijzonders en dacht ik wil dat ze me vrouw wordt. Ik boekte een leuk hotel en zorgde voor een mooi boeket op te kamer en een luxe diner. Ik sprak met der af en we reden vrijdag direkt uit het werk naar Limburg ik had haar zus wat leuke kleren laten in pakken voor der. Die Ze zonder dat ze wist bij me had we genoten van het eten en zij we maken er een leuk weekend van ze zij maar kleren dan is voor gezorgd.

Na het eten gingen we naar der kamer en ze zij mooie kamer en wat een mooie bloemen. Ik had ook een ringvoor der gekocht en gaf die haar zij deed hem om en gng door me knieen. En zij Mirjam wil je met be trouwen ja dat wil ik graag was der antwoord.

We om vielen in elkaar armen en we zoenden er op los ze zij we gaan er wat speciaals van maken dit weeken en ze liet der hand in me broek gaan. Ze zij hij begint al lekker hard te worden en ze ging omlaag en deedt me broek omlaag. Ze gaf een kusje op me eikel en opende haar mond en zonder moeite nam ze hem helemaal zodat ik in haar keel zat. het duurde niet lang voor dat ik me sperma haar keel in spoot ze slikte bijna alles door der rest liet ze gieluit de mond druipen. We kledden elkaar uit en ging tussen haar bennen en befte haar en stak ook een vinger in der kut en ze kwam zwaar kreunend klaar.

We gingen naast elkaar leggen en ze speelde met me lul en ik zoende haar lekker borsten der tepels waren behoorlijk groot geworden. Hij begon weer hard te worden en ze kwam op me zitten en ging me berijden wat was ze geil bezig en ik spoot me zaad diep in haar.

De volgende ochtendwerd ik waker dat ze me aan het pijpen was ik zij je hebt er zin in ja zeker heb ik dat. Je was nog wat vergeten ik zij zal niet weten wat ze ging naast me op der knien zitten ze zij neuk me kontje lekker maar voorzichtig. Ik ging achter der zitten der kutje was behoorlijk nat n smeerde haar kontje met het vocht in en ging er eerst met een vinger in en daarna ereen bij. Ik zette me lul voor der sterretje en ging langzaam naar binnen was erg strak ik ging steeds verder op eens merkte ik dat ze pijn had en stopte ik ging doen ze was bijgekomen dieper en zonder stopen duwde ik hem er helmaal in ze schreeuwde het uit ik ging rustig op en neer en ze begon te kreunen en riep ja neuk me kont spuit hem vol en ik spoot me zaad diep in der darmen. Ze zij oja je bent echt lekker ennu nog trouwen en dan alik zoveel met je neuken ben je sletje alleen voor jouw. En papa moet nu nogme kutje vol spuiten ik nam haar in dggy stijl en spoot wederom de kutje vol. En ging voldaan naast der liggen en zij waarom papa. Ik was woensdag toch vrij heb een test gedaan en bleek zwanger te zijn en had ook al omdat ik het e wist was al twee weken over tijd naar de dokter gegaan en ben zwanger. Ik zij dat is super worden we papa en mama ja is zeker super. En dat bij de eerste keer al dat we seks hadden goed schot was het doen.

Inmiddels zijn we ruim twaalf jaar verder we hebben inmiddels een zoon van tien en docter van zeven we we genieten nog samen veel van de sex. Doen de zaak het hoorde dat we relatie hadden wilde ze Mirjam onslaan en mij eventule ook. Maar ben doen naar me bazen gelopen en gezegt jullie vrouwen werk hier ook. Ze zieden ja het is zo gelopen wens jullie veel succes en onslag doen we maar niet wil jullie niet missen. Mirjam is wel minder gaan werken en volgend jaar gaat ze weer fultime aan de slag.