Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Onbekende Man - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Een week blijft het rustig, geen enkel smsje heeft ze gekregen. Het is gek, maar toch verlangt ze naar het volgende spannende moment met deze onbekende man. De afgelopen week heeft ze hem, zijn stem, zijn lichaam en zijn stoute smsjes niet uit haar hoofd weten te verbannen. Steeds als haar telefoon ging, dacht ze dat het van hem was. Maar helaas. Ze zet haar laptop aan, net als een week geleden, toen alles begon. Nog steeds is het erg warm buiten. Ze klikt op het icoontje van haar mailbox. Bah spam! Verder nog een mailtje van haar school, een vriendin en een vreemd adres. Dat dacht ze wel al, de onbekende man heeft nu dus ook al haar mail-adres ontdekt! Een vluchtig mailtje over hun laatste ontmoeting onder het zeer logische adres van [email protected] Ze staat op het punt om iets terug te sturen, maar kan zichzelf nog net beheersen. Zo’n mailtje heeft absoluut niks te betekenen! Op het moment van verwijderen komt er een 2e mailtje vanaf het onbekende adres binnen. ‘Zo te merken heb je het mailtje gelezen, ik zat al te wachten op een gelezen-bevestiging, stap je straks om zeven uur op de trein naar Utrecht? Meet you there’.

Pff, vluchtig doorzoekt ze haar klerenkast. Nog twee uurtjes en ze zit in de trein! Ongelooflijk, maar hij heeft haar volledig in zijn macht. Even kijken… een spijkerbroek met een leuk shirtje zou kunnen…dat leuke zomerjurkje ook, maar iets TE…hm een rokje met sexy topje…dat wordt et! Ze pakt haar korte zwarte rokje met een donker rood topje, diepe
v-hals, lage rug en aan de achterkant als een korset vastgeknoopt. Hier komen haar borsten mooi in uit. En schoenen… schoenen.. die leuke open schoentjes? Met of zonder hak? Hm…. Nee, haar lange laarzen die tot haar knie reiken, sexy! En lingerie, ook dat nog. Ze besluit om dan een zwart stringetje aan te doen. Nu eerst snel douchen en klaarmaken voor de treintocht.

Een tijdje later staat ze op het station te wachten op de trein naar Utrecht. Licht gespannen.
Ze heeft nog geen bericht van de onbekende man gekregen en hoopt dat het geen grapje blijkt te zijn. Teasen is een ding waar ze vandaag echt even geen zin in heeft. Mits gaat haar mobieltje. Er wordt gebeld. Vlug neemt ze op, waarna ze een bandje hoort aflopen. Een computer stem verteld haar dat ze zich geen zorgen moet maken en dat ze, zodra ze in de trein zit, haar slipje wel uit mag doen. Einde bericht. De trein arriveert. Het is enorm druk en met moeite vind ze een plekje naast een zakenman. Ze kijkt om zich heen, zich afvragend of HIJ ook in de trein zal zitten. Ze weet een beetje waarop ze moet letten, tenslotte kent ze zijn figuur al aardig goed. Een breed, licht gespierd bovenlijf, redelijk smalle heupen, kort haar.. gek genoeg slaan deze kenmerken op heel veel mannen! Zelfs op de zakenman die naast haar zit.

Oja het slipje, die moet nog uit. Ze vraagt aan de zakenman of hij even op haar tasje wilt letten, om zo zeker te weten de zitplek niet kwijt te raken. De man antwoord wat knorrig, aan zijn stem te horen is hij in ieder geval niet de onbekende man. Op de wc trekt ze snel haar slipje uit, bedenkt zich waar ze het slipje nu moet laten… niet slim! Ze besluit om het slipje maar even onder haar shirtje te stoppen, met haar hand erover. Ze loopt weer terug naar haar plek en wanneer ze denkt dat er even niemand oplet, stopt ze het slipje in haar tasje. Nog een uur, dan zal haar aankomst zijn in Utrecht. Om te ontspannen sluit ze haar ogen. Plots voelt ze een hand op haar been, niet bepaald op een nette plek zo op haar bovenbeen. Een adem in haar nek en een stem die fluistert dat ze er enorm sexy uitziet. Van schrik slaakt ze een gil en kijkt in de ogen van de zakenman. Hij is zeker niet onaantrekkelijk, maar hier is ze niet van gediend. Ze staat op en loopt een andere coupe in. Eerste klas, waar ze eigenlijk niet mag zitten met een 2e klas treinkaartje. Het kan haar even niet schelen en sluipt een stilte coupe in. Haar telefoon gaat, een sms. ‘geef je coupenummer door, boven de deur te vinden en sluit je ogen. Ontspan je!’
Ze doet wat haar gevraagd wordt en stuurt een sms terug ‘coupe 4471, wat staat me te wachten?’ Na vijf minuten heeft ze nog geen reactie terug. Onrustig zit ze met haar ogen dicht te wachten. Ze hoort ineens haar deur open gaan. ‘Uw kaartje alstublieft’ hoort ze een zware mannenstem. Shit, de conducteur…schijnbaar is hij niet helemaal wakker en ziet niet dat ze verkeerd zit. Weer sluit ze haar ogen, en ja even later gaat weer die deur open. Ze voelt een zachte hand over haar arm omhoog strelen, even in haar nek kriebelend, langzaam een weg naar beneden vindend… de hand blijft rusten bij het diepste punt van haar v-hals. Uit nieuwsgierigheid pakt ze de hand vast, het is een andere hand dan die van de onbekende man. Het blijkt een vrouwenhand te zijn! Zacht, slank, met een stel lange vingers. De hand bevrijd zich en vervolgd haar weg over haar topje, langs haar borsten en nog verder naar beneden. Automatisch spreidt ze haar benen, wetend waar de vrouwelijke hand naartoe wil. De hand verdwijnt onder haar rokje. De vingers glijden langs haar inmiddels vochtige lipjes. Soms glijdt een vinger plots naar binnen, wat haar een heerlijk gevoel bezorgd. Ze wordt heerlijk gevingerd, zoals geen ander het beter zou kunnen doen. Na enkelen minuten houdt het op, de hand verdwijnt. Er volgt een sensuele tongzoen. Een deur gaat open en valt weer dicht.

Drie kwartier later staat ze op het station, wachtend op een seintje van de onbekende man. Dezelfde zakenman die haar zo’n beetje aangerand had in de trein, komt op haar afgelopen. Ze probeert hem nog te ontwijken, maar het is te laat. Hij zegt niks, drukt alleen een envelop in haar handen. Snel maakt ze de envelop open en vindt een route. Zo te merken moet ze Hoog-Catherijne door, uitgang bij de kantoren nemen, linksaf, 300 meter rechtdoor en vervolgens rechtsaf. Niet te missen, daar moet een tuin zijn aan de rechterkant, horend bij het Conservatorium. Het klopt ook nog. Een aantal studentjes zitten op de bankjes, een ouder echtpaar wandelt door het tuintje. Een sms. Of ze de paden in de tuin wilt volgen en aan het eind de trap omhoog wil nemen. Dat doet ze, inmiddels al kletsnat onder haar rokje van de spanning. Boven aangekomen volgt ze de rozenblaadjes, het lijkt als een sprookjeskasteel. Bij de deur die naar een kamer leidt staat een mooie vrouw. Ze bindt haar weer die overbekende blinddoek voor. Tegensputteren heeft geen zin. De vrouw begeleid haar naar een bed, wat bijna wel immens groot moet zijn! De vrouw beveelt haar om te gaan liggen op haar buik. Haar hand maakt het korset-topje aan de achterkant open.

Tien minuten gaan voorbij, dan voelt ze zijn zware adem over haar lichaam gaan. Een hand die gelijk onder haar rokje glijdt, opzoek naar dat heerlijke warme en vochtige plekje. Snel gevonden. Een vinger streelt rond haar klitje, een ander glijdt vluchtig tussen haar lipjes door. Een tweede hand streelt door haar haren, over haar rug. Even voelt ze niks, maar dan wordt ze ruw bij haar heupen gepakt. Een stukje omhoog getild. Ze voelt een stijve en warme lul tegen haar kontje duwen. Gewillig zet ze haar benen wat uit elkaar en gelijk voelt ze hem naar binnen schuiven. Een kreun van genot ontsnapt uit haar mond. Ze voelt hem zacht en dan weer hard stoten. Een hand verlaat haar heupen en gaat via haar buikje naar onderen. Streelt haar klitje. Zo’n geil gevoel! Ze houdt het niet lang meer vol, grijpt een kussen stevig vast. Een golf van genot en geilheid voelt ze door haar lichaam gaan. Samenkomend op dat ene plekje, waar hij nu met zijn hand over streelt. Tegelijkertijd voelt ze een warme vloed in haar spuiten. Een gekreun en het verslappen van zijn houding zegt genoeg. Hij gaat uit haar, laat haar op haar rug draaien. Spreidt haar benen en begint overheerlijk te likken. Alle sappen die vrij zijn gekomen slikt hij op, tussen haar lipjes, in haar, over haar klitje. Een tweede orgasme laat dan ook niet lang op zich wachten. Uitgeput is ze van dit spannende avontuur.

Een uur na aankomst in de kamer, staat ze weer buiten. Rode blosjes op haar wangen, haar rokje wat gekreukeld. Voldaan en nog steeds met een geil gevoel loopt ze terug naar het station. Op het perron van vertrek ziet ze die zelfde zakenman staan, haar een knipoog gevend.