Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Ontvoering

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Het was een mooie warme zomerdag en ik liep wat te slenteren door het park vlakbij mijn huis.Ik had alleen maar een kort geil zwart jurkje aan met een zwart stringetje dat amper mijn kale schaamlippen bedekt, mijn lange blonde haren heb ik op mijn hoofd opgestoken, dat is wat koeler.
Aan mijn voeten draag ik zwarte open schoentjes en het enigste sieraad wat ik draag is een enkelbandje.
Plotseling hoor ik voetstappen achter me en ik ga iets sneller lopen, de voetstappen achter mij ook.Dan word ik vanachter beetgepakt en ik voel een hand op mijn mond, maar ik ben te verstijft van schrik om te gaan gillen of mezelf te verzetten.
Razend snel doet mijn belager een blinddoek voor mijn ogen en bind mijn handen voor mijn buik vast, waarom is het toch altijd zo stil in mijn parkje, niemand die iets doorheeft en me kan redden.
2 sterke armen tillen mij op en ik lig tegen zijn sterke borstkas aan, nog wat te trappelen met mijn benen, maar niets wijst erop dat hij me nog laat gaan.
Ik smeek nog, "laat me gaan, alsjeblieft, ik zal alles voor je doen", maar dat is hij niet van plan en draagt me naar zijn auto, die verderop geparkeerd staat.
Hij gooid me op de stoel naast de bestuurdersstoel en draagt me op te zwijgen.Ondertussen is hij naast me gaan zitten en zet de muziek keihard aan.
Ach, ik moet toegeven dat ik hier eigenlijk wel lekker zit, met mijn blote benen voel ik de leren bekleding van de stoel en de muziek klinkt ook geil.
Inmiddels hebben we mijn stadje verlaten en scheuren we keihard over de A15.
Ik piep nog, "waar breng je me naartoe", maar dat gepiep hoort hij niet eens, of hij wil het niet horen.
Maar het moet toch iemand opvallen, denk ik, een vrouw met een blinddoek in een auto, maar mss denken de mensen wel dat het om een geil spelletje gaat, tussen 2 geliefdes.
Dan voel ik een hand op mijn dijbeen die in mijn romige vlees knijpt, ik hou mijn adem in als hij zijn hand langzaam naar boven laat glijden en me opdraagt om mijn benen te spreiden, zodat hij met zijn vingers mijn stringetje opzij schuift en 2 vingers door mijn, door de hitte erg nat geworden gleufje laat glijden, even streelt hij stevig mijn toch wel opgezwollen klitje.Ooooo dit is niet normaal, hoe kan ik nou zo geil worden van mijn ontvoerder.
Ik geef mezelf over en laat me onderuitzakken op de stoel.
Dan stopt hij weer met zijn geile handelingen en ik ruik dat we in de bossen zijn beland.
Na nog een poosje te hebben gereden over hobbelige bosweggetjes staan we plotseling stil, hij stapt uit en laat mij ook uitstappen, waarna hij me over zijn schouder gooit en met zijn andere hand een deur van een vakantiehuisje opendoet.
Hij gooit me op een bed en bind mijn handen aan de spijlen van het bed vast, nog steeds ben ik geblinddoekt en eigenlijk word ik erg nieuwsgierig naar de man die mij heeft weten te ontvoeren.
Dan loopt hij doodleuk de deur uit en laat me daar alleen achter, ik hoor zijn auto starten en nu pas word ik bang voor wat er gaat gebeuren, ik gil, maar niemand die me hoort hier.
Ik heb geen idee hoe lang hij me daar alleen heeft laten liggen, maar ik ben blij dat ik hem hoor binnenkomen.Ik hoor dat hij boodschappen heeft gedaan en ik denk dat ik hier voorlopig niet meer wegkom.
Na een poosje in de keuken te hebben gerommeld komt hij naar mij toe en scheurt met 1 ruk mijn jurkje van mijn lijf, tegelijkertijd met mijn string.
Naakt, vastgebonden en geblinddoekt lig ik nu voor hem en ik hoor dat hij de kleren van zijn lijf doet.
Ik lig hijgend te wachten op wat er gebeuren gaat, als hij over me heen gaat zitten en me ruw bij mijn flinke borsten pakt, "au, je doet me pijn"is het enigste dat ik uit kan brengen.
"Kop dicht"zegt jij streng tegen me, "ik heb je geen toestemming gegeven om iets te zeggen"hoor ik hem met een ietwat schorre stem zeggen.
Hij knijpt hard in mijn tepels om ze daarna 1 voor 1 in zijn mond te nemen en er hard aan te zuigen.Ik lig te kronkelen onder hem en voel dat ik sidder van geiligheid.
Ik ga er zelfs naar verlangen om door hem geneukt te worden en dat laat ik merken ook, ik kreun en kronkel en probeer hem naar mijn bloedgeile natte kutje te leiden.
Ruw steekt hij 3 vingers in mijn kutje en met zijn duim draait hij rondjes over mijn klitje.mmmmmm, even voel ik zijn geile stijve lul tegen mijn been en ik begin spontaan te smeken of hij me neuken wil, nuuuuuuuuuuuu.
Hij spreid met zijn handen mijn benen ver uit elkaar en ramt in 1x zijn hele lul bij me naar binnen, oooooooo wat lekker en geil is dit.Hij begint me te neuken als of zijn leven er vanaf hangt, heel lang, dan weer heel hard, dan weer kalm met lange halen erin en eruit.
Ik sla wild met mijn hoofd heen en weer waardoor de blinddoek van mijn ogen gaat en ik oog in oog met mijn belager ben.
Het is een prachtige man met zwart haar en blauwe ogen, een paar sterke armen en schouders, de zweetdruppeltjes parelen van zijn lichaam en zijn voorhoofd, over mijn lichaam en mijn gezicht, met mijn tong lik ik de druppeltjes die op mijn lippen vallen eraf.mmmmm ik wil je proeven.
Alsof je mijn gedachte raad, kom je naar boven en je houdt je stijve lul tegen mijn lippen.
Ik lik aan je lul en proef mezelf en je voorvocht, mmmm zooooooo geil en lekker.
Je steekt je lul ver mijn mond in en terwijl ik je pijp draai ik met mijn tong om je lekkere lul heen.
Ondertussen bewerk je mijn kutje weer met je vingers en ik voel de geile golven door mijn benen en mijn onderbuik gaan, ik voel dat ik heftig klaar ga komen voor de eerste keer.mmmm jaaaaaaaaaaa ga door.
Het vocht spuit mijn kutje uit als ik heel erg heftig klaarkom.
Ik voel in mijn mond de aderen van je lul opzwellen en even later kom je kreunend in mijn keel klaar.mmmm je smaakt zooooooooo lekker.
Je gaat naast me op het bed liggen en maakt mijn handen los, de deur is op slot en ik ben niet van plan om spiernaakt weg te lopen.
"Zo en dit gaan we een week lang doen"zeg je.
En geloof mij nou, dat vind ik helemaal niet erg en ik verlang alweer naar de volgende keer dat je me misbruikt op deze manier.

Van mij...voor mijn allerliefste "ontvoerder".