Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Scheet Van Esje

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Tieners

Dit verhaal is voor de verandering echt waar, dit heb ik echt meegemaakt. Es, het 15-jarige buurmeisje van me (48), komt vaak bij mij thuis omdat ik een fitness ruimte heb. Ik vind het altijd fantastisch als ze weer langskomt, ze stapt dan binnen met een strakke legging en topje. Haar volle ronde billen en borsten komen er goed in uit, ze is goed gevormd voor een meisje van 15. Ik denk dat ze een D-cup heeft, en door haar jonge leeftijd staan ze nog hard naar voren, net als haar volle kont. Ik krijg altijd al een geil gevoel als ze naar binnen komt. Ik vraag me af of ze het zelf in de gaten heeft dat ze zo’n goddelijk lichaam heeft.

Vaak gaat ze vrij snel door naar de fitness ruimte in de tuin, waar ze flink gaat sporten. Ik ging eens kijken hoe ze zich in het zweet zou gaan werken. Ik kwam aanlopen en zag hoe ze op een hometrainer aan het fietsen was. Van een afstand zag ik haar kont al lekker op een neer gaan op het zadel, die haar kont nog mooier en voller deed uitkomen… wat een lekker lichaam.. Haar borsten zag ik van de zijkant, wat een dikke ronde borsten zeg… heerlijk.

Ik kwam met een glimlach binnen gestapt en zei ‘hoi Es!’ waarop ze een beetje geïrriteerd omkeek. ‘Hey wimpie, wat moet je van me?’ zei ze een beetje neerbuigend. ‘Oh nix, ff ouwehoeren’ zei ik een beetje vertwijfeld en keek een beetje weg. ‘Kom is hier’, zei ze giechelend, ‘kun je eens naar dat zadel kijken, volgens mij zit ie los’, waarop ik met mijn gezicht naar het zadel ging. Op het zelfde moment zag ik haar volle billen omhoog komen, die ze ruw in mijn gezicht drukte. Het leek als slow motion te gaan, ik voelde mijn neus tussen haar dikke strakke billen gaan. Ze pakte mijn hoofd en perste een enorm harde scheet uit in mijn gezicht. Ze barste in lachen uit en zei dat ik d’r maar niet meer moest storen onder haar fitness. Ze dacht me natuurlijk tuk te hebben maar ik had ongeveer de hardste erectie ooit mijn broek, ik kwam bijna zo al klaar.

Ik was zo overdonderd door geilheid dat ik ongegeneerd naar haar jonge dikke billen en strakke grote tieten keek. Dat zag ze waardoor ze me een harde klap gaf. ‘Vind je het lekker ofzo als ik een scheet laat…’ waarop ik, nog steeds verward van de klap zei; ‘Wel als ie uit jouw lekkere kont komt’. Ze ging helemaal naar voren op dr fiets zitten met haar volle billen naar achteren en omhoog gestoken. Ik had nog nooit zo iets moois gezien, volle billen van die jonge meid. Haar zwarte stretchbroek trok zo strak om haar dikke billen dat je het naainaadje in het midden bijna zag knappen. ‘Kom maar’, zei ze glimlachend, ‘dan krijg je een toetje van me’. Waarop ik mijn gezicht in haar kont drukte en een van de geilste momenten beleefde toen ze weer een harde scheet voor me liet.

Ik trok in de overdonderde geilheid mijn broek uit. Ze schrok enorm van mijn keiharde, enorme lul. Ze ging op haar knieen, doggystyle op de grond zitten en trok haar strakke broek naar beneden waar door haar volle bilpartij bloot kwam. Ik likte als een hond aan haar anus en merkte dat ze mee ging in mijn geilheid! Wat een droom! Ik pakte haar dikke billen en begroef mijn gezicht in haar jonge kont. Omdat ze gemerkt had wat het met me deed perste ze er nog een scheetje uit. In één beweging zat mijn grote vlamharde lul al deels in haar anusje. Ik ramde door en ze keek me ontzettend geil aan.

Het schoot door mijn hoofd dat ik haar dikke tieten waarop ik al zo lang geil nog niet heb gehad. Ik ging op de grond liggen en ze duwde ze in mijn gezicht. Ondertussen pakte ze met haar kleine handje mijn grote lans vast en drukte hem zelf weer glimlachend in haar anusje. Ze duwde haar grote harde tieten in mijn gezicht en ik zoog een tiet zo hard dat mijn hele mond vol zat. Ik ramde keihard door en kwam klaar in haar reet. Ze zei; ‘oh.. ik weet echt niet wat ik heb.. waarom ik zo opgewonden raakte’.. Dit gebeurde net voordat ze op vakantie ging een week geleden.. Ik hoop dat ze nog terug blijft komen want ik wist niet dat het mogelijk was om zó geil te worden.