Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De studente

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
In zo’n grote gezellige studentenstad al degene waar ik in woon is altijd wel wat te doen ’s avonds. Ik ga dan ook regelmatig, alleen of met een paar vrienden, de stad in om te kijken wat voor vrouwelijk schoon er rondloopt in de overvolle kroegen. Zo ook deze avond.
Ik zat gewoon met mijn vrienden een biertje te drinken toen mijn oog viel op een knappe meid die aan de aan de bar stond. Ze droeg een strak wit shirtje tot net onder haar borsten en een zwart-blauw geruit rokje tot nét over haar billen. Het leek wel een beetje op zo’n oud schooluniform, maar dan héél sexy. Ze had haar lange blonde haar in twee staarten die over haar wangen hingen tot op haar dikke tieten. Ook de rest van haar lichaam was gewoon perfect: lange slanke benen, een strak kontje en een dunne taille. Ik kon zo’n lekkertje niet laten lopen en probeerde mijn kansen uit.
Ik sprak haar aan en bood haar een drankje aan. Ze vond het best en we raakten aan de praat. Ze was een 19 jarige studente aan de hogeschool en studeerde iets met toerisme of zo. Ze heette Babette. Ik vertelde ook even wat over mezelf en mijn werk. Ze vroeg of ik vrijgezel was en of ik wel eens aan one night stands deed. Ik antwoordde ja, op allebei de vragen. Toen vroeg ze: “Kan ik met jou mee? Ik woon in een studentenhuis en daar krijgen we niet veel privacy.”
Ik nam haar mee naar mijn woning en we doken gelijk mijn slaapkamer in. We hadden al genoeg gedronken in de stad. Ik begon me gelijk uit te kleden en zij volgde daarop mijn voorbeeld. Ze ging op bed liggen en ik bekeek haar naakte lichaam eens goed. Ze had een helemaal kaalgeschoren kut en haar borsten waren nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen: lekker dik en groot met een paar mooie donkere, naar boven priemende tepels. Haar hele lichaam was mooi gebruind en ze had nergens witte lijntjes van een bikini of zo.
Ik ging tussen haar benen liggen en gleed met mijn vingers over haar schaamlippen. Ze waren al een beetje vochtig aan het worden. Ik stopte twee vingers in haar spleetje en voelde hoe lekker warm en glad ze van binnen was. Ik vingerde haar zachtjes en begon haar klitje te likken. Ze was binnen no-time zeiknat en haar geil droop van haar schaamlippen af. Ik befte en vingerde haar zo naar een orgasme. Zo kwam ze zacht kreunend klaar. Haar lichaam schokte een beetje en ze greep de dekens stevig vast. Ik ging naast haar zitten en liet haar even uithijgen. “Wat dacht je van standje 69?” vroeg ze toen ineens. “Daar heb ik geen moeite mee.” was mijn antwoord. Ze klom omgedraaid bovenop me en begon mijn halfstijve penis zachtjes af te trekken tot hij keihard en kloppend overeind stond. Toen omsloot ze mijn dikke paarse eikel met haar zachte lippen. Ik voelde haar tong over mijn eikel draaien en er droop wat speeksel over mijn schacht naar beneden. Ik begon weer aan haar lekkere sappige poesje te likken en zoog af en toe op haar clitorisje. Ze begon nu zuigend op- en neergaande bewegingen te maken over mijn lul. Ze kreeg helemaal kuiltjes in haar wangen van het zuigen. Ik likte ook een beetje aan haar aarsje en ze vond het blijkbaar niet erg, dus ik schoof er een middelvinger in. Ze zat nog steeds uit alle macht aan mijn paal te zuigen en speelde een beetje met mijn ballen. Ik hield het na een tijdje echt niet meer en toen spoot ik mijn sperma met dikke stralen haar mond in. Ze slikte netjes alles door en zoog me leeg tot de laatste druppel. Ik bleef haar beffen tot ook zij klaar kwam.
Ze rolde van me af. Ze had mijn lul netjes schoongelikt en elk druppeltje zaad doorgeslikt. Zo lagen we even uit te rusten. “Je hebt lekker zaad.” zei ze. “Jouw kutje smaakt ook niet slecht.” antwoordde ik. Toen vroeg ze: “Wil je er dan nog een keer aan likken?” Ze ging uitdagend met haar benen wijd liggen en duwde haar schaamlippen uit elkaar. Ik dook zonder antwoord te geven tussen haar benen en duwde mijn tong haar poesje in. Ik likte weer over en rondom haar klitje en duwde twee vingers in haar kontgaatje en twee in haar kutje. Zo likte en vingerde ik haar weer naar een orgasme. Ze kon er geen genoeg van krijgen en kwam meerdere keren achter elkaar luid kreunend klaar.
Mijn pik was weer keihard geworden van dat gelik aan haar lekkere poesje. “Wil je me in mijn kont neuken?” vroeg ze toen ineens. Ik hoefde daar niet over na te denken en zei natuurlijk ja. Ze ging op handen en knieën voor me zitten met haar lekkere strakke kontje omhoog. “Wil je hem eerst even goed natmaken met speeksel?” vroeg ze, “Dan glijdt het wat lekkerder.” Ik begon haar anus te likken en smeerde hem in met een dikke klodder speeksel. Ik stopte er even twee vingers in om hem op te warmen. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en zette mijn kloppende eikel tegen haar sterretje. Langzaam duwde ik hem haar nauwe gaatje in. Ik perste hem helemaal naar binnen tot hij er tot aan mijn ballen in zat. Toen begon ik te stoten. Ik begon rustig om haar even te laten wennen aan die dikke paal in haar reet. Ik pakte haar bij haar dikke tieten vast en voerde het tempo wat op. Ze kreunde hard bij elke stoot maar moedigde me wel aan om harder te beuken. Af en toe gleed mijn lul eruit, maar dan kon ik hem zo weer dat gapende gat inschuiven en verder gaan. Ik kneep in haar tepels en bij elke stoot kletsten mijn ballen tegen haar natte kut. Hoe harder ik haar neukte hoe harder ze schreeuwde. Ik kon mezelf niet langer in bedwang houden en kwam kreunend en hijgend klaar in haar strakke kontje. Ik spoot mezelf leeg in dat lekkere poepgaatje van haar.
Ik trok terug en zag hoe mijn sperma gelijk haar anus uitliep over haar kut. Ze voelde dit en probeerde zoveel mogelijk van mijn vocht op te vangen op haar vingers, die ze dan aflikte. Ik ging voor haar zitten en beval haar mijn lul schoon te likken. Ze likte al mijn sperma er netjes af tot hij weer mooi schoon was. We gingen tegen elkaar aan liggen en zo vielen we samen in slaap.