Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Thuishulp

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Twee jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad. Waarbij me linkerbeen en me rechter arm brak. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen werd ik ontslagen. Ze hadden een plaatsgeregeld in een verzorgingshuis maar dat weigerde ik omdat daar hoofdzakelijke oudere mensen zitten. Doe hebben ze geregeld dat ik naar huis kon en daar thuiszorg zal krijgen voor de ochtend en avond en een speciaal bed er voor was nog al bij hele tour aangezien ik twee hoog woon en geen lift heb

Maar ik was weer thuis en de volgende ochtend kwam voor de eerste keer de thuiszorg was in het weekend dus werd allen het nodige gedaan. Ik zal pas Maandag verzorger krijgen die alles deed mij wassen boodschappen en me huis schoonmaken e me aankleden zover het kon. En avond kwam er een voor het eten en me naar bed helpen.

Maandag ochtend kwam me vaste verzorger voor de dag.

Ik was er best tevreden mee ze zag er goed uit lekker slank en zover ik kon zien een paar niet al te groten borsten. Ze begon eerst met me te wassen en me zover als het kon aan te kleden en me in de rolstoel te helpen. Daarna zette ze koffie en vertelde onder de koffie wat ze ging doen en dat ik zoveel mogelijk zelf moest doen. Ze ging de boodschappen doen en ik dacht wat ze had gezegd wat een batch is dat zeg dacht ik. Maar naar dat ze een paar dagen was geweest werd ze steeds leuker en we vertelden elkaar meer over ons zelf. We konden het goed met elkaar vinden maar dan puur zakelijk.

Een week later op de Woensdag kwam ze zoals gewoonlijk en ze zal me dan ook wassen. Het was mooi weer en ze was ook Vrij zomers gekleed leuk rokje en daar boven een leuk strak shirt met v-hals.

Ze begon me te wassen en ik ontheft best lekker en doen ze bij me penis aan was gekomen had ik ff inkijk gehad in haar shirt. En dat liet hem nietonberoerd en werd aardig stijf. Maar ze ging gewoon door met wassen net over er niks gebeurde. Zal wel vaker gebeuren dacht ik de verder ochtend deed ze gewoon der werkt.

Een tijdje later was weer via de was beurt het was al vaker voorgekomen dat ik een stijve kreeg van der hand over me penis tijdens het wassen. Ze zij hij heeft er weer zin in en lachte ik schaamte me ondertussen. Lijkt wel dat die steeds groter wordt zal wel veel spanning op staan ja zij ik zacht met schaamte. Ik weet er wel op en ze begon me af trekken ik kwam snel klaar en ze zij at is er af was wel nodig zo te zien. Maar het hielp niet echt met de volgende was beurten was die al stijf voor ze begon ze heeft me nog maar een keer af ge trokken naar de eerst keer.

Het was inmiddels de laatste keer dat me waarschijnlijk ze me zal helpen met wassen want me gips van me arm zal er af gaan en zal loop gips krijgen. Ze zal met me mee naar de arts gaan maar moest wel eerst gewassen worden vond ze was niet eigenlijk de dag dat ik gewassen zal worden. Ik vond het best en me penis werd er al weer stijf van ze begon me te wassen. Ze keek me aan moet je zo naar het ziekenhuis ik zij zal wel afzakken ze zij zo ga ik niet mee hoor als die zo blijft. Ik zakt altijd weer af ze zij denk het ook. En waste me verder opeens voelde dat me penis werd vast genomen maar was niet er hand en keek ze zat me gewoon te pijpen ik genoot er wel van en voelde dat ik klaar zal komen ik zij dat ik kwam en ze liet hem uit der mond en trok me verder af. Zo nu kan ik gerust mee ik vroeg der is dat een standerd behandeling. Ze zij ik mag je wel en doe ik wel wat extra ik vroeg hoeveel extra. Dit is wel het uiterste maar moet wel tussen ons blijven ik zij blijft het zeker.

Er gebeurde daarna nog weinig en was al aardig hersteld. Ze zal nog twee keer komen ik zij ik zal het leuk vinden als je de laatste keer hier komt eten maak ik wat lekkers. Ze zij goed dan kom ik de Vrijdag middag ik zij goed. Ik haalde veel lekkers in huis ik was net thuis toen de bel ging ik deed open en zij jij bent vroeg ja had toch niks te doen. Ken je misschien helpen met koken maar nog een beetje vroeg daarvoor ze zij drinken we toch eerst wat. Doen ze de kamer binnen zij ik wat zij je er netjes uit vind je zij ze kleed me altijd zo als ik vrij ben. Ze had een kortjurkje Zwarte pumps en een panty dat vind ik minder maar zag er wel leuk uit.

Ze kwam naast me zitten en vroeg wat ze wilde drinken en we namen samen een wijntje. We kletste wat en ze vroeg of ik het jammer vond zorg afliep ja zij ik befje wel. Waarom dan ja zie je jou dan niet met en de speciale momenten ze zij welke momenten dan ik zij je weet wel ze zij zal het niet weten. Ze kwam dichter tegen me aan zitten ze zij deze momenten ja die ook ik besloot het er op te wagen en probeerde haar te zoen maar ze beantwoorde meteen en kwam op me schoot zitten. En ging meteen maar verder als ze niet wilde kon ze hoogstens weg gaan en trok der blouse uit maar ze liet het doe en ze was zo te zien voorbereid. Ik trof geen bh aan en doen ik onder der jurkje zat ook geen slip ze was er dus op voorbereid. Ze stopte met zoenen en aktetassen me bennen en ze, maakte me broek open en ze keek me lachend aan en nam me pik in der mond ik had dit al keer meegemaakt. Maar deze keer probeerde ze hem zo diep ze kon te nemen ik voelde dat ik ging komen en ik zij het maar ze ging door. En daardoor kwam ik klaar in de mond en ze slikte alles door.

Ik tilde der op en droeg er naar het bed kleedde me uit en haarjurkje trok ik ook uit en zag ik voor het eerst haar heerlijke borsten. Ik zij nu jij en begon der te beffen en met me vingers zocht ik der g-spot op het duurde niet lang voordat ze aanzuiging klaar kwam. Ze trok me omhoog wat lekker hè ik zo lang op moeten wachten ik zij hoezo ze zij ik wilde allang meer met je. Ik lachte en drong met me penis haar kout binnen dit ook ja dit ook. Ik neukte haar en we wisselde zodat ze boven kwam en ze neukte me lekker klaar en der zelf ook en spoot diep in der. Ze kwam naast me liggen ze zij wat lekker ik zij zeker. We keken elkaar een tijdje aan don zij ze opeens ik slik de pil niet kan wezen dat ik zwanger van je ben nu. Ik zij en nu ze zij ik houdt van je al tijdje ik zij ik ook en zij als het zo is dan is het toch uit liefde.

Ze trok meteen bij me in en in middels is onze zoon geboren