Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Tweeling En Mijn Zus

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Net als iedere zomer, gingen we ook dit jaar samen met de vrienden van onze ouders op vakantie. Dit jaar ging de reis naar Beieren, naar een klein familiepension.

Wij zijn mijn zus Anne van bijna 14 en ik, net 15 jaar geworden. Anne wordt steeds meer een vrouw. Zij heeft blond haar, een lief gezicht, flinke borsten en mooie ronde heupen. Menig maal heb ik mij al afgetrokken, denkende aan haar.
De vrienden van onze ouders hebben twee dochters, een tweeling van bijna 15. Miriam, blond slank, ferme borsten en ronde heupen, lijkt sprekend op Anne. Vaak worden zij voor zussen gehouden. Haar zus Lilian heeft donker haar, kleine maar stevige borstjes, smalle heupjes. Soms wordt zij weleens aangezien voor een jongen. Volgens mij vindt ze dat niet eens zo erg.

Tot voor twee jaar sliepen wij vieren tijdens vakantie op èèn kamer, maar toen vonden onze ouders het beter dat ik apart zou slapen. Toen vond ik dat niet leuk, maar begreep het niet echt. Nu begrijp ik waarom.

Na aankomst in het kleine pension werden de koffers snel uitgepakt. Er was nog slechts een ouder echtpaar in het pension. Zij waren heel vriendelijk maar veel weg. Overdag gingen we veel op stap en 's avonds zaten we veel op het terras en speelden spelletjes. De meiden trokken natuurlijk veel met elkaar op, maar namen mee overal mee naar toe.
Ik genoot van hun aandacht. 's Avonds in bed speelde ik regelmatig met mijn stijve lul, zeker als we hadden gezwommen. De meiden lieten veel bloot zijn, en keken geregeld ondeugend naar me. Natuurlijk zorgde dit ervoor dat mijn lul regelmatig groeide in mijn zwembroek. Stiekem keken zij dan naar mijn kruis.Zenuwachtig giechelend fluisterden dan met elkaar. Zo ook weer op de 2e zondag. Dit wond mij zodanig op, dat ik het niet meer hield tot in het pension. Quasi geïnteresseerd in wat er in het bos gebeurde, wandelde ik naar de bomen.
Achter een boom haalde ik mijn stijve lul uit mijn broek en hoefde slechts een paar maal te trekken voordat ik heftig schokkend klaar kwam. Plotseling klonk er een geluid, ik keek om, maar zag niets.Ik duwde mijn nog half stijve pik snel in mijn broek en wandelde terug.

De dag erna leek het alsof de meiden serieuzer werden. Er werd minder gegiecheld, maar nog steeds fluisterden zij met elkaar en keken stiekem naar mijn kruis.

Woensdag was het zonnig en warm. Met zijn allen gingen we naar een klein bergmeer. Het was daar altijd rustig, het water was te eigenlijk te koud om te zwemmen.
Onze ouders zaten onder de bomen, wij lagen met ons vieren wat verder weg in het gras, onzichtbaar voor onze ouders. De meiden kropen dicht bij elkaar en fluisterden weer. Ik trok mij daar niets van aan, en lag op mijn rug van de zon te genieten. Plotseling vroeg Miriam of ik haar rug wilde insmeren. Ik opende mijn ogen. Zij lag al naast me, op haar buik. Het BH-bandje had ze al losgemaakt. "Natuurlijk", zei ik en ging rechtop zitten. Met trillende handen smeerde ik de creme uit over haar rug. Steeds verder gingen mijn handen naar beneden. Ik zag haar ademhaling sneller gaan. Ik zag het wit van haar borsten afsteken tegen haar gebruinde rug. Langzaam bewoog ik mijn handen naar de zijkant van haar lijf. "Ook mijn benen", zei ze, licht hijgend. Ik schrok op. Met wat extra creme begon in de achterkant van haar onderbenen in te smeren. Ik schoof mijn handen langzaam naar boven. Zij spreidde haar benen een beetje. Ik smeerde de binnenkant van haar dij in. Meteen kneep zij haar benen bijeen. Ze keek om, met halfgesloten ogen. Schudde haar hoofd en stond op. Zij raapte haar BH op, ik kon haar mooie borsten zien. Mijn lul groeide in recordtempo.Ik keek haar na terwijl zij naar Anne en Lilian liep. Toen ik naar Anne en Lilian keek, kon ik mijn ogen niet geloven. Even, eventjes maar, zag ik hoe Lilian Anne vol op haar mond kuste, terwijl zij met haar linkerhand tussen Anne's benen bewoog.
Ik had het niet meer, draaide vlug op mijn buik, mijn lul deed pijn, zo stijf als hij was.
Ik was blij toen onze ouders ons riepen en we weer teruggingen naar het pension.

's Avonds was er een feest in het dorp. Onze ouders wilden graag gaan, de meiden wilden niet mee. Ik wilde na vanmiddag ook niet me, en was een beetje benieuwd naar de meiden.
Zij hadden me de rest van de dag gemeden. Onze ouders lieten ons met enige tegenzin achter.
De meiden verzekerden hun dat zij er geen moeite mee hadden, en wel op mij zouden passen

Samen gingen we naar het eetzaaltje en namen wat spellen uit de kast. Na het twede potje "Mens erger je niet", stonden de meiden op. "We zijn zo terug", zei Miriam met een knipoog.
Ik stond ook op en ging naar de WC.Toen ik terug kwam, zaten de meiden alweer aan tafel. Anne droeg haar meisjespyama. Miriam en Lilian droegen een lichtroze ochtendjas. Ik ging naast Anne zitten en bekeek de meiden aan de overkant. Meteen kleurtje keken zij mij even aan, toen naar Anne en toverden een glimlach op hun lieve gezichtjes.Enigszins in de war, nam ik de dobbelstenen op, en gooide. Ik zette mijn pion. Daarna was het Anne's beurt. Miriam ging verzitten, haar ochtend jasschoof open.Zij droeg een heel kort hesje dat haar borsten ternauwernood bedekte.Gelijk schoof een hand onder het hesje. Ik had het niet meer en keek naar Anne. Met een rood gezicht keek zij toe. Ook Lilian's ochtendjas was opengevallen. Zij droeg een soort gelijk hesje, haar kleine borstjes bleven geheel bedekt. Haar hand kwam onder de tafel uit, zij stak haar natte middelvinger in haar mond.
"Ik ga naar bed", zei Miriam. Lilian stond ook op. Hand in hand liep de tweeling de kamer uit. Ik keek Anne aan. Zij had wel nog een rood gezicht, maar haalde haar schouders op en ruimde het spel op. Ik besloot haar te helpen. Toen alles opgeruimd was, ging ook zij naar boven. Nog in de war van wat ik gezien had, zette ik de TV aan. Na enkele seconden zette ik deze weer uit, maakte het licht uit en liep ook naar boven. Bij de deur van de meisje bleef ik stilstaan. Ik hoorde helemaal niks, pakte de klink vast maar liethem ook weer los. Vlug ging ik naar mijn slaapkamer, kleedde me uit en kroop in mijn onderbroek in bed. Met trilende handen haalde ik mijn heftig kloppende stijve lul uit mijn broek. Plotseling ging de deur open. Omdat ik met mijn rug naar de deur lag, zag ik niet wie er in de deur stond. Met mijn stijve lul in mijn hand durfde ik mij ook niet om te draaien. De deur ging weer dicht. De deken achter mijn rug werd opgetild. Er stapte iemand in mijn bed. Een naakt lichaam drukte zich tegen mijn rug, ik voelde twee kleine borstjes.Dat moest Lilian zijn. Zij legde haar hand op mijn schouder, en fluisterde in mijn oor dat ik moest blijven liggen. Zij bewoog haar hand langs mijn arm omlaag. Mijn ademhaling ging steeds sneller. Ik rilde toen zij mijn hand opzij schoof en haar hand om mijn kloppende lul sloot. Gelijk werd de deken aan de andere zijde opgetild. Weer kroop er een naakt lichaam onder de deken. Zonder lang te wachten greep Miriam met haar hand naar mijn zak en begondeze te kneden. Ik hield het bijna niet meer.
"Kom maar", zei ze, en ik wilde haar borsten aanraken. "Nee, jij niet", zei ze. De deken werd van het bed getrokken. Anne moest ook in de kamer zijn. Miriam maakte het licht aan terwijl zij mijn zak bleef kneden. Mijn lul stond recht omhoog, met Lilians hand erom heen.
Ik zag Anne met grote ogen naar mijn dikke lul kijken en wilde deze bedekken. "Niet doen", zei ze en kwam dichterbij. Zij kroop tussen mijn benen en pakte mijn lul met twee hand vast. "Doe maar", zeiden Lilian en Miriam. Zij stonden ondertussen achter Anne, en hadden allebei een hand tussen de benen van de ander. Hier lag ik op bed, terwijl mijn kleine zus met mijn lul speelde en de tweeling met elkaar. Anne's handen gingen steeds vlugger op en neer. Met een kreet kwam ik klaar. Met grote ogen keek Anne naar de dikke klodders sperma die uit mijn lul spoten. "En nu oplikken", zei Lilian tegen Anne. Anne liet mijn halfstijve lul los en likte vol overgave het sperma van mijn lijf. Lilian en Miriam zoenden elkaar en wreven hun jonge meiden lichamen tegen elkaar. "Hij krijgt weer een stijve", riep Anne. "Nu is ie van mij", kreunde Miriam. Zij kwam met haar kutje boven mijn lul zitten, het geil drupte uit haar kutje. Zij keek even opzij en glimlachte, ik volgde haar blik en zag dat Lilian Anne vol op de mond zoende. Miriam keek me geil en schoof met een kreet in een keer over mijn lul naar beneden, en begon wild op en neer te rijden. Zij begon steeds vlugger adem te halen, haar tepels staken recht voouit.
Met beide handen greep ik haar tieten en trok aan de tepels. Met een gil kwam zij klaar, en liet zich voorover vallen. Mijn lul leek te exploderen en kwam ik een tweede keer klaar. Mijn zak trok zich samen. Even bleven we zwaar hijgend liggen.Toen stond Miriam op en keek naar mijn gekrompen lul. De voorhuid was nog teruggeschoven, mijn eikel was pijnlijk rood. Miriam boog zich voorover en drukte voorzichtig een kus op mijn eikel. Ik zocht naar Anne en Lilian, maar zij waren niet op mijn kamer. Miriam haalde haar hand tussen haar benen, en hield deze voor haar mond, haar geil en mijn zaad dropen van haar hand. "Mm, lekker", zei ze en likte alles van haar hand. Daarna gaf ze mij een zoen. Voor het eerste proefde ik het geil van een meisje.

"Kom mee" zei ze, en nam mijn hand. Samen liepen we naakt naar hun slaapkamer. Anne en Lilian lagen samen op bed. Anne lag op haar rug met Lilian's hoofd tussen haar benen. Zwaar hijgend kneedde zij haar borstjes. Wat een geil gezicht. Ik kon mijn ogen niet van hen afhouden, ik keek naar Lilian's smalle kontje, en zag haar hand op en neer gaan tussen haar benen.Regelmatig schoven twee vingers in haar kale kutje. "Wil je haar neuken ?", vroeg Miriam, terwijl zij kleine rukjes aan mijn weer stijf wordende lul gaf. Ik kon slechts knikken.
Ik kroop achter Lilian. Zij keek om, glimlachte en voelde naar mijn lul. "Zo grote jongen", zei ze, "stoot je flinke neukpaal in mijn hete kutje." Dit liet ik mij geen twee keer zeggen.
Met een kreun stootte ik mijn lul in haar hete, natte, enge kutje. Zij had een veel nauwer kutje dan haar zus. Terwijl ik haar neukt, bleef zij Anne likken. Miriam kroop over Anne's gezicht. Zij drukte haar kletsnatte kutje voorzichtig tegen Anne's mond. Even schrok Anne, maar meteen daarna stak zij haar tong uit, en likte Miriam alsof zij nooit anders gedaan had. Miriam kneedde haar borsten met een hand. Haar andere hand legde zij op Anne's heuveltje. Anne kronkelde van geilheid en kwam kreunend klaar. Miriam stond op, ging op haar rug liggen, en begon zichzelf met twee handen te vingeren. Lilian had haar gezicht op bed gelegd, drukte haar jongensachtige kontje omhoog, terwijl haar handen de billen vaneen trokken. Ik kon haar anus zijn en streelde dezemet een vinger. Zij schokte, kneep met haar kutje en kwam gillende klaar. Zij bleef met haarkutje knijpen, totdat ik weer kwam.
Uitgeput zakten we allen op bed. Ik keek hen allen aan. Alle drie glimlachten, Anne zei "Maar mijn kutje wacht nog op jou". "Eventjes wachten", zei ik.
Miriam begon te vertellen. "We hadden deze vakantie al een paar keer gezien dat jij een stijve kreeg, als je naar ons keek. Dat vonden wij wel leuk. 's Avond, in bed vertelden wij daarover, terwijl Lilian en ik mekaar vingerden. Anne wist nog niet precies wat wij bedoelden, zij had wel in de gaten dat wij iets uitvoerden onder de dekens. Zij werd nieuwsgierig. Lilian en ik hebben haar toen laten zien, hoeveel plezier meisjes met elkaar kunnen hebben. Zij is een vlugge leerling."
Anne keek me glunderend aan, zij stak een vinger in haar kutje, terwijl Lilian haar borstjes voorzichtig streelde.
"Maandagavond vertelde Anne ons, dat zij had gezien hoe jij achter een boom verdween. Zij was je achternagelopen en zag hoe er iets uit je piemel kwam. We vertelden haar dat jij je afgetrokken had. Zij wilde dat wel eens van dichtbij zien. Dat kwam goed uit, want wij wilden niet alleen je lul zien, maar nog liever voelen. Vanavond was onze kans."
Miriam had de hele tijd dat ze vertelde, met mijn lul gespeeld. Zij voelde eens aan mijn zak en zei dat mijn zus nog wachtte. Ik keek naar Anne, die me geil aankeek, en haar benen spreidde. Zij stak haar natte vingers in haar mond en zuchte. Nu wilde ook haar kutje voelen. Ik kroop naar har toe en kuste eerst haar drijfnatte lipjes. Ik keek haar nog eens aan.Ze knikte en sloot haar ogen. Ik tilde haar kontje op en duwde mijn lul voorzichtig tussen haar lipjes. Zij was nog nauwer dan Lilian. Het deed bijna zeer. Bij de tweede keer stoten kwam gillend klaar. De tranen stroomden over haar gezicht. "Pijn?", vroeg ik, "ze schudde haar hoofd en tongde me hartstochtelijk. Voorzichtig trok mij uit haar terug. Ze kreunde weer. Een glimlach verscheen op haar gezicht.
Beneden stopte een auto. "Ga maar gauw", zei Lilian."We zorgen wel voor haar". Ze gaf me kus.Ik zag dat Miriam Anne omarmde en toedekte.

's Morgens zaten alledrie breedlachend aan het ontbijt. Anne gaf een vlug een kus. De rest van de vakantie kreeg we geen gelegenheid meer alleen te zijn. Daarna hebben we menige "gezellige" middag beleefd.