Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


De Vakantie - 4

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Rik kwam terug aangelopen en hurkte naast haar hoofd. “Kijk eens wat ik voor je heb.” Zei Rik blij terwijl hij een spuitbus schuim en een scheermesje boven haar hoofd hield. “Nhee” kreunde Roos hoofdschuddend. Haar haar was haar trots, haar benen was ze bereid te scheren en haar oksels ook omdat mensen dit eenmaal deden. “Kom op, ik doe iets voor jou en jij iets voor mij.” Zei Rik “en daarbij heb je niet veel keus, je ben namelijk vastgebonden mocht je het nog niet doorhebben…” glimlachte Rik. Tussen haar benen in begon hij haar in te smeren boven en rond haar kutje. De vingertoppen gleden over haar klitje en het schuim mengde zich met het vocht. Rik schoor alles op en rond haar zeventien jarige vagina. Het voelde raar maar toch ook hygiënisch.

“Zóóó, dat was toch niet zo erg?” zei Rik terwijl hij tevreden naar zijn ‘werkje’ keek. “awh het is zho kháál!” kreunde Roos door haar gag heen. “Ach stel je niet zo aan, ik heb hier wat zonnebrand voor je. Zul je nodig hebben” zei Rik “smeer je je zelf even in?” zei Rik terwijl hij de fles op haar buik legde en plaats nam op de schommel net naast Roos. Roos kreunde boos naar Rik. De zon was al bij haar navel en haar kutje werd lekker warm. “Awh, okay flauw.” Zei Rik lachend.

Rik spoot de eerste druppelsop haar buik en smeerde ze langzaam uit. Op haar benen, haar buik, haar borsten en haar gezicht smeerde hij de zonnebrand goed uit. Hij wou niet dat ze een zonnesteek kreeg, alleen dat ze zou lijden en ook een lekker bruin kleurtje zou krijgen. Met een verbranden huid en zonnesteek zou ze immers niet meer in de stemming zijn. Ook zou het misschien wel gevaarlijk zijn om haar dan nog vast te binden op de verbrande huid dus smeerde hij het noch eens goed uit en ook op haar armen.

Roos kreunde zachtjes van de heerlijke, grondige massage die Rik haar gaf. Af en toe keep hij zachtjes in haar been of tepel terwijl hij haar met de andere hand bij haar klitje zachtjes vingerde. Ze was in de hemel. Haar geschoren vagina voelde heerlijk met de olie en de vingers van Rik. Van pure genot kwam ze bijna spontaan klaar toen ineens de zon in haar ogen schitterde. In de zomer klom de zon snel en zo nu ook bood de wilg geen bescherming meer tegen de zon tot zeker na negen uur, dan zou de zon weer achter het huis verdwijnen. Dit was een van de redenen dat haar ouder dit huis kochten.

Een flinke klap klonk op haar kutje beneden. “Zit je te dag dromen?” zei rik terwijl hij zijn hoofd tussen haar en de zon stak. “Je ‘vieze’ vocht mengt zich helemaal met de olie hier beneden” zei Rik terwijl hij het woord vocht uitsprak alsof het heel vies was. “Vieze slet” zei hij terwijl hij nog eens een flinke klap erop gaf. “Hier kom eens met je hoofd” zei Rik “dan trek ik ff die tape van je mond!”. het slijm droop van haar mond toen Rik de tape er af trok. “Ah bah” hoesten Roos haar eigen slipje uit. “Wen er maar aan” zei Rik “wat zeg je dan?”. “Dankjewel?” zei Roos twijfelend. “Goed zo” zei Rik

“Hmm, eens kijken wat je nog meer heb in die geheime kist van je.” Zei Rik terwijl hij naar haar schatkistje liep. Roos keek hem na met gemengde gevoelens. Opgewonden als ze was hunkerde ze naar een orgasme en stiekem ook haar ontmaagding door Rik. Ze was al zeventien en beeldschoon maar ze was in het begin altijd afhoudend geweest tegen jongens. De afgelopen twee jaar was ze zich echt gaan interesseren in seks, maar nu zij het wou waren de jongens nerveus en afhoudend geworden. Bang dat haar ouders oudere jongens zouden afkeuren wachten ze op de waren.

Rik kwam terug gelopen met haar pakje was knijpers. “Ik was eigenlijk van plan om je te vingeren en te pesten met de vibrator tot je zou smeken dat ik stopte” zei Rik glimlachend terwijl Roos al zuchten omdat ze al verwachte wat kwam “maar dat ga ik dus niet doen. Ik ga lekker met je spelen met wijsknijpers” lachte Rik terwijl hij er wat touwen bij pakte. Hij vouwde het touw dubbel en gooide het over de stang van de schommel boven zich. Aan de twee uiteinde bond hij de wasknijpers. Op deze manier kon hij van alles aan de andere, dubbelgevouwen kant hangen.

“Zo, eens kijken hoeveel jij al geoefend hebt met deze?” zei Rik terwijl hij de eerst al op haar tepel plaatste. Trots beet Roos op haar lip. Ze had veel geoefend en kon bijna zinder geluid te maken ze op doen als ze op haar lip beet. “Ah goed, goed!” zei Rik terwijl hij de tweede plaatste. Roos haalde op gelucht adem, haar enige zorg was nu nog het eraf halen. Zeker als ze er één kwartier op zouden zitten zou ze het zeker niet volhouden om geen geluid te maken.

En nu wat gewicht dacht rik terwijl hij rond keek tot zijn oog viel op een klein strand emmertje. Het emmertje zou hij er aan kunnen hangen en er in kunnen gooien wat hij wou. Met een simpele lus bond hij het emmertje aan het touw. “Wat zullen we er in doen? Hm, de overige wasknijpers, de zonnebrand fles, wat klosjes touw. Doet het al pijn?” zei Rik. “Nee hoor. Gaat best!” zei Roos haar trots intact proberen te houden. Het gewicht dwong haar al omhoog te komen maar zou wou dat Rik trots op haar zou zijn en haar orgasmes te geven.

“Dan doen we er toch nog een flesje spa bij?” zei Rik lachend. Hij had al door dat Roos zich wou bewijzen, hij zou haar eens flink pesten door haar wat ‘bijna’ orgasmes te geven. Hij hurkte tussen haar benen in met de hitachi in zijn handen. “Waag het niet om klaar te komen zonder toestemming!” zei Rik terwijl hij de vibrator op haar klit zetten. Roos veerde op door de heerlijke vibratie die door haar onderlichaam ging. Het was nu zeker al vier uur, dat is al ruim zes uur zonder orgasmes terwijl ze de hele tijd gestimuleerd werd.

“als- als- alsjeblieft!” kreunde Roos zachtjes.