Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dierlijk Verlangen

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Ik zat wijdbeens en met mijn armen achter mijn hoofd midden in de kamer op een stoel. Het was avond en ik had de hele dag gewerkt. Voordat ik mezelf wilde overgeven aan de verlangens van een man had ik nog willen douchen maar dat was me met klem verboden. Ik rook dan ook naar zweet, mijn oksels waren vochtig en ook tussen mijn benen rook ik niet echt fris. Ik accepteerde echter de opdracht en wachtte gespannen af. Ik had een blinddoek om gedaan want ook dat was me opgedragen.
De deur ging open en ik hoorde iemand binnenkomen. Al mijn zintuigen staan dan op scherp.
Meestal voel ik dan na een tijdje een hand op mijn borsten of wordt ik tussen mijn benen gepakt, maar dit keer gebeurde dat niet. Ik sufte wat weg en schrok van het gesnuffel in mijn oksel. Ik werd besnuffeld, er werd aan mij geroken en ik rekte me vreselijk uit zo opwindend vond ik dat. Alsof er een hond om me heen liep werd er gesnuffeld en gelikt. Mijn oksels werden gelikt, mijn schaamlippen werden gelikt en ook tussen mijn benen voelde ik de hijgende ademhaling en de luchtstroom langs mijn klitje. Ik rilde en raakte nog meer opgewonden. Dat moet degene die met me bezig was ook gemerkt hebben, want ineens duwde hij zijn tong diep bij me naar binnen. Mijn kut werd helemaal uitgelikt. Ik genoot en spreidde mijn benen zover ik kon. Het was warm in de kamer en de zweetdruppels liepen vanonder mijn oksels over mijn borsten. Ik voelde ineens een hand. Het zweet werd over me heen gesmeerd en tegelijkertijd kreeg ik het bevel om een beetje te plassen. Ik voelde de andere hand tussen mijn benen en perste wat urine erin. Dat werd opgevangen en ik werd ermee ingesmeerd. Van top tot teen werd ik besprenkeld en gemasseerd met mijn eigen urine en al die tijd hield het snuffelen aan likken aan. Ik voelde me heerlijk geil en voelde zo af en toe een keiharde lul langs mijn lichaam schuren als de man van plaats veranderde. Soms bleef hij op een bepaald punt tegen me aan staan rijden. Hij gedroeg zich echt als een dier, als een reu, die puur op de geur afkomt van het teefje. Hij begon te grommen en te duwen en uiteindelijk was het zover. Ik voelde zijn harde lul met een stoot bij me naar binnendringen. Snuivend en likkend bereed hij me en zijn lul werd dikker en harder als hij mijn oksels uitlikte. Wat was dit dierlijk geil zeg!!! Ik wist niet dat dit zo opwindend en heerlijk kon zijn.
Hij trok zich terug en kwam tegen mij op rijdend klaar. Ik voelde de warme stralen sperma op mijn buik en borsten spatten. Ik moest mezelf ermee insmeren en ik glibberde van het kleverige zaad. Ik vind dat zalig om te doen en toen ik ermee klaar was voelde ik mijn huid trekken van de opgedroogde zaadlozing.
Ik mocht even wat drinken en daarna moest ik op mijn knieën voorover gebukt plaatsnemen op een doek die in de kamer voor me was neergelegd. Ik bood mijn kont aan en het gesnuffel was er meteen weer. Ik voelde de warme ademhaling langs mijn anus gaan en ook nu werd ik met lange halen gelikt. Al snel reed de man weer met een enorme paal tegen mijn kont op. Hij stootte tegen mijn billen, mijn kutje en kontgaatje zonder binnen te dringen. Ik wilde klaarkomen!!! Ook nu kreeg ik de opdracht om weer te plassen. Mijn grote billen werden ingesmeerd met mijn urine en nadat hij me besnuffeld had drong zijn tong bij me naar binnen. Mijn anus opende zich en ik voelde de koude lucht naar binnen stromen. Het tegen mij aan rijden werd steeds heftiger en de man kon zich niet meer zo lang beheersen. Hij stootte steeds harder tegen mijn kontgaatje aan. Zwaar hijgend en ruikend aan alles drong hij naar binnen. Hij gromde als een hond, als een beer en ik viel zowat voorover door zijn krachtige stoten. Ik brandde van het schuren langs mijn anus en van verlangen. Door het drukken van zijn gezwollen eikel tegen mijn blaas moest ik heel nodig plassen. Ik kreunde en vroeg of ik mijn blaas mocht legen. Ik moest gehurkt boven hem plaatsnemen en kleine beetjes over hem heen plassen en dat uitsmeren. Ik liep gehurkt en pissend over hem heen en smeerde hem van top tot teen in zoals hij mij ook had ingesmeerd. Ook het vocht uit mijn kut moest ik uitsmeren.
Zijn volgende orgasme liet niet lang op zich wachten. Ik moest hem leegzuigen met mijn kut en kont op zijn gezicht geperst. Hij likte en snoof tussen mijn benen en met kracht werd zijn sperma mijn keel ingeschoten. Ik proefde mezelf, ik zoog aan zijn lul die me eerst in mijn kut en daarna in mijn kont had geneukt. De lucht was verzadigd van een zoete zweet- en urinegeur. Nu mocht ik mijn gang gaan en ik wreef hard en snel over mijn gezwollen klit. Ik kwam snel en heftig en ben doorgegaan tot ik naar adem lag te happen.

We vleiden ons op de bank tegen elkaar aan. Er was niets meer te ruiken. We stonken niet en waren opgedroogd. Ik voelde me heerlijk bevredigd en was verbaasd over het feit dat dit zo mooi, lekker en geil kon zijn. Als je me van te voren had gevraagd of ik dit wilde doen had ik waarschijnlijk nee gezegd. Zweet en urine zijn vies is mij altijd geleerd en zo heb ik dat ook ervaren, maar met hem samen ging er op dat gebied een wereld voor me open. Ik krijg nu vaker de opdracht van hem om me niet te wassen of om mezelf in te smeren met urine. De wildheid en het dierlijke gedrag van hem zijn niet te vergelijken met een andere vorm van opwinding bij een man. Grommend laat hij dan merken dat ik slechts een teefje ben. Snuffelend en likkend geilt hij zichzelf en mij dan weer op en bied ik mijn onderlijf aan.