Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Drie pornohoeren en een potente man

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Hoi, ik ben het weer, Jantien. Ondertss ben ik 18 geworden en ben ik van die strontschool af. Ik ben het ook meteen afgetrapt thuis, want ik was die ruzies mijn vader echt spuugzat. Ik woon nu bij Milan, die nog studeert aan de unief. Dat heeft een aantal voordelen: ten eerste geeft mijn schat me nu iedere dag een stevige smeerbeurt, als hij zin heeft 2 en in de weekends 3, wat is hij toch heerlijk potent. Ten tweede zijn Milans ouders veel toleranter, vooral zijn vader, die zoals iedere normale man ongegeneerd op mij zit te geilen. Nu kan hij elke avond zien hoe hoerig en ordinair ik me kleed. Zijn nogal truttige vrouw heeft dat niet zo graag, maar ze legt zich erbij neer. Ik heb ook werk gevonden, bij een kleine plaatselijke bioscoop. Een superdiep en even breed uitgesneden oranje topje dat mijn F-cuppers wel erg ruim tentoonspreed, een zalig strakke jeans waar mijn botergeil vrouwenkontje mooi in afstak en witte pumps met naaldhakken van 10 cm, meer was niet nodig om de man bij de sollicitatie in te pakken. O ja, en een aantal keer vooroverbuigen en doen alsof ik iets liet vallen, waardoor een heel stuk van mijn spleet bloot kwam.

Maar goed, tot daar. Ik ging op een avond eens naar mijn werk met mijn schatje en ik kon moeilijk meer als hoer gekleed zijn. Ik had tot dan toe iedere dag blotere kleren aangetrokken en niemand zei iets, dus moesten ze het wel smaken. Ik droeg een rood niemendalletje (te klein voor een mini-jurk) met een wel heel erg diepe uitsnijding die een prachtig, royaal zicht bood op de binnenkant tot aan de helft van mijn beide tieten (uiteraard droeg ik geen bh, maar wel een halskettinkje met sexy dat tussen mijn tietenpracht geklemd was). Het jurkje stopte maar net onder mijn middel, maar ik droeg geen string, waardoor ik een gulle blik gaf op mijn poesje en venusheuvel. Mijn twee helemaal blote benen eindigden in zwarte sandalen met palen van naaldhakken aan mijn blote voeten, waarvan je zo touwtjes tot ongeveer halverwege je onderbeen moet binden. Ik droeg ook tonnen mascara en oogschaduw, en mijn vinger- en teennagels waren donkerblauw gelakt. Milan was er zo opgewonden van geraakt dat hij me het moment dat hij me zag me onmiddellijk een doorsmeerbeurt gegeven had. Hij ging mee naar de cinema omdat we een plannetje hadden. Er werkt daar ook een lesbisch koppeltje, allebei niet te groot, stevige borsten, een mooie laag spek: ongeveer zoals mij dus. Ze doen ook nogal aan underdressing, een beetje zoals ik, waarschijnlijk om mekaar op te geilen tegen hun stomende sekssessies thuis na het werk. Het idee was guattro op de laatste rij van een cinemazaal, konden we direct zien of Milans libido volstond om ons alledrie te bevredigen. Maar zover waren we nog niet.


Ik stak nog een sigaretje op en daarna gingen Milan en ik de bioscoop binnen. Anna-Norah en Ann-Sophie, de twee lesbiennes, waren er al. Ann-Sophie was om ter plaatse te neuken, dat vond ik zelfs. Ze droeg een ongelooflijk bloot, bruin-wit-rood topje, dat boven haar navel eindigde en waarvan de twee schouderstukjes alle moeite van de wereld hadden om haar tetten er niet te laten uit vallen. Daaronder een nauw aansluitende jeans en aan haar blote voeten droeg ze rijkelijk versierde teenslippers met een serieuze hak. En net als ik stevige make-up en donkergroen gelakte nagels. Ik moest haar dat topje en die slippers eens vragen. Anna-Norah droeg al even opwindende kleren, met een grasgroen mini-jurkje waarvan de decolleté even weinig aan de verbeelding overliet als Sophies topje. Haar geblondeerde haren waren opgestoken in een wilde knot en ze droeg lichtbruine slingbacks met een relatief kleine hak, maar ze waren schitterend en de blote hiel die zichtbaar was, was fantastisch. Ik voelde aan Milans broek en zijn pik was al zo hard als beton. Wat wil je, een man met een meer dan gezonde seksuele appetijt moet je niet tussen drie ongelofelijk geil uitgedoste wijven steken. Maar eerst moest er nog gewerkt worden natuurlijk. Norah, Sophie en ik moeten de zalen opkuisen na de vertoning en er waren er nog twee die avond. Na de laatavondvoorstelling zou Milan erbijkomen.

Eindelijk was het zover en als de laatste bezoeker buiten was, kwam Milan binnen. Wie is dat? vroeg Norah nieuwsgierig. Mijn lief, Milan. Hij komt eens kijken wat ik hier zoal moet doen. Het gesprek viel even stil en Milan kon zijn seksuele lusten niet meer bedwingen. Wat doen jullie nog vanavond? vroeg hij. Euh naar huis, antwoordde Sophie. En wat doen jullie daar dan? Euh wel wat mensen die samen zijn zoal doen. Wij doen net hetzelfde. Alleen... met 2 is maar met 2. Niet dat mijn schat me niet genoeg verwent, hij tongzoende mij en ik keek hem gespeeld kwaad aan, maar we willen er ook eens andere mensen bij betrekken. De kut van Sophie en Norah werd natter en natter. Wat denk je ervan? Zullen we eens proberen? vroeg Milan. Norah antwoordde met een stem die zwaar stond van de geilheid: Heel graag, wanneer? Wel, nu is toch perfect? Jullie moeten sluiten, de baas is naar huis. We kunnen hier net zo goed nog een beetje plezier hebben. Weer bleef het even stil. Dan Sophie: Jantien, hebben we je al eens gezegd wat een lekker kutwijf we je vinden? Nee nog nooit, antwoordde ik. Ze fluisterde en mijn oor: We vrijen vaak met een foto van je in een van je verrukkelijke outfits tussen ons, stiekem genomen met de gsm. Onze seks wordt er alleen maar zaliger door. Ik keek haar bloedgeil aan en weer bleef het even stil. Toen zei Norah zachtjes: Kleren uit, iedereen. We gehoorzaamden maar al te gewillig. Norahs fruit was duidelijk wat opgespoten, maar het was heel mooi gedaan en het zag er nog vrij natuurlijk uit. Al onze tietenpracht was afgewerkt met flink stijve tepels. Milans paal stond uitdrukkelijk vooruit. Kijk, zo doe je het, zei ik, want ze haden wellicht niet veel ervaring met mannen. Ik nam Milan zijn lul in mijn handen en begon hem af te melken. Niet gewoon rukken, maar ook zijn voorhuid heen en weer draaien, mijn twee handen rond zijn pik en op en op en neer bewegen en de onderkant van zijn eikel masseren met de duimen. Milans ogen gingen al vlug dicht en net voor hij kwam stopte ik. Doe jij nu maar, zei ik tegen Sophie.

Ze deed verder en ik ging Sophie vingeren. Omdat Milan Sophies mond al snel met veel gekreun volgespoten had, kon ze ook ten volle genieten van mijn vingers. Ik beweegde ze steeds rapper en ondertss kneep Norah in haar wulps bungelende fruit. Dat versnelde haar orgasme alleen maar en ze squirtte de vloer onder. Tiens, kan jij ook spuiten? vroeg ik. Ik ook. Ja en Norah ook hijgde ze nog na. Norah keek mij smekend aan. Ja wacht, Milan gaat je beffen. Intss mag je vriendin hem neuken. Dat zorgde voor nogal wat praktische problemen. Uiteindelijk ging Milan in een stoel op de laatste rij zitten, vvlak onder de projector. Omdat het een kleine zaal was, kon Norah in die ruimte op haar buik gaan liggen, haar benen over de rand en weid gespreid, zodat Milan haar kon aflikken. Bovenop Milan ging Sophie zitten. Ze had de truc meteen door. Ze ging sneller en sneller op en neer, intens genietend: Jezus, dit is lekker. Godferdomme, daar kom ik al... Ze squirtte Milan volledig onder en ik ging hem snel verder pijpen. Na een seconde of tien vulde hij mijn mond met heerlijk warm sperma. Het smaakte prima vandaag. Net daarna kreeg hij ook een douche van Norah, die zo schokte van genot dat ze bovenop Milan viel. Mijn schat was vandaag uitzonderlijk driftig, want hij pakte haar balkon vast, zocht haar achterste en begon haar meteen te neuken.

Intussen stelde ik Sophie voor om soixante-neuf te doen. Ik heb het nog nooit gedaan, zei ze een beetje ongerust. maak je geen zorgen, ik zal wel omgekeerd hangen. Na veel pogingen had ze me eindelijk goed vast en begon ik haar te vingeren terwijl zij me befte. De soppende geluiden van de neukpartij naast ons en het gevoel van haar vet bungelende vrouwelijkheid tegen mijn lijf maakten me zo opgewonden dat Sophies gezicht al snel onderzat. Man, je geilheid smaakt lekker riep ze en vlak erna kreeg ik ook de volle laag. Jouw kutsap ook hoor riep ik terug. Nog voor we de kans hadden onze houding te verlaten, spoot Milan zijn halve zaadvoorraad in mijn haar. Ik keek hem ondeugend aan en zei tegen Norah en Sophie: Lik maar eens aan mijn haar, Milan zijn melk is anders ook niet slecht. Ze deden het met plezier en vonden het heerlijk. Norah zette zich terug in een zetel en begon zichzelf te vingeren, want ze was niet gekomen tijdens de neukbeurt met milan. Zowel mijn schatje, Sophie en ik gingen voor haar kut zitten en als ze weer schokte als ze haar toppunt van genot bereikte, vingen onze monden een groot stuk van haar orgasmewater op. Sophie likte de druipende seksmossel van haar vriendin tot hij compleet droog was.We waren uitgeput en trokken onze kleren aan, maar ruimden natuurlijk ook de vuiligheid op. Het druipsap konden we opdweilen, maar de spermavlekken van mijn schat kregen we niet uit de stof van de stoelen. Misschien zou het andere mensen op even leuke ideeën
brengen.