Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Dubbel Dobbel

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Af en toe organiseren we onder enkele vrienden een avond om samen gezelschapsspelen te spelen. Bij wijze van woordspeling noemen we het ook wel eens 'gemeenschapsspelen'. Die laatste keer hadden de vrouwen in het gezelschap afgesproken om dit eens in de praktijk te brengen. Ze hadden ons, mannen in de groep, hiervan niets gezegd en waarom ze het gedaan hebben, is me ook nog steeds niet duidelijk.

Die avond waren we met z'n zessen in totaal, Anne, Ann, Kristien en ik, de vrijgezellen en dan nog het koppel Jan en Sonja. De avond was nochtans begonnen zoals alle andere spelavonden, met een of ander gekend spel zoals bv Trivial Pursuit, of Carcasonne of zo. Nadat één van de spellen gedaan was en de sfeer er al goed in zat, zeiden de 4 meisjes dat zij samen eens zelf een spel hadden bedacht. Jan en ik vonden dat okee en stemden, niets vermoedend, direct in om eraan te beginnen.

Zonder dat we de kans kregen om ons te verdedigen gooiden Ann en Sonja zich op mij, Anne en Kristien gooiden zich op Jan, en ze rukten ons de kleren van het lijf. Tot op onze slip! Verbouwereerd als we waren vroegen we waar dit op sloeg. En toen werd het duidelijk, ze gingen zorgen voor een echte avond gemeenschapsspelen waar we zo dikwijls mee gelachen hadden! Ze geboden ons op bed naast elkaar te gaan liggen, zij gingen naast elkaar ervoor staan.

Het eerste dat we moesten doen was onze slip uit doen zodat Jan en ik beiden volledig naakt op bed lagen voor die 4 meiden. Bekomen van de eerste schok, en steeds in voor wat avontuur met vrienden, deden we dit al bij al redelijk gewillig. Omdat we zodanig verschoten waren, lagen onze beide piemels nog slap. Sonja nam het voortouw en ze raadde ons aan om te beginnen om ons af te trekken zodat die slappe piemels toch wat harder konden worden, anders geen pret zei ze op een ondeugende toon. Terwijl we dit begonnen te doen begonnen ook de 4 meiden zich te ontdoen van hun textiel, van al hun textiel dus!

Links stond Anne, een relatief grote maar slanke meid met donkerblonde krullen. Met kleine tietjes en een venusheuvel die een klein vlekje schaamhaar bevatte. Ann stond ernaast, iets kleiner en met zwart haar. Eveneens kleine maar spitse tieten en een fijne streep haar op haar strakke kut. Dan hadden we Sonja, bruin van haar met mooie stevige borstjes en een volledig kaal geschoren kut. Kristien is de kleinste van de vier en is blond en vrij tenger. Met eveneens een volledig kaal strak kutje en kleine strakke borsten.

Na deze striptease van de 4 hebben zowel Jan en ik al een mooie stevige paal en worden de spelregels uitgelegd. We hebben een dobbolsteen nodig. Als we 2 gooien zal Anne zich met ons even amuseren, gooien we 3 dan krijgen we Ann, bij 4 wordt het Sonja en bij kunnen we ons verlekkeren aan Kristien. Gooien we 1 dan mogen we zelf kiezen wie het wordt en als er 6 gegooid wordt dan blijft het meisje die juist aan de beurt was nog bij ons en gooien we nog eens en dan zal dat meisje zich bij ons voegen. Het leek alleszins spannend te gaan worden zo. De eerste worp werd een 3, Sonja dus. Sonja is de vriendin van Jan dus wou ze nu wel eens even iemand anders en kwam ze bij mij zitten. Als starter bleef het simpel en ze begon me een tijdje te tongen. Na een tijdje was het gedaan en mochten we opnieuw gooien, 4 deze keer. Kristien vond het niet eerlijk voor Jan dus ging zij zich bij hem opwarmen door hem ook eerst een dikke tong te draaien. De volgende worp was de 6 zodat Kristien kon blijven. De nieuwe worp was een 2 zodat Ann zich bij ons op bed kroop. Mijn gedacht was dat ze zich bij mij zou leggen want Kristien had juist Jan al genomen, maar neen. Kristien begon terug met Jan te tongen en Ann bewoog haar hoofd naar Jan zijn kruis en pakte z'n paal vast. Ik zag hoe haar mond een mooi teutje vormde en ze Jan begon te pijpen. Maarja, tijd om terug te dobbelen en die kwam uit op 1. We kozen Anne die zo als laatste meid aan de beurt kon komen. Ik voelde hoe haar handen m'n harde lul vastpakte en deze begon te masseren door een zachte op en neer beweging om hem dan lekker zacht te pijpen. Wow, wat deed zij dat sensueel zalig. In m'n ooghoeken zag ik hoe ook Kristien van dit schouwspel genoot en hoe haar hand zich over haar eigen kutje aan het wrijven was. We gooiden opnieuw een 6 en daarna de 3 zodat Sonja er weer bij mocht komen. Sonja ging deze keer wel naar Jan en ze ging op het gezicht van Jan zitten zodat die haar spleetje lekker kon likken. Anne begon intussen mij opnieuw te pijpen maar zette zich in 69 over me heen. Zo kon ik ook haar strakke kut likken. Met m'n tong ging ik tussen haar schaamlippen en befte haar lekker hard. Ik hoorde haar zacht kreunen van genot.

Ik denk dat we de dobbelsteen per ongeluk hebben verloren of zo want zonder verder te gooien kwamen ook Kristien en Ann op bed gekropen. Ann nam Jan z'n pik vast en begon hem opnieuw te pijpen. Kristien ging voor Anne zitten en gebood haar te stoppen met mij pijpen. Kristien ging met haar benen gespreid voor Anne liggen zodat ze niet anders kon dan Kristien haar kale kut te likken. Ik zag hoe alle lichamen kronkelden en kreunden van genot. Dan voelde ik Anne terug mijn harde pik vast pakken en merkte hoe Kristien zich over me heen zette. Anne schoof mijn lul zo zachtjes in Kristien. Eerst ging ze zacht op en neer over m'n lul, daarna steeds harder. Ik zag dat ze er ongelooflijk van genoot en hoe ze haar eigen borsten vastpakte en die ook begon te bewerken van genot. En dit terwijl Anne en Kristien aan het tongen waren.

Zo was ik even Jan en de twee andere meiden uit de aandacht laten glippen maar toen ik terug keek zag ik hoe Jan Ann op z'n hondjes aan het pakken was. Sonja zat ernaast en was met zichzelf aan het spelen. Het was duidelijk dat we er allemaal lekker van genoten zo. Ik vroeg me af hoe lang ik dit ging uithouden vooraleer ik zou beginnen te spuiten. Ik voelde immers het bloed stevig bonken in mijn penis. Net op tijd misschien ging Kristien van me af zodat ik even op adem kon komen. Zo kon ik m'n penis even zelf bewerken en weer wat rust komen terwijl de meiden ook even op adem konden komen. Behalve Kristien, die ging onmiddellijk naar Jan en ging aan z'n ballen voelen die op en neer wiebelden telkens hij een stoot gaf langs achter in Ann.

Sonja, beetje beu om enkel haar eigen spleetje te strelen, kwam naar me toe gekropen en ging op me zitten. Ze pakte m'n lul en stak hem in haar. Rustig in een op en neer gaande beweging neukte ze me. En af en toe ging Kristien erbij zitten en kusten ze mekaar. Maar voor Jan moet dit een sein geweest zijn. Toen hij Sonja zo zag zitten stopte hij met Ann te neuken en hij ging achter Sonja zitten. Die boog zich spontaan naar voor en ze begon me te kussen. Iets daarna hoorde ik Jan kreunen en voelde ik iets raars naast m'n pik. Toen ik keek zag ik hoe Jan zijn penis in hetkontgaatje van Sonja moet geschoven hebben. Ook Jan maakte duidelijke stootbewegingen en Sonja haar houding werd heviger. Dit was de eerste keer dat ik zo letterlijk een trio deed, maar het voelde ongelooflijk. Al gauw moest ik duidelijk maken dat ik dit niet lang ging uithouden. Alhoewel ik eigenlijk niet liever wou dan dat dit lang mocht blijven duren. Ik trok me terug en begon stevig aan m'n eigen lul te rukken. Ann zag dit en nam van me over. Ze trok m'n hand weg en begon m'n stevig bonkende pik hard te pijpen. Ik riep nog keihard dat ik ging komen maar ze bleef me pijpen. Ik kon niet anders dan vol in haar mond te spuiten. Wat een ontlading! Niets was verloren gegaan en Ann had heel de lading opgevangen, pfieuw.

Iedereen moest duidelijk even bekomen van dit schouwspel. We namen allemaal nog een glaasje wijn en legden ons rustig op bed en babbelden wat na. Het werd al gauw duidelijk dat iedereen dit wel een leuk idee vond van de meisjes om zo eens een 'gemeenschapsavond' te organiseren. Ik voelde hoe m'n lul weer slap was geworden en ook bij Jan zag ik dat die niet meer helemaal stijf rechtop stond. Dat kon zeker even geen kwaad. Maar dan viel mijn oog op Anne. Ik zag toch hoe ze stilletjes haar eigen spleetje terug aan het bespelen was. Al had ze zich zo gezet dat ze het nog even kon verdoezelen, maar toch vond ik het wel spannend. Ik maakte haar in een subtiele oogwenk duidelijk dat ik het wel had gezien. Dat maakte het natuurlijk wel spannend want ze ging het nog wat uitdagender doen, en dit zonder dat iemand anders het zou kunnen merken. Ze deed ook gebaar dat ik het dan ook bij mezelf moest proberen te doen. Toen ik m'n piemel vastpakte merkte ik dat ie al spontaan weer hard aan het worden was. Ik denk dat iedereen het dus al wel gezien had. Ongeneerd pakte ik hem vast en begon mezelf terug af te trekken, vrank en vrij zodat iedereen het zag. Dit was het sein voor de andere om ook weer heet te geraken. Kristien pakte Jan z'n lul vast en begon die af te trekken terwijl Jan dan Kristien haar spleetje vingerde.

Ann deed teken dat ze een man nodig had. Ze lag op haar rug zodat ik haar benen wijd open kon spreiden. Ik stak m'n inmiddels weer flink vooruit staande lul vast en stak hem bij Ann in haar vagina. Stevig op en neer gaand neukte ik haar strakke kut. De stootbeweging werd steeds steviger en harder. Het feit dat Anne zich op Ann had gezet zodat Ann de kut van Anne kon beffen maakte het er niet simpeler op voor me om me in te houden. Ik liet me volledig gaan en stootte telkens diep in Ann. Jan was dan weer voor Anne gaan staan zodat die Jan z'n lul kon pijpen. Ook Anne deed dit met stevige op en neer beweging en ik zag hoe Jan er absoluut van genoot. Met dit beeld voor mij kon ik mij amper inhouden. Feller en feller werden mijn stooten tot ik het niet meer hield. Kristien en Sonja hadden zich al klaar gelegd met hun hoofd op Ann haar buik. Ik trok me terug en begon m'n flinke jaap stevig af te trekken. Ik voelde het sperma komen en spoot alles in één straal keihard eruit. Kristien en Sonja deden alle moeite om de sperma met hun mond op te vangen. Ook Jan was erbij komen staan en was zich aan het aftrekken. Ik zag hoe hij begon te schokken en ook hij een harde straal sperma uitstootte over de gezichten van Sonja en Kristien. Mezelf nog natrekkend waren Ann, Kristien en Sonja mekaar aan het aflekken zodat ze allen van de zoete sperma konden proeven.

Uiteindelijk was iedereen meer van voldaan en ploften we neer op bed. Iedereen was ermee eens dat dit een geslaagde avond was en dat het voor herhaling vatbaar zou moeten zijn. Wat mij betreft is dat zo en hoeft dat zeker niet te lang te duren vooraleer we weer eens iets verzinnen met z'n allen...