Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Een Geile Avond

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Hallo geile lezers, ik ben Fabienne en er zijn er waarschijnlijk die me al kennen. Voor zij die me niet kennen, ik ben een sexy Vlaamse meid van 46 met de juiste rondingen: niet te dik, niet te dun en een ferme E-cup. Op mijn werk ben ik nogal truttig gekleed, maar als ik 's avonds op stap ga verander ik in een geile sexpoes. Ik ben al 23 jaar getrouwd en heb twee kinderen met mijn man. Mijn dochter van 17 kleedt zich altjd net zo geil als ik als ze afspreekt met vrienden en vriendinnen of met haar lief en ik bn blij dat ze in mijn voetsporen treedt. Mijn zoon van 15 is meer een streverstype, hij zit in het Grieks-Latijn en haalt altijd 93% en meer, maar ik ben ook trots op hem.

De zaterdag na mijn vorige verhaaltje (een loopse teef) gingen mijn man en ik er weer op uit. We gingen naar de 20u-vertoning in de cinema en bleven achteraf nog iets drinken. Ik was weer erg geil gekleed. Ik droeg een heel diep en breed uitgesneden oranje topje met glittertjes dat mijn loops hangende E'ers bijna naar buiten duwde. Ze puilden uit en waren voor 3/4 bloot. Ik had blonde extensies in mijn haar en geen bh, mijn stijve tepels priemden door de stof heen. Het topje stopte boven mijn navel. Eronder zat een ultrakort bruin minirokje. Omdat het een lange avond zou worden, liet ik mijn slingbacks thuis en koos voor mijn donkerbruine teenslippers met roodgroene kraaltjes van tommy hilfiger. Mijn man zag er voor mij al even lekker uit, met zijn strakke zwarte short tot net boven zijn knieën, zijn lichtoranje t-shirt van carhartt en zijn glanzende blauwlederen birkenstocks.

We kwamen binnen in de zaal en ik wachtte tot de lichten doofden. Ik zag dat hij de film geboeid volgde, nam zijn hand en legde ze op mijn tieten. Hij keek naar me en ik keek hem aan met de geilste blik die ik kende. Ik zag de bobbel in zijn piratenbroek die daar al gans de avond was nog vergroten en hij legde zelf zijn tweede hand op mijn bijna blote borsten en begon ze te kneden. Ik zuchtte van opwinding en mijn tepels doorboorden bijna de oranje stof. Mijn kut werd natter en natter tot ik uiteindelijk hijgend en spetterend klaarkwam. Gelukkig droeg ik geen string zoals op mijn werk en bleef mijn rokje gespaard, maar mijn bioscoopzetel kreeg de volle lading kutsap. We zaten op de achterste rij en op een paar mensen meer naar beneden na was er niemand in de zaal.

Ik besloot hem uitgebreid te belonen (het was ondertss halverwege de film) en maakte zijn zwarte broek los. Ik stroopte zijn groene boxershort naar beneden en legde mijn rechterhand rond zijn paal (ik zat links van hem) en begon de huid van zijn penis heen en weer te bewegen. Na een tijdje begonnen er al kleine straaltjes wit vocht uit te spuiten en even later zei hij: "pas op voor mijn broek, je zou de spermavlekken erop zien, neem een zakdoek of zo!" Ik keek hem vriendelijk in de ogen, zag dat hij klaarkwam en zette mijn mond op zijn eikel. Geen enkel druppeltje zaad ontsnapte aan mijn tong. Ik kwam recht en slikte het heerlijk smakende spul in. De aftiteling liep al.

We gingen dus nog iets drinken in de designbar onder de cinema en zeiden lachend dat we niets gezien hadden van de film, maar dat we ons toch goed geamuseerd hadden. Ik boog voorover om bij de chips te kunnen en bood mijn man zo een duizelingwekkende inkijk in mijn balkon. Hij keek me niet aan, maar ik zag aan zijn ogen dat hij nog zin had. Om zeker te zijn deed ik nog eens alsof ik het zakje chips liet vallen en boog ik voorover. Ik zag de bobbel pronter dan ooit tevoren. Tegelijk kreeg hij een fractie van een seconde mijn venusheuvel te zien. Nu bleven zijn ogen wel een mijn pornolijf kleven en zei hij: "Kom Fabienne, ik houd het niet langer." Ik begon te beven van opwinding als hij me meenam naar de ongebruikte voorraadkast in de gang naar de toiletten. Hij deed de deur open en stak het licht aan. We gingen binnen en ik deed de deur dicht en op slot (de sleutel zat vanbinnen). Hij keek me aan met een hongerige blik en ik deed mijn topje uit. Hij begon in mijn tieten te knijpen en deed ondertussen mijn rokje uit. Daarna trapte ik mijn slippers uit, deed hem zijn t-shirt en broek uit en begon zijn mannelijkheid al even te bewerken met mijn vingers met de boxershort nog aan. Ik liet hem dan rustig zijn shortje en birkenstocks uitdoen en legde me op de grond, met mijn benen omhoog. Hij kwam met zijn stijve pik ter hoogte van mijn soppende kutje, zijn handen op de vloer links en rechts van me. Ik legde mijn voeten in zijn hals en hij begon te penetreren, terwijl hij zijn gezicht in mijn borsten duwde. Het duurde niet lang of hij kwam schokkend klaar, zijn grote lading vruchtbaarheid in mijn kut lozend. Even daarna kwam ik ook spuitend, waardoor de vloer een vettige gladde boel werd doordat een stuk van mijn mans melk terug meekwam. Toen kleedden we ons rustig terug aan en negeerden de verbaasde blikken van de eienaar als we uit de kast kwamen.

Thuis befte en vingerde mijn man me nog naar een heerlijk orgasme, en we hadden weer een leuke avond beleefd...