Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Een Heet Sportbroekje

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Het was al laat in de middag, toen ik het strand opliep. Veel gezinnen waren al weg en het strand liep langzaam maar zeker leeg. Ik spreidde m'n handdoek uit, trok m'n t-shirt over m'n hoofd en ging uitgestrekt op m'n zij liggen, terwijl ik m'n hoofd op m'n arm liet rusten. Ik keek om me heen; er was bijna niemand meer aan die kant te zien en dus draaide ik me op m'n andere zij.

Nog geen 10 meter bij me vandaan lag een jongen op dezelfde manier als mij, met z'n rug naar me toe. Ik kon z'n gezicht niet zien, maar de achterkant zag er te gek uit: hij droeg een sexy kort sportbroekje met daarin een stel billen, die ik zelden had gezien. Ik keek even naar mijn sportbroekje en dacht: -Verrek, we hebben precies dezelfde, ook toevallig-.

Plotseling draaide hij zich om en keek in mijn richting. We hadden niet lang oogcontact, maar lang genoeg om te beseffen, dat we belangstelling voor elkaar hadden. Hij was een knap exemplaar, wat jaartjes jonger dan mij, maar dat had ik eigenlijk veel liever. Ik voelde het bloed door m'n aderen razen, toen hij z'n blik weer in mijn richting deed gaan en weer keken we elkaar even aan. Dat ging enkele keren zo door en ik besloot m'n kans te wagen en hoewel ik een type was waar veel mannen op vielen, begon m'n hart hevig te bonzen, toen ik opstond en met handdoek en al naar hem toe liep. Ik wist dat ik er goed uitzag en ik was erg benieuwd, wat hij zou doen.

'Mag ik naast je komen liggen ?', vroeg ik.
'Graag', zei hij vriendelijk en terwijl hij z'n hand uitstak, stelde hij zich voor:
'Ik ben Dennis'.
'Hallo Dennis, ik ben Kevin', zei ik hees en legde mijn hand in de zijne, terwijl ik met m'n andere hand m'n baddoek naast hem probeerde uit te spreiden. Met zijn vrije hand hielp hij me de baddoek goed te leggen, maar hield mijn hand vast.

Terwijl we elkaar's hand vasthielden, ging ik op m'n baddoek liggen en het leek wel of Dennis ervoor zorgde, dat ik niet viel! Ik moest toegeven, dat ik het fijn vond, dat hij zo galant was en toen ik eenmaal languit naast hem lag, verlangde ik er weer naar om z'n hand vast te houden. Ik draaide me op m'n zij, zodat ik hem kon bekijken. Hij was weer op z'n rug gaan liggen en had z'n ogen gesloten. Verlekkerd gleden m'n ogen zijn zijn zalige lijf af; op z'n borst stonden z'n tepels recht overeind en z'n platte buik 'ademde' zachtjes op en neer. Zijn slanke benen staken uit zijn hoogzittende sportbroekje tevoorschijn en zijn mooie ronde dijen had hij uitnodigend iets opgetrokken. Plotseling draaide hij zich naar me om en zei:

'Bevalt het je ?'
'Ja, heel erg mooi', zei ik zonder omwegen. Ik voelde me betrapt, maar liet niets merken. Dennis draaide zich op z'n buik, keek me aan en zei zachtjes:
'Wil je m'n rug inwrijven ?'. Het was zonder twijfel een van de oudste verversier-tucs, maar hij werkte prima, want ik richtte me onmiddellijk op, greep de zonne-olie die naast hem stond en ging op m'n knieën naast hem zitten. Ik liet de olie in m'n handen glijden, wreef ze stevig tegen elkaar aan en boog me naar Dennis. Ik gleed met beide handen vanaf z'n nek tot aan de onderkant van z'n rug en weer terug. Dit herhaalde ik verscheidene malen, totdat hij zich omdraaide, me aankeek en zei:

'Nu de rest ook, kom mee'. Ik keek hem verbaast aan, maar hij stond al op en liep naar boven, de duinen in.
'We hoeven geen pottekijkers', zei hij, terwijl hij me glimlachend aankeek. We liepen nu samen het smalle duinpad op en plotseling nam hij m'n hand weer vast. Hij draaide een nog smaller paadje in tot we op een kleine, beschutte plek aankwamen. Hij scheen de weg goed te kennen ! Zonder veel omhaal ging hij weer op z'n buik op z'n handdoek liggen en wachtte totdat ik naast hem kwam liggen.

Ik voelde het vuur in m'n lendenen opgloeien, toen ik mijn handen weer over z'n rug liet gaan, druipend van de olie. M'n penis stond stijf in m'n broek en ik werd geiler en geiler.

'Nu mag je de rest ook doen', zei hij uitnodigend en ik begreep z'n bedoeling Ik plaatste mezelf op m'n knieën tussen z'n benen en trok langzaam met beide handen z'n sportbroekje van z'n kontje, zodat een paar heerlijke billen tevoorschijn kwamen. Het uitzicht benam me bijna de adem; hij was zalig gebouwd van achteren en ik wreef over m'n grote pik, die nog steeds in m'n sportbroek gevangen zat, maar al duidelijk z'n contouren liet zien.

Met drijfnatte handen begon ik zijn heerlijke bilpartij te masseren en aan het gekreun van Dennis kon ik horen, dat hij het heerlijk vond dit alles te ondergaan. Met m'n vingers gleed ik teder over z'n bilnaad en het duurde niet lang of ik z'n kontgaatje bereikte. Dwingend sopte ik mijn middelvinger bij hem naar binnen en ik merkte dat-ie ruim behuist was. Hij had een opwindend rozetje en ik moest me inhouden om hem niet meteen van achteren te nemen, vooral omdat ik niet wist hoe hij daarover zou denken.

Het antwoord kwam onverwachts; hij draaide zich om naar me, ging rechtop zitten en haakte zijn beide duimen aan de zijkant van mijn broekje. Langzaam begon hij het kleinood van m'n heupen af te stropen en m'n drijfnatte paal sprong als een jong veulen tevoorschijn. Hij nam hem in z'n beide handen en trok m'n eikel tevoorschijn. Ik kreunde luid:

'Oooohhhh god, wat doe je dat lekker'. Ik hijgde en sloot gelukzalig m'n ogen. Ook Dennis raakte in opperste geilheid bij het aanschouwen van mijn grote, hete paal en zei hijgend:

'Neem me vanachteren, nu, ik wil je voelen, ik wil je helemaal in me hebben, spuit me helemaal onder, kanjer'. Hij draaide zich weer op z'n buik, duwde z'n onderlichaam uitdagend naar boven en opende met een hand z'n kontgaatje voor me. Ik duwde nu met m'n duimen zijn beide bilhelften uiteen en bracht m'n glanzende pik naar z'n bilnaad.

Langzaam duwde ik m'n paarsrode eikel tegen z'n kontgaatje, voelde even zijn protesterende sluitspier, maar die gaf zich snel gewonnen en ik drong voorzichtig bij hem naar binnen. Een luid gekreun ontsnapte aan ons beiden, toen ik m'n hele lul tot aan m'n zak in Dennis perstte. Ik bewoog m'n onderlichaam voorzichtig heen en weer, zodat het leek alsof ik nòg verder bij hem naar binnen kwam. Daarna liet ik hem er weer helemaal uitkomen, totdat m'n eikel bijna uit z'n kontgaatje kwam. Weer duwde ik m'n hete pik diep bij Dennis naar binnen en ik hield hem stevig vast bij z'n welgevormde heupen.

Ik begon hem nu met lange halen te neuken en we kreunden allebei hevig van puur genot. Het werd langzaam avond, maar we zweetten allebei steeds heviger. Ik voelde mijn orgasme als een vulkaan naar boven komen, maar hield me op het laatste moment in, want ik wilde Dennis zo lang mogelijk laten genieten van onze hete neukpartij. Na even te hebben ingehouden ging ik weer door met hem heftig te naaien, maar al gauw voelde ik dat mijn orgasme er weer in volle hevigheid aankwam.

'Ik ga komen, schat, ik kom klaar', hijgde ik.
'Ja, kom maar, kom maar in me klaar, ik wil je voelen, ik wil je sperma...!'

Nu liet ik alle remmen los en met een ontzettende kracht explodeerde m'n pik in het overheerlijke kontje van Dennis. Grote golven sperma spoten z'n reet in en Dennis hijgde en kreunde luid. Bij mezelf trok er een waas voor m'n ogen, toen ik klaarkwam; ik moest het hebben uitgegild van genot. Ik weet niet meer wat ik allemaal zei tijdens m'n orgasme, maar het kwam er op neer, dat ik Dennis 'n geweldig stuk vond en dat ik zelden zo lekker klaarkwam.

Mijn lul werd steeds slapper en slapper, totdat hij uit z'n kontje sprong. Ik boog me naar z'n billen toe en begon met lange halen z'n lekker, harige bilspleet uit te likken, want m'n sperma was er aan alle kanten uitgelopen. Hij was onwaarschijnlijk lekker om te likken vanachteren en ik genoot dan ook volle teugen. Ik duwde beide bilhelften helemaal open en likte z'n drijfnatte rozetje helemaal schoon. Dennis draaide de hele tijd opwindend met z'n kontje en hij liet duidelijk merken, dat hij het heerlijk vond om van achteren helemaal te worden uitgegelikt, terwijl hij op handen en voeten leunde. Toen ik klaar was met zijn lekkere kontje, ging ik in standje 69 op m'n rug liggen, schoof onder Dennis door, die zich nog steeds in dezelfde positie bevond en zorgde ervoor zodanig te liggen, dat zijn prachtige speer boven m'n mond bungelde.

Ik lag nu onder Dennis tussen z'n benen en greep 'm vast bij z'n heupen. Hij liet zich iets zakken met z'n onderlichaam, zodat z'n ballen direct bij m'n gulzige mond kwamen. Ik nam ze in m'n mond en rolde ze er genotvol doorheen.

Ik bleef er wellustig op zuigen, maar toen greep Dennis z'n harde pik vast, duwde hem naar beneden en bood me z'n mannelijkheid verlangend aan. Ik nam z'n zalige lolly meteen van hem over en tilde m'n hoofd iets op. Ik trok z'n heerlijke eikel tevoorschijn en de lange draden penisvocht die eruit stroomden, ving ik gulzig met m'n tong op. Ik sloot nu m'n warme en vochtige lippen om zijn paarse eikel en begon langzaam te pijpen.

Dennis hijgde het uit boven me en sloeg kreunend z'n hoofd naar achteren, terwijl hij de mijne met beide handen vanachteren beetpakte en het langzaam heen en weer liet gaan. Hij bepaalde het tempo van mijn gepijp en al snel dwong hij me hem sneller te pijpen. Ik paste me bij elk tempo van hem aan; hij kon het krijgen, zoals-ie het hebben wilde! Ik merkte aan zijn steeds heftig wordende neukbewegingen in m'n mond, dat-ie elk moment zou gaan komen en ik bereidde me voor op zijn grote lading sperma. Enkele seconden later was het zover; Dennis schreeuwde het uit:

'Jaaahhhhh, ik kom, ik koooooommmmm, ooooohhhhhhhhhhhhh'.

Met grote golven kwam hij in m'n mond klaar en ik moest alle zeilen bijzetten om niets van zijn kostbare liefdesvocht verloren te laten gaan. Ik slikte en zoog hem heftig. Ik pijpte hem onafgebroken, totdat ook zijn penis steeds slapper werd. Ik sabbelde nog even vol genot aan z'n hete pik, maar al gauw was er geen druppel meer uit te halen; Dennis was volledig leeg en dat kon trouwens ook van mij gezegd worden. We vielen uitgeput neer op onze handdoeken en hijgden zwaar na van onze neukpartij.

Ik richtte me op en boog me naar hem. Voorzichtig zocht ik zijn mond en gaf hem 'n zoen. Hij beantwoordde deze onmiddellijk en sloeg z'n armen om m'n nek. Hij drukte zijn lippen tegen de mijne en ik voelde dat z'n tong bij me naar binnen drong. Ik beantwoordde op mijn beurt zijn heerlijke tongzoen met een hete kus en zo lagen we nog een flinke tijd te vrijen, totdat we naar adem snakkend weer terugvielen op onze baddoeken. Uitgeput keken we elkaar aan; dit zouden we zeker nog eens herhalen wisten we allebei...