Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


een hete pauze

Dit is een verhaal uit de categorie SM.
Het belooft vandaag weer een stralende dag te worden. Zonde om binnen op kantoor te blijven zitten. Daarom heb ik het plan in de pauze tussen de middag lekker naar buiten te gaan.

Wanneer het 12 uur is , sta ik op en loop het kantoor uit. Niet ver van mijn werk is een groot bos en ik besluit een rondje te lopen. Na een minuut of 10 bereik ik een open plek in het bos dat met gras is begroeid. Op dit plekje kom ik vaker om af en toe in de zon te liggen. Ik besluit mijn wandelingetje te onderbreken om ook nu even een kwartiertje te zonnen. Ik doe mijn jasje uit, spreidt het op de grond en ga languit op mijn rug liggen, terwijl ik mijn mouwen zo hoog mogelijk opstroop.
Na een poosje zie ik een langerekte schaduw over mij heen vallen. Zeker een wolk, denk ik en doe mijn ogen open om te kijken hoe groot die wolk is.
Wat ik echter boven mij zie is allesbehalve een wolk, maar wel een onwijs knappe jonge vrouw, gehuld in een strakke zwarte leren broek, rode hoge laklaarzen en een wit katoenen bloesje. Uitdagend staat ze met de handen in haar zij boven mij in een kleine spreidstand.

Eerst denk ik dat ik droom, maar wanneer ik mij wil oprichten snauwt ze nors: "Blijf liggen jij" en tegelijk plaatst zij haar beide gelaarsde voeten op mijn bovenarmen. Ik kan daardoor nauwelijks bewegen en weet nu meteen dat dit werkelijkheid is. Ik stamel: "Wat moet dat...."

"Wat dat moet", zegt ze, nog altijd op een arrogante toon. "Dacht je soms dat ik jou net niet verlekkerd naar mij zag staren, in het voorbijgaan". "Eh, ja,....maar.....je zit er dan ook wel heel goed uit. En dan die kleding, vind je het gek dat ik kijk"?
"Nee, maar daarom zal ik je nog beter kennis met mij laten maken en je een overgetelijke pauze bezorgen!!".
Terwijl ze dit zegt, zakt ze door haar knieën en gaat hoog boven op mijn borst zitten.

Na een poosje schuifelt ze wat naar voren toe en klemt mijn hoofd stevig tussen haar leren dijen vast. Ze grijnst wanneer ze merkt dat ik daar opgewonden van raak. Ik ruik het leer van haar broek . Door haar strakke dunne bloesje zie ik de tepels van haar welgevormde borsten heen priemen. Ik krijg een geweldige erectie die ik echt niet meer kan tegenhouden. Als vanzelf wrijf ik met mijn handen over het strakke leer van haar jeans heen, dat door de zon lekker warm aanvoelt.

"Heb ik gezegd dat dat mag"!!, snauwt ze me toe.
"Als je mijn broek aan wilt raken gebeurt dat wel op mijn manier". En tegelijk tilt ze mijn hoofd met beide handen op en drukt mijn gezicht op haar leren kut. Ik snak naar adem. Wat een hete meid zeg!
Pas na een hele poos laat ze mijn hoofd weer los. Ze heeft me zo opgehitst dat ik haar beide borsten begin te strelen. En weer reageert ze heftig: "Jij bent hardleers zeg"!! Tegelijk draait ze zich om en gaat andersom op mij zitten. Haar leren kont steunt nu op mijn kin. "Wauw, wat een uitzicht".

"Lik mijn broek maar eens en schiet een beetje op".
"Ik kan er net niet bij", stamel ik terwijl ik mijn tong zo ver mogelijk uit mijn mond steek. "Dan doe je maar beter je best! Ik voel nog steeds niets"!!Als om mij te straffen plaatst ze nu de wreef van haar laklaars schuin dwars over mijn gezicht heen.
"En kussen en likken"!!

Ik heb weinig keus en weldra glijden mijn lippen en tong over het rode lak van haar laars. "Ziezo, je krijgt nog één kans". Ze plaatst haar laars weer naast mijn hoofd en schuift enkele centimeters naar achteren. Precies genoeg dat ik met mijn tong nu wel haar schitterend gevormde leren kont kan belikken.
"Zo, eens kijken wat jij in je broek hebt", zegt ze terwijl ze mijn broek open ritst. Ze wurmt mijn keiharde paal uit mijn broek en masseert hem geil tussen haar handen.
Na een tijdje strekt ze haar benen naar achter en komt daardoor omgekeerd op mij te liggen, met haar leren kutje op mijn gezicht gedrukt. Ze schuift haar onderlichaam wulps en steeds heftiger over mijn gezicht heen en weer. Ze wil klaarkomen op mijn gezicht!! Tegelijkertijd neemt ze mijn stijve roede diep in haar mond en begint me grandioos lekker te pijpen.

Na een poosje slaakt ze een kreet en komt geweldig klaar. Dan begin ik te schokken met mijn hele lichaam ten teken dat mijn orgasme komt. Vliegensvlug haalt ze mijn pik uit haar mond, duikt over mij heen een drukt haar knie tegen mijn eikel aan. Enkele flinke scheuten sperma komen op haar leren jeans terecht.
Wanneer ik ben uitgespoten, draait ze zich om en houdt haar knie die ik vol zaad heb gespoten tegen mijn mond.

Ze gebiedt mij haar door mijn sperma besmeurde leren broek schoon te likken. Wanneer ik op kantoor terug ben, maken enkele collega's opmerkingen dat ik wel erg lang ben weggebleven en dat ik er rommelig en verhit uit zie. Ik zeg niet veel en besluit de rest van de middag verlof te nemen. Ik heb het adres van deze wonderbaarlijke vrouw gekregen. Drie keer raden waar ik naar toe ben gegaan om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen!!