Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Een Nieuwe Verleiding

Dit is een verhaal uit de categorie Vakantie.
Twee jaar geleden zijn mijn vrouw, Bridget en ik, Ron naar Hongarije op vakantie geweest.

De tour op zich duurde maar ongeveer ander halve dag, onderweg even stoppen om de auto bij te tanken en mijn vrouwtje een beurt geven op een raststete.

Vermoeid maar blij kwamen we op de camping, van de receptie kregen we een plekje, half in de zon en half onder de bomen. We reden naar het plaatsje, Brid zoals ik mijn wijfie noem, zag naast ons een stevige man zijn tent uitlopen, 'kijk dat vind ik nou een heerlijke man, stevig gebouwd en ook in zijn broek'. de man werd al vlug door een blondine gevolgd, ik schat haar net zo oud als wij, 36 jaar, 'dat zie ik nu graag een geil wijf, met een bikini wat nog net te groot is om die geile dingen te verbergen'.

We keken op de paaltjes naast hun, verbaasd keken we, 'het zijn onze buren'! Zij liepen heupwiegend verder en stoorde niet aan ons, ik zette de auto neer en zette de tent op. Na alles te hebben uitgepakt wilde Brid wel eens douchen, ze plakte overal zoals ze zij. Ze wilde een koffer pakken, maar bleef versteld staan. 'onze kleren staan nog thuis, het enige wat ik hier heb is nog een jurkje, een bikini en een zwembroek van jou en wat we nog aan hebben'. Ik stelde haar gerust, 'we gaan hier wel wat kleren kopen en als alles goed gaat heb je slechts je badkleding nodig'. Ze liep richting douches, ik volgde haar stevige billen in dat krappe hot pants, de billen vielen wellustig naar buiten. Nog geen half uurtje kwam ze terug, het jurkje bedekte net aan haar bikinislip, het was enorm geil, ze ging naast me zitten, nu ging ik me douchen. Toen ik terug kwam zat mijn meisje met de buren te babbelen, ze kwamen uit Duistland. Hij heette Günther en zij heette Steffie, hij was net als ik gebouwd maar had wat haar op zijn borst en een stel kloten in het broekje, zij was iets kleiner, stevige borsten, net iets kleiner dan van Brid een tatoeage vanuit haar bikinistring van een draakje en een stel geile benen, haar bikinilijn was goed verzorgd ik kon geen schaamhaartje ontdekken hoe ze er bij zat.

Brid had verteld dat wij geen kleding bij ons hadden en van hen konden we wel wat lenen en Günther wist nog wel een marktje waar je enorme mooie kleding voor een habbekrats kon kopen. Het was al vrij snel laat geworden en we besloten maar eens te gaan eten, na het eten besloten we maar onder het wol te gaan. In de tent kleedde Brid zich geheel uit en ik kon niet achter blijven, wij slapen graag naakt, van haar lichaam kreeg ik een enorme erectie, maar zij hield me van haar af, morgen dubbel beloofde ze.

Het was inmiddels half een en naast ons hoorde we mensen zachtjes kreunen en zuchten, stiekem keek ik naar buiten, het geluid kwam bij onze buren vandaan, door schimmenspel van de lamp achter hun tent zag ik hoe hij haar vanachter nam, zachtjes trok ik aan mijn lat, tot Brid me stoorde. 'Laat ze lekker, en je mag gerust trekken maar je goedje bewaar je' en gaf een kus op de paarse eikel, ik stopte.

De volgende morgen hing bij onze tent wat kleding van de buurtjes, ik een short met shirt en Brid een minirokje en een haltertje, wat duidelijk iets te krap zat, haar borsten priemden er dwars door heen, nadat we hadden gedoucht waren de heerlijke mensen naast ons wakker, na wat vriendelijke woorden ging zij ook douchen, ik bekeek Steffie hoe kontje bewoog in het jurkje. Brid stootte me wakker, 'lekker hè, zo'n vrouwtje'?

'Daar zeg ik geen nee tegen als ik haar mag naaien', Brid gaf me een por 'en ik hem', we lachte. Niet veel later kwamen ze terug en vroeg of Brid met haar mee wilde gaan om te kijken op de markt. Al te graag wilde ze en stapte bij Steffie in de wagen. Günther en ik bleven achter, we gingen naar het Balaton meer. Beetje zwemmen en de vrouwtjes bekijken, ik merkte dat we beide bijna de zelfde smaak hadden en vroeg hem over gisteren, hij lachte. Na een lange tijd kwamen er twee dames op ons af, onze vrouwen. Wauw wat zagen zij er enorm uit. Steffie weer in dat geile gele bikini en Brid had er ook een aan een witte, nadat zij narderde kon je bijna haar piercing in haar string zien, ze zag eruit om terplekke te neuken, haar heupketting en enkelketting en navelpiercing glommen tegen je op, ze kwamen naast ons zitten en gaven ons een hete lange tongzoen. Brid ging naast me liggen en Steffie ging met Günther het water in. 'Wat een geile meid zeg, ze kikt op mijn navelpiercing en toen ik vertelde dat ik er nog twee had liep ze bijna leeg, ook vertelde ik haar dat jij er een heb, ze zou hem zo graag willen zien, maar liever voelen'. 'Wat in haar doosje' vroeg ik. 'Misschien ook wel, als we zo doorgaan word het nog een partnerruil'. 'Geil'.

Het stelletje kwam weer terug, zo te zien had ze ook alles verteld, hij glunderde. Op het gras lagen we en wisselde wat uit, ik haalde voor ons vier biertjes en bij terug komst lag hij tussen beide vrouwen. 'Hoe vind je mijn nieuwe aanwinst' vroeg hij in het Duits. 'Kom naast me' vroeg Steffie en tikte op de grond. Het bier stroomde rijkelijk en we werden losser, de zon maakte ons ook aardig geil, tot we besloten terug te gaan, opmaken en eten. Brid had aardig kleding gekocht ook voor mij enkele stringtanga's. Na het douchen wachtte ik op haar, daar kwam ze haar zwarte haar in een knot, een lichte dunne kort jurkje, haar borsten zaten krap in een zwarte bh en ze droeg duidelijk te zien een zwarte string, ze provoceerde gewoon. Samen liepen we terug maar in de tent had ik stevig vast en gewillig liet ze maar kutje voelen, nat niet van water maar duidelijk geil, de schaamlipjes dik, mijn paal haalde ze eruit. 'Snel neem me, laat me je voelen' en ik drukte mijn lat tussen haar lippen, ze klom tegen me op en een gil van extase liet ze horen, een schot van mij vulde haar doosje het stroomde er zelfs uit. Brid veegde het af met een zakdoekje en deed alles weer 'normaal'. 'Zo en nu de tweede gang'.

Steffie en Günther zaten al op ons te wachten en schoof Brid een stoel onder haar natte kont. Ik complenteerde Steffie met haar mooie dunne zwarte korte jurkje, wat me deed denken aan een onderjurk, het stond haar geil. Tijdens het eten maakte we geile opmerkingen naar elkaar en stiekem voelde ik hoe Steffie's hand over mijn kruis ging, ze was enorm geil. Na het eten wat lekker was namen we enkele biertjes met snaps, we werden tipsy en de tijd vloog. Terug in de tent kreeg ik mijn lat niet meer omhoog dus toch teleurstellend voor Brid. De volgende dag heb ik haar 's morgens verwend met een heerlijke befbeurt, ik likte haar volledig uit en liet haar twee maal klaar komen, voordat ik in haar bewoog. Een derde keer begon zich te melden en rillend kwam ze klaar, vlug bewoog ze onder me uit en nam mijn dikke paal tussen de warme lippen, krachtig zoog ze en tegen haar gehemelte spoot ik me leeg, likkend en spinnend lag ze na te genieten alvorens we gingen douchen. De hele dag verbleven we op strand, ons huid kleurde goed bij, Brid had haar borsten inmiddels ook laten bijkleuren, dit ging dagen zo door. Samen met hen op het strand, eten en 's nachts of 's ochtends een fikse neukbeurt.

Een volgende dag besloten we het land te bekijken en reden met Steffie en Günther mee, ik voor en de dames achter, voor deze gelegenheid hadden ze zich luchtig gekleed een wijde korte jurkje maar boven strak door spaghetti bandjes. Günther reed door dorpjes en langs wegen waar bijna niemand kwam, door de bossen en bij een mooi kaal plekje stopte hij, 'dit is een heel mooi plekje, mooi uitzicht over het meer', we stapten uit en Steffie gooide een kleed op de grond een mandje met eten zette ze erbij.

Het was zeker mooi en de zon brandde fel, je kreeg het er heet van. We gingen op het kleed zitten, de vrouwen iets ongemakkelijk door hun jurkjes, die niets meer bedekte van hun string. Mijn broek werd al snel te klein en van Günther ook, de dames hadden het gezien en trokken hun jurkjes uit, Steffie deed als eerste haar string doen vallen een kalle doosje had ze, een tatoeage als draak dat uit haar schaamstreek naar haar navel deed bewegen, brid kon niet achter blijven, haar piercing glom tussen de dikke paarse schaamlippen, een streepje haar had zij. Günther had al vlug zijn kleding uit en pakte zijn meisje beet, zijn stevie lange dikke paal staand. Ik liep achter Brid aan, mijn lat stond ook overeind, de ring in de eikel glom in de zon. Brid ging op haar knieën en nam hem tussen de lippen, diep zoog ze hem naar binnen, ik trok haar hoofd naar mij toe alsof ik haar neukte. Naast ons waren de andere twee bezig, standje 69. Haar benen klemden zijn hoofd en ze gilde en gaf me een knipoog. 'zullen we ruilen' vroeg ze. Brid voelde wel wat voor zo'n dikke stevige lat en ik wilde maar al te graag haar neuken en wij wisselden van partner. Steffie's mondje was heet en vochtig toen ze me begon te pijpen, haar tong speelde met de ring door mijn eikel, geheel zoog ze in haar keeltje ik masseerde haar stevige kleinere borsten. Brid werd uitvoerig gelikt, ze spinde van genot. Nu wilde ik haar kutje likken en we draaide ons om, ze smaakte anders lekker en geil, ze was natter en ik likte haar nectar uit haar pruimpje, schokkend voelde ik haar orgasme komen meer en meer geil liet ze vloeien, gillend en kreunend kwam ze, ze rilde helemaal. Naast ons waren ze stevig aan het neuken, zijn kloten sloegen tegen Brid's kontje. Steffie ging uitgebreid voor me zitten op haar knietjes, haar vruchtje hield ze met beide handen open, zonder enig weerstand dreef ik in haar, door het stelletje naast ons dat klaar kwam, kwamen wij ook al vlug, het geil droop uit beide kutjes, ze poetsten en smeerde het over hun lichaam uit, de zon deed de rest. Lang zijn we gebleven tot de zon onder ging en toen terug reden, naar dat plekje zijn we nog driemaal geweest. Jammer voor de buurtjes hun vakantie was bijna ten einde, over enkele dagen zouden ze terug gaan. Het was al die dagen heet en geil aan toe gegaan. Brid vond het jammer en ik ook, tot Günther op het idee kwam om even te bellen of hij nog wat langer kon verblijven, jammer dat kon niet, maar een oplossing had hij, als wij Steffie terug zouden brengen op de terug reis dan kon zij nog enkele dagen bij ons verblijven, mits wij geen probleem hadden, nou graag dachten we en zo ook Steffie. De laatste dag zijn we allen nog eenmaal naar boven gereden, de meisjes waren nu 'degelijk' gekleed strakke stretch jurkjes met eronder duidelijk hun zwarte bh en string. Boven op het kleed ging Brid nadat ze zich had ontdaan van haar jurkje liggen, Steffie deed ook haar jurkje uit en knielde voor haar neer, erotisch likte ze Brid, trok lustig haar bh uit en toen die van haar, de tongen likte elkaar, strelend elkaars lichamen. Voor het eerst was ik getuigen van Brid's wens om met een vrouw te vrijen. Nu werd haar string uit gedaan en Steffie's. Ze likte haar navel, zoog aan de ring en daalde af, likkend naar het vrouwelijkste. Brid genoot, haar buikje bewoog heftiger en heftiger, ze opende haar benen en liet zich door Steffie beffen, haar handen drukte de blonde haren stevig in haar schoot, een kreun een zucht, ze had een orgasme. Ze rolde Steffie opzij, nu zagen we hoe zij werd gebeft. Günther en ik stonden naakt met onze palen in de hand, trekkend en kijken naar het schouwspel. Steffie kwam al heel snel. Kruipend kwamen ze op Günther af, ze likten beide aan zijn paal. 'Dit is om je te bedanken en ik kwam nog' beloofde ze. Brid ging voorover staan en liet gewillig zijn paal tussen haar schaamlippen steken, Steffie likte hen beide, je hoorde hoe nat ze was, een kreun en een brul, Brid's kutje was gevuld met verse geil, met het terug trekken trok hij slierten mee, die werden opgevangen door Steffie's rappe tong die ook Brid's kutje schoonlikte. Door deze schouwspel spoot ik op de grond. Die avond waren we flink doorgezakt en de volgende morgen hielpen we mee alles op te ruimen en Steffie's bed bij ons in de tent te plaatsen, na enkele stevig zoenen namen we afscheid.

Treurig was Steffie wel toen hij ons verliet maar Brid krikte haar meteen op, aan het strand lagen we, en s'nachts had ik twee vrouwen die ik moest bewerken. Voor ons waren deze dagen veel te snel om gegaan. Op de terug reis zaten beide dames achter in, flink te elkaar gek te maken, tot Steffie mij een stukje stof onder de neus schoof en hem in de mond propte, ik rook en proefde geil maar van wie, ik vroeg het haar. Ze klom vanachter tussen de voorstoelen naar voren, (gemakkelijk als je een grote ruimte wagen heb) onder haar lambadarokje zag ik een streepje stof, dus het was van mijn vrouwtje.

Steffie draaide de spiegel zo dat ik naar achteren keek, daar lag Brid met het rokje omhoog en de benen wijd, te spelen met haar lipjes. Mijn paal groeide en groeide, tot hij bevrijd werd door Steffie, haar hoofd ging naar beneden en tijdens het rijden pijpten ze me, enkele bussen met mensen reden me nog voorbij, snelheid maakte ik niet echt alleen in mijn kruis borrelde ik en waarschuwde dat ik zo zou spuiten. Achter in de spiegel zag ik Brid flink aan het vingeren en riep naar Steffie dat ze ook wat wilde. Te laat een explosie gevolgd door een slingering van de auto vulde ik haar mondje met verse geilsappen, ze lispelde nog maar bleef zuigen, ik verslapte, mijn merg zoog ze al het ware mee, voldaan met volle mond kroop ze terug, wat ik nu zag gaf me bijna nog een orgasme. Brid opende haar mond en steffie liet wat geil uit haar mondje stromen, gevolgd door een lange tong zoen, je zag hoe zij genoten, Snel reed ik van de weg een raststette op, gelukkig niemand, stopte en deed de portier open, Steffie lag voor me op haar knieën, Brid te beffen, langs het broekje stak ik mijn paal in en reed ons drieen naar een enorme geile explosie, op de bank zie je nog onze pretvlekken. Voldaan en tijdelijk genezen reden we verder richting Wurzburg en brachten Steffie heelhuids thuis, daar moesten we nog een nachtje blijven waar het al te heet aan toe ging en met pijn in de kutstreek en kloten reden we naar huis.

Nu houden we nog steeds contact via internet en wisselen elkaar foto's uit, we hebben al besloten om volgend jaar naar Spanje te gaan.