Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Eigenlijk Ben Ik Hetero

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
Het is warm. Ik ben aan zee, op het strand. Maar de verkoeling is er niet. Het is druk op het strand, allemaal halfnaakte lichamen en ik geniet van uit het uitzicht op mooie vrouwen, sommigen topless. Gelukkig word ik er niet zo geil van dat een erectie zichtbaar zou worden in mijn zwembroek. Een vrouw trekt met name mijn aandacht. Ze is slank en lang maar met grote blote borsten en lange bruine haren. Ze is zo mooi dat ik onwillekeurig gevoelens krijg dat ik mijn leven met haar zou willen delen. Af en toe loopt ze naar het water om er even in te zitten en loopt dan weer terug. Haar borsten golven mooi mee met haar tred.

Wel merk ik dat ik moet pissen, irritant is dat. Ik wil eigenlijk niet pissen in zee, maar vieze wc’s spreken me ook niet zo aan. Toch maar een plekje gaan zoeken. Ik loop richting de strandtent, de enige hier. Binnen is het heel erg druk, een vieze frituurlucht is buiten al te ruiken. Allemaal in de rij voor patat en frikandellen. Ik heb geen zin om daar naar binnen te gaan dus loop ik verder naar de parkeerplaats toe. Dit is ook niks, veel te veel mensen lopen hier. En ik heb geen zin om zo bot te zijn om in het zicht van iedereen te gaan staan pissen. Dus loop ik maar weer verder naar de duinen. Nu nog op zoek naar een stil plekje. Er is een groep bomen, een klein stukje bos, van het pad af. Het lijkt er rustig te zijn dus daar loop ik naar toe. Als ik er ben haal ik mijn lul uit mijn zwembroek, klaar om te plassen.

Meteen hoor ik een mannenstem “dat ziet er lekker uit!”. Ik baal, is er toch iemand en waarschijnlijk ook nog een homo die iets wil. Ik heb daar geen zin in, ik ben hetero en ik moet nog pissen ook. Maar nu lukt het meteen niet meer. Ik kijk om en zie dat er 2 kerels staan. Met alleen sportbroeken aan, beiden zichtbaar geil. De vorm van hun erecties is duidelijk te zien in broek. Kennelijk waren ze al bezig of zo. Eentje is klein en slank, met blond haar en een zelfverzekerde uitdrukking op zijn gezicht. De andere is zeker zo lang als ik en heeft een slap buikje. Zijn gezicht is bleek, met een snor. Ik doe snel mijn lul weer terug in mijn zwembroek en kijk ze aan. “He joh, ik wil gewoon even pissen. Ik wist niet dat jullie hier waren.” Eigenlijk probeer ik te zeggen dat ze me met rust moeten laten.

“Nou zo’n lekkere lul mag hier altijd ‘komen’, vinden we niet erg hoor” Het is kleine van de 2, hij lacht erbij en de dubbele betekenis is duidelijk. Ze lopen ook nog rustig op me af. “Maar plassen mag ook wel hoor… worden we ook wel geil van.” Hij flapt het er gewoon uit, het erge is dat ik meteen een spanning in mijn lichaam voel en ik weet dat als ik niet oppas mijn lul snel stijf wordt. Ik moet ze snel afpoeieren. Het vervelende is dat ik weldegelijk wel eens gefantaseerd heb om me te laten neuken door een homo, met laten nemen als een slet. Maar ik heb nog nooit de behoefte gevoeld om die fantasie in werkelijkheid uit te voeren.

“Nou eerlijk gezegd val ik op vrouwen, ik ben geen homo.”
Maar het lijkt voor hen gewoon een spel te zijn met woorden, meteen gaat hij er op in “Zelfs niet een beetje bi? Zal ik je eens lekker verwennen? Volgens mij vind je het vast wel lekker.”
“Nee, ik wil geen seks met een man” Ik probeer vooral geen erectie te krijgen, want dan krijg ik ze nooit meer weg. Maar ik voel mijn lul al een beetje zwellen. Ik zie hem ook naar mijn kruis kijken dan kijkt hij mij weer aan, hij denkt dat hij beet heeft.
“Niet met één man? Maar met 2 mannen dan, met zijn tweeën kunnen we je dubbel genot geven.”

Dat is de genadeklap, onwillekeurig stel ik me voor seks met twee mannen voor, tussen ze in met een stijve lul die me van achteren in mijn kont neukt en nog een lul in mijn mond om af te zuigen. En ik wordt gewoon direct geil. Nu voel ik echt een erectie opkomen. Hij heeft het ook gezien.
“Twee mannen is twee harde lullen, en dat is twee keer plezier, je zult er geen spijt van hebben” Hij praat nu zachter, bijna fluisterend. Intussen is hij vlak bij me komen staan. Ik zeg niets meer, mijn lul spreekt al voor me, ik voel me geil en dromerig, ik realiseer me niet eens dat ik naar hun stijve lullen sta te staren.
“zeg maar wat je wilt, ben je een ‘top’ of een ‘bottom’?” Ik zeg nog steeds niets en hij komt nu echt dicht tegen me aan staan en pakt mijn lul beet die nu echt keihard geworden is.

“Een ‘bottom’ dus” Hij glimlacht er bij en zijn mond gaat nu naar mijn mond. Hij kust me, eerst zachtjes op mijn lippen, maar dan pakt met een hand mijn haren beet en met zijn andere hand duwt op mijn billen, zijn stijve lul tegen mijn stijve lul aan. Tegelijk dringt zijn tong mijn mond binnen en kust hij me hartstochtelijk. Ik sla mijn armen om hem heen en kus hem terug. Vol overgave staan we te tongen tot hij me plotseling van zich af duwt. Ik voel me bloedgeil, net een wijf dat genomen moet worden. Ik kijk hem verliefd aan. Dan word ik van achteren bij mijn haar beetgepakt. Het is de andere man, terwijl hij zijn stijve tegen mijn billen drukt zoekt zijn mond de mijne. Snel staan wij ook intens te tongen. Hij draait me om en drukt zich tegen me aan en kust me weer intens. Onze stijven lullen wrijven we over elkaar heen en ik maak vrouwelijke kreungeluidjes.
“Volgens mij ben je ook zelfs onderdanig, of niet” Het is de eerste man weer, de kleine van de 2. Ik maak me los en schud onzeker mijn hoofd, maar erg overtuigend is het niet.
“Jij bent gewoon een geil sletje, dat even flink aangepakt moet worden” Ik voel me helemaal duizelig worden van geilheid, maar toch schud ik mijn hoofd weer.
“Zal ik je eerst eens even spanken of zal ik je meteen neuken?” Terwijl hij het zegt geeft hij me een klap op mijn billen, behoorlijk hard ook. Ik voel een warme gloed door mijn billen en ik fluister onzeker “… eerst spanken … ”.

“Wat zei je?” Hij geeft me nog een klap op mijn billen. De grote man gaat weer tegen me aan staan en pakt mijn tepels, hij knijpt er zo hard mogelijk in. Ik kreun en meteen voel ik weer een klap op mijn billen. De grote man pakt mijn haar weer beet en kust me ruw. Ik kus hem terug, passievol, alsof ik verliefd ben. Hij trekt me aan mijn haar weg en slaat me in mijn gezicht. Mijn wang gloeit. Hij kust me weer ruw en weer slaat hij me, harder nu. Mijn oor suist ervan. Hij kust me opnieuw en nu grijpt zijn hand mijn lul die op knappen staat. Hij knijpt in mijn ballen, dat doet echt pijn. De kleine man praat opeens weer. Ik draai me naar hem om en zie dat hij een lange dunne twijg gepakt heeft, aan de manier waarop hij het vasthoudt zie ik dat hij me er mee wil slaan.

“Ik weet het goed gemaakt, je gaat nu op je knieën zitten met je billen omhoog en je zwembroek naar beneden. Als je 10 slagen zonder protesteren weerstaat gaan we je neuken, anders lopen we weg”. De grote man grinnikt, hij heeft dit vast al vaker meegemaakt, met andere homo-sletjes... Ze weten beiden dat ik nu niet meer terug kan, dat ik alles zal doen om maar geneukt te worden, door hen. Ik zeg niets maar met een vuurrode kop trek ik mijn zwembroek omlaag, mijn stijve lul floept er uit. Dan zak ik door mijn knieën en ga met mijn hoofd omlaag tot mijn gezicht het mos op de grond raakt. Ik ben duizelig door wat ik nu aan het doen ben. Ik voel me tegelijk bloedgeil en doodsbang. Een hand wrijft over mijn billen, door mijn bilnaad, een vinger drukt in mijn zweterige kont. “Dus het sletje wil eerst gespankt worden? En dan geneukt, heel hard zeker? In je reet volgespoten worden, of wil je in je smoel gespoten worden? Of allebei? We hebben zaad genoeg. “
“Eerst moet je maar eens je straf krijgen, kijken of je er wel tegen opgewassen bent.” Zijn hand rust op mijn rug en duwt me verder omlaag. “En denk erom, ik wil geen kreet uit je mond horen. Als je niet stil blijft is het afgelopen.” Ik wil dat hij doorgaat, ik klem mijn kaken op elkaar. Dat hoor ik de twijg zwiepen en ik voel meteen een brandende striem op mijn billen, ik kan er niets aan doen, een kreun ontsnapt mijn mond. “Wat had ik gezegd?! Stil zijn! Of wil je soms dat we weggaan?”

“Nee, alstublieft, gaat u alstublieft door. Ik zal nu echt stil zijn.” Ik klink echt als een onderdanig sletje. Ik hoop dat ze er geil van worden, geil genoeg om door te gaan.

“OK, je wilt het dus echt. Maar die eerste slag telt natuurlijk niet mee. En je krijgt er 5 extra bij.”
Meteen hoor ik de zwiep weer en weer een brandende striem op mijn billen. Maar deze keer komt er geen geluid uit mijn mond. Ik ben zo geil dat ik mijn billen nog verder omhoog houd. De pijn is anders door de geilheid, het voelt gewoon lekker. Hoewel het maar net vol te houden is. De twijg zwiept weer, en weer een striem. Het schiet door mijn hoofd dat deze striemen lang zichtbaar gaan blijven, dat voel ik duidelijk. De grote man is voor me komen staan. Hij pakt mij bij mijn haren en trekt mijn hoofd omhoog en drukt mijn gezicht in zijn kruis. Ik voel zijn stijve lul tegen mijn wang. Ik lik over zijn gulp, tegelijk hoor ik weer een zwiep en de volgende striem brandt op mijn billen, de pijn giert door mijn lichaam. Hij maakt zijn broek los en zijn stijve lul zwaait naar buiten. Ik open mijn mond, lik over lul en zuig ‘m in mijn mond. Hij heeft een erg grote lul die ik niet goed in mijn mond krijg. Met diepe halen probeer ik hem te pijpen en de volgende klappen komen neer op mijn billen. De pijn snijdt door mij billen, mijn oren suizen en mijn maag keert er bijna van om.. Telkens als de volgende slag komt schiet ik iets naar voren waardoor de lul dieper in mijn keel schiet. Hij heeft nu met twee handen mijn haren beetgepakt en door aan mijn haren mijn hoofd heen en weer te trekken geeft hij het tempo aan. De slagen op mijn billen gaan nu sneller, en harder! Ik hoor de kleine man erbij tellen “…8, 9, 10, 11, 12, …” De pijn is echt te erg, gelukkig smoort de lul in mijn keel eventuele kreten. De lul begint te spuiten, hij trekt hem naar achteren en het zaad komt in en naast mijn mond, ik zit er onder. De slagen zijn gestopt, de pijn zakt iets af en gaat over in een zwoele warmte die vanuit mijn billen door mijn hele lichaam trekt. Er wrijven nu handen over mijn billen, dat schrijnt gemeen. De handen gaan door mijn naad, een vinger schiet in mijn kont. Een andere hand trekt een paar keer hard aan mijn lul. Er is weinig voor nodig om me nu klaar te maken, nog een paar halen en mijn zaad schiet er uit. Ik kreun lang en hard. Het orgasme lijkt wel een kwartier te duren.

Ik hijg wat na en dan voel ik een lul die tussen mijn billen gedrukt wordt, tegen mijn kringspier, doordrukt en er dan in schiet. Een nieuwe pijn schiet door me heen en meteen is de geilheid weg. Maar ik weet dat ik er nu niet meer aan kan ontkomen. De lul gaat in en uit mijn kont, eerst lanzaam en dan steeds harder. Hij beukt ruw in en uit mijn kont, ik word hard genomen, precies wat ik wilde … maar nu wil ik het eigenlijk niet meer. De pijn is wel wat afgezakt maar het voelt als een vreemde indringer in mijn lichaam. Intussen hoor ik zijn geile praat:

“zo, nu wordt het geile sletje lekker geneukt. Ik ga je kont volspuiten. Denk maar niet dat je dan van ons af bent, je hoerenkont gaan we nog veel meer gebruiken. We hebben nog heel veel zaad om in je te spuiten”. Ik wil dat hij snel klaarkomt, de pijn is toch nog te heftig. Ik kreun ervan en probeer het zo geil mogelijk te laten klinken in de hoop dat hij daardoor eerder zijn zaad in me spuit. De grote man pakt nu mijn haren weer beet en trek mijn hoofd weer omhoog. Hij slaat me weer in mijn gezicht met zijn vlakke hand. Links en rechts achterelkaar door. Mijn kreunen klinken nu huilerig, dat lijken ze lekker te vinden. De kleine neukt nog harder en de grote steekt zijn half stijve lul in mijn mond. Ik zuig ‘m weer gedwee naar binnen en pijp ‘m snel weer hard. De kleine lijkt bijna klaar te komen, hij pompt harder en harder en kreunt zelf ook. Het begint nu ook weer lekker te worden. Geil duw ik mijn billen omhoog zodat hij me beter kan pakken. Intussen zuig ik vol overgave aan die lul in mijn mond. De kleine slaat een paar keer met zijn vlakke hand op mijn billen, kreunt nog harder en grijpt me bij mijn heupen. Hij spuit zijn zaad in me met een paar krampachtige stoten. De grote kreunt met ‘m mee “o ja, spuit die hoer vol, ik ga ‘m ook in zijn hol neuken” Als de kleine uitgespoten is trekken ze tegelijk allebei hun lul uit me.

Ze wisselen om, ik blijf slaafs, inderdaad als een hoer, op mijn knieën wachten tot ze hun nieuwe posities ingenomen hebben. Een nieuwe lul wordt in een keer in mijn hol geramd, deze is duidelijk groter en dikker, nog een geluk dat ik net vol met zaad gespoten ben, dat smeert nog een beetje. Nog intenser dan net voel ik die dikke lul in en uit mijn kont pompen. Tegelijk wordt een vieze, naar zaad en kont stinkende lul in mijn gezicht geduwd, ik ben weer zo geil geworden dat die meteen vol overgave naar binnen zuig. Het zaad dat er aan kleeft, vermengd met kleine poepresten slik ik door. Alleen wordt deze lul niet stijf, hoe hard ik ook zuig, hij blijft slap. Ik voel hoe de kleine man zijn buikspieren spant en hoe zijn warme plas in mijn mond stroomt. Dit is te vies voor woorden. Mijn mond gaat open en de urine stroomt eruit, de straal spuit nu over mijn hele gezicht. De grote man kreunt en roept geil “ja, pis de bek van die hoer vol, laat hem het lekker doorslikken!!”. Hij pompt nog harder met zijn lul in mijn kont, heerlijk is het. Ik voel me echt een hoer die heerlijk genomen wordt. De kleine man slaat me hard in mijn gezicht “zuigen hoer! Je hebt het gehoord, doorslikken en geen druppel meer morsen”. Meteen weer een harde klap in mijn gezicht. Ik zuig de lul, met nog een krachtige pisstraal weer in mijn mond en slik zo goed mogelijk de urine door. Ik word helemaal doordrongen van die weeë zoutige pissmaak. Het is niet eens echt vies, maar lekker is anders. De straal blijft maar doorgaan en ik voel hoe ik echt moet doordrinken om alles binnen te houden. De grote man houdt het niet meer. Zijn kreten worden harder, hij grijpt mijn heupen beet, mijn lovehandles, en ramt me heen en weer tot hij ook in me spuit. De kleine is nu eindelijk uitgeplast en trekt zijn lul uit mijn mond. De grote nu ook.

Weer wisselen ze van plek en opnieuw wordt een vieze lul uit mijn kont voor mijn neus gehouden.
“Schoonlikken, hoer!” wordt me toegebeten. Ik zuig zijn lul ook weer naar binnen en begin die ook weer schoon te likken, de viezigheid doorslikkend. De kleine is achter me gaan zitten en steekt 2 vingers in mijn kont (denk ik, het is moeilijk te voelen hoeveel het er zijn). Hij vingert me zachtjes, er wordt een vinger bijgedaan en nog een. Het voelt heel intens, ik voel ook weer hoe mijn billen schrijnen van de striemen. Ik voel me weer helemaal onderdanig worden. Er komen geile kreetjes uit mijn mond en mijn kont wiebel geil heen en weer. Het vingeren wordt harder. De grote man heeft nu een nieuw idee. Hij doet zijn broek verder omlaag, draait zich om en biedt mij zijn billen aan. Om te likken natuurlijk. Ik lik over zijn billen, door zijn bilnaad tot ik zijn anus gevonden heb en dan lik ik die intens. Ik probeer mijn tong in zijn aars te persen. Hij kreunt, het voelt vast lekker. Hij duwt zijn billen verder naar achteren zodat ik er beter bij kan. De kleine is me intussen weer harder aan het vingeren, volgens mij nu met 4 vingers tegelijk. Zijn andere hand knijpt zacht in mijn ballen en trekt daarna aan mijn lul. Opnieuw houd ik het niet meer en mijn zaad spuit weer uit mijn lul.

Als het orgasme weggeëbd is worden de vingers uit mijn kont getrokken.
“Zo, nu ga ik je nog een keertje neuken, hoer! Biedt mij maar eens netjes je kont aan.” Ik steek mijn billen weer hoog in de lucht en hol mijn rug. Er wordt weer een lul in mijn kont gestoken en meteen is menens. Hij ramt zijn lul in hoog tempo door mijn gevoelige kont. Hij gaat snel spuiten, dat voel ik meteen al. Als een goede hoer laat ik het over me heen komen. Hij heeft meteen mijn heupen weer vastgepakt en ik wordt als een teefje genomen. Hij begint te kreunen en even later spuit hij mijn kont opnieuw weer vol. Die sopt nu een beetje van het zaad.

Als hij uitgehijgd en zijn lul weer uit me getrokken heeft wordt ik omgeduwd zodat ik op mijn rug op de bosgrond lig. Mijn benen worden opgetild en de grote man gaat achter me zitten steekt alweer zijn lul in mijn kont. Al pompend gaat hij helemaal op me liggen zodat hij me kan kussen. Zijn tong dringt mijn mond weer binnen en als een echt sletje kus ik hem terug, passievol, verliefd, terwijl ik mijn hol geneukt wordt.
Hij komt weer iets overeind en slaat me weer in mijn gezicht. De tranen schieten in mijn ogen, hij slaat echt hard. Ik kijk in zijn ogen en zie geile woede. Hij slaat me weer, hard. Als ik probeer af te weren worden mijn armen beetgepakt, door de kleine. De grote slaat weer en neukt hard in mijn kont. Het is nu een verkrachting geworden. Mijn eigen zak en lul worden geplet door zijn beukende buik, gelukkig is die wel zacht maar toch doet het gemeen pijn in mijn ballen. Als ik half huilend kreun wordt hij nog geiler, hij slaat nog een paar keer heel hard. Dan pakt hij met beide handen mijn tepels beet en trekt er hard aan in zijn eigen neuktempo. Ik voel me vrouwelijk zoals ik genomen wordt en aan mijn tepels getrokken. Zijn gezicht begint te verkrampen, hij pompt steeds harder en zie in zijn gezicht hoe hij opgaat in zijn orgasme. Ik zie zijn vervormde trekken terwijl hij weer mijn kont vol spuit. Zelf houd ik het niet meer, de pijn, de vernedering, de passie, de geilheid. Mijn eigen lul spuit ook weer, spontaan tot mijn verbazing, mijn kont verkrampt en de grote man kreunt nog harder. Zijn dikke lul komt bijna klem in mijn kont te zitten door kramp. Het doet weer geweldige pijn maar toch ik geniet ook ervan, in mijn vernedering. Dan trekt hij zijn lul weer uit me en mijn armen worden weer los gelaten. We hijgen alledrie hevig na.

Als ik uitgehijgd ben zie ik dat de grote verdwenen is, de kleine komt bij me zitten. “Ga je met ons mee?” Hij aait lief door mijn haar en kust me weer. We tongen intens en ik voel me als een verliefd schoolmeisje. Als we onze kus even onderbreken kijk ik hem aan en knik. “Ja, je komt met ons mee?” Hij is blij, kust me weer passievol, onze armen in een lastige omhelzing, zittend op de grond. Langzaam komt het besef van de pijn die ze me gedaan hebben weer terug. Mijn billen schijnen vreselijk, mijn kont doet gemeen pijn, mijn wangen voelen ook branderig en pijnlijk. Toch voel ik me nog steeds geil, hoerig.
“Kom mee, dan gaan we naar de auto”
“mijn spullen? Mijn tas, alles zit er in”
“Wees niet bang, Wim haalt die op”
Als ik hem vragend aankijk zegt hij:
“We hadden je al veel eerder in de gaten, maar toen was je nog geobsedeerd door de tieten om je heen” Nu pas herinner ik me hoe ik op het strand me had zitten verlekkeren aan tieten.

Ik hijs mijn zwembroek op en we lopen samen naar hun auto. Het is een Citroen C5.
“Ga maar achterin zitten” Ik begrijp dat ik nog steeds de onderdanige ben en open het achterportier en stap in. Dan komt Wim eraan, inderdaad met mijn tas, alles lijkt er in te zitten. Hij opent ook het achterportier en stapt aan mijn kant, ik schuif snel door om te voorkomen dat hij op met gaat zitten. De kleine is intussen ook ingestapt en heeft de moter gestart. Wim slaat een arm om heen en fluistert in mijn oor.
“Wat een lekker ding ben jij. Je hebt ook een mooie lul, die mag je ook wel een keer in mij steken. Of ben je alleen maar een bottom?” Ik zeg niets, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Hij kijkt me even vragend aan en kust me dan weer vol op mijn mond. Zijn tong weer diep langs de mijne. Met een hand wrijft hij weer over mijn lul maar alles doet bij me pijn.
“Je moet mijn kont weer likken” Hij draait zijn billen naar me toe en sjort zijn broek omlaag. Nu zie ik dat hij geen onderbroek draagt. Hij probeert met zijn billen omhoog op de achterbank te zitten en ik buk en steek zo goed mogelijk mijn tong weer in zijn kont. Ik lik en sabbel op zijn aars en ik hoor hem weer geil kreunen. Tot mijn verbazing voel ik mijn eigen lul weer zwellen. De auto is intussen de snelweg opgedraaid en even maak ik me zorgen dat andere mensen ons kunnen zien. Maar de achterramen zijn getint, volgens mij kan niemand ons zien. Ik zuig en lik weer over zijn kont en zijn lul word weer stijf, maar nu wil hij iets anders:
“Je moet mij neuken, steek je lul in mijn kont.” Maar dat is niet zo makkelijk. Ik sjor mijn zwembroek weer omlaag en doe hem meteen maar helemaal uit. De striemen op mijn billen voel ik branden op de autobank. Ik probeer mijn lul in hem te steken maar dat lukt niet goed. Hij merkt het en duwt me terug. Als ik gewoon zit komt hij gewoon over me heen en laat zich met zijn kont over mijn lul zakken. Hij heeft duidelijk ervaring hierin, in één keer glijdt mijn lul bij hem naar binnen en ik voel nu hoe zijn strakke anus over mijn lul op en neer glijdt. Hij rijdt op mijn lul en hij kust me weer op mijn mond. Op en neer pompend kussen we intens en mijn lul wordt weer steeds harder en geiler. Zijn kont voelt echt lekker zoals die over mijn lul op en neer wrijft. Wim geniet er ook hoorbaar van, hij kreunt terwijl we intens tongen. Met een hand pakt hij mijn haren beet om zijn tong beter in mijn mond te kunnen duwen en met de ander hand trekt hij zich af in het zelfde tempo als hij op en neer gaat. Ik aai met twee handen over zijn billen en zijn rug. Het voelt erg lekker en mijn lul is goed stijf maar ik voel tegelijk dat ik niet goed kan klaarkomen. Mijn billen schrijnen, mijn wangen doen pijn en ik ben natuurlijk al meerdere keren klaargekomen. Wim lijkt van dat laatste geen last te hebben, hij hijgt steeds harder en pompt sneller op en neer, en hij kust me steeds wilder. En dan kreunt hij en voel zijn warme zaad tegen mijn buik aanschieten. Zijn kont wordt nog strakker om mijn lul. Hij stopt mijn pompen en ik voel zijn anus ontspannen.

Met een vinger veegt hij zijn zaad van mijn buik en stopt het in mijn mond. Ik ben eigenlijk niet meer zo geil maar ik laat het maar gebeuren en slik zijn zaad door. Ook het restje zaad uit zijn lul krijg ik zo in mijn mond gestopt. Dan gaat hij van me af, mijn nog stijve lul plopt uit zijn kont. Hij ziet dat ik nog niet klaargekomen ben en zonder aarzelen zakt hij mijn zijn mond over mijn lul en begint me te pijpen. Het voelt lekker maar tegelijk kan ik nog steeds niet klaarkomen. Hij pijpt me een tijdje en merkt dan dat het niet opschiet. De kleine roept van voren “je moet hem weer even pijn doen, het is een onderdanig hoertje …” Kennelijk heeft hij het gevolgd in de spiegel. Het vreemde is dat ik meteen weer geil wordt van zijn opmerking. Het is gewoon te vernederend voor woorden. Wim kijkt me even aan, dan haalt hij weer uit en slaat me in mijn gezicht. Ik kijk hem met een lijdende blik aan, diep in zijn ogen. Ik zie hem geamuseerd kijken en meteen haalt hij weer uit. Beide wangen gloeien weer en mijn oren suizen. Zonder te beseffen wat ik doe buk voorover en ga ik met mijn mond over zijn lul en pijp hem. Zijn lul is nog slap en ik zuig hem helemaal naar binnen, de zaadresten die er uit komen slik ik door. Met beide handen pakt hij mijn tepels beet en knijpt er zo hard mogelijk in. Ik kreun huilerig en meteen voel ik zijn lul weer verstijven. Met een hand pakt hij mijn lul en begint me af te trekken terwijl ik hem pijp. Met zijn andere hand blijft hij gemeen in een tepel knijpen en dat is genoeg om we weer bloedgeil te maken. Hij trekt nog een paar keer aan mijn lul en dan spuit mijn zaad er al weer uit.

De auto is intussen gedraaid en stopt. Ik stop met pijpen en kijk naar buiten. We zijn bij een vrijstaand huis gekomen in het bos bij de duinen. In de verte zijn huizen zichtbaar maar in de directe omgeving is niemand te bekennen.

“Doe je zwembroek maar helemaal uit”. Helemaal naakt stap ik uit en loop naar het huis. Mijn half stijve lul veert op en neer als ik loop. Alles doet pijn maar toch is dat niet erg. Binnen blijf ik bloot rondlopen. De kleine, die
Vincent blijkt te heten, is erg aardig voor me. Hij neemt me mee naar boven, ik moet op het bed gaan liggen en hij smeert verzorgende zalf op mijn billen. Het schrijnen is meteen een stuk minder. Hij pakt een ander zalfje en smeert mijn anus er mee in. Terwijl hij met zijn vingers over mijn sluitspier gaat en af en toe er in, kijk ik hem liefdevol aan. Meteen gaan er meerdere vingers tegelijk in mijn kont, hij krijgt zelf weer een erectie. Ik wrijf er over met mijn hand en even later is zijn lul weer bevrijd uit zijn broek en in mijn mond. Terwijl half over hem heen lig vingert hij me, met meerdere vingers. En ik zuig hem zo liefdevol mogelijk zachtjes klaar. Even later wordt mijn mond weer volgespoten. Ik snap niet hoe ze zo vaak klaar kunnen komen en zo veel zaad kunnen spuiten, iedere keer weer. Het blijkt dat ze een soort van viagra geslikt hebben voor ze mij benaderden.

Als we weer beneden zijn loopt Vincent even weg om te bellen. Wim komt bij me zitten en gaat hij weer over mijn lul wrijven. Hij wil duidelijk nog een keer ik pak ook zijn lul beet. Even kust hij me op mijn mond, zijn tong diep in me. Dan ga ik voorover gebukt bij de tafel staan. Wim komt achter me en weer stoot hij ruw zijn grote lul in mijn kont. Het is nog pijnlijk maar ook wel lekker. Met stevige, diepe stoten pompt hij diep in me. Ik kreun weer van genot. Om hem nog wat op te geilen ga ik tegen hem aanpraten “Oh ja, neuk me … ik ben je sletje … neem me met die grote lul van je … ik ben van jou, je mag me altijd pakken … ik ben je hoer” Het helpt, hij stoot weer wilder en wilder. Om kracht te zetten pakt hij me weer bij mijn heupen, hij knijpt zo stevig dat het pijn doet, maar ook dat is eigenlijk wel weer lekker. Ik voel me weer op en top hoer. “o ja! Neem me, hard! Spuit je hoertje vol! Je mag alles met me doen wat je wilt!” Hij bereikt weer zijn climax, met een laatste harde stoot ramt hij zijn lul zo diep mogelijk in me en verkrampt. Zo sletterig mogelijk steek ik mijn kont ook zo hard mogelijk naar achteren om zijn zaad te ontvangen, als een hoer die bevrucht wil worden.

Hij trekt zijn lul uit me en hijgt na. Hij kijkt me aan met een gemeen lachje. “Ik mag alles met je doen wat ik wil” hij zegt het grijnzend. Hij pakt mijn haren beet en trekt me mee, ik wordt de trap op getrokken en we gaan naar de badkamer. Ik moet in het bad gaan zitten, meteen weet ik wat hij wil. “Doe je mond open!” Mijn lippen gaan uit elkaar, aan mijn haren trekt mijn hoofd naar zijn kruis en hij duwt zijn riekende, slappe lul in mijn mond. Meteen stroomt de urine er uit. Deze keer weet ik wat er van me verwacht wordt. Ik slik snel om al zijn plas op te drinken. “Goed zo hoertje, drink het maar lekker op. Gore slet, dit is precies wat je verdient.”

Ik merk dat ik eigenlijk nog steeds zelf moet plassen...