Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Erik en de hond Rocky

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Ook ik wil nu eens mijn ervaring met een hond vertellen.
Voor enkele jaren geleden moest ik - Eric - nog wel eens een avond op de kinderen van mijn zuster passen. Dit was gemakkelijk omdat wij in een verbouwde boerderij woonden die nu een twee onder een dak was.
Mijn zuster had ook een hond, een kruising tussen een herder en een retriever die luisterde naar de naam Rocky. Ik was in die tijd als 18 jarige zeer geil en erg nieuwsgierig naar alles wat met sex te maken had.
Ook was ik dus zeer benieuwd hoe het zou zijn om je als man /jongen te laten neuken. Nu was de hond van mijn zus dus een reu......
Op een zaterdag moest ik dus weer oppassen, mijn ouders en mijn zus en man moesten naar een feestje en dat kon laat worden.
Mijn neefjes lagen al in bed en tegen een uur of negen besloot ik het eens te proberen.
Terwijl Rocky lag te slapen begon ik mij uit te kleden en liep nu naakt langs de hond.
Rocky keek op en ik merkte dat hij mij bleef nakijken.
Ik ging op de bank liggen en begon met mijn stijve pik te spelen.
Voorzichtig kwam Rocky dichterbij ( misschien de geur van mijn geil ? )en plotseling voelde ik zijn tong langs mijn lul gaan. Er had nog nooit iemand anders dan mijzelf aan mijn pik gezetten, dus de warme hondentong wond mij enorm op.
Ik spreide mijn benen en de tong zakte meteen naar mijn poepgaatje, wat en geil gevoel zeg die warme natte tong langs mijn lul, ballen en poepgat.Ik draaide mij op mijn rug zodat Rocky nu goed bij mijn gaatje kon. Alleen bleef hij zoeken naar mijn lul, dus hield ik mijn hand er over heen. Dit ging moeizaam, mijn lul was dik en groot....zo had ik het nog maar zelden gehad.
Maar hoe kreeg ik hem nu aan het neuken? Ik stond op en ging naar de keuken, pakte er een bakje met boter uit en wreef dit op mijn gaatje. Ook stak ik er een ingevette vinger in wat mij nog geiler maakte. Rocky stond er met z'n neus bovenop en toen ik mijn vinger eruit haalde begon hij er meteen aan te llikken.
De boter nam ik mee na de kamer en ging nu op mijn buik op een krukje liggen. Meteen begon Rocky mij weer te likken en onderwijl bleef ik mezelf maar invetten en vingeren met de beboterde vingers. Plotseling zag ik dat Rocky een stijve begon te krijgen waarop ik mijn kontje naar hem toe draaide.
Het was net alsof hij het snapte, want meteen voelde ik z'n poten op mijn rug en zijn lul door mijn bilnaad glijden. Nu had Rocky al vaker teefjes gedekt dus wist hij van wanten. Na enige missers voelde ik plotseling zijn lul tegen mijn gaatje en omdat ik iets naar achteren bewoog, gleed het puntje al iets in mij. Ook Rocky voelde dit en terwijl zijn poten zich nu strakker om mijn middel trokken, schoot z'n lul in mijn kont. Meteen begon hij mij in een hoog tempo te neuken en terwijl ik mij bedacht dat ik geneukt werd en nog wel door een hond voelde ik een scherpe scheut in mijn kont. Het leek wel of er een tennisbal in mijn kont gepropt werdt.
Rocky stopte met neuken en ik begreep dat hij klaar gekomen was. Nadat hij zich van mijn af draaide bleef z'n lul nog in mijn kontje zitten, dat was die bal dus! Minstens vijf minuten bleven wij zo staan voordat ik in staat was om de bal eruit te 'poepen'. Terwijl ik opstond om een handdoek te pakken, voelde ik het zaad langs mijn benen lopen en Rocky begon dit op te likken.
Ook begon hij weer aan mijn lul te likken, en door dit alles verlangde ik naar nog een beurt.
Nadat ik mij bukte en op handen en knieen voor hem zat, besprong Rocky mij meteen de dreef z'n lul nu in een keer keihard in mijn nog pijnlijke kont. In een hoog tempo dekte hij mij wederom en ik begon mij nu zelf af te trekken. Bijna gelijktijdig spoten de hond en ik ons zaad, ik op de grond en hij in mijn darmen.
Ook nu duurde het even voordat hij los kwam en moe en voldaan verdween hij naar z'n mand waarna ik alle sporen van onze neukparty kon opruimen.
Ik zal deze avond nooit meer vergeten, al was het alleen al door de gevolgen die dit zou hebben.
Maar dat vertel ik in een volgend verhaal.
(Hierbij wordt ook mijn zuster betrokken ).