Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


erik en mijn vriendin

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Mijn vriendin Jesse en ik, hadden afgesproken om in de middag, de Beeldententoonstelling in het Haagse te gaan bezoeken. Rond drie uur zouden wij elkaar treffen ergens op een terras op het Plein. Rond drieën stapte ik het Plein op en spotte haar op het zonnigste terras op dat moment. Zoals gewoonlijk zag ze er weer stralend uit en begroete mij met een warme kus. Samen wandelend, genietend, en de voor ons bijzondere beelden fotograferend, raakten we in gesprek over de nieuwe mogelijkheden die een digitale camera met zich mee bracht. Jesse had namelijk vrij recentelijk een hightech digitale camera aangeschaft. Plotseling vroeg ze me of ik het niet spannend zou vinden om tijdens het vrijen foto’s te maken. Lichtelijk blozend door de onverwachte vraag, stamelde ik dat het idee me wel aanstond.
Het onderwerp naar de achtergrond schuivend, want de Beelden bleven de aandacht trekken, fotografeerde mijn vriendin er op los. 0ok ik moest het ontgelden, en werd samen met diverse, soms bizarre, beelden in de kleine camera opgeslagen.

Na de beelden, een terras met uitzicht en nog wat winkelen, kregen we wel trek in wat te eten. Enkele minuten later kwamen we terecht in een gezellig eetcafétje.
Het werd, opgefleurd door een smakelijke fles rosé, een ontspannen dineetje. In dit eetcafétje, zaten, enkele tafeltjes verderop een mooie Indische vrouw met haar partner. Terloops maakte ik Jesse attent op dit stelletje. Toen zij de gelegenheid had gehad om haar en haar partner te bekijken zij ze dat het inderdaad een mooie vrouw was en dat ze haar partner kende. Deze overigens leuke jongen, Eric werd mij verteld, bleek bij mijn vriendin op de zelfde sportschool te sporten. Enige tijd later maakte het stel aanstalten om op te stappen. In het voorbijgaan sprak Jesse de jongen aan en stelden hem aan mij voor en hij stelde zijn partner voor. Het bleek verrassend niet zijn vriendin te zijn maar zijn zus. Hij stelde voor om nog wat te gaan drinken. Wij stemde toe en spraken, twee straten verder, af in een café. Op de heenweg naar het café kwam ik erachter dat Eric gay was. Jammer hé vond Jesse, zo’n mooie jongen en géén interesse in vrouwen. Tja, het leven kan hard zijn.

Jammer genoeg moest Eric zijn zus naar een andere afspraak, en zo kwam het dat we gedrieën na zaten te kletsen. Eric vroeg wat we zoal gedaan hadden vandaag en zo kwam het gesprek op de digitale camera en wat je tegenwoordig al niet met die multimedia mogelijkheden kan doen. Zijdelings werd ook de erotische fotografie aangestipt. Wat later in een, wat ik dacht overmoedige bui, vroeg mijn vriendin of Eric ons wilde fotograferen als we aan het vrijen waren. Ik verslikte me bijna in mijn drankje en schrok van het antwoord dat Eric gaf. Eric vond het wel leuk om te doen, hij en zijn vriend maakten ook regelmatig foto’s maar het was niet echt handig met de zelfontspanner. Jesse haar ogen glinsterden ondeugend en zei tegen me, leuk hé! Ja, stamelde ik het lijkt me wel spannend, maar mijn gedachten gingen als een razende te keer. Ik vrijen en gefotografeerd worden door een man en doen of er niets aan de hand is, zou het wel lukken enz. Iets te snel naar mijn zin betaalden we de rekening en maakten de afspraak bij Jesse thuis.

Eenmaal daar aangekomen, Eric was er nog niet, begon ze me te verleiden. Ze zoende me kneedde de bobbel in mijn broek en masseerde de lekkere plekjes op mijn rug. Niet lang daarna kwam Eric aan, mijn vriendin zorgde ervoor dat hij zich op zijn gemak voelde, instrueerde hoe de camera bedient moest worden en ging verder waar zij gebleven was. Ze zoende likte en bewoog als een kat. Ze trok haar zwarte, strakke truitje uit duwde haar tepels in mijn mond. Terwijl ik haar tepels likte en streelde, ritste ze mijn broek open en dwong me om deze uit te doen. Eric intussen begon enkele foto’s te maken. Dit maakte het voor mij wat ongemakkelijk maar Jesse had er totaal geen probleem mee. Langzaam werd ook ik geiler en begon de aanwezigheid van Eric te verwaarlozen. Mijn vriendin rukte mijn onderbroek uit en likte haar rode lippen af om vervolgens mijn paarse eikel in haar mond te nemen. Uhmm, dat voelt lekker! Ze laat haar vingers in mijn glas Calvados glijden en besprenkelde mijn paarse eikel ermee. Fel zuigend en likkend neemt ze mijn hele lul onder handen. Eric zat er met de camera bovenop en maakte foto’s als een volleerd pornograaf. Inmiddels heeft Jesse zich omgedraaid en loodst mijn kloppende lul langs haar, zwarte string, haar kletsnatte kut in. Eric zit er bijna bovenop om close-ups te nemen, en ik deed mijn ogendicht van puur genot. Langzaam bereed ik haar, masseerde haar schouders, rug armen en borsten. Kneep in haar billen en masseerde haar klit die ik smeerde met haar eigen geil.

Langzaam verplaatste ons liefdesspel zich naar haar slaapkamer. Inmiddels waren we geheel naakt en werden getrouw gevolgd door onze cameraman Eric.
Na enige tijd liet Eric de camera voor wat hij was, en begon zich in ons seksspel te mengen. Hij was door het fotograferen van ons seksspel en de erotisch aanwijzingen die hij gaf, zelf enorm geil geworden. Zo bleek nadat hij zich van zijn kleren had ontdaan. Zijn dunne maar fiere lul (met de balzak netjes geschoren) wees statig naar het door een designlamp versierde plafond.
Ik vond het wel vreemd om zo met een vreemde jongen, op een bed te zijn. Toch kon ik mijn ogen niet van zijn lichaam houden en hij ook niet van de mijne. Langzaam zocht hij toenadering en door mijn geilheid liet ik het toe. Hij streelde en kneedde mijn dijen. Mijn vriendin pakte de camera en begon ons te fotograferen. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van zijn strelingen. Plotseling sloot zijn mond zich om mijn heftig kloppend eikel. Pijpen vond ik al enorm lekker maar dit had ik nog niet meegemaakt. Hoe subtiel hij met zijn tong en lippen mijn lul bewerkte is niet in woorden uit te drukken. Dit is een gevoel die vanuit je lendenen door je gehele lichaam trekt. Ik werd extreem gevoelig voor elk lichamelijk contact, mijn lichaam tintelde. Dit was niet ongemerkt aan Jesse voorbij gegaan. Zachtjes zoende ze mij op mijn lippen en een tel later hurkte ze voorzichtig over mij heen en drukte haar natte kut tegen mijn lippen. Ik kon niet anders dan haar zachte schaamlippen likken, zuigen en zachtjes bijten. Haar klit werd harder en harder en haar geil maakte mijn gezicht, nat was van haar geilheid. Na enige tijd ging Jesse van me af, pakte de camera en begon foto’s te maken van Eric die mij aan het pijpen was. Ik lag heerlijk te genieten, met mijn ogen dicht van het gelik en gestreel aan mijn lul en zak door Eric. Ik voelde een geweldig orgasme aankomen, en op dat moment draaide Eric mij op mijn buik en begon mijn billen en kontgaatje te masseren. Ik raakte van geilheid, en misschien ook wel van de Calvados, in een erotische roes.

Op een gegeven moment merkte ik dat Jesse de lul van Eric overdadig met het glijmiddel, die ik wel eens gebruikte om haar in haar kont te neuken, aan het insmeren was. Zacht maar dwingend werd ik om mijn knieën getrokken. Stevig hielt Eric mijn billen vast en duwde langzaam zijn lul bij mij naar binnen. Hemel wat deed dit pijn, maar na wat heen en weer, wat extra glijmiddel, begon de pijn af te nemen en een zéér bijzonder gevoel toe te nemen. Mijn lul, het kon haast niet meer werd door de lul, die op en neer bewoog in mijn kont, nog harder. Ik begon er van te genieten. Ik voelde dat mijn lul ook ingesmeerd werd met glijmiddel, Jesse wurmde zich voor mij op haar knieën. Ik begreep wat de bedoeling was en duwde zachtjes mijn lul tegen en langzaam in haar heerlijke kontgaatje. Wat er gebeurd was weet ik niet meer maar hier zat ik, op mijn knieën mijn vriendin in haar kont te neuken en tegelijkertijd werd ik geneukt door Eric, een mooie Indische jongen. En ik vond het heerlijk! We waren alle drie niet ver van een orgasme af. Jesse stimuleerde haar klit met haar kleine gouden vibrator, die op topsnelheid aan het zoemen was en ik kneep zachtjes in haar harde bruine tepels. Korte tijd later explodeerde Eric zijn lul diep in mijn kont, ik voelde de warme sperma uit zijn lul spuiten. Naschokkend bleef hij in me zitten en hielp met het langzame ritme waar mee ik Jesse aan het neuken was. Even later explodeerde ik en Jesse op een bijna gelijk tijdstip. Kronkelend maar me stevig vasthouden aan haar gespiede schouders, spoot ik mijn warme geil in haar kont. Jesse trilde als een rietstengel als in een warme ochtend bries. Minuten lang bleven we, zonder iets te zeggen maar alleen zachtjes strelend, naast elkaar liggen.

Ter afsluiting dronken we nog een drankje, en bekeken de foto’s op de PC. Het waren heftige foto’s van een heftige avond. Ik had, en niet alleen in mijn kont, een raar en mooi gevoel over me.

Neo
December 2004