Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Extreem gechanteerd (dierensex)

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Ik reed alleen op de fiets en kwam terug van een heerlijke middag zwemmen. Onderweg naar huis
fietste ik over een verlaten zandweg door het bos. Het prachtige warme weer van die dag sloeg plotseling om en voor dat ik er erg in had begint het te onweren komt de regen met bakken uit de hemel, ik was gedwongen om iets verderop te schuilen in de stal van een verlaten boerderij. Mijn spullen zijn doorweekt en ik besluit om mijn witte zomerjurkje te hangen hekje onder de afdakje. De atmosfeer is beklemmend, muf, warm. en mijn slipje en topje plaken onaangenaam aan mijn lijf.. ik besluit om die ook uit te te doen. Net als ik mijn topje losgeknoopt heb hoor ik achter me een schurend geluid!

Ik draai me verschrikt om en zie in het schemerige licht de gestaltes van enkele donkere figuren en een enorme hond aan een ketting..
Ik, Claudia, zocht naar mijn spulletjes die ik niet meer zag liggen. Hoe moet het verder? De vrouw en man kwamen mij richting opgelopen. Ik bedekte mijn borsten waarvan de tepels waren verhard. Ik voelde me als gevangen in een kooi en shaamde me dan ook.
De vrouw die nu op een paar meter van me was verwijderd vroeg wat doe jij hier? Ik wilde hier schuilen en ben door en door nat geworden van die ontzettende onweersbui. Ik wilde alles laten drogen. De vrouw sprak wat met de man, ik hoorde het niet wat zij zeiden tegen elkaar. De man liep weg en even later kwam er wat meer licht in de stal. Nu zag ik meer van de vrouw, die een kort leren rokje aan had met een leren jasje. Ik zag mijn wit zomerjurkje liggen en wilde mijn jurk pakken toen hoorde ik haar hoode zeggen: liggen laten en kom hier.
Ik schrok door die toon en ze pakte mijn hand en trok me paar meter terug waar de hond lag.
Ze zei; zei zo teef laat je nu goed bekijken handen weg. Ze riep de hond, ik was doodsbang voor honden. Vooral deze hoe groot hij eruit zag. Ik wist niet wat ze van plan waren. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat de man mijn jurk en overige spullen pakte en op een stoel verderop neerlegde. De hond kwam steeds dichterbij en ik schrok en deed een stap naar achteren toen hij aan mijn kutje probeerde te snuffelen. De vrouw kwam nu boos achter me staan en hield een van haar armen om mijn nek en met de andere hand hield ze me in een handgreep achter me rug, dat deed vreselijk pijn. Ze zei boos. Slet je werkt nu lekker mee of we doen het kwaadschikts. Ik was bang en gaf me over. Ze riep de hond weer en hij kwam nu weer dichterbij en begon weer aan me snuffelen. Ik hield me adem in, dit wilde ik niet. Plotseling kwam zijn tong eruit en likte mij tussen de benen mijn poes.
Zijn tong was wel iets ruw het gevoel maar dit was fout. De man was nu zich nu aan het uitgekleden en had een echte grote paal. Ik moest van de man zijn paal in mijn mond nemen
Niet echt wetende wat te doen met de situatie deed ik maar wat me gezegt werk en nam zijn paal in mijn mond. Hij begon direct ik me mond te stoten en ik vond het maar vies, steeds dieper probeerde hij te gaan. Toen pas had ik door dat de vrouw foto’s maakte hoe ik zijn paal in mijn mond had. Ik schrok me rot en wilde stoppen, maar de man stoote zijn penis in een keer helemaal in mijn keeltje en hield me hoofd een paar second vast zodat ik niets kon doen, ze maakt ondertussen nog een paar fotos, daarna kwam ze achter mij staan en haar hand ging door mijn bilnaad en mijn kontje, ze zei ; wat wil je mijn vingers in je kont of de lul van de hond
ze had wat olie in mijn bilnaad laten lopen en ging met een vinger naar binnen ze vroeg weer wat wil je.
Ik kon niets zeggen door de lul in mijn mond en voelde toen haar vingers in mijn kont De man liet me even los en liet me op adem komen. De vrouw pakte pakte nu een grote dildo en dat werd in mijn kut gestopt

De man pakte mijn hoofd weer vast en drukte zo hard dat zijn lul achter in mijn keel verdween. Ik moest ervan kokhalzen. Het vocht liep uit mijn mond. De lul werd nog harder, de man kreunde en ik voelde ineens mijn mond volopen met het zaad. Ik griezelde ervan en spuugde alles uit en het kwam op de snuit van de hond die het gulzig begon op te likken.
De vrouw zag het en gaf met twee klappen in het gezicht. Waarom slik je het door. Ik zal je leren om het door te slikken.
Ze pakte me bij mijn haren en bracht mijn hoofd bij de pik van de hond en zij beval me de hond te pijpen. Ik kokhalsde en trok me hoofd terug maar de man en vrouw duwde de lul van de hond terug in mijn mond. Ik schrok van hoe heet het ding in mijn mond voelde en begon met tegenzin mijn tong over de hond zijn kloppende pik te halen. De vrouw en de man keken gebiologeerd toe, en de vrouw begon zichzelf klaar te neuken op de dildo. Toen zei de vrouw genoeg! nu ga je iets voelen wat je nog nooit meegemaakt hebt!.
Ik werd gedwongen om over een oude lage bankje te liggen op mijn buik. Ze bonden mij handen en voeten vast met een stuk touwe en voelde toen ineens hoe de hond zich stevig zijn voorpoten om mijn dijen klemde en zijn scherpe nagels die over mijn huid krasten. Zijn gewicht was behoorlijk zwaar en ik probeerde los te komen. Mijn borsten schuurden over het koude, ruwe leer van het oude bankje toen het dier zijn pik tussen mijn dijen schoof en instinctief begon te stoten. Zijn harde kloppende staaf gleed in een snel tempo langs mijn spleetje.. Toen vloepte hij bij een aantal harde stoten in me kut. Ik voelde hoe zijn dikke staaf in en uit mijn kut ging en zijn warme kwijl uit z'n bek dreef op me nek.
Het duurde dan ook niet lang of die hond spoot al zijn warme zaad diep in mijn kut . hij bleef maar spuiten, en voelde dat alles zich binne baande
Ik keek op en zag dat de vrouw zich heftig aan 't vingeren was .
Ze was zo met zichzelf bezig dat ze niet door had dat ik naar haar keek. Terwijl ik haar bleef aankijken , begon de hond zijn zaad uit mijn kutje likken . De hond likte mijn kutje maar ook mijn kontgaatje , alles werd door de man op film gelegt met zijn camera.

Ik zag haar genieten hoe de hond mijn kontje likte. Dan kijkt de vrouw me aan en zegt "nu jij"
Voor ik het weet komt de vrouw voor me staan en ik moet haar kutje uitlikken. Als ik wat kokhals krijg ik een tik
Eindelijk lijkt de vrouw klaar te komen. En al haar sappen moet ik uitlikken. Ze laat me daarna nog altijd vastgebonden daar liggen en gaan iets verderop een sigaretje roken.

Ineens komt de hond met zijn kop voor me gezicht staan en likt het geil van me gezicht af.
Plotseling springt de hond weer op me en zie zijn pik in de buurt van mijn mond komen begint de hond heftig de in me gezicht te raggen. Ik schrik dit kan toch niet. Keer op keer voel ik zijn penis in mijn gezicht en lippen botsen. Proteseling voel ik een harde klap om me achtewerk dat waarschijnlijk van de vrouw of man moet zijn, tijd om om te kijken heb ik niet, waneer ik me mond opendoe door de pijn voel ik de pik van de hond in me glijden .
Ik word bang want hij gebegint steeds dieper te stoten .Op een gegeven moment voel ik z'n knot opzwellen en voor ik me hoofd een beetje naar links kan bewegen om niet geknot te worden is het leed al geschied en zitten hij in me mond vast. Steeds meer honde zaad voel ik m'n keeltje binnen dringen en hij blijft maar komen.
Na een tiental minuten slinkt de hondknot en word ik bevrijd van het kwijlende dier.
Maar als ik al dacht hier mee weg te komen dwingt de man me de hondepik schoon te likken.
Ondertussen heeft de vrouw mijn spullen doorzocht en zeggen ze dat ik hun vaker van dienst zal moeten zijn.
Als ze me dit mede deelt zeg ik hier niets voor te voelen en dat ik weg wil.
Na me een klap voor m'n kont gegeven te hebben zegt de vrouw dat ik niets te willen heb en ze laat me fijntjes de foto’s en film zien zien die ze van mij en de hond gemaakt heeft.
En ze zegt hierbij of je laat ons genieten of de rest van de wereld geniet van jou geile plaatjes en film
Aan jou de keuze vieze slet.

Natuurlijk wil ik niet dat de hele wereld die geile foto's van mij kan bekijken en ik vraag wat ze dan van mij willen .
Ze wilde mijn email en msn hebben zodat ze me konden bereiken .
Naakt namen ze me mee naar de boerderij ,die dus niet verlaten was maar door hun bewoond .
Ze zette mij op een stoel en zette de pc aan .
Ze laadde de foto's van haar toestel over op de pc en opende toen hotmail .
Ze liet mij plaats nemen en mijn hotmail openen .
Ze gaf opdracht dat ik een kort berichtje naar haar mailadres moest sturen .
en opende toen haar eigen mail .
Ze accepteerde mij als contactpersoon en vroeg of ik faceboek had .
Ook uit faceboek moest ik een uitnodiging naar hun sturen , en ze meldde zich aan als vriend bij mij .
Toen haalde ze een s&m formulier van de computer , lieten mij dat in vullen en ondertekenen .
Ik gaf hierbij toestemming dat ik als slaafje door hun gebruikt kon worden .
Ik had ze eigenlijk overal toestemming voor gegeven , zelf dat ik getatoeeerd gepierced mocht worden .
Ik mocht gebruikt worden door dieren en gaf toestemming om de foto’s en film die ervan gemaakt werden te verkopen of op internet te zetten .
Aarzelend zette ik mijn handtekening er onder en besefte dat ik nu niets meer te vertellen had .
Ik kreeg alleen mijn zomerjurkje terug en mocht tot mijn verbazing gaan .

Naakt onder het jurkje stapte ik op de fiets en fietste naar huis .

Ik was 20 jaar en woonde op kamers . Ik had maar een vriendje gehad.
Ik liep gelijk door naar boven en trok een ander jurkje en ondergoed aan .
Ik starte mijn computer op en zag dat ik mail van de vrouw en man had had .
We hebben gezien op je face boek dat je over twee weken jarig bent en willen dat je een kadootje op komt halen op de zaterdag na je verjaardag .
Je wordt om 10 uur s'morgens op de koffie verwacht .
Je kutje kaal geschoren en of beha heb je ook niet nodig dus die laat je maar thuis .
We hebben alvast een verrassing een slipje voor je kijk maar bij Rudespace .
Ik opende de link en kwam bij Rudespace .
Ik schrok mij te pletter want al mijn foto's stonden op die site .
Vol ongeloof keek ik naar de foto's waar de hond mij neukte en ik de man pijpte en de vrouw befte .
Haarscherp waren de foto's met de dildo in mijn kut , en op veel foto's was ik duidelijk herkenbaar .
Ik stuurde de vrouw en man een email met de vraag of ze als je blief de foto's wilde verwijderen .
Ik kreeg gelijk een email terug .

Lieve Claudia , als je goed had gekeken had je gezien dat alleen jij en wij de foto's kunnen bekijken .
Maar dat is met een klik van de muis te veranderen natuurlijk .

Ik zat verontwaardigd op mijn stoel en besloot nooit meer naar hun toe zou gaan .

Op mijn verjaardag was ik zeer stil en iedereen vroeg of er wat mis was .
Ik kon hun toch niet zeggen wat er mis was ,en dat ik misschien straks naakt en geil op internet te bewonderen was .

Zaterdags na mijn verjaardag schrok ik vroeg wakker en startte mijn pc op .
Ik schrok toe ik bij Rudespace een extra album zag wat wel door iedereen te bekijken was .
Vast een voorschotje , gauw meer "stond erbij .
Ik opende het album en zag de foto's waar mijn gezicht onherkenbaar was gemaakt .
Ook zag ik dat er al een heleboel vrienden was geaccepteerd !!!!!
Ook sommige van mijn vrienden en familie waren in die lijst.
Ze hadden waarschijnlijk het naar al mijn contacten gestuurd die ik had op facebook en msn.
Ik was kwaad , Hartstikke kwaad . Maar wat kon ik eraan doen ??
Ik besefte dat ik er helemaal niets aan kon doen . HELEMAAL NIETS .
Ik schoor mijn kutje kaal en stapte op mijn fiets .
Ik had alleen een kort rokje en topje aan .
Onder het fietsen voelde ik mijn kale spleetje over het zadel schuiven .
Daar aangekomen liepen we door de boerderij naar achter naar de tuin . De man zat al op ons te wachten en de koffie stond al klaar voor ons .
We dronken een kopje koffie en zowel de vrouw als man was erg vriendelijk voor mij en ik voelde me ongemakkelijk doordat dat ik een beetje onwennig en naakt tussen hun zat
Ik moest van hun inloggen op me msn en facebook en mocht weer gaan zitte.
Henry liep naar binnen en kwam met een pakje voor mij terug .
Hier heb jij je verjaardags kadootje zei hij en gaf het aan mij .
Ik opende de doos en haald eer twee dildo's uit met blaasbalgjes .
Ik keek de vrouw aan en met een grote glimlach op haar gezicht vertelde ze mij dat die waren om mijn kutje en konte op te rekken zodat hun hengs mij kon neuken .
Ik hoorde het verbaast aan, en de rillingen liepen over mijn rug toe de man de dildo'd uit mijn hand nam
De vrouw trok mij overeind en liet mij over de tafel heen buigen .
Ik voelde hoe Henry mijn kutje en kontje insmeerde en de dildo's naar binnen schoof .
Hij pompte de dildo'd een voor een op tot ik het uit schreeuwde van de pijn .
Het leek wel of er tienduizend naalden in mijn schaamlippen en kontje waren gestoken .
Zover had de man de dildo's opgepompt .
Moeizaam ging ik rechtop staan en ik kreeg een riem om waar de balgjes aan werden gehangen .
"Oh ja , We hebben nog een verrasssing voor je "zei de vrouw .
"loop maar even mee" .
Ik volgde haar en ze leidde me naar een ingerichtte slaapkamer .
We hebben besloten dat je ons persoonlijke slaafje word en voortaan hier blijft"
Ik kon wel huilen, maar ze blindoekten mij ze namen me dirct mee naar de stal. Daar hoorde ik de hengsten Ik moest op een soort harde bank plaatst nemen, en me benen werden gespreid. Het bleek een kunst merrie te zijn dat normaal gebruikt om de paarden te laten fokken. De vrouw bond me handen en benen weer stevig vast.
Ik zat daar heel ongemakkelijk en was bang van wat er komen zou.
Daar een maal vastgebonden haalde ze me blinddoek weg. Ik schrok er waren 2 cameras op statieven op me gericht, en een webcam. De man hield zelf ook nog een camera. Dat gaan we vandaag allemaal opnemen voor de handel schat zei die met een greins, en via de webcam kunnen alle mensen over heel de wereld live meekijken hoe jij als een sletje door een paard word geneukt, dus er zullen wel veel meegenieten vandaag. Wat hebben trouwens je fotos op rudetube vrijgegeven voor iedreen, dus iedreen kan nou zien wat voor sletje je bent. We hebben voor de zekerheid al je vrienden en families in je msn en facebook een linkje gestuurd zodat ze ook live mee kunnen kijken naar je. Ik zag dat de vrouw op de laptop die daar lag mijn msn gebruikte om uitnodigen te stuurde om via de webcam te kijken, en ze voegde mijn fotos waar ik de hond pijpte en neukte toe op mijn facebook profiel. Daarom wilde ze dat ik inlogde op me msn en facebook. Ik probeerde los te komen en kon er alleen maar aan denken van wat me vrienden en families zouden zeggen als ze me zo naakt op het internet zouden zien

Ik zag het lampje op de wecam ineens branden, dus er keek iemand en misschien wel een heleboel mensen mee. Ik schaamde me en probeerde nog eens los te komen, maar dat ging niet.
Het paard werd los gemaakt en mijn kut werd volgespoten met dat glei middel en de paard zijn lul werd vastgepakt door devrouw en die trok hem af zodat hij een enorme stijve kreeg die werd ook met gleimiddel ingespoten. daarna werd het paard over mij heen gezet en werd zijn lul naar de opening begeleid. Die stond recht voor mijn kut. Het paard stoote door de opening tegen mijn kuten het deed veel pijn. op een gegeven moment schoot hij iets naar binnen ongeveer 5cm. het was een enorme dikke en lange lul. Het paard kreeg de smaak te pakken en ging iets door de knieen hij wist wat er verlangd werd van hem en hij dacht dat hij een merrie dekte hij begon te snuiven en duwde zijn lul iets verder naar binnen de man pakte mij vast omdat de kunt merrie waarop ik zat, iets naar achteren gleed, en hij trok de touwen iets straker zodat ik nog dichterbij de opening kwam met me kut. Toen schreeuwde ik het uit. Het paard drukte weer naar voren en zijn lul ging minimaal 25 cm naar binnen. toen hij weer terug ging voor de nieuwe poging werd ik weer iets naar boven gedrukt en hoever hij er toen in kwam weet ik niet maar wel heel erg ver en hij begon me als een gek te neuken. en steeds verder ging die lul naar binnen op een gegeven moment begon zijn lul qwa dikte nog te groeien ook en ik kreunde het uit, het paard spoot zijn sperma in mijn kut en het liep met stralen bij mijn benen langs elke keer als hij hem er weer iets uit trok.

Ik werd los gemaakt en er werd 1 strobaal appert gezet daar werd ik op m'n rug opgelegd en m'n benen en handen werden weer vastgebonden. waarop ik schreeuwde nee niet die lul in mijn kont. Waarop de eigenaar antwoorde rustig maar dat gebeurd ook niet. De manliep weg en kwam later terug met het andere paard, zijn lul bungelde boven mijn hoofd en ik werd gedwongen het dier te pijpen dit deed ik niet en toen sprak de eigenaar dat hij wel even de vee prikker op ging halen als ik niet deed wat ze zeiden. een veeprikker is een apperaatje dat als je dat op een dier drukt stroom geeft. Angstig opende ik mijn mond en begon te pijpen. na 5 minuten kwam het dier klaar in mijn mond de man haalde de lul uit mijn mond en trok het dier nog na zodat nog meer sperma over mijn borsten heen liep. Daarna werd het paard naar buiten geleid. De vrouw vroeg of ik genoten had. Ik schaamde me de webcam brande nog steeds, en er keken dus nog steeds mensen naar mij.
De vrouw kwam nog met de hond van gisteren. Deze hond moest ik ook pijpen. En toen hij klaar gekomen in me mond, was moest hij mij in mijn kont neuken wat het dier vol overgave deed. Hij zat daar wel 10 minuten vast. Daarna werd ik los gemaakt en haalde de eigenaar m'n kleren en brachten mij naar de kamer....

Dames die dit verhaal geil vinden of andere fantasieen hebben en dat willen bespreken kunnen mij toevoegen op [email protected]