Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


extreme fantasie 1b

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Voor degenen die deel 1 A nog niet hebben gelezen: Lees dat deel eerst!

De volgende dag stapte ik, Vera, 17 jaar, goed uitgerust uit bed. Ik dacht nog even na over de vorige dag en of hetgeen, dat ik gedaan had, eigenlijk wel “normaal” is. OK, normaal is het natuurlijk helemaal niet, maar ik wilde weten of er ook andere meisjes zijn met fantasieën over animalsex en deze ook waarmaken. Ik ging daarom even op zoek op het internet, waar ik meerdere sites tegenkwam. Ik was enigszins opgelucht, toen bleek, dat ik niet de enige was. Integendeel: Er zijn wel 100-den sites, die alleen maar over dit onderwerp gaan. Deze sites waren helaas niet gratis en ik moest het doen met de preview-plaatjes, die verhulden welke soorten animalsex er allemaal zijn te vinden op hun sites.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op die sites te vinden. Ik werd hier zo geil van, dat ik al snel weer met 1 hand in mijn slipje en de andere op de muis zat, om de preview-plaatjes te selecteren. Een vrouw, die een hond pijpt, was geen uitzondering en vooral de plaatjes met grote honden, die vrouwen op z'n hondjes nemen, wond mij verschrikkelijk op. Hoe krijg je een hond zover, vroeg ik mij af. Ook paarden-, slangen-, en ezelsex waren op de sites te vinden. Terwijl ik naar al dit moois zat te kijken, schoof ik mijn broek en slipje tot mijn knieën naar beneden en ik voelde met een vinger door mijn schaamlippen. Ik kreeg er kippenvel van en bracht de vinger naar mijn mond. Mijn sap smaakte mogelijk nog lekkerder dan normaal en ik likte mijn vinger dan ook helemaal schoon.

Nogmaals ging ik met die zelfde vinger over mijn kutje en wreef het vocht uit over mijn borsten, die ik onder mijn bh aan het strelen was. Weer gingen er rillingen door mijn lijf en ik werd ontzettend geil. Met mijn andere hand opende ik nu op de pc een foto van een jong meisje, die “gedwongen door haar vader” een enorme hondenlul in haar kutje had. Ik besloot deze foto te maximaliseren en op het beeld te laten staan als extra stimulans. Ondertussen waren de tepels van mijn borsten enorm stijf geworden en ze staken haast door mijn bh heen. Nu ging ik mijn kutje eens stevig bewerken.

Met een vinger ging ik nu in mijn kutje en ik wreef over mijn g-spott heen. Met de wijsvinger van mijn andere hand streelde ik mijn kittelaar. Eerst tergend langzaam, zodat ik een orgasme zo lang mogelijk kon uitstellen en ik nog lang kon doorgaan. Ik focuste nu op de geile foto op het beeldscherm. Ik keek het meisje strak in de ogen en begon lichtjes te kreunen. Ik stak nu een tweede vinger in mijn liefdesgrot en ging nog harder over mijn g-spott heen. Nog steeds kon ik een orgasme uitstellen. De wijsvinger, die over mijn clitoris wreef, ging nu steeds sneller en sneller, harder en harder. Ik keek weer naar die foto en door het heerlijke gevoel in mijn onderbuik, dwaalde ik helemaal weg met mijn gedachten.

Ik fantaseerde, dat Joris me net zo zou nemen, als die hond op de foto. Het heerlijke gevoel van het gebeuk in mijn kutje. Wat een tempo! In en uit, in en uit. Mijn kutje scheurt bijna uit elkaar en Joris gaat maar door. Ik kreun steeds harder en ik voel dat opkomende orgasme. Mijn onderlichaam doet nu mee in het ritme van Joris en hij komt nog dieper in me. Hij schuurt nu door mijn kut heen. Ik grijp mijn klitje hardhandig vast en wrijf er keihard overheen. Hij is zo nat, dat het heel lekker glijdt. Ik begin nog harder te kreunen en plotseling steek ik de vinger van mijn andere hand in mijn anus. Op dat moment houd ik het niet langer en kom ik ongelooflijk lekker klaar. Òòòòh, wat een heerlijk gevoel. Voor mijn hoofd begint alles te draaien. Even weet ik niet meer wat de werkelijkheid is, maar opeens lig ik weer achterover in de stoel. Na te zijn bijgekomen, realiseer ik me, dat ik nog steeds achter de computer zat en dat mijn kutvocht over de stoel heen loopt. Ook heb ik tijdens het klaarkomen mijn vinger echt in mijn kontje gedrukt, wat ik normaal nooit doe, maar door deze opwinding kon ik me niet inhouden. Eigenlijk was het best een lekker gevoel, doordat die vinger al kletsnat was. Nog even bleef ik zitten en daarna schakelde ik de computer uit en ging naar de douche. Mijn dag was goed begonnen!

Ik besloot me niet te douchen, maar om eens uitgebreid in bad te gaan. Ik vulde het bad met flink wat badschuim en ging lekker languit liggen. Nadat ik mezelf eens lekker had schoongemaakt en mijn haren had gewassen, wilde ik mijn anus toch eens wat aandacht geven. Anale seks leek mij namelijk nooit wat, maar door de opwinding een half uur geleden en door de vinger die ik toen in mijn kontje stopte, wil ik daar nu wel even mee verdergaan. Ik stopte mijn rechterwijsvinger langzaam naar binnen. Het kriebelde een beetje, maar deed echt geen pijn. Ik bewoog mijn vinger een beetje en probeerde hem iets verder te drukken. Ik stuitte nu op mijn sluitspier. Nog even ging ik door met voelen, maar ik wilde niet verder te gaan, omdat ik vandaag nog meer plannen heb, waarbij ik mijn anus nog beter zal verwennen. Even later stapte ik uit bad, kleedde me aan, “vergat” een slipje aan te trekken, en ging naar de woonkamer.

Om 11.30 kwam ik beneden en omdat mijn moeder pas om 13.00 naar haar werk hoeft, heb ik nog anderhalf uur de tijd om voorbereidingen te treffen voor de komende middag. Ik had namelijk grootse plannen met Joris! Ik besloot om rustig te eten en daarna ging ik de stad in om een bus slagroom en wat babyolie te kopen voor vanmiddag. Op de terugweg stond er een stevige bries en dat was heerlijk fris voor mijn onbedekte kutje. Mijn zadel werd al een beetje nat van de geile gedachte, dat ik zonder slipje in het openbaar had gelopen.

Toen ik thuis kwam, was mijn moeder al vertrokken naar haar werk. Dit kwam mij goed uit, want nu hoefde ik geen excuus te bedenken voor de artikelen, die ik had gekocht. Ik begon meteen met mijn plannen. En omdat ik deze keer meer tijd had dan gisteren, wilde ik nu meerdere keren klaarkomen. Eerst maar eens op de “ouderwetse” manier. Ik haalde mijn vibrator weer uit de kast en zette de seksfilm weer aan. Ik spoelde een eindje verder, waar een gangbang aan de gang was. Ik deed de gordijnen dicht, kleedde mij volledig uit en ging languit op de bank liggen. Ik startte de film, waar het er meteen stevig aan toe ging. In de film werd een tiener uitgekleed door 6 mannen, die haar dwongen om hen te pijpen. Meteen zochten mijn vingers mijn genotsknobbeltje om deze weer eens lekker te verwennen. Heel langzaam begonnen mijn vingers rondjes te draaien om mijn klit. Ik fantaseerde hoe het zou zijn om in de plaats van het meisje door 6 mannen gedwongen te worden om met hen te neuken.

In de film ging het inmiddels wat verder nu. De tiener werd gelikt over haar kut en borsten en 1 man had ook haar anus gevonden. Deze werd niet overgeslagen en binnen de kortste keren zaten er 2 vingers in te wroeten. 2 andere mannen werden afgetrokken en gepijpt door de tiener, die nu ook zichtbaar genoot. Ze pijpte pijlsnel de 2 lullen, die grote vormen aan begonnen te nemen en tussendoor kreunde ze erg luid. Een man die gepijpt werd, drukte nu zijn keiharde lul heel hard in haar keel en begon haar heel diep te berijden in haar mond. De tiener leek het niet erg te vinden en moest hier al veel ervaring mee hebben. De draden kwijl en slijm begonnen er bij haar vanaf haar kin af te druipen. Nog steeds werd ze gevingerd van alle kanten en gelikt over haar klitje. Een paar keer begon het meisje te kokhalzen, omdat die lul wel erg diep ging.

Ik genoot met volle teugen van de film en stopte de vibrator nu bij mij naar binnen. Nog steeds gleden mijn vingers over mijn klitje, maar nu wat sneller dan voorheen. Ik kon merken, dat ik vanmorgen al was klaargekomen, omdat ik anders mijn orgasme nu al niet lang meer zou kunnen uitstellen, maar nu kon ik nog lekker een tijdje doorgaan. Ik keek weer naar de film. De tiener werd nu door een reusachtige lul anaal geneukt, terwijl een tweede man zijn lul bij haar kutje naar binnen probeerde te drukken. Deze lul ging er ook makkelijk in en de man begon flink te beuken. Terwijl een derde man haar klitje nu vingerde, werden een vierde en vijfde man door het meisje afgetrokken. De man, die net zo hard aan het “deep-throaten” was, trok nu zelf zijn kletsnatte, slijmerige lul af totdat hij haar gezichtje volledig onderspoot. Het meisje likte haar gezicht af, maar daar wachtte de volgende man niet meer op en begon haar nu in haar mond te neuken.

Ik werd verschrikkelijk geil van deze vertoning en voelde nu ook mijn hoogtepunt dichterbij komen. Ik haalde mijn vibrator even uit mijn kutje en legde hem naast mij neer. Nu stak ik mijn vinger diep in mijn kutje en deze kletsnatte vinger stopte ik nu in mijn anus. Hiermee maakte ik het sterretje lekker glad. Nu smeerde ik de vibrator in met babyolie, zette hem weer aan en duwde hem voorzichtig in mijn anus. Dit deed toch even pijn, hij is 3 cm dik, maar toch duwde ik hem verder, tot mijn sluitspier. Daar liet ik hem lekker zijn gang gaan en ik stak nu 3 vingers in mijn kutje. Met mijn andere hand bewerkte ik mijn klitje nu weer en ik keek weer naar de film. Mijn handen en vingers bewogen supersnel en de vibrator liet mijn kontje bijna ontploffen! In de film stonden de twee neukende mannen nu ook bijna op springen en zij verhoogden het tempo nog een beetje. Ik ging zo mogelijk nog sneller over mijn klit en voelde mijn orgasme opborrelen in mijn buik. De twee mannen trokken nu hun lul uit de luid kreunende tiener en gingen bij haar gezicht staan. Nu trok het meisje hun beide lullen heel erg snel af en ze verwachtte een grote lading sperma. Ze trok steeds sneller en ik duwde mijn vingers nu nog dieper in mijn kutje. Bij het zien van de stralen sperma uit die heerlijke, lange staven op de tv, kwam ik klaar. Mijn kut kneep mijn vingers en ook de vibrator helemaal fijn. Golf na golf na golf kwam mijn kutvocht nu naar buiten. De bank onder mij was nu kletsnat en nog stroomde er een beetje kutvocht uit. Ik zuchtte een paar keer diep en bleef zo even liggen om bij te komen van dit orgasme…