Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Familie Feest

Dit is een verhaal uit de categorie Familie.
Na een half jaar verkering had mijn vriendin het uitgemaakt. `Sexmaniak` had ze me genoemd. En dat alleen maar, omdat ik haar behaatje had willen losmaken. Een behaatje dat twee prachtige stevig borstjes verborgen hield. Vanaf de eerste dag dat ik haar zag, was ik verliefd op haar. Zwarte lange haren, een lief gezicht en een mooi figuur. Twee weken later kusten we elkaar voor het eerst. Toen zij haar armen om me sloeg, haar lippen mij mond raakte, en zij haar lijf tegen mij drukte groeide mijn pik tot ongekende grootte. Ze liet me los, streelde over de grote bobbel in mijn broek en draaide zich om "Tot morgen" zei ze en ze liep weg.
In de 6 maanden die volgden waren we bijna onafscheidelijk. Die avond kroop zij dicht tegen me aan. Hartstochtelijk kuste ze me, haar strelingen hadden al voor een zaadlozing gezorgd. Terwijl mijn lul tegen mijn broek drukte, had zij voorzichtig over die bobbel in mijn broek gestreeld. Glimlachend keek zij naar de natte plek in mijn broek. Ik schoof, voor het eerst, mijn hand onder haar truitje, en raakte haar behaatje aan. Ze sprong op, schreeuwde en liep boos weg. Zij wilde niks meer met me te maken hebben. Ik heb nog geprobeerd met haar te praten, maar dat wilde ze niet meer. Daar zat ik dan net 17, met mijn broek vol zaad, en zonder vriendin.
De weken daarop ging ik alleen op stap. Regelmatig kwam ik thuis, met een stijve pik, als weer eens een meisje me had opgegeild. Als het me teveel werd, trok ik me af op mijn slaapkamer.

Zo ook op die zaterdagavond. Onze ouders waren naar een verjaardagsfeest bij familie in Gelderland, en zouden pas morgen terugkomen. Met een stijve lul kwam ik thuis en hing mijn jas op. Net toen ik de trap wilde oplopen, hoorde ik kreunende geluiden uit de slaapkamer van mijn zus komen. Mijn zus, halverwege 15, blond met haar mooie stevige borsten, ronde heupen, en mooie blonde haren op haar kutje. Ik had haar eens gezien onder de douche, terwijl zij met haar vinger tussen haar benen speelde. Zij heeft mij toen niet gezien. Daarna was zij regelmatig onderwerp van mijn sexuele gedachten, als ik weer eens met mijn stijve lul in mijn handen zat.
Ze lag nu in haar bed, en had zeer waarschijnlijk weer haar vinger in haar kutje. Bij deze gedachte groeide mijn lul nog meer en wilde ik snel naar mijn slaapkamer. Op dat moment bedacht ik dat we elkaar zouden kunnen helpen. Ik droomde alweer enige tijd aan het moment dat ik haar onder de douche had gezien. Vlug trok ik mijn kleren uit en met een rechtvooruitstaande pik duwde ik voorzichtig haar slaapkamerdeur open. Ze lag op bed, snel adem halend, haar borsten bloot. Het dekbed lag op haar middel. Geschrokkken deed zij haar ogen open. "Wat doe jij hier?" "Ik hoorde je, en toen" en ik wees naar beneden. Met grote ogen keek zij naar mijn trillende lul. "Wat is ie groot" zei ze.
Op dat moment schoof het dekbed weg. Ongelovig keek ik naar het bed. Daar lag mijn zus, naakt en tussen haar benen lag mijn broertje, bijna 14. Ook naakt, met zijn kleine stijve pikkie in zijn hand en zijn middelvinger in het kutje van onze zus. Hij kleurde rood, en trok vlug zijn vinger uit haar kutje.
Na de situatie even te hebben opgenomen zei ik "Ga maar door joh, volgens mij vindt ze dat wel lekker." En gelijk spreidde onze zus haar benen verder. "Kijk", zei ik ging naast mijn zus zitten en stopte gelijk 2 vingers in haar drijfnatte kutje. Wat een heerlijk gevoel. Ze kreunde en draaide haar onderlijf. Mijn broer legde zijn hand op haar zachte kuthaar. Gelijk voelde ik een warme hand op mijn dijbeen. Ik schoof wat onderuit, zodat mijn zus gemakkelijker bij mijn kloppende pik kon komen. Haar warme hand sloot zich om mijn lul. Ze trok me gelijk af. Wat een geil loeder.
Ik trok mijn hand uit haar kutje, en duwde een vinger tegen de lippen van mijn broer, "Proef eens". Hij likte aan mijn vinger, keek me aan. Ik wees naar de natte lipjes van onze zus. Hij boog zijn hoofd, en likte langs haar gleufje. Weer kreunde ze en kronkelde heftiger. Ze rukte steeds wilder aan mijn pik. Ik nam haar hand, en duwde haar naar mijn ballen. Voorzichtig masseerde zij mijn zak en speelde met da haren. Ik schoof mijn voorhuid terug, een druppeltje vocht verscheen op de eikel. Ik stond op, en liep op haar gezicht af. Ze keek me aan, en pakte weer mijn lul. Weer begon zij mijn pik te masseren.
Ik stak mijn middelvinger, druipend van haar kutvocht in haar mond, Gulzig likte ze mijn vinger schoon. Langzaam bracht ik mijn pik in de buurt van haar mond. Zij stak haar tong uit en raakte mijn eikel aan. Een lichte rilling schoot door me heen. Wat was dit lekker. Plotseling trok zij aan mijn lul, en duwde hem zover mogelijk in haar mond. Haar tong leek overal te zijn. Met haar ene hand masseerde ze mijn ballen, haar andere hand legde ze op mijn billen. Ik hoorde mijn nroer kreunen, zij had zijn hoofd tussen haar benen geklemd. Met een schokkend lijf kwam ze klaar, ik trok vlug mijn pik uit haar mond, en spoot over haar deinende borsten.
We hadden beide even nodig om bij te komen. Onze broer keek ons een beetje beteuterd aan. "Kom hier, jongen" zei ik. "Ga hier voor het bed staan." Ik hielp mijn zus op, zette haar op handen en knieen. Ze begreep meteen mijn bedoeling en nam het kleine, stijve pikke van onze broek in haar mond en begon voorzichtig te zuigen. Daarbij legde ze een hand op zijn bil en schoof af en toe met een vinger in zijn bilnaad. Intussen ging ik achter mijn zus zitten en streelde haar neukgleufje. Haar kutgeil droop van haar lipjes. Ik duwde mijn eikel tegen haar kutje. Ze draaide een beetje met haar kontje, voorzichtig duwde ik door.Terwijl zij diep zucht, met onze broer's pik in haar mond, schoof mijn lul helemaal naar binnen. Langzaam begon ik haar te neuken. Ik pakte haar borsten en kneedde ze steeds harder. Met een gil kwam ons broertje klaar. Zij liet hem los, begroef haar gezicht in haar dekbed, en trok met haar handen haar billen van een. " In mijn kont" schreeuwde ze. Even twijfelde ik. "Toe nou, in mijn kont".
Ik trok mijn lul uit haar kutje en hield hem voor haar anus. "Neuk mijn kont" schreeuwde ze weer. Intussen had ze al twee vingers in haar kutje geduwd en bewoog deze wild heen en weer. Ik stootte mijn lul in haar poepgaatje."JAAA" riep ze en liet zich op bed vallen. Haar hele lijf schudde van opwinding. Ik spoot mijn zaad in haar anus en bleef even liggen. Daarna hebben we alles een beetje opgeruimd en ons broertje naar zijn bed gebracht. Hij sliep meteen in. Ze kroop dicht tegen me aan, en streelde mijn lul. Deze reageerde meteen. "Nog een keer" zei ze, en keek me vragend aan.
Heel voorzichtig en langzaam neukte ik haar nog een keer. Haar kutje trok heerlijk samen toen ze klaarkwam.
Het is bij deze ene avond gebleven, hoewel ik uit beide slaapkamers regelmatig gekreun hoorde.
Ik wist dat beide dachten aan die ene avond.