Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Fantasie En Werkelijkheid

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Op vrijdag morgen vroeg wordt er aangebeld, ik verwacht niemand en verbaasd open ik de deur, niet realiserend dat ik in mijn doorzichtige nachtjapon sta, met grote ogen staat er een blonde krullenbol voor mijn deur. Goedemorgen dame, ik kom een groot pakket bezorgen en wat heb ik toch als bezorger een mooi beroep, ik zie heel veel van de wereld en gelijktijdig zie ik zijn ogen me van boven tot onder opnemen. Ik reageer gelijk door snel een badjas te pakken en aan te trekken. Wat is dit voor een pakket en wie heeft dit besteld? Hij laat me de vrachtbrief zien en zie dat Marc degene is die dit besteld heeft. Ik teken voor ontvangst en de grote doos wordt voorlopig in de garage gezet. Enigszins nieuwsgierig open ik de doos en zie een heleboel houten planken en denk wat moet Marc hiermee, een halfjaar geleden hebben we bij Ikea een kast gekocht en deze moet hij nog immer in elkaar zetten en nu besteld hij een volgend bouwpakket?

Laat in de middag komt Marc van zijn werk en ik spreek hem direct aan wat hij nu weer gekocht heeft en wanneer hij van plan is dit in elkaar te zetten, mopperend zeg ik dat de garage aardig vol raakt met deze dozen. Vanavond ga ik gelijk aan het werk pareert Marc mijn gemopper en als het gemonteerd is zie je vanzelf het resultaat.

Tot mijn grote verbazing gaat Marc direct na het eten de garage in en hoor ik het geluid van timmeren, boren en schroeven, gereedschap welk hij jaren terug voor zijn verjaardag heeft gehad wordt eindelijk eens gebruikt en laat in de avond rolt hij een bondage tafel de kamer binnen. Enthousiast zegt hij tegen mij gefeliciteerd met je nieuwe speeltje, morgenmiddag mag je deze uitproberen en ga ik hem verder op je lichaam afstellen. Ik bekeek de tafel goed en zie en ruik leren steunen voor mijn onderbenen en hoger een leren blad om op te liggen, aan de zijkanten zitten een heleboel ogen om je vast te snoeren. Bij de aanblik van deze tafel voel ik me gelijk geil worden en zeg tegen Marc dat ik hem gelijk wel even wil passen. Gemeen lachend kijkt hij me aan en zegt dat hij niet anders had verwacht, ga maar een nachtje dromen over deze tafel schatje, morgen ben je aan de beurt en gedroomd heb ik deze nacht om in de morgen wakker te worden met een drijfnatte poes en kan niet wachten op vanmiddag.

Eindelijk zegt Marc de verlossende woorden, schatje het is tijd om de bank uit te gaan proberen, waarbij ik direct mijn badjas uittrek en als een trouw geil hondje op mijn knieën plaats neem op de bank. De leren riemen onderaan de voorpoten worden vastgemaakt aan mijn polsen en vier leren riemen worden vastgesnoerd over mijn enkels en kuiten. Marc gaat achter me staan en ik voel dat mijn beide benen naar buiten worden bewogen zodat ik goed toegankelijk ben. De tafel waarop ik lig wordt omhoog gedraaid en binnen twee tellen lig ik muurvast en benieuwd wat hij met mij gaat doen. Meid wat lig je er mooi machteloos bij het enige wat je nu nog kan is praten en dat ga ik ook even verhelpen, een rood balletje wordt in mijn mond gedrukt en achter mijn hoofd vastgezet en ik ben drijfnat aan zijn grillen overgeleverd als ik de deurbel hoor en Marc doet deze ook nog open ook met de woorden dat hij mooi op tijd is, Merel is klaar voor transport.

Totaal overvallen ben ik door deze woorden, wat is dit nu vliegt door mijn gedachten, ik lig hier volkomen open en naakt als de blonde krullenbol van gisteren voor me komt staan en tegen mij zegt: wat heb ik toch een mooi beroep en wat zie ik toch veel van de wereld, voor transport zal je zelf even iets minder zien en er wordt een deken over me heen gegooid. Ik voel dat de bank naar buiten gereden wordt om vervolgens in een busje??? geduwd te worden. Een halfuur heb ik me aflopen vragen waar de reis naar toe gaat als het busje stopt en ik naar buiten geduwd wordt. Als de deken weggetrokken wordt bevind ik me in een grote kale ruimte en zie nog drie andere dames open en bloot op een zelfde bondage bank liggen. Marc doet mijn mondknevel af en ik vraag hem waar we zijn, dit merk je straks vanzelf en hij laat me alleen. Ik kijk links en rechts van me naar de andere dames, twee van hen hebben een hoofdmasker op en de dame links van me trok direct mijn aandacht, haar gezicht met donkere ogen en donker zwarte haren, zelfs haar naakte lichaam lijkt op mij, alleen schat ik haar een stuk jonger in. Ik stel me aan haar voor als Merel, weet jij waar we zijn. Het meisje schut met enige angst in haar ogen van nee, ik ben Eva en mijn meester heeft me dit kunstje geflikt. De andere dames zijn niet gekneveld en reageren bijna het zelfde. Hoi, ik ben Angie en lacherig over de situatie, spannend niet en de ander zegt ik ben Birgit en ben ook razend benieuwd wat men met ons van plan is.

Na een kwartier keuvelen komt Marc met een zelfde hoofdkap als de andere dames aan om deze over mijn hoofd te trekken met de mededeling dat ik hem hier straks dankbaar voor ben. Door de ooggaten kan ik zien dat we alle vier op een plateau geduwd worden en dit blijkt een lift te zijn die ons naar boven brengt op een groot podium en ik zie dat wij gelijk in het middelpunt van belangstelling staan van een groot publiek, ik zie honderden ogen op me gericht en we worden welkom geheten door de presentator van deze stand op de Kama Sutra Beurs in Utrecht. Dames en heren we hebben vandaag vier slavinnetjes die door hun meester ter beschikking gesteld zijn, hun meesters hebben gereageerd op onze advertentie slavinnen gezocht met hoog incasseringvermogen. Wij hebben de tafels waarop deze dames vast liggen beschikbaar gesteld en als deze dames tijdens deze voorstelling niet om genade vragen dan mogen ze de tafels mee naar huis nemen. Aan de mannen in het publiek met het grootste lid hebben wij een verrassing, we zijn op zoek naar vier mannen met het grootste lid en deze mogen op het podium laten zien dat deze dames in staat zijn om hun lid in elk gaatje te ontvangen en om de dames een handje te helpen gaan we ze eerst testen en oprekken. Als u denkt groot geschapen te zijn dan nodigen wij u uit uw lid in de penis meter op het podium te stoppen dan kan het publiek gelijk op het digitale display zien welk lengte en diameter u inbrengt en gelijktijdig gaan we testen welke dame het ruimst is. Tijdens deze test willen we de mannen aanmoedigen om mee te doen, als tegen prestatie voor het meten mag u deze dames met uw handen inspecteren.

Voor het podium vormt zich een lange rij van mannen en wij worden met onze banken op een rail met onze konten naar elkaar geplaatst, ik sta nu met mijn kont tegenover de kont van Eva. De presentator laat het publiek een stok zien met aan elke zijde een dildo die trapsgewijs is. Dames en heren de eerste trap heeft een diameter van drie centimeter, de volgende vijf centimeter en de laatste zeven centimeter en de totale lengte die we bij deze slaafjes in hun kont brengen bedraagt 21 centimeter. Na iedere trap pauzeren we even voor de meting van de heren.

Ik voel hoe een klodder vet met de vingers in mijn kontje wordt gedrukt en vervolgens de dildo tegen mijn sterretje geplaatst wordt, wat ook te zien is op de grote video schermen boven ons hoofd en door het bedienen van een afstandsbediening worden de tafels langzaam naar elkaar toe getrokken, de druk op mijn kont neemt snel toe en traag gaat de dildo bij mij als eerste naar binnen tot de tweede trap tegen mijn aars drukt en zie op het scherm dat de eerste trap nu traag de kont van Eva in gaat tot de tweede trap.

De presentator geeft gelijk zijn commentaar en zegt dames en heren bij de eerste trap komen we tot de eerste conclusie dat Merel en Angie ruimer zijn dan hun directe tegenstander, blijft dit zo bij de volgende trap?

Mag ik nu de eerste heren uitnodigen voor de meting. De eerste vent liet zijn broek zakken en ik ben gelijk redelijk onder de indruk, hij steekt zijn lid in een gat en op het display komen de cijfers naar boven 20cm lang en 4,4cm diameter. Bij het terug lopen zegt hij tegen me tot zo schatje en voel ik zijn vingers langs en in mijn kutje gaan, hierdoor ben ik even afgeleid en zie dat de volgende man maar 10cm en 2,5 gescoord heeft, een grote ach wat zielig gaat door de zaal en de presentator vraagt aan hem wat doe je hier, en de man zegt niet de grootste inbrengen maar wel de dames even te kunnen inspecteren en ik zie hem stevig de poes van Eva pakken en binnendringen met zijn vingers om deze vervolgens in mijn mond te steken waarbij ik de sappen van Eva proef. Na een heleboel handen die langs mijn poes en dildo in mijn kont zijn gegaan komt er een grote neger het podium op en deze scoort werkelijk ongelooflijke waarde van 26cm en 5,5cm, De zaal applaudisseert luid en ik denk gelijk van Oef! Heftig. Hij wordt gefeliciteerd door de presentator met de grootste tot nu toe, hoe heet je, en met een zware stem zegt hij Nigel, dank je Nigel ik beschouw jouw als een van de vier kanshebbers, we zullen weer snel verder moeten met het oprekken van de dames anders gaat die van jouw nooit passen.

Met de afstandbediening wordt de aandrijving van de tafels gestart en de druk van de tweede trap van de dildo loopt op tot deze weer bij mij eerder naar binnendringt dan bij Eva, oef, de vijf centimeter dikke dildo voelt alsof mijn kontgaatje aardig uitgerekt wordt en er volgt straks nog een derde trap welk al tegen me kont staat te drukken, doch nu dringt hij bij Eva binnen die een gil slaakt van stop, stop, De presentator vraagt aan haar of hij moet stoppen en met een lichte snik zegt Eva: nee ga door, ga door het past wel en het wind me op. Bij alle dames zit nu een dildo van 14cm met doorsnede van 5cm in hun kont en ik zie dat hun sluitspier aardig gespannen staat, bij Eva heb ik het idee dat 7cm niet gaat lukken. De andere dames hoor ik op dit moment zachtjes steunen, wel verbaast het mij dat de tweede trap bij Birgit eerder naar binnendrong dan bij Angie. Terwijl de dames kunnen wennen aan dit formaat gaan we verder met de meting bij de heren.

Wederom komt er een grote neger het podium op en stelt zich voor als Brian de oudere broer van Nigel en noemt zijn broer een praatjes maker betreffende zijn lengte en ik wil zijn opschepperij in de kiem smoren, gelijk schuift hij zijn lid in de meter en 28cm en 6cm laat de zaal stil vallen. Lachend zegt Brian tegen Nigel dat de zijne niet zo veel voorstelt en graag zijn vriend Gaston uitnodigt om een meting te doen, deze is klein vergeleken met de twee broers maar zijn lid komt op 30cm en 7,5cm en van plezier geeft hij Angie twee harde tikken op haar billen en zegt ik zie je zo meisje om vervolgens met zijn handen langs onze poesjes te wrijven. N adit vertoon is er geen man meer die zijn pik wil laten meten.

Dames en heren we weten nu wie de winnaars zijn en dat de dames behoorlijk opgerekt dienen te worden, zouden ze deze afmetingen kunnen verdragen of haken ze af is de vraag die ik hun nu ga stellen. Angie, ga je voor dit formaat of…. De presentator kon zijn vraag niet eens afmaken, Angie zei lachend kom maar op. Birgit zegt ook zonder twijfel ja natuurlijk. Bij mij schoten mijn gedachten heen en weer, Het is altijd mijn grootste fantasie geweest me door een groot geschapen neger op een podium te laten misbruiken en Marc weet dit, doch dit is werkelijkheid. Mijn gedachten worden verstoort door de vraag van de presentator en op dit geile punt wil ik niet meer terug en ik zeg ja. En jij Eva, ben je al een beetje gewent aan vijf centimeter dildo en ga je door voor de grote pikken van de heren die gewonnen hebben. Iedereen denkt dat Eva past, maar deze zegt ik ga door tot het einde en gelijk voel ik de bank waar ik op lig in beweging komen om de volgende 7cm in me te schuiven, ik moet behoorlijk steunen en kreunen om de 7cm dikke dildo in me te krijgen en ik hoor dat Angie en Birgit het ook niet makkelijk hebben, als laatste schuift deze bij met veel gejammer en applaus van het publiek bij Eva naar binnen zonder dat ze stop zegt.

De presentator richt zich weer naar het publiek en vraagt om een luid applaus voor de dames op het podium die niet van opgeven willen weten, Hij laat vier opblaasbare dildo’s zien en zegt ook snel even de poesjes op te willen rekken. Ik voel nu de lichte druk tegen mijn poes en de dildo naar binnen glijden, echt vol voel ik me van onderen als deze hard opgepompt wordt, het lijkt of ik volkomen uit elkaar getrokken wordt en de andere meiden lieten aan de geluiden die ze voortbrengen horen het zelfde te ervaren.

Tien minuten hebben we gekregen om aan dit gevoel te wennen, alle dildo’s worden weggenomen en op het videoscherm kan je duidelijk zien dat we van onderen wijd open blijven staan.

De presentator nodigt als eerste de nummer vier, de man van de eerste meting uit om zijn prijs te komen incasseren. Geheel naakt met een condoom om op loopt hij trots met zijn 20cm stijve over het podium en steekt deze eerst even bij ieder van ons in de mond tot bijna de hele lengte wat bij elk van ons moeilijk valt, ik krijg in ieder geval kok neigingen met een mond vol, het inbrengen in kont en vervolgens onze poesjes verloopt makkelijk door het uitrekken en bij Eva bleef hij wilt in haar poesje rammen tot hij en Eva klaar komen.

De presentator zegt dat hij geen klachten van de dames gehoord heeft en dat we nu aan het echte werk kunnen beginnen, de twee broers en hun vriend worden tegelijk uitgenodigd op het podium te komen, het is een vreemd gezicht drie groot geschapen negers met een condoom om die driekwart over hun grote lullen zit.

Gaston gaat voor Birgit staan, Brian voor Angie en Nigel met de ”kleinste” komt voor me staan en vult mijn gehele mond met alleen zijn eikel, mijn mond heeft nog nooit zo wijd open gestaan en langzaam probeert hij zijn pik dieper te drukken, al snel zet ik mijn tanden in zijn pik om aan te geven dat meer niet mogelijk is. Alle drie lopen nu naar achter van ons en ik voel in mijn poesje dat er 26cm lengte aan pik in mij geperst wordt en hoor hem zeggen het past het gaat en ik heb het gevoel dat het niet gaat, Ik kreun heftig en voel alsof ik uitgescheurd wordt, aan de andere kant voel ik me ontzettend geil en opgewonden en als ik niet zo stevig vastgesnoerd ben weet ik zeker dat ik op die enorme paal zou gaan rijden, kom op grote neger van me stoten maak me klaar denk ik. Doch ze zijn alleen nog maar aan het passen, langzaam trekt hij zijn lul uit mijn poesje en nu is mijn kontje aan de beurt, ik voel de enorme druk tegen mijn sterretje en geloof zelf niet dat zijn enorme paal hier ooit in gaat, doch met een luide schreeuw van mijn kant verdwijnt deze in mijn kont en even later weer uit kont.

Nu richten ze zich alle drie naar Eva en zeggen tegen elkaar laten we met haar beginnen, zij heeft gezien de dildo test de kleinste gaatjes, kom op Nigel jij als eerste, maak haar open. Niet zachtzinnig ramde hij zijn paal in haar poesje en Eva kermt het uit, ruw blijft hij heen en weer bonken en herhaalt dit in haar aars. Nu is het mijn beurt zegt Brian en pakt haar wilt in beide openingen en Gaston met de grootste doet het zelfde kunstje over en met een grote schreeuw komt Eva tussen het au…au… geroep en ga door… ga door… klaar als ze ruw genomen wordt.

Wilt worden Angie en Birgit genomen en deze komen ook schreeuwend klaar en van Nigel horen we ook dat hij gelijktijdig met Birgit klaar komt en uitgeteld op de grond valt.

Wat een amateur zeggen Brian en Gaston tegen hem, kan je je niet beheersen, Merel heeft haar plezier nog niet gehad en daar zullen wij met zijn tweeën nu voor moeten zorgen. Gaston met de grootste drukt zijn pik ruw mijn kontgat in en kruipt op mijn rug, Brian gaat tussen mijn benen staan en doet het zelfde met zijn pik in mijn poesje en ik schreeuw het uit van pijn en geiligheid, dit heb ik niet voor mogelijk gehouden dat ik dit in beide gaatjes kan hebben, ik voel in beide gaatjes dat ik volkomen uit elkaar getrokken wordt en de lengte van hun palen die hard in me aan beuken zijn. Pijn en zaligheid liggen dicht bij elkaar maar de zaligheid wint, ik krijg een onstuimig orgasme en gil het hierbij uit. Het rammen van de twee gaat gewoon verder en even heb ik het gevoel dat het me teveel wordt, doch het gevoel dat ik tegen een tweede orgasme aanzit komt weer naar boven bij het gehijg van de twee negers en het gevoel dat ik gesandwicht wordt, dit gaat mijn fantasie te boven de werkelijkheid is nog geiler dan ik ooit gedacht heb en alle drie komen we dierlijk met veel gegrom en kabaal klaar.

Hijgend en totaal van de wereld lig ik vastgebonden en voel hun erectie verslappen, treiterend kan ik nu even met mijn sluitspier knijpen in de dikke lul van Taument die bij iedere trekking even gromt en tegen Brian zegt dat die trut hem nog aan het melken is en nog meer wil. Tja zegt Brian ik mag wel een grootte hebben, maar ik ben superman niet.

Beneden heb ik nog even met Birgit, Angie en Eva nagepraat, we hebben het alle vier als opwindend, geil en pijnlijk ervaren en zijn blij met de bondage bank die we overhouden na dit avontuur.