Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Geile journaliste

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Ik ben ook schrijver van boeken, die ik in eigen beheer uitgeef. Als persoon met een visuele beperking zorg ik er steeds voor dat van elk boek ook een gesproken versie bestaat.
Toen ik mijn eerste boek op de markt gooide, wilde een journaliste een interview van me afnemen. Hetgesprek zou doorgaan op een woensdag, eind oktober. De journaliste had lichtblond haar, dat tot op de schouders reikte. Ze was slank. Ik schatte dat ze rond de 30 moest zijn. Het gesprek verliep in een gemoedelijke sfeer. Rond het middaguur trokken we naar het centrum van Gent, waar we in een hamburgertent de inwendige mens versterkten. Tijdens het eten gebeurde er iets merkwaardigs: ik werd verliefd op deze schone vrouw. We praatten over het blind zijn en alles wat er mee te maken heeft. Plots trok ik mijn stoute schoenen aan en gooide er uit: "Myriam, als ik uw stem hoor weet ik niet waar ik het heb. Ik ben verliefd op u."
"Sloefje, dat is iets wat me pakt. Eerlijk gezegd, ik begin ook iets voor u te voelen."
Nadat er nog enkele foto's genomen waren voor het artikel, keerden we terug naar huis. Het interview werd verder gezet .
Eer de journaliste vertrok, vroeg ik: "Zeg Myriam, mag ik u betasten?"
"Zeker Sloefje," stemde ze toe.
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik voelde haar schouders, rug, klein kontje, fijne billetjes tot aan de knieën. De terugreis van mijn handen verliep over de billetjes, haar geslacht, de platte buik en de kleine borstjes. Waar ik dacht dat Myriam mijn handen zou wegslaan, als deze haar kruis en borsten betastten, had ik het mis. Hierdoor aangemoedigd, werd ik wat stouter en vroeg of ik haar in haar blootje mocht voelen. Met een hese stem liet ze me begaan. Ik nam haar mooie hoofdje, trok het naar me toe en drukte een tongzoen op haar mond. Al gauw volgde een tweede tongzoen, waarbij onze tongen met elkaar speelden. "Ga eens op handen en voeten zitten," gebood ik.
"Waarom Sloefje," wilde ze weten.
"We gaan een spelletje spelen," deelde ik mee.
"Ge gaat me toch geen kindje maken hé," riep ze verschrikt uit.
"Nee meiske, we gaan kruiwagen spelen," antwoordde ik. Wanneer ze in de gewenste houding zat, nam ik haar beide benen en tilde ze op, tot haar kruis tegen mijn stijve kwam. "Nu moet ge uw handen verplaatsen alsof het uw voeten zijn. Zij zijn als het ware het wiel van de kruiwagen. Uw benen zijn de handgrepen, waarmee ik die kruiwagen voort duw," legde ik haar uit. Myriam gehoorzaamde. Zo zochten we de slaapkamer op. Daar liet ik haar voeten op de grond zakken. Weer kusten we elkaar met een ferme tongzoen.
Myriam voelde aan de bobbel in mijn broek, maakte de gulp open en haalde mijn stijve paal uit mijn onderbroek. "Gij hebt ook een grote piet," prees ze mijn stijve jongeheer.
Heel traag schoof ik haar blauwe trui omhoog. Zacht streelde ik haar blote rug en buik Tenslotte trok ik haar wollen kledingstuk over het hoofd en legde het op een stoel. Haar rok had geen sluiting. Een stevige elastiek hield het kledingstuk op zijn plaats. Ik stak mijn handen tussen het elastiek en haar huid en duwde de rok omlaag, zodat hij op de grond viel. Al gauw volgde de lingerie van de vrouw de zelfde weg.
Blijkbaar was Myriam erg opgewonden geworden, want ze hijgde erg luid. Nu ze daar volledig in haar blootje stond, verkenden mijn handen haar zeer kleine borstjes met de kleine tepeltjes. Daar het hier maar een platte boel was, zochten mijn handen lagere regionen op. In haar platte buik vond ik een klein naveltje. Wanneer ik die plaats aanraakte, gilde Myriam het uit van genot. Dus verwende ik die plaats opnieuw. Terrwijl ze luid hijgde, speelde de vrouw met mijn stijve paal: ze trok enkele keren de voorhuid omhoog en omlaag. Opgewonden geworden, trok ik ook mijn kleren uit en drukte haar tegen me aan.
Daar ze niet wilde poepen (Vlaams voor neuken), ging ik op het bed liggen, zodat ze me kon aftrekken. Terwijl ze me op die manier verwende, duwde ik enkele vingers in haar grotje, die daar tegen hoge snelheid op en neer gingen. Gauw kreeg ze haar orgasme en kreunde van genot. Enkele minuten later kwam ik hijgend klaar. De vertoning werd afgesloten onder de douche, waar we elkaar nog eens goed betastten en een tongzoen verkochten. Na het spel in het bad droogden we elkaars lichaam af. Mijn handen betastten het mooie naakte vrouwenlichaam, waarna ik haar innig op de mond zoende.
Na ons aangekleed te hebben, praatten we nog wat na bij een tas koffie en pralines (Belgische bonbons). Ik dankte Myriam voor deze mooie belevenis. Het artikel over mij verscheen een half jaar later. Over onze vrijpartij stond er gelukkig niets in vermeld.