Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Geile Schooljuffrouw - 5

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Zoals gezegd, ik was dus bij mijn lerares dat weekend blijven slapen.
Ik werd wakker en keek even rustig om me heen. Anna was niet in de slaapkamer. Ik kwam het bed uit en liep de slaapkamer uit en in ging naar de badkamer toe. Ook daar was ze echter niet, dus besloot ik me maar te gaan wassen. Nadat ik daarmee klaar was, liep ik de trap af, zo de woonkamer binnen.

Daar zat Anna op de bank. Ze had een korte rok aan met daarboven een zwart topje, dat strak om haar borsten heen zat. Ze was aan het bellen en merkte mij opeens op. Want ze opende haar benen en wenkte me. Ze wees op haar string, waarin een open kruis zat en maakte likkende bewegingen met haar tong naar me.
Ik liep op haar toe. Ze beval me heel duidelijk dat ik haar kut moest gaan likken. Iets wat ik maar al te graag wilde doen…
Ik kroop op mijn knieën met mijn mond tussen haar benen in.
Anna hield haar hand even voor de hoorn en zei: “Lik mijn spleet, geile knul. Jij weet nu wel hoe dat moet.”
Ik likte aan haar schaamlippen en ook aan haar kittelaar die al behoorlijk opgezwollen was.
“Toe maar, lekker ding van me. Nee, dat had ik niet tegen u meneer van de Broek.”
Ze kreunde nu lichtjes. Ze maakte weer likkende bewegingen met haar mond toen ik even omhoog keek. Ze pakte mijn hand nu beet en commandeerde me dat ik ook een vinger in haar moest stoppen.
“Oh,” kreunde ze toen ik mijn vinger in haar soppende kut stopte.
Ja, ze was nu eenmaal een erg geile vrouw, die dan ook eigenlijk een nymfomane was, omdat ze altijd maar wilde neuken en geilen.
“Wat zegt u meneer van de Broek. Maandag een lerarenvergadering om twee uur,” steunde ze. “Nou, dat zal ik noteren, meneer. Nee, het gaat wel. Ik heb het alleen maar een beetje warm,” kreunde ze weer. “Ja, tot maandag dan.” Ze hing op en zei: “Oh, je likt me weer geweldig. Maar stop nu maar, want ik heb ook met Els afgesproken en die komt ook nog langs.” Ze duwde me weg en deed haar rokje weer goed. “Mijn kut sopt helemaal, maar dat vind ik wel lekker,” zei ze. “Ik hou mijn open kruisslipje maar aan, zodat zij er gemakkelijk bij kan als ik dat wil,” zei ze vervolgens lachend.

Het was een uur of twaalf toen er werd gebeld aan de voordeur.
“Oh, daar zal je haar hebben,” zei Anna. Ze liep heupwiegend naar de voordeur toe, die ze opende. “Hoi, daar ben je dan?”
“Ja, daar ben ik.” Els kuste Anna meteen op haar mond en kneep daarbij ook even in haar borsten. “Mmmm, wat een heerlijke tieten heb jij toch, Anna.”
“Ja, lekker Els, zoals jij mijn tieten nu beet pakt.”
Els liep nu op mij af. “Hoi, geile dekhengst van ons. Heb jij al een harde pik voor me.” Ze kneep stevig in mijn pik die meteen nog verder begon te groeien. “Oh, daarom hou ik dus van jonge, geile knulletjes zoals zij,” zei ze glimlachend.
Els had ook al een korte rok aan met een mooie naadpanty daaronder, althans dat dacht ik tenminste. Ze droeg een kort jas daarboven, die haar borsten nauw omsloten.
Els trok opeens haar korte rok voor ons omhoog en ook zij had een slipje met een open kruis aan.
“Verrassing,” zei ze lachend en liet toen haar rokje weer naar beneden vallen. Ze liep weer op Anna toe. “Volgens afspraak toch,” zei ze en terwijl ze lachend naar mij omkeek.
“Ja,” zei Anna. “Johan, we gaan de stad in en jij gaat met ons mee. We gaan naar Amsterdam, het is er goed weer voor.”
“Oh leuk,” zei ik. “Ja, dat wil ik wel.”

We stapten buiten in de auto van Anna. “Ga jij maar bij Els achterin zitten, Johan.”
“Oh, wat leuk,” zei Els meteen.
We gingen achterin zitten en Anna startte de wagen en we gingen op weg. Els pakte me meteen beet.
“Kus me eens, Johan en als we alleen zijn dan moet jij ons maar gewoon bij onze voornamen noemen hoor, behalve als we op school zijn. Is dat goed, Johan?”
“Ja Els,” zei ik.
Els gaf me nu een kus op mijn mond en tongde me tegelijk. Ze wreef ook over mijn pik en kneep eens flink in mijn lul. “Ik ga je eens lekker opgeilen, Johan,” zei ze. Els haalde opeens mijn pik uit mijn broek en begon me in de auto af te trekken.
Anna keek in de spiegel en vroeg toen: “Is het lekker, Johan. Zoals zij je pik masseert?”
“Ja Anna,” zei ik, intussen flink geil geworden.
“Vinger haar spleet maar eens,” lachte Anna nu.
“Oh ja, dat wil ik wel,” zei Els en zakte meteen wat verder onderuit en opende haar benen. Maar in plaats van mijn vingers, duwde ze mijn hoofd omlaag. “Likken dat is veel lekkerder,” lachte ze nu geil.
“Doe maar wat ze wil, hoor Johan,” zei Anna.
Ik duwde mijn tong nu in de natte kut van Els. “Oh,” kreunde ik. “Je bent al aardig nat.”
“Johan, ik ben altijd wel geil,” kreunde Els, terwijl ik haar nu begon te likken. “Oh, hij duwt zijn tong nu ver in mijn spleetje, Anna.”
“Het is toch ook lekker om op de achterbank gelikt te worden,” zei die nu.
“Ja,” kreunde Els. “Het is enorm geil.”
“We zijn er echter bijna, dus stop nu maar gauw,” merkte Anna opeens op.
“Oh, wat jammer nou,” kreunde Els. “Ik was er bijna.”
“Nou, je wacht nog maar even, hoor,” zei Anna.
Ik kwam weer omhoog en veegde mijn mond af. Els pakte mijn gezicht vast en zoende me vol op mijn mond.
“Mmmm, wat een heerlijk luchtje.” Ze likte met haar tong over mijn lippen heen. “Ik proef nu mijn eigen kut, dat vind ik altijd erg lekker,” zei ze, geil naar me lachend.

Anna parkeerde intussen de auto en zei toen: “Nou, we zijn er, hoor.”
We stapten uit de auto en liepen toen in de richting van het Leidseplein.
“Kom, dan gaan we hier maar eens naar binnen,” zei Anna. We stapten met ons drieën een bruin café binnen. “Daar in die hoek is nog plek,” zei ze vervolgens. We liepen naar een tafeltje dat in een hoek van het café stond.
“Ga jij maar in het midden zitten,” zei ze nu allebei tegelijk. Ze glimlachten en knipoogden veel betekenend toen naar elkaar.
Els ging links van me zitten, Anna rechts.
Even later kwam de serveerster naar ons toegelopen en vroeg wat wij wilden drinken.
“Voor ons graag een wijntje en voor hem een cola, want hij moet nuchter blijven,” zei Els en ze knipoogde naar mij.
De serveerster keek me even aan en liep toen weg om de bestelling te halen. Ondertussen werd mijn pik alweer stevig gemasseerd onder de tafel, gewoon zo door allebei die geile, maar wel zeer lekkere teven van leraressen.
“Is het lekker, Johan? Twee van die geile vrouwenhanden die je pik nu masseren en kneden?” vroeg Anna nu aan mij.
“Ja geweldig,” steunde ik.
“Gelukkig maar, lekkere knul,” lachte Anna.
De serveerster kwam weer terug met de drankjes en zij bleven mijn pik gewoon verder masseren.
“Dank u wel,” zei Els en ze kneep nu stevig in mijn keiharde pik.
“Oh,” steunde ik meteen.
“Is er iets?” vroeg de serveerster aan mij.
“Oh nee, hoor. Ik had alleen wat kramp in mijn been,” antwoordde ik vlug.
De vrouw keek me even onderzoekend aan, trok toen haar schouders op en liep bij ons vandaan.
“Kramp in je been? Nou, dat zal wel kramp in je pik zijn geweest,” lachte Els.
Al die tijd bleven ze allebei maar aan mijn pik voelen, die nu dan ook werkelijk op springen stond. Dus dat vertelde ik hun en meteen haalden zij hun handen van mijn pik af.
“Kom eens hier met je hand,” zei Anna. Ze pakte mijn hand en stopte die onder haar rok bij haar kut. “Vinger mijn spleet nu maar eens en wel hier,” zei ze streng tegen me.
“Maar dat kan toch niet hier in dit café?” wierp ik tegen.
“Oh jawel, hoor. Juist in dit café, lekkere knul.” Anna duwde mijn hand nu tegen haar spleet aan. “Vinger mijn kut nu maar, schiet op!”
Ik deed maar wat ze vroeg en stak een vinger in haar kut.
“Doe er nog een bij…” siste ze weer. “Je moet wel doen wat ik wil, hoor Johan! Ik wil er twee vingers in hebben!”
Ik stak er meteen nog een vinger bij en Anna zakte nog wat verder onderuit en opende ook haar benen wat verder voor me. Ik gleed meteen wat dieper met mijn vingers haar natte spleet binnen.
“Is het lekker wat hij nu bij jou doet?” vroeg Els aan Anna.
“Hmmm, heerlijk gewoon,” steunde Anna. “Ik wordt hier toch zo geil van. Om in een openbaar café gevingerd te worden. Oh Johan toch!” Anna kuste me op mijn wang. “Vind jij het dan niet geil om met twee van die geile sletten in een café te zitten en dan ook nog eens je vingers in mijn kut te moeten stoppen,” steunde ze het nu uit.
Els begon ondertussen weer wat met mijn pik te spelen. Ze opende opeens mijn gulp.
“Niet doen,” zei ik, toch wel wat bang geworden.
“Stil nu maar, lieverd. Er is niemand die het ziet, hoor,” zei Els en nam een slok van haar wijntje. Waarna ze me, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, begon af te trekken. Ze wreef over mijn eikel heen en ook Anna zat nu opeens ook weer aan mijn pik.
“Tsjonge… die is nu wel heel erg groot geworden! Vind jij het dan ook zo lekker? Zo lekker geil, Johan? Twee handen die aan jouw pik trekken in een café?” vroeg Anna kreunend.
“En nu wil ik ook wel eens gevingerd worden,” zei Els met een geile en dwingende stem. Ze pakte mijn andere hand en opende haar benen wijd.
“Oh, jij bent daar ook al zeiknat,” kreunde ik.
“Ja, wat dacht jij dan. Ik zit gewoon te lekken op mijn stoel,” antwoordde Els.
Ook bij haar stak ik er nu twee vingers in, dat ging zelfs erg soepel.
“Oh, jij geile knul die je er bent,” kreunde Els zachtjes en zei toen fluisterend in mijn oor: “Om meteen maar twee vingers diep in mijn soppende spleet te stoppen.”

Opeens stond Anna op, waardoor mijn vingers uit haar kut schoten. “Ik ben even naar het toilet.” Ze liep bij ons vandaan.
“Ja, ik moet ook even naar de wc,” zei Els nu. Ook zij stond op en liep heupwiegend weg.
Het wegblijven van de twee vrouwen duurde mij echter wel wat lang. En ik besloot hierop dan ook maar eens om naar de wc te gaan.
Ik liep het café door een gang in, in de richting van de toiletten. Er was nog een deur en ook weer een gang. Ik liep die door en hoorde toen opeens kreunende geluiden uit het damestoilet komen. Ik opende die deur op een kier en zag hoe Els aan de kut van Anna aan het likken was.
“Oh ja, toe maar! Ik ben zo geil geworden van die twee vingers in mijn kut! Oh ja, lik me dan, jij geile slet!” kreunde Anna.
“Rustig maar, geil ding. Ik ga je kutje uitlikken, jij geile snol van me!” zei Els heet.
“Hmmm, wat lik jij me toch weer heerlijk aan mijn soppende kut. Oh, wat geil maak je me nu. Als we straks weer terug naar Johan gaan, dan wil ik snel naar huis om daar eens stevig door hem gepakt te worden. Oh ja, je likt mijn spleetje leeg. Ik kom…” siste Anna nu.
“Ja, kom maar lekker op mijn tongetje klaar, lekker geil wijf van me,” kreunde Els.
“Oh ja, ik kom,” fluisterde Anna geil geworden. “Oh ja, nog eventjes.”
“Mmmm, je kutje stroomt nu leeg in mijn mond,” kreunde Els. “En nu ik,” zei Els geil.
“Okay,” zei Anna. “Open je benen dan maar?” Dat deed Els maar wat gewillig. Meteen dook Anna op haar natte kut en begon er aan te likken.
“Oh, jij geile slet van me. Je duikt er gewoon bovenop,” kreunde Els nu. “Oh ja, wat ben ik toch geil…” siste Els nu op een fluisterende toon. “Oh ja, lik mijn kut klaar. Oh, alsjeblieft nu niet meer stoppen, hoor je me!”
“Ja, ik hoor je heus wel, hoor. Geile del die je er bent,” fluisterde Anna terug.
“Oh, dat mondje van je. Oh ja, toe maar,” kreunde Els.
Opeens stak Anna ook twee vingers in haar natte kut naar binnen. “Kom dan klaar…” siste ze.
“Oh ja!” kreunde Els opeens wat luider.
“Stil joh, straks horen ze je nog daarbinnen…” siste Anna meteen.
“Oh, maar ik kom klaar op je mond en op die vingers in mijn spleet. Oh ja, daar kom ik al!” kermde Els met haar hand nu op haar mond.
Ik zag door de kier van de deur heen, hoe haar kutgeil nu naar buiten stroomde.
“Ik lik je helemaal leeg…” siste Anna geil.
“Ja, lik mijn kutsappen maar lekker op,” kermde Els het uit.
Anna zoog nu werkelijk de kut van Els helemaal in haar mond.
“Maar nu is het genoeg geweest. Nu gaan we Johan halen en dan snel naar huis. Ik wil geneukt worden en volgens mij jij ook wel,” zei Anna.
“Ja, natuurlijk,” zei Els.

Ik liep snel naar de heren wc en wachtte daar zo”n vijf minuten. Toen liep ik weer terug de gelagkamer in, waar de twee vrouwen net rond keken.
“Waar was jij nou?” vroegen ze allebei tegelijk aan mij.
“Ik moest ook even naar het toilet,” antwoordde ik.
“Oh ja,” zei Els. “En wat hoorde jij daar?”
Ik besloot om ze de waarheid te vertellen en dat ik alles gezien en gehoord had. Ze glimlachten allebei.
“Nou, dan heb jij vast en zeker genoten, of niet?” vroeg Els.
“Ja,” zei ik. “Het was gewoon supergeil om te zien.”
“Laten we dan maar snel weg gaan,” zei Els en ze rekende af.
“Vond jij het echt zo geil?” vroeg Anna nu aan mij.
“Ja,” antwoordde ik.
“Oh, wat geweldig om te horen. Kom gauw mee. Els rijdt terug en nu kom ik naast je zitten.”

We stapten even later weer in de auto en daar haalde Anna meteen al mijn lul uit mijn broek.
“Wachten tot thuis doe ik niet, hoor,” zei ze. “Mijn kut moet nu geneukt worden.” Ze kroop over me heen en duwde haar spleet gewoon over mijn pik heen. “Hmmm, eindelijk weer een pik in mijn natte kut.”
“Oh, maar wat doe je nu?” zei Els, even snel naar achteren kijkend.
“Oh, ik neuk Johan gewoon. Let jij nu maar op de weg. Ik moet gewoon gepaald worden. Ik ben gewoon drijfnat tussen mijn benen. Oh Johan, wat is hij toch hard die geile pik van je. Oh, ik ga jou pik afneuken met die geile scheur van me,” kreunde Anna nu. “Oh, wat zit hij toch lekker diep in me. Oh Els, hij is werkelijk keihard en zo dik. Oh ja, wat diep zit je toch in mijn kut. Oh ja, wat neuk ik toch weer lekker op die dikke pik van hem. Oh… ik… ah… Ik neuk me nu zelf klaar op die dikke paal van hem,” kreunde Anna.
Ze schokte nu erg wild op mijn pik en kroop toen uiteindelijk van me af.

Els had inmiddels de rijksweg verlaten en was in de richting van een bos gereden, waar zij nu een stil bospad opdraaide en daar de auto parkeerde.
Daarna stapte zij ook achterin bij ons in de auto. Ze pakte mijn lul beet en duwde die bij haar, zo haar kut binnen. “Zo… en nu wil ik ook wel eens geneukt worden,” kreunde ze.
Ik lag op haar en begon in haar te stoten met mijn nog harde lul.
“Oh ja, neuk me. Neuk me dan. Toe… en stoot je pik in mijn kut totdat ik ook klaarkomen op die dikke pik van je,” kermde Els.
Els stootte haar kut iedere keer ver naar voren, als ik diep in haar kut een stoot plaatste met mijn keiharde lul.
“Oh Johan toch. Zo diep zit je mijn kut. Oh ja,” kreunde ze opeens wat luider. “Ja, hij neukt mijn kut heerlijk klaar!” gilde ze het opeens uitzinnig uit van geilheid. “Oh ja, dieper! Neuk mijn kut nog dieper! Kom nou! Zo wil ik dus geneukt worden door die paardenlul van jou! Oh ja, ik kom klaar!” gilde ze.
Haar kut werd nu echt zeiknat van haar kutsappen.
“Mag ik nu ook eindelijk klaarkomen,” smeekte ik ze nu.
“Oh Johan, maar natuurlijk wel. Kom liefje, duw hem maar weer eens in jouw eigen lerares,” zei Anna. “Kom maar gauw bij me.”
Ik kroop meteen naar haar toe.
“Neuk me dan,” kreunde Anna. Ik pompte mijn pik nu snel in haar. “Rustig aan, Johan. Dan mag jij zo meteen heerlijk spuiten in mijn geile kut.”
Ik wachtte nu even met bewegen.
“Gaat het weer een beetje, Johan?” vroeg Anna.
“Ja Anna, het is wat gezakt,” antwoordde ik.
“Nou, neuk me dan maar weer eens lekker klaar en als je pik begint te spuiten, dan wil ik dat je me daarbij weer aan kijkt.”
“Ja Anna.”
“Goed dan knul en nu pompen maar met je pik.” Ik begon meteen hard en diep in haar te stoten. “Oh ja, toe maar, jij geile knul! Dek je lerares maar weer eens goed! Neuk mijn kut maar eens goed door!” gilde Anna het uitzinnig van geilheid uit. “Oh, jij heerlijke neuker van me!”
“Oh Anna, ik ga nu spuiten!” kermde ik.
Anna pakte mijn gezicht vast en keek me nu zaadvragend aan. “Oh ja, Johan! Spuit mijn kut maar weer eens lekker vol!”
“Ja,” kreunde ik. “Ik ga je kut helemaal volspuiten!” Mijn ballen deden gewoon zeer toen ik eindelijk begon te spuiten.
“Oh ja, je spuit! Jij lekker ding! Oh ja, wat ga je weer tekeer!” kreunde Anna. “Jezus, hij blijft maar spuiten! Oh ja, wat warm, wat veel weer,” kermde ze. “Ik… oh… ja… kom… ook… weer… klaar!” gilde Anna het nu uit.
Dit alles was echt teveel voor me. Ik zakte over haar heen en mijn nog steeds spuitende pik werd zo de mond van Els binnen gezogen.
“Hmmm, wat lekker is dat zaad van hem toch,” hijgde Els.
Die twee nog steeds geile vrouwen likten daarna mijn pik nu helemaal schoon.
“Als wij zo meteen weer thuis zijn, dan moet jij ons nog maar eens lekker neuken, jij lekkere fokstier,” zei Els toen en dat was iets wat Anna alleen maar kon beamen.