Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Geile Vriendin Van Mij

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Ze droeg een lekkere, strakke spijkerbroek, waarin haar heerlijke kontje zo mooi in uitkwam en daarboven droeg zij een goed gevulde trui, waarin haar tieten fraai naar voren staken.
“Hoi,” zei ze. “Ik kwam even een dvd terugbrengen.”
Ik liet haar binnen en vroeg of ze koffie wilde hebben.
“Ja graag en zo heet mogelijk,” liet ze me weten.

Ik liep naar de keuken om daar de voorbereidingen te treffen om koffie te zetten. Veel kans daarvoor kreeg ik echter niet, want Petra kwam achter me staan en duwde haar tieten tegen mijn rug aan. Ik voelde mijn lul hierdoor groeien. Zij schijnbaar ook, want haar hand wreef over mijn kruis heen en met een geile glimlach vroeg ze aan mij of het nog wel ging. Nou, dat ging dus niet.
Ik draaide me om en pakte haar bij haar tieten beet. Ik voelde haar al harde tepels en mijn pik werd meteen nog harder dan hard.
Schalks keek ze me aan en vroeg: “Volgens mij had jij vorige week ook al zin in mij. Of heb ik dat soms mis?”
“Nee, je hebt het niet mis,” kon ik nog net uitbrengen.

Petra maakte mijn broek open. Mijn stijve sprong er meteen uit. “Hm, een lekkere pik heb jij,” zei ze en begon me langzaam te pijpen.
In een mum van een tijd stond ik naakt voor haar, met mijn harde pik fier omhoog wijzend.
Langzaam ontdeed Petra zich van haar trui. Ik kreeg een prachtig uitzicht op haar forse D cup. Haar tepels stonden stijf vooruit. Ik maakte haar broek los en trok deze omlaag. Toen deze op haar enkels lag, realiseerde ik me pas dat zij helemaal geen ondergoed droeg, want ik keek recht tegen haar kale kut aan. Haar schaamlippen stonden al een stuk open en ik zag vochtige druppels erop parelen. Ik streelde even haar geile gleuf en ze begon meteen te kreunen.

Ik stelde nu aan haar voor om naar boven te gaan. Op onze zolder lagen nog enkele matrassen op de grond, voor wat ik in gedachten had.
Naakt liep ze voor me uit de trap op, haar goddelijke kontje daarbij heerlijk heen en weer bewegend. Eenmaal boven gekomen op zolder, vleide zich uit op een matras, spreidde haar benen en begon zichzelf te vingeren.
Haar kut was druipnat en ook op mijn eikel had zich wat vocht gevormd.
Ik dook nu tussen haar benen in en begon heel voorzichtig aan haar flink gezwollen klitje te sabbelen. Ze kreunde en steunde al snel alsof haar hele leven ervan afhing.
“Kom eens met je pik bovenop mijn gezicht zitten,” klonk het hees uit haar mond.

Ik draaide me snel om. Ze nam mijn pik in haar mond en begon er gulzig aan te zuigen. Ook mijn ballen kregen een geile lik en zuigbeurt van haar.
Na een minuut of tien van dat lik en zuigwerk aan mijn pik en ballen, duwde ze mij van zich af. Ik lag nu op mijn rug en zij ging pal boven me staan. Ze trok vervolgens haar schaamlippen ver uit elkaar en vroeg: “Heb jij wel eens aan plasseks gedaan?”
“Nee,” antwoordde ik naar waarheid. “Maar het lijkt me erg geil om ook eens te doen.”
“Zullen we daarvoor dan maar eens naar de badkamer gaan,” zei ze nu.
Ik kwam overeind en we liepen weer een etage lager, naar de badkamer.

“Ga maar eens in het bad liggen,” stelde ze me nu voor. Ik gaf meteen gehoor aan haar voorstel en ging in het bad liggen. Wijdbeens kwam ze daarna boven me staan.
“En wat nu?” wist ik nog te vragen.
“Nu krijg jij de geilste douche die je ooit van je leven hebt meegemaakt,” luidde haar antwoord hierop. Ze begon te pissen, precies over mijn keiharde en recht overeind staande lul heen. Wat een geil gezicht was dat. Toen haar goddelijke gouden straal stopte, keek ze me aan en vroeg: “Nou, was dat lekker of niet?”
Dit was inderdaad het geval en ik kon dat dan alleen maar beamen.
“Sta eens op?” vroeg ze nu. Ik wilde nu wel eens wat weten wat we verder zouden gaan doen. “Nou, steek die geile pik van je nu maar eens in mijn kutje.”
Uiteraard gaf ik daar maar wat graag gehoor aan en mijn harde pik gleed even later haar kletsnatte spleetje binnen.
“Nu wil ik dat je in mij pist, want daar wordt ik echt bloedgeil van,” zei Petra, met een geile blik in haar ogen.
Uit alle macht, perste ik mijn blaas leeg in haar kletsnatte spleet, die hierdoor nog natter werd en gillend kwam ze klaar.
Ik moest me enorm beheersen om er niet meteen een kwak zaad achteraan te spuiten, maar zover kwam het echter niet. Want Petra begon nu met haar kut te knijpen en weerhield mij er zo van dat haar gleuf door mij werd vol gespoten.

“Zullen we maar weer naar boven gaan?” vroeg ze nu. Samen liepen we weer naar zolder toe. Petra ging weer op een matras liggen en vroeg nu of mijn vrouw ook speeltjes had. Ik liep snel terug naar de slaapkamer en zocht in het nachtkastje van mijn vrouw naar de gevraagde voorwerpen.
Wij hadden inderdaad een gala aan seksspeeltjes. Ik nam een vibrator en een dubbele dildo mee.

Weer terug op zolder lag Petra zichzelf uitgebreid te vingeren, zowel haar kut als haar kontgaatje werden zo door haar verwend. Ik ging naast haar liggen en zette de vibrator aan.
“Wil je daar mijn tepels eens mee verwennen?” vroeg Petra, mij geil aankijkend.
Ik streelde met die trillende genotstaaf over haar keiharde spenen en ze kreunde geil. Toen duwde ik die dubbele dildo in haar kletsnatte grot en kreunend kwam ze klaar.
“Heb jij al eens aan anale seks gedaan?” vroeg ik nu aan haar.
“Nee, maar het lijkt me wel erg geil om ook eens iets in mijn kontgaatje te voelen,” antwoordde zij hierop.
Ik spoog wat speeksel op haar sterretje en duwde toen voorzichtig mijn lul bij haar naar binnen. Kronkelend en het opnieuw uitgillend, beleefde zij binnen enkele seconden alweer een orgasme.

“Ga jij nu eens op je rug liggen,” klonk het geil uit haar mond. Ik ging op mijn rug liggen. “Doe nu je benen eens uit elkaar.” Ik spreidde nu mijn benen voor haar. Petra kwam nu tegenover mij liggen. Ook haar benen openden zich wijd. Ze stak de ene kant van die dubbele dildo in haar kontgaatje. Tot mijn grote verrassing, duwde ze daarop het andere einde tegen mijn kontgaatje aan. “Ontspan je maar, dan gaat het als vanzelf,” kreeg ik nu van haar te horen. Ik ontspande me en voelde die dildo nu bij me naar binnen glijden.
Petra kwam nu wat overeind en begon aan mijn pik die nu pijn deed van stijfheid te trekken, ondertussen die dildo in onze beide gaatjes heen en weer bewegend.
Een loom gevoel van ultieme geilheid trok nu door mijn lichaam heen. Ze sopte flink met die dildo heen en weer en ik zag het geil hierdoor uit haar kutje druipen.
“Wist jij dat ik spuitend klaar kan komen,” zei ze opeens met een geil klinkende stem.

Uiteraard wilde ik dat wel eens zien, want dat had ik nog nooit meegemaakt.
Petra begon zichzelf nu heftig te vingeren, waarop ik aan haar vroeg of ik nu haar kutsap mocht drinken, waarmee zij grif instemde.
“Ik ga komen,” waarschuwde ze me na een tijdje.
Ik ging meteen met mijn mond boven haar soppende spleet hangen. Plotseling begon ze heel heftig te trillen en spoot het sap uit haar geile kut naar buiten. Ze spoot haar sappen bijna recht in mijn mond en het smaakte heerlijk. Kronkelend en trillend bleef ze op het matras liggen, enorm hijgend van haar orgasme.

Ik kon mezelf echter niet langer meer beheersen. Ik tilde haar benen op en legde ze over mijn schouders heen. Mijn lul gleed vervolgens haar kut in en ritmisch begon ik te pompen. Het geluid dat mijn ballen tegen haar schaamlippen maakten, maakte mij geiler en geiler. Petra masseerde haar tepels, trok eraan, waardoor ze nog harder werden. Ik hield het dan ook niet meer, want dat was een enorm geil gezicht om haar zo te zien genieten.
“Ik ga je kut volspuiten,” wist ik alleen nog maar uit te brengen.

Voordat zij hierop kon antwoorden, kwam ik bijna op een vulkanische wijze klaar in haar heerlijke kut. Ook zij kwam op haar beurt weer klaar en opnieuw zo haar geil tegen mijn lul aanspuitend.
Na enkele minuten rust, begon ze weer aan mijn verslapte pik te zuigen. In een mum van geen tijd stond hij weer kaarsrecht overeind.
Voordat ik het echter goed en wel besefte, liet Petra haar mooie kontgaatje al over mijn erectie heen zakken. Heftig schokkend met haar onderlichaam reed zij zichzelf zo weer naar het volgende hoogtepunt toe en ook ik kwam hierdoor weer klaar.

Plotseling klonk er een stem. “Zo, gaat het een beetje?”
Opkijkend vloekte ik inwendig even wat, want daar stond mijn vrouw in de opening van de zolder.
Voordat ik echter iets kon zeggen, zei ze: “Ja, ik ben al een tijdje thuis en heb een tijdje naar jullie staan kijken. Dat zag er best wel geil uit. Hebben jullie bezwaar als ik ook meedoe?”
Van verbazing kon ik even geen woord meer uitbrengen. Petra echter wel.
“Graag zelfs,” zei ze. “Ik wil best ook wel eens met een vrouw seksen,” klonk het vervolgens heel geil uit de mond van Petra.

Mijn vrouw ontdeed zich snel van haar kleding en kwam naakt tussen mij en Petra in liggen. Haar lippen vonden de harde tepels van Petra, terwijl haar hand mijn opnieuw stijf geworden pik vond. Likkend en trekkend gingen we met zijn drieën nu weer verder.
Ik duwde mijn vrouw op haar rug op het matras en beval Petra om met haar kut boven het gezicht van mijn vrouw plaats te nemen. Dat deed ze maar wat graag. Mijn vrouw begon haar spleet nu te bewerken, zowel met haar vingers als met haar tong.

Ik nam intussen plaats tussen de benen van mijn vrouw en begon haar te neuken. Haar grote tieten zwaaiden daarbij heen en weer onder het stoten dat ik in haar deed.
Petra begon ondertussen het kontgaatje van mij en mijn vrouw met haar vingers te neuken, terwijl ook mijn vrouw zich in de tussentijd niet onbetuigd liet. Met twee van haar vingers in het kontje gestoken, kwamen wij al snel tot een hoogtepunt. Afgemat bleven we een tijdje heerlijk tegen elkaar aan liggen, wat kroelend en vrijend met elkaar.

Wat later kropen we met zijn drieën onder de douche, waarbij de beide vrouwen tot mijn grootste genoegen uiteraard, maar niet van elkaar af konden blijven. Die nacht bleef Petra maar meteen bij ons slapen, waarbij we elkaar nog een aantal malen heerlijk verwendden.
En geloof me, er zijn ook daarna nog heel wat geile uitspattingen geweest met onze gezamenlijke vriendin Petra.