Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Geluk Bij Ongeluk - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Roos geeft aan dat ze nu echt naar school moet gaan, Jack kijkt naar Roos en beseft dat ze misschien moeilijk zo naar school kan gaan. Het ultrakorte rokje is geen probleem over een legging maar nu bedekt het korte rokje amper haar billen.

Roosje komt blijkbaar ook tot dezelfde ontdekking want ze staat op en probeert driftig trekkend aan haar rokje de zaak wat beter te bedekken. Hoe moet dit nou weer roept ze verongelijkt! Zo kan ik toch niet in de klas gaan zitten ze weten niet wat ze zien! Nee dat is zeker zegt Jack. Hoe bedoel je dat vraagt Roosje. Nee niets stamelt Jack ik snap gewoon wat je bedoelt.

Dan bedenkt Jack zich dat zijn vrouw klein van stuk is en met een beetje geluk in de buurt van de maat komt van Roosje. Hij loopt naar boven en haalt een paar jeans die zijn vrouw niet zo vaak aan heeft. Hier zegt hij tegen Roosje probeer deze eens misschien is dat de oplossing wel.

Roosje maakt de knoopjes aan de zijkant van haar rokje los en laat het rokje langs haar benen op de grond glijden, Jack slikt een keer als hij de mooie benen en billetjes van Roosje in volle glorie kan zien. Het slipje spant strak om haar billen en tekent fantastisch af tegen haar blote huid.

Dan bukt Roosje voorover en stapt in de Jeans door deze beweging schuift het korte topje van Roosje nog verder naar boven en vangt Jack een glimp op van de borstjes van Roosje die gevangen zitten in een mooie witte kanten bh. Jack voelt zijn hart bonzen in zijn borst, het is alsof er een hele vlindertuin in zijn maag rond fladdert. Maar dat kan toch niet wat is dit gevoel? Verliefdheid? Op een 15 jarig meisje of toch alleen geilheid, lust? In de beperkte ruimte van de gang waar ze staan kan Jack de zoete geur van haar parfum ruiken en het werkt zo bedwelmend. Dan is Roosje klaar en komt ook Jack weer terug in de realiteit.

Nou zegt Roosje bedankt voor alles en tot vanmiddag dan maar ok? Dan staat jack alleen in de gang en is Roosje op weg naar school, het sprookje is voorbij. Jack loopt terug naar de woonkamer nog beduusd van de hele situatie. Hij ploft neer in de bank en probeert de gedachte aan Roosje levend te houden. Hij voelt een natte plek in zijn onderbroek, zo geil is hij op die kleine Roos. Jack knoopt zijn broek open en bevrijd zijn nog stijve lul uit zijn krappe positie. Hij steelt zijn pik en nog steeds vormen zich dikke druppels geil uit zijn eikel. Dan ziet jack de legging van Roosje liggen, hij grijpt het kledingstuk van het meisje. Jack drukt zijn neus in het kledingstuk en probeert de geur van Roosje op te vangen. Met een beetje fantasie kan hij de warmte van haar lichaam nog voelen. Jack sluit zijn ogen en haalt het beeld van Roosje in de gang terug in zijn gedachte. Dan zonder waarschuwing of signaal vooraf komt Jack klaar, hij drukt zijn spuitende lul in het kledingstuk en laat drie grote golven zaad op roosjes legging lopen. Het is alsof jack nog nooit is klaargekomen, de eerste keer, zo lekker voelt het aan. Jack probeert het gevoel zo lang mogelijk vast te houden terwijl zijn pik schurende bewegingen maakt over de legging van Roosje.

Maar dan is het voorbij en komt jack bij uit zijn geile roes, hij moet nog een fiets repareren! En die komt zijn kleine meid vanmiddag ophalen. Jack voelt zich als een verliefde puber zo heeft hij het te pakken van Roosje.

Het is een uur of vier als de voordeurbel gaat, Jack heeft die middag gebruikt om de fiets van Roosje te repareren, uiteindelijk viel het wel mee en was het alleen een afgelopen ketting en scheve kettingkast. De fiets is weer helemaal tip top in orde en staat in de achtertuin.

Jack loopt naar de voordeur en doet de deur open, daar staat Roosje, Jack voelt zijn hart een keer overslaan, kom binnen zegt Jack, hoe was het op school?

Goed hoor glimlacht Roosje, nog een beetje gepest over die valpartij vanochtend maar ze vonden mijn broek allemaal wel cool!

Jack en Roosje lopen naar de woonkamer, ga zitten zegt Jack wil je wat drinken? Nou ik lust wel een kopje thee zegt Roosje. Jack loopt naar de keuken en zet de ketel op het vuur, hij pakt twee bekers en merkt dat zijn handen beven, hij kan er niets aan doen zoveel spanning zit er weer in zijn lijf. Even later zitten ze in de kamer gezellig thee te drinken en keuvelen over van alles en nog wat.

Voor ik het vergeet zegt Roosje, heb je mijn legging hier nog liggen? Ik denk dat mijn moeder dat gat wel kan maken en het is een van mijn beste leggings dus…

Jack verslikt zich bijna in zijn thee, ja, ja, jack voelt dat hij een knalrode kop krijgt, ja die ligt hier nog wel hoor. Het meisje kijkt hem vragend aan, gaat het wel? Is er iets? Het zweet breekt jack nu uit hoe gaat hij zich hier uit redden, hij voelt zich betrapt als een kleine schooljongen.

Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, stamelt Jack. Wat zeggen dan? Vraagt Roosje licht geamuseerd. Ze heeft geen flauw idee wat er zich heeft afgespeeld. Jack weet dat er geen weg terug is, maar weet niet hoe hij de zaak moet aanpakken. Nou, zegt Jack ik vind je een hele mooie meid!

Ok, zegt Roosje, bedankt hoor maar is dat nu het probleem? Dan zijn we snel klaar, haha!

Jack besluit dan maar alles eruit te gooien hij is lichtelijk in paniek en weet niet meer wat hij moet doen of zeggen om uit zich uit de benarde situatie te redden.

Toen je naar school was heb ik, ben ik, ….. klaargekomen op jouw legging. Ik bedoel je bent zo mooi en lief ik, ik, wist niet meer wat ik deed.

Roosje kijkt hem met wijd opengesperde ogen aan, Wat?? Dat meen je niet. De schok is groot voor Roosje ziet Jack, het meisje zit op de bank genageld en weet duidelijk even niet hoe ze hierop moet reageren. Het spijt me echt verschrikkelijk zegt Jack, je zult me wel een oude vieze man vinden. Maar dat ben ik echt niet…. Ik kon er niets aan doen.

In plaats dat het meisje opspringt en het huis ontvlucht blijft Roosje zitten, duidelijk aangedaan over wat ze net heeft gehoord maar ook nieuwsgierig. Zelf heeft ze ook al vriendjes gehad maar meer dan een beetje zoenen heeft ze nog niet gedaan, en over de anatomie van jongens heeft ze nog geen feitelijke ervaring.

Wat vind je dan zo mooi aan mij vraagt Roosje nieuwsgierig.

Jack weet niet wat hij hoort, in plaats van paniek in de tent blijft Roosje zitten en wil ze weten wat hij dan zo mooi vind. Jack is beduusd maar allang blij dat ze zo reageert, misschien valt het dan toch wel mee.

klinkt een beetje flauw maar ik vind alles mooi aan jou, zegt Jack stilletjes. Je gezicht je ogen, je haren…

Zo, zegt Roosje en mijn benen en billen ook zeker want die kon je vanochtend goed begluren zeker!

Jack slaat zijn ogen neer, ja die ook, eerlijk is eerlijk, het gebeurde gewoon ik heb het niet opgezocht hoor! Ja, het zal je maar gebeuren dat een 15 jarig meisje zich staat om te kleden in je gang zegt Roosje dan wordt je vanzelf opgewonden.. Ze vind het allemaal wel spannend en aandoenlijk, zit ze hier met een volwassen man die haar zo ontzettend mooi vind. Bij Roosje begint het ook een beetje te kriebelen, ze is nieuwsgierig en toch ook wel gevleid dat Jack haar zo mooi vind.

En nu dan wat moeten we hiermee vraagt Roosje aan Jack, Je hebt me geholpen met mijn knie, je hebt mijn fiets gemaakt, kan ik je nog bedanken hiervoor? Of wil je nog wat zien?

jack weet niet wat hij hoort, de hele situatie gaat anders dan hij had gedacht of had kunnen dromen. Ondanks de zenuwen die door Jacks lijf gieren voelt hij iets groeien in zijn broek. Iets zien vraagt Jack, ik wil alles van je zien Roosje je bent zo mooi….

Ho maar zegt roosje, rustig aan maar alles is misschien wat te veel van het goede, ik ben nog maar 15 weet je nog? Ja natuurlijk zegt jack ik denk niet na, ik snap dat dit niet goed is.

Geef me eerst maar mijn legging terug zegt Roosje, dan kan ik die meenemen. Jack grijpt acht zich, de legging heeft hij achter een kussen gepropt, hij pakt hem en geeft de legging terug aan Roosje.

Roosje bekijkt het kledingstuk en zegt, ja hier moet wel wat aan gebeuren wat een vlekken zeg!

Jack krijgt weer een rode kop, hij weet niet waar hij kijken moet.

Ik zal je meteen de spijkerbroek terug geven zegt Roosje, wil je je vrouw bedanken voor het uitlenen?

Ze trekt haar gymschoenen uit en knoopt de jeans los dan draait ze haar rug naar jack toe en stroopt de jeans naar beneden.