Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Geneukt Op Je Trouwdag

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Chantal kwam 2 dagen later bij ons en vertelde dat Rachel haar zus de vorige keer zo vernederd is, dat ze niet meer wil. Ik vertelde, dat het geen verplichting is, maar ik verbaasde me er wel om. Waarom dan, ze heeft niet tegen gesproken en vond het zichtbaar fijn. Chantal zei, dat Rachel veel had verwacht maar geen honden en een paarden, dat was te veel.
Toen kwam de aap uit de mouw. Rachel was met Chantal mee gegaan om te kijken. Ze wilde namelijk een beslissing maken voor haar toekomst. Ze was namelijk net verloofd en het huwelijk stond voor de deur. Chantal had haar verteld, wat zij de laatste tijd had meegemaakt en wilde beleven hoe dat voelt. Nu had ze niet gekeken, maar het ook beleefd en stond het er niet rooskleurig voor in de relatie. Ze had het niet geheel leuk gevonden, maar het had haar wel enorm opgewonden. Ze was eigenlijk verkocht aan het spel vertelde Chantal. Rachel durfde er niet vooruit te komen, maar Chantal had gezien, dat Rachel allerlei sex speeltjes had gekocht voor haar zelf. Chantal kwam onverwachts langs bij Rachel en zag een grote Tarzan in verpakking op de bank liggen en een dildo onderbroek. Ze was er dus mee bezig en zat in een spagaat. Volgende week trouwen, maar nu wist ze al dat ze vreemd zou gaan. Ik zei, tegen Chantal dat ze het anders moest zien, thuis heb je de liefde en vastigheid. Buiten krijg je wat je wilt qua sex. Dat houdt in dat je het geheim moet houden en als een soort werk moet beschouwen. Je kan altijd stoppen en terug naar je echtgenoot. Doe ik ook, en ik heb nog een man die ook neukt met alles en iedereen. Maar wij houden van elkaar. Chantal knikte en belde haar zus Rachel op. Ze praatte lang op Rachel in en op het eind van het gesprek gaf Rachel aan, dat de trouwerij in klein gezelschap door ging. Ze wilde het niet groot aanpakken, want ze woonde al een tijd samen. Teun de man van Rachel wilde trouwen en Rachel had dat telkens afgehouden. Ze was namelijk al een paar keer vreemd geweest en wilde Teun geen pijn doen door te trouwen. Nu was het dus toch zover en was ze verkracht door honden, eigenlijk heel raar. Chantal vertelde dat wij niet waren uitgenodigd voor de trouwerij, omdat Rachel geen verleidingen wilde hebben tijdens het trouwen. Wij knikte en vonden het allang goed dat Rachel toch bij ons wilde komen. 3 dagen voor de trouwerij kwam Chantal weer langs en wilde ons wat vertellen. Koen zei, dat ze op de bank moest gaan zitten met haar kut bloot. Ik wil dat je het vertel en kijkt naar je eigen pornofilm. De film van de honden was namelijk klaar. Ik wil dat je zegt wat je ervan vond en je zelf klaarmaakt. Chantal vertelde dat ze het fantastisch geil vond en haar voor altijd laat gebruiken door ons. Wij moesten haar vader en moeder zijn op sex gebeid. Toen vertelde Chantal dat Rachel niet meer te houden was. Koen ze wil vernederd worden op haar trouwerij zonder dat Teun er achter komt. Ze wil dat jullie wat verzinnen met die man van de boerderij.


Koen stond te glunderen en zegde toe dat het helemaal goed kwam. Koen keek mij aan en zei, Sandra dit is iets voor ons met onze perverse gedachten. We gaan even naar mijn vriend van de boerderij om er over te praten. We verzonnen van alles, maar er zat vaak een maar aan, er was weinig tijd om dingen uit te voeren om het niet op te laten vallen. We wilde er een sperma slikkerij/ trouwerij van maken.
Koen belde Rachel een dag voor haar bruiloft op. Rachel ben je klaar voor de bevelen, die wij jou gaan geven. Ja, koen ik ga trouwen met Teun en ik zal doen wat jullie willen. Ik ben nu al niet meer te houden. Rachel luister, ik wil dat je een buttplug in je kont stopt op je trouwdag en een BH met gaten voor je tepels, dat je tepels lekker door je jurk priemen.
De man van de boerderij had een soort wijn glas die je kon afsluiten meegegeven met daarin paardensperma. Wij wilde dat Rachel dat op zou drinken naast haar man.
Verder zou rachel 4 keer geneukt gaan worden door ons tijdens het besloten feest. Ze moest telkens het sperma in haar mond mee nemen naar het feest en daar door slikken.
Chantal zal alles stiekem op film zetten voor later.
Rachel zou opgehaald worden door Teun bij haar zus Chantal. We hadden bedacht om Rachel daar alvast te laten neuken op de dag zelf. Koen had zich verstopt in de slaapkamer van Chantal en Rachel moest er heen lopen van Chantal op ene moment dat Wim ergens anders mee bezig was. Koen zou Rachel in haar kut neuken en het sperma meteen in haar mond spuiten voor de proeverij van de dag. Tevens zou hij controleren of de butplug goed zat en de BH. Rachel liep met het sperma van Koen naar beneden en liet het aan Chantal zien. Chantal filmde het en vroeg het door te slikken. Rachel had daar echt geen problemen mee.
Rachel werd opgehaald door Teun en Chantal filmde het, zacht zei, ze op de achter grond, daar gaat het spermabruidje, klaar voor de dag van haar leven. Ze werden getrouwd in een soort kerkje van een dorp. Rachel moeste even wachten op de man die het huwelijk ging voltrekken en Koen liep naar de wachtplaats. Met Koen waren 4 mannen meegekomen van de boerderij. Rachel je moet even naar de WC gaan. In de Wc aangekomen stonden er twee kerels die haar gingen mond neuken. Pijpen hoer werd er gezegd, Rachel begon meten te zuigen aan de twee knoesten. De mannen spoten haar mond vol en Rachel nam het mee naar de zaal. Chantal liep naar haar zus met de camera en ze liet het sperma in de mond van Rachel zien, met haar schoonouders op de achtergrond in net pak. Rachel slikte het sensueel door en keek naar Chantal in de camera. Teun kwam binnen lopen met zijn ouders en pakte de hand van Rachel, lachte en liep met haar naar het altaar.


Na de ceremonie gaven Teun en Rachel elkaar een innerlijke zoen en de zaal vond het lief en teder. De tepels priemde door de trouwjurk heen. Teun moest eens weten dat Rachel met een buttplug in haar kont ja had gezegd. Ze liepen naar de overkant, daar zou een koudbuffet gegeven worden voor de familie. Chantal liep naast Rachel en kuste haar. Ik kon het mooi zien van afstand en wist dat Koen zijn mannen achter het cafe had neergezet.
Eerst moest er een toast uitgebracht worden op het huwelijk en Rachel moest een glas paardensperma opdrinken en Teun vervolgens kussen. Chantal had het glas sperma bij zich. In de zaal stond de familie erom heen en Teun en Rachel brachten een toast uit op de toekomst, In 1 teug dronk Rachel het glas leeg. Keek Teun aan en zette haar mond op zijn mond, Teun ik hou van je riep ze. Teun glunderde en moest eens weten wat zijn vrouw voor geile hoer is.
Chantal liep naar Rachel en vertelde dat ze nu naar buiten moest voor een huwelijks sandwich in de schuur. Achter het gebouw bij de schuur trof Rachel 3 onbekende mannen. Chantal liep mee voor de film. Koen haalde de buttplug uit Rachel haar kont en zei, tegen de mannen, Neuk haar in alle gaten, je hebt 7 minuten om je leeg te spuiten in deze mooie vrouw.
Rachel moest op 1 lul gaan zitten, haar jurk werd omhoog geschoven en de 2e man drukte zijn grote lul in haar kont. Aan de voorzijde kreeg ze nog een lul aangeboden. Een mooie sandwich als cadeautje, dat zullen er weinig gehad hebben op hun bruiloft.
Pijpend kreeg ze direct sperma, die kerel hield het niet meer, ze zoog zijn lul natuurlijk leeg. De andere twee bleven in haar gaten rossen en kamen vrij snel daarna ook klaar. Chantal zei, Rachel pijp Koen nog even klaar, je hebt namelijk nog 2 minuten vuile geile getrouwde hoer, dan heb ik genoeg film voor een geile compilatie. Rachel deed wat er werd gevraagd en Koen spoot zijn sperma in haar mond. Rachel liep tevreden weg naar haar gasten.
Het laatste wat er nog moest gebeuren, later op de avond. Tijdens de huwelijksnacht verkracht worden door negers met grote lullen. Het was niet makkelijk om die gasten te vinden, maar via de boerderij hadden ze nog een adresje en ze wilde graag komen.
Teun en Rachel zouden naar het Wapen van Nederland hun huwelijksnacht gaan houden. Chantal had een kamer naast haar zus geboekt voor de camera, Koen en de negers.
Rond een uur of 01.00 uur werden Rachel en Teun weggebracht naar het hotel.
Het was vrij gehorig en dat zou nog een probleem kunnen opleveren bij het neuken van Rachel door de negers. We zouden het oplossen door haar te neuken in de badkamer. Het ging toch alleen maar op het sperma en het shot van de negers en het blanke lijf van Rachel.
Na een half uur kwam Rachel de gang op lopen zo als afgesproken, ze was net volgespoten door Teun en werd door Chantal opgewacht. Ben je er klaar voor vroeg Chantal aan Rachel. Chantal ik ben zo geil als boter, wat gaar er gebeuren???
Je gaat geneukt worden door 2 hele grote negers in de badkamer. Rachel glom bij het aanhoren. Rachel liep de badkamer in en zag de twee grote negers. Ze werd direct tegen de wastafel gedrukt en overal ebtast. Haar tepels stonden recht vooruit en ze kreeg direct een grot zwarte lul in haar kut geduwd. Ze kreunde, maar haar mond werd dicht gedrukt. Hard werd ze geneukt in de badkamer. De andere neger nam het over en ze werd vervolgens op haar knieën gezet. Ze kreeg 1 lul in haar mond gedrukt en 1 in haar kut. Ze werd echt hard geneukt. Je zag het blanke lichaam tussen de twee zwarte lullen heen en weer gaan in een witte badkamer. Fantastisch gezicht was het en ik maar filmen. Mooie close up shots werden er gemaakt van het geile lichaam van Rachel. De neger haalde zijn lul uit haar kut en stopte zijn dikke lul in het rosètje, ze ontving de lul met moeite, maar hij gleed er met wat spuug helemaal in. Ze kreunde hard van geiligheid en pijn. Ze kreeg kort erna een laag sperma van de ander neger en slikte natuurlijk alles door. Ze kwam zuchtte na het slikken en hapte lucht. De andere neger ramde zijn pik nu hard in en uit Rachel haar kont. Hij haalde zijn lul eruit en plantte zijn lul voor haar mond. Ook deze sperma laag slikte ze bijna geheel door. De laatste restjes sperma werden door Chantal van haar gezicht gelikt en ze moest snel terug naar Ten haar man. Met open gaten liep ze terug naar haar kamer. Wij lachte en vonden het genoeg.
Wat een geile slet die Rachel. Komt helemaal goed de komende rijd!!