Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Genomen Door 3 Jongens

Dit is een verhaal uit de categorie Kort.
Groepsex

Ik ben geen schrijver, maar ik wil jullie toch mijn verhaal vertellen. Het is waar gebeurd en het was een ervaring wat ik niet wilde missen.

Mijn zoon is 17 en is zoals de meeste van die leeftijd erg aan het puberen. Hij neemt veel mensen mee naar huis en de meeste ken ik niet eens.

Laatst ging de deurbel, ik deed open en er stonden 3 jongens. Ze zochten mjn zoon, maar die was niet thuis, hij was op wintersport. Ze vroegen of ze even mochten bellen en ik liet ze naar binnen.

Vrijwel direct werd ik beetgepakt en naar de huiskamer gedirigeerd. Ik wist niet was ze wilde maar ik was zeker dat ze mij wilde overvallen. Maar ze waren juist uit op sex. Ik werd op de bank gedrukt en ze rukte de kleren van mijn lijf. Ik was bang maar besloot niet teveel tegen te werken. Vrijwel direct haalde 1 van de ongens zijn pik uit zijn broek en duwde deze tegen mijn mond. Ik moest hem pijpen. Hij dwong mij mijn mond te opene en sloeg mij nog even om kracht te zetten bij zijn opdracht. Ik heb zijn penis in mijn mond genomen en hem gepijpt. Ik wilde dit niet ! Ondertussen zaten de ander twee aan mijn kut en dit deden ze erg rustig waardoor het niet vervelend was. Er kwam ook wat rust in het huis waardoor we allemaal gewoon bezig waren.

Het rare is dat ik geil werd en ik ben gaan meewerken en vanaf dat moment begon ik het erg fijn te vinden. Zeker toen de eerste lul bij mij naar binnen werd geschoven. Ik was nat geworden en het neuken voelde echt lekker. Zijn lul moest ook redelijk groot zijn want het voelde gevuld aan. Zo gingen we even door tot die jongen die zich door mij liet pijpen hard begon te kreunen en mijn hoofd hard vastpakte. Hij spoot zijn zaad in mijn mond en ik kon mijn hoofd niet wegtrekken. Ik kon me nu focussen op het neuken en begon mee te bewegen. Al snel spoot hij mij vol enliet zijn lul er nog even inzitten. De derde duwde hem weg en neukte weer verder. Deze kerel neukte veel harder en was alleen bezig om klaar te komen, wat hij ook deed.

Alleen 1 jongen wilde dat ik hem pijpte en hem heb ik nog een keer laten komen. Ze zijn zonder wat te zeggen vertrokken en hebben nog wel laten weten dat ik mijn mond moest houden anders zouden ze terug komen.

Meer als een half jaar had ik er niks meer over gehoord tot op de dag van de verjaardag van mijn zoon. Hij gaf een feest en daar bleken twee van die jongens ook aanwezig. Ik wist niet hoe ik moest reageren en ik werd zelfs voorgesteld aan ze. Omdat ik mijn zoon met zijn vrienden alleen wilde laten ben ik boven tv gaan kijken. Aan het eind van de avond hoorde ik iemand de trap op komen. Het was een van die gasten, hij zei niks maar liep naar me toe en rukte mijn broek naar beneden. Hij draide me om op bed en stopte zijn lul in me. Hij neukte zich binnen twee minuten klaar en liep weer zonder een woord te zeggen naar beneden.

Ik weet dat het raar klinkt dat ik het toelaat en dat ik niet aan de bel trek, maar ik werd er ook geil van. De spanning liet mij gaan, waardoor ik het toe heb gelaten.