Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Gevaarlijk Spel - 3

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Nadat Dewie mijn leeggespoten en inmiddels slappe pik schoon gelikt had, zaten we allebei wat bij te komen op de achterbank van mijn auto.
Ik had met haar via internet afgesproken en we hadden elkaar naar een heerlijk orgasme gelikt en gezogen. Nou wil ik zo die lekkere pik nog heerlijk in me hebben, zei Dewie met een wellustige blik op mijn pik. Nu begon ik te twijfelen. Ik was tenslotte getrouwd en was mijn vrouw nog nooit ontrouw geweest. Ik was ook alleen maar op Dewie's uitnodiging ingegaan, omdat ze het over pijpen had gehad. Natuurlijk had ik in mijn achterhoofd wel aan neuken gedacht maar had deze gedachte elke keer opnieuw van me af gezet. Eigenlijk wilde ik ook niet vreemdgaan en vond dat pijpen daar nog nèt niet toe behoorde ( had onze vriend Bill Clinton niet verklaard dat pijpen geen sex was??..)
Maar aan de andere kant".natuurlijk wilde ik dit lekkere halfbloedje met haar goddelijke lichaam neuken. Natuurlijk wilde ik mijn pik in dat strakke kale kutje rammen en natuurlijk wilde ik daarna mijn zaad over haar heen spuiten!! Ondertussen zat dat lekker ding al weer aan mijn pik te trekken en die reageerde daar al weer op door lekker hard te worden. Ik ben nog zooo nat en geil, zei ze, terwijl ze zich weer voorover boog en opnieuw aan mijn pik begon te zuigen.
Ik keek eens om me heen en zag dat er in de direct omgeving van de auto niemand te zien was en besloot er voor te gaan. Ik vond dat ik al zo ver was gegaan dat ik niet meer terug kon. Ook niet meer wilde trouwens"
Ik trok haar hoofd van mijn lul en vroeg haar zich om te draaien. Ze ging op haar knieën voor me zitten en stak uitdagend haar kont omhoog. Wat een geil gezicht ! Haar natte lippen stonden open en ik zag zelfs een beetje kutvocht uit haar kut lopen, over haar dijbeen naar beneden. Het geil liep er gewoon nog, of wèèr uit, wat was dit een lekker heet wijf zeg!!
Ik haalde even mijn hand door die natte spleet en pakte met mijn andere hand mijn lul vast en zetten die tegen haar kut aan. Ik duwde hem wat heen en weer, totdat ze smeekte, niet plagen".schat, ik wil die lekkere lul in me voelen"doe het nou"ik ben zo geil!!
Ik zette mijn pik in de juiste stand, pakte met beide handen haar heupen vast, haalde eens diep adem en stootte toen in èèn keer mijn pik tot aan mijn ballen in haar sompige kut. Ik hoorde haar luid kreunen en ze hield even haar adem in. Ik hield expres deze houding even vast en begon toen langzaam terug te trekken. Ik voelde hoe makkelijk ik in en uit gleed door al haar kutsappen.Ik trok mijn lul even helemaal naar buiten en genoot van de prachtige aanblik van haar kut die even open bleef staan. Aan mijn eikel zat nog een sliert geil en zo waren we nog "in contact". Opnieuw plaagde ik haar een beetje en opnieuw stootte ik in èèn keer woest naar binnen. Dit herhaalde ik een paar keer totdat ze me wederom smeekte, kom nou schatje".neuk me nou lekker" Ik boog me wat verder voorover en begon in een regelmatig tempo haar te neuken. Ik pakte met twee handen haar schommelende tieten vast en begon deze te kneden. Ik voelde hoe haar tepels kei en keihard waren. Mijn ballen kletsten bij elke stoot tegen haar kont aan en de auto was nu vervuld van geile neuk geluiden: het kletsen van mijn ballen, het gesop van mijn pik in haar natte kut en ons gekreun en gesteun. Na enige tijd draaide ik haar op haar rug en ze sloeg haar benen over mijn schouders toen ik weer bij haar naar binnen gleed. Wat een geil gezicht ! Haar tieten schommelden bij elke stoor heen en weer en ik kon mijn pik heen en weer in haar kut zien gaan. Ik zag hoe nat haar kut was. Ze pakte met haar linkerhand haar tiet vast en plukte aan haar tepel. Met haar rechterhand ging ze naar beneden en begon ze hard over haar clitje te wrijven. Ze had haar ogen dicht en beet een beetje op haar onderlip. Ik zag een beetje zweet op haar bovenlip en zag hoe ze dat weglikte.
Ik voelde dat ik het niet erg lang meer zou gaan houden en zei dat ook tegen haar. Kom maar schatje, antwoordde ze, ik ben er ook bijna. Ze wreef nu harder en harder over haar clit en begon luider te kreunen. Ze draaide woest met haar heupen en kwam mijn stoten tegemoet. Ik pakket haar dijen beet en begon woester te stoten. Ik wachtte even totdat ik voelden en hoorde dat zij ging klaarkomen en stootte toen nog twee keer heel hard en diep. Ik haalden mijn pik uit haar zeiknatte kut en begon hard aan mijn lul te trekken. Ik voelde het zaad omhoog komen en riep: ik kom schat"hier komt het..mmmmmm. Ik schoot dikke stralen met mijn ogen dicht. Het lekke wel of er geen eind aan kwam, de ene straal na de andere voelde ik schieten en na voor mijn gevoel een eeuwigheid zakte het gevoel een beetje weg. Ik opende mijn ogen en zag dat Dewie, ook met haar ogen dicht, helemaal ondergespoten lag. Er zaten dikken stralen op haar gezicht, over haar tieten en op haar buik. Ik geloof dat ik nog nooit zoveel gespoten had. Ze legde loom haar hand op haar buik en begon mijn zaad over haar lichaam uit te smeren. Ook haar tieten smeerde ze helemaal in. De klodders in en om haar mond likte ze geil af en ik zag dat ze er aan proefde. Mmmmm, mompelde ze, heerlijk zaad heb je, zo geil. Ze veegde een klodder uit haar oog en stopte haar vinger in haar mond en likte deze af. Ze smakte daar luid bij en kreunde weer geil.
Mijn ballen gloeiden nog helemaal na van deze eruptie en ik zat nog steeds met mijn pik in mijn hand, op mijn knieën nat te genieten, totdat ik verschrikt opzij keek...er stond iemand te kijken!!!