Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Help! - 2

Dit is een verhaal uit de categorie Dieren.
De mannen stonden lachend te kijken, en knikte naar elkaar. De ene man liep naar de hond en nam pakte hem bij zijn halsband terwijl de andere man Renate beetpakte en hardhandig omdraaide. Jij kijken naar man hoer, hij zien jij viese hoer bent, geneukt door hond. Ze keek mij huilend aan, een rood hoofd en angst in haar ogen, en ook een vreemde blik van geilheid. Op dat moment zetten de andere man de herder van achter bovenop haar. De hond begon gelijk stotende bewegingen te maken, en de man leidde de dikke lul van de hond naar het kutje. Een harde gil ging door de huiskamer, de hond stootte in een keer in haar kut en bleef pompen alsof zijn leven er vanaf hing. Renate keek mij aan terwijl de tranen over haar wangen liepen, haar gehijg ging sneller en haar ogen zochten de mijne. Oooo Ruud, Ruud ik ga gewoon klaar komen, er zit een grote hondelul in mn kut en die neukt me gewoon klaar, ik wil niet, ik wil niet! De hond begon te piepen en spoot zijn zaad diep in de kut, hierop begon ook Renate te schokken. Ik voel zijn zaad, ik word volgespoten door een hond, ik kom ik kooom!! De mannen pakten de hand beet, en trokken de lul langzaam terug. Renate schreeuwde het uit van de pijn, de opgezwollen lul zat vast in haar kutje, de mannen lachten en trokken door. Met een plop schoot de lul eruit en het zaad kletterde op de grond. Een van de mannen liep naar mij toe, en maakte mij los. De andere man liep met de hond naar het gezicht van mijn schoonzus, en trok haar hoofd omhoog. Jij geile hoer" likken, jij likken lul van hond. Renate kon niks anders doen als haar mond bewegen naar de lul van de hond. Haar mond ging open en begon te sabbelen aan de lul van de hond die nog opgezwollen was en onder het zaad zat. Steeds dieper begon de lul in haar mond te verdwijnen. Ik werd inmiddels achter Renate neergezet en de man wees met zijn pistool naar mijn broek, uit was alles wat hij zei. Ik begreep wat er moest gebeuren en liet mijn broeken onderbroek zakken, mijn lul sprong de hoogte in. Ik pakte mijn lul en plaatste deze tegen de kut aan van Renate, kreunend zat ze voor me terwijl haar mond soppende geluiden maakte terwijl de lul van de hond haar mondje neukte. Ik duwde mijn lul tegen haar kut, en stootte naar binnen, een harde kreun en een gesmoorde jaaaa klonken. De kont van Renate begon naar achter te duwen, ze begon zichzelf nu te neuken! Mijn lul zat in haar natte kut gevuld met hondenzaad en ik begon haar nu zelf te neuken. De hond begon weer te janken, en Renate begon te kokhalzen. Slikken, opdrinken!! riepen de mannen en ik hoorde haar slurpen. Op dat moment hield ik het ook niet meer en spoot mijn zaad diep in de buik van mijn schoonzus.

Renate werd aan haar hoofd getrokken en mijn lul werd in haar mond gestopt. Nu volgende jij hoer, lekker zuigen en brave hoer zijn! Diep nam ze mijn lul in haar mond en deze liet ze er niet meer uitkomen, steeds dieper en ik voelde haar keel terwijl mijn eikel er in verdween. Na enkele minuten werd haar hoofd hardhandig terug getrokken. Renate werd weer omgedraaid en haar hoofd werd weer naar de hond gebracht, en hard werd de lul in haar mond gestoken. De man pakte mij beet en zette mij achter Renate, hij zette zijn handen op haar kont en trok deze uit elkaar. Jij nog kont neuken van deze hoer, blafte hij mij toe. En trok mij naar voren, ik zette mijn eikel tegen haar kontje aan en begon langzaam te drukken. In een keer schoof mijn lul door tot aan mijn ballen, diep in haar kont, ik neukte mijn schoonzus diep in haar darmen! Ik hoorde Renate kreunen en hijgen, al slurpend en likkend aan een hondelul. Dit was niet goed, dit was fout maar wat werd ik hier geil van. Steeds harder begon ik in haar darmen te stoten en neukte mij naar een hoogtepunt. Schreeuwend spoot ik haar kont vol, tot aan mijn ballen zat ik in haar. De hond begon op hetzelfde moment weer te piepen en spoot het zaad over het gezicht van Renate die bleef doorlikken, ik hoorde haar slikken en kreunen.

De mannen lachten en begonnen te praten. Zonder iets te zeggen pakten ze de hond bij de halsband, keken ons aan en liepen weg de deur uit. Totaal verbaasd, verlamd bleven we op de grond zitten. Zo snel als het gebeurde zo snel waren ze weg. Daar zaten we dan op de grond en we keken elkaar aan. Ruud, is dit echt? Is dit echt gebeurd". Ik ben bang van wel Renate was het enige wat ik kon antwoorden. Ze keek me aan en haar hoofd kleurde rood, de tranen waren inmiddels opgedroogd en ze keek me aan.

We spraken af om dit voor ons te houden en met niemand te delen. De rest van de avond hebben we zitten praten, en heb ik haar proberen te troosten. We zijn samen de douche ingegaan en ik heb haar schoongewassen. Laat in de nacht viel ze in slaap in mijn armen. De volgende ochtend stond ik in de keuken koffie te maken en Renate kwam naar beneden. Dankjewel voor gisteren, je bent een lieverd en gaf me een kus op de mond, en kneep in mijn lul. Ik keek haar verbaasd aan. Met een glimlach op haar mond keek ze me aan en zei: je hebt me tenslotte toch geneukt gister Ruud. Je hebt me geneukt als een hoer en m'n kutje toch heerlijk volgespoten met je zaad, en daarna heb je m'n darmen volgespoten. Ruud een geheim moet je tenslotte goed bewaren, en dit is niet zomaar een geheim.

Dus geef je schoonzus nu maar een kopje koffie dat is wel het minste wat je kan doen. Ze gaf me nog een zoen op mn mond en liep rcihting de bank. Halverwege de kamer ging de deurbel, zr draaide zich om en liep naar de deur. Ik hoorde haar opgewekt aan de deur. Aah zei ze daar ben je al, ik pak even het geld. Ik zag haar in haar ochtend jas de woonkamer inlopen, iets uit haar thuis pakken en weer naar de deur lopen. Alstublieft, 300 euro en heel erg bedankt voor de diensten. Graag gedaan mevrouw, die stem!!!! Dat accent!!! Ik kwam de keuken uit en liep naar de deur, ik zag een man weglopen, mijn schoonzus stond breed glimlachend de man na te kijken. Ze draaide zich om en zei: Nou Ruud hoe zit het met die koffie van je? Buiten hoorde ik een hond blaffen en in het gebrekkig Nederlands zei de stem: kom Wodan baas eten halen voor jij is brave hond, en de deur sloeg dicht.

Het lijkt me leuk om een keer een verhaal voor iemand anders te schrijven. Laat het me weten en ik schrijf er een met jouw fantasieën erin. [email protected]