Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Het begon met een ‘heupje’

Dit is een verhaal uit de categorie Homo.
We waren best wel een beetje aangeschoten tegen de tijd dat het feest van Rik ten einde liep. Eén voor één dropen de gasten af. Een ravage van lege flessen en volle asbakken bleef achter. “Ik help je wel even opruimen”, bood ik Rik aan. “Graag”, antwoordde hij. Ook Peter besloot nog een handje te helpen. Toen als laatste het glaswerk naar de keuken gebracht was en de afwasmachine begon te draaien, ploften we neer in de zitkamer.
“Was een leuk feest, Rik”, zei Peter. “Jammer dat ik niet gescoord heb. Ik dacht dat het ging lukken met die griet met die enorme tieten, die Suzanne, maar helaas. Bleek een vriendje thuis te hebben zitten. Kwam ze nogal laat mee; ik zat al in haar bloesje.”
“Haha”, lachte ik. “afknapper!”.
“Ach vrouwen...”, zei Rik. “Wie heeft ze nodig? Ik trek mezelf straks wel af. Is minstens net zo lekker.”
“Nou...”, zeiden Peter en ik in koor. “Zo’n sappig kutje is ook best lekker hoor.”
“Daar heb je wel een punt”, zei Rik, “maar ik heb nog altijd mijn heupje.”
“Je heupje?”
“Mijn speelgoedkutje,” verduidelijkte Rik. Peter en ik keken elkaar vragend aan. Wat bedoelde hij, speelgoedkutje?
Rik lachte. “Ik heb dat via Christine Le Duc besteld. Een rubberen heupje met een kutje erin. Is net echt. En het trilt ook nog. Lekker hoor.”
Peter werd nieuwsgierig en ik eigenlijk ook wel. “Laat eens zien?” vroegen we. Rik stond op en zei ons mee te komen. We liepen naar zijn slaapkamer. Hij knielde naast het bed en trok er een doos onder vandaan. Even later toonde hij ons trots een bleek stuk rubber. Aan een snoertje zat een schakelaar. Rik drukte hem aan en een licht zoemen vulde de kamer.
“Moet je voelen”, zei hij en drukte me het ‘heupje’ in handen. Het trilde. Ik stak een vinger tussen de roze schaamlipjes. Het voelde best aangenaam aan.
“Wat sta je nou een kunstkut te vingeren”, zei Rik. “Je moet er je lul insteken! Geef maar hier; ik laat jullie wel even zien hoe het moet.” Schaamteloos trok hij zijn broek uit. Zijn lul stond al stijf overeind. Hij pakte een flesje glijmiddel dat naast het bed stond en smeerde zijn lul in. Langzaam schoof hij het ‘heupje’ over zijn lul en begon neukende bewegingen te maken.
Peter en ik stonden er wat beduusd bij. Ik had – ze besefte ik me – nog nooit een andere stijve lul gezien dan mijn eigen. Ik kan niet ontkennen dat het me opwond. Ik voelde mijn pik groeien in m’n broek. Ook Peter leek er niet onbewogen bij te blijven. Hij wreef over zijn kruis, waarin ook duidelijk de contouren van een forse bobbel zichtbaar werden.
Rik greep weer onder het bed en trok er een tweede doos onder vandaan. In de doos zaten een vuurrode latex buis met een schakelaar eraan en een doorzichtig buisje met noppen aan de binnenkant. “Deze zijn ook lekker. Probeer ze maar uit.”
Peter en ik waren nu zo geil geworden, dat we met toch wel enige schroom onze broek lieten afglijden. Beiden stonden we met stijve snikkels naast het bed, waarop Rik inmiddels als in trance met zijn ‘heupje’ aan het neuken was.
Ik ging naast hem zitten en pakte de rode buis. Ik keek er wat onwennig naar. Ondertussen had Peter het andere speeltje gepakt en probeerde het om zijn lul te schuiven. “Je hebt er wel glijmiddel bij nodig”, zei Rik en hij pakte het flesje. Hij liet een stroom vocht in zijn hand lopen en pakte plots Peter’s lul vast. Peter schrok ervan. Hier had hij duidelijk niet op gerekend. Rik smeerde zijn lul in met glijmiddel en trok hem eventjes af. “Zo, en nu dat ding erop schuiven.” Peter trok het rubberen kokertje over zijn pik en haalde het op en neer. “Mmmm, lekker...”, zuchtte hij. Intussen had Rik zijn hand opnieuw gevuld met glijmiddel en boog hij zich voorover naar mijn lul. Hij pakte hem vast en trok er langzaam aan, het glijmiddel secuur verdelend. Mijn billen trokken samen. Wat deed hij dat lekker! Rik glimlachte en zei: “Daar hou je wel van, hè?” In plaats van mijn speeltje te gebruiken ging ik achterover liggen om van zijn hand te genieten. Rik verstevigde zijn greep en trok me steeds sneller af. Met zijn andere hand gleed hij naar Peters ballen. Het duurde niet lang voordat ik mijn orgasme voelde opkomen. Ik wilde Rik duidelijk maken dat het niet lang meer ging duren, maar hij suste me. “Kom maar lekker. Kom maar in mijn mondje.” Hij boog zich voorover en liet zijn mond over mijn eikel glijden terwijl hij me heerlijk bleef aftrekken. Ik hield het niet meer en kwam luid grommend klaar. Op dat moment zoog hij mijn lul diep zijn mond in en pijpte me tot het pijn ging doen. Ik dacht dat ik gek werd.
Toen ik mijn ogen opende zag ik Peter naar me kijken. Hij had zijn hulpstuk afgedaan en keek me aan met een ongelovige blik in zijn ogen, die echter plaats maakte voor een lichte vorm van paniek toen Rik zich ook met zijn lul ging bezighouden. Rik nam Peters harde pik in zijn mond en begon hem als een waanzinnige te pijpen. Peter sloot zijn ogen, sperde zijn mond wijd open en begon te schokken met zijn onderlichaam. Niet veel later schreeuwde hij het uit van genot.
Rik liet het sperma zijn mond uitlopen en keek ons glunderend aan. “En nu jullie”, zei hij uitdagend. “Ik wil dat jullie mij samen klaarpijpen.” Hij ging tussen ons in op het bed staan. Peter en ik keken elkaar aan. “O what the fuck”, zei ik ten slotte en ging op mijn kniën voor hem zitten. Ik pakte zijn lul, schoof zijn voorhuid helemaal naar achter en likte voor het eerst van mijn leven aan een grote lichtpaarse eikel. Langzaam schoof ik hem mijn mond in en haalde hem op en neer tussen mijn lippen. Ik pakte Rik’s kont met beide handen vast en trok hem naar me toe, waardoor hij steeds dieper in mijn mond gleed tot ik bijna moest kokhalsen. Uit mijn ooghoek keek ik naar Peter. Ik liet Rik’s lul uit mijn mond glijden en gebaarde Peter om mee te doen. Hij twijfelde, maar liet zich uiteindelijk toch op zijn knieën zakken. Aarzelend nam hij Rik’s lul in zijn mond. Na een paar keer op en neer halen sloot hij zijn ogen en gaf hij zich over aan het genot van een blowjob geven. Ik verplaatste me zodat ik onder Rik’s ballen terecht kwam. Ik likte zijn zak en zoog af en toe een bal mijn mond in. Rik kreunde en zakte door zijn knieën. Hierdoor kwam hij vrijwel op mijn hoofd zitten en moest Peter ook lager gaan. Ik voelde zijn harde lul tegen mijn inmiddels ook weer stijve pik aanglijden. Het voelde heerlijk. Samen likten we Rik naar een absoluut hoogtepunt. Met een luide kreet kwam hij klaar en spoot hij zijn geil over Peters gezicht. Ook ik ving wat druppels op en likte deze mijn mond in. Het smaakte best lekker.
Geheel onverwacht gleed Peter over mijn borst en buik naar mijn lul en begon deze te pijpen alsof hij nooit wat anders gedaan had. Hij draaide zich om, waardoor we in een 69-stand terecht kwamen. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon hem met lange halen af te zuigen. Ook ik had de smaak goed te pakken. Opeens voelde ik Rik’s tong tussen mijn billen. Hij likte mijn gaatje en ik werd gek. Even later stak hij een vinger naar binnen en ik hield het niet meer. Als een bezetene kwam ik klaar in Peter’s mond.
Toen ik weer een beetje bij zinnen was vervolgde ik mijn pijpbeurt op zijn lul. Ik trok hem met een hand af en het duurde niet lang of ook hij spoot zijn kwak mijn mond in. Rik was ondertussen boven mijn hoofd komen zitten en trok zich wild af. Even later spoot hij een viertal forse stralen over ons heen.
Nagenietend bleven we nog een tijdje op het bed liggen, elkaars slappe lul aaiend.
“Baal je er nog steeds van dat Suzanne is weggegaan?”, vroeg ik Peter. Hij glimlachte veelzeggend en schudde zijn hoofd. “Ach vrouwen... wie heeft ze nodig?”, zei hij zachtjes. “Als ik jullie bij me heb”, voegde hij eraan toe.