Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Het experiment van Ameland

Dit is een verhaal uit de categorie Groepsex.
Via een advertentie op internet hadden Joeri en Maartje hun experiment gestalte gegeven. Na een aantal e-mails en chatsessies hadden ze het avontuur aangedurfd om 1 avond een soort van trio te vormen waarbinnen vanalles kon gebeuren. Natuurlijk was de avond sexueel getint. 2 mannen en 1 vrouw, dat was wat Joeri al heel lang een keer wilde. Waarom wist hij niet, het was gewoon zo dat hij dat beeld steeds voor ogen kreeg als hij sexueel opgewonden was. In echte geile buien fantaseerde hij ook samen met haar hierover. Hij was erg blij dat ze het avontuur met hem wilde delen. Hij werd er eigenlijk bloedgeil van. Zij vond het in het begin een beetje vreemd, een beetje eng misschien. Wie moest dan zo nodig aan haar zitten? Hoe ver zouden ze gaan? Zou ze dat wel prettig vinden? Zou Joeri niet jaloers worden? Zou hij zelf dan ook met 2 vrouwen willen? De laatste vraag had ze hem al eens gesteld, maar dat bleek een verkeerde conclusie.
Maar hoe meer hij erover sprak, hoe meer ze voelde dat het onschuldig zou zijn, misschien zelfs wel leuk of spannend, misschien wel enorm sexy, heet en geil. Maar het bleef laaiend spannend. Het bleef iets wat ze nog nooit zo bewust hadden gepland, het bleef een experiment.

Gedrieen gingen ze het drukste cafe van ameland binnen, het eiland waar ze een huisje gehuurd hadden voor een weekend.

Maartje had een strak zwart rokje aan met daarboven een sexy topje. Ze liep op hoge zwarte laarzen. Ze voelde zich goed. Sterk. Sexy en verleidelijk. Ze had zin om haar aanwezigheid te laten voelen. Ze genoot van de aandacht die ze kreeg doordat mensen haar goedkeurend bekeken. Ze straalde iets uit vanavond. Iets moois, iets charismatisch. Ze dwong respect af met haar voorkomen, haar aanwezigheid. Ze was goedgekeurd gezeldschap.

Ze hadden live kennisgemaakt met Timo in een chique restaurant waar ze heel lekker en uitgebreid gegeten hadden. De sfeer was ontspannen en lacherig, prettig. Er werd stevig gedronken. Ze hadden het al snel over sex gehad en waren alledrie op elkaar afgestemd. Ze wisselde onzekere, zenuwachtige blikken met elkaar. Iets waar openheid maar ook verlegenheid in zat. Ze vertrouwden elkaar eigenlijk al snel. Onder het eten hadden ze gesproken over borsten. De schoonheid of het nut van plastische chirurgie. Maartje zei dat je dat direct kon voelen. Ze had geen bh aan die avond en omdat ze volledig afgesloten van andere gasten zaten hadden beide mannen zelfs heel even aan haar borsten gevoeld om te bemerken dat ze echte borsten had en dat ze daar heel blij mee was. Ze werd er erg opgewonden van en voelde even een moment van overgave. Het ijs was gebroken. Pupillen werden groter. Een gevoel van “we gaan iets doen wat niet mag” gingen ze samen verbreken die avond.

Ze stonden met zijn drieën aan een kant van de bar. Het was gezellig druk. Iedereen stond tegen elkaar gedrukt. Omdat ze een weddenschap had verloren met wijnproeven met de mannen moest ze een opdracht uitvoeren. Ze wist niet dat de mannen hierin valsspeelde. “Doe eerst je slip maar uit” zei Joeri onverwacht. Ze bloosde. Beide mannen keken haar indringend aan alsof ze wilden zeggen: eens kijken of je dat durft. Ze schrok er even van, maar vond het best een spannende gedachte. Ze zou ze wat laten zien, die macho mannen. Ze ging naar het toilet, waar ze even in de rij moest staan. Daar had ze geen zin in en liep terug naar de mannen. “Doe hem zelf maar uit” zei ze uitdagend.
De mannen keken elkaar even aan. “Nu? Hier?” Vroeg Joeri.
“Het is druk genoeg.” zei Maartje. ”Als jullie het voorzichtig doen merkt niemand er iets van.” Even was het stil, maar Joeri zei “ok, Timo daar gaan we” de mannen keken even om zich heen en kwamen nog wat dichter tegen de vrouw aan staan. Een hand van Timo ging achter haar rug om waar een duim de bovenkant van haar slipje zocht. Langzaam werd deze een beetje naar beneden geschoven. Een andere hand ging ongemerkt voor de omstanders aan de zijkant van haar been omhoog en zocht de rand van haar broekje. De mannen praten ondertussen over hoe een biefstuk het best klaargemaakt moest worden om de andere gasten van het cafe een beetje af te leiden. Maartje kreeg vlagen van bloedgeile warmte door haar heen. Met scheuten. Haar onderlijf was heet, gevoelig. Ze voelde nu haar slipje langzaamaan een kant zakken. Opeens ging de achterste hand ook onder haar rokje en zocht de rand van haar slipje. Ze stond er erg bloot bij nu wat Timo zag en de hand ging snel weer terug en fatsoeneerde haar rokje een beetje. Ze stond nu met een half afgezakt slipje dat toch wel erg strak om haar dijen zat. Timo had een idee. Hij pakte een sigaret en liet die vallen. Hij ging door de knieën en Joeri ging iets meer voor haar staan. Opeens voelde ze met 1 beweging haar slip van haar kont glijden. Met een snelle beweging tot op de enkels. Timo stond op en stak de sigaret op. Maartje stond met open mond stokstil van verbazing. Toen stapte ze uit haar broekje terwijl ze haar rokje rechtstreek. “Da’s knap jongens” zei ze en voelde een natte plek ontstaan tussen haar benen. Ze keek of niemand het had gezien. Gelukkig niet. De bestelde flesjes bier werden betaald en ze kletsten wat verder over het kopen van kleren. Maartje dronk uit haar flesje op een aparte manier. Het wond de mannen op. Opeens voelde ze langzaam een flesje langs haar benen omhoog komen. Niemand in de zaak kon dat zien omdat ze in een hoek van het cafe waren gaan staan. Achter hen was een muur, voor hen de bar. En links van hun een rieten wand versierd met allerlei kleuren lichtjes. De muziek stond hard en de mensen in de bar dansten een beetje mee op de “Nederlands talige” avond. Ze stonden in ieder geval een beetje afzijdig van de rest toen het flesje tegen haar lippen werd gedrukt. Ze wist niet wie dat deed want de heren stonden nu vlak tegen haar aan en waren in gesprek met elkaar. Hun hoofden zaten daarom ook dicht bij elkaar. Ze stond ingeklemd. Ze ging even iets steviger staan waardoor het flesje iets omhoog schoot. Net even in har en ze voelde het flesje draaien. Ze werd er heet van. Het flesje speelde met haar. Ook voelde ze een hand over haar rug gaan naar beneden. De hand verdween ook onder haar rokje en een stevige maar gladde vinger gleed over haar anus. Iemand had zijn vinger eerst gladgemaakt met iets. Dat zou wel speeksel zijn. Het flesje drong dieper en neukte haar eigenlijk een beetje.
“Kom, we gaan” zei Joeri en voordat ze het wist liepen ze over het strand naar hun huisje. Ze plaste voordat ze naar binnen ging buiten op het strand, want daar was het toch donker en stil. Het duurde wel even voordat ze een goed plekje had gevonden. Toen ze het huisje binnen ging hoorde ze een douche aanstaan waar Timo onder stond en in de deuropening stond Joeri die haar naar binnen trok. “Jij bent nu een slaaf, gedraag je of je wordt genomen door iemand, wie zeg ik niet.”
“Pardon?” zei ze.
“Stil!” was het antwoord. Joeri deed haar bloesje uit en trok haar rokje naar beneden. Ook haar laarzen gingen uit. En daar stond ze poedelnaakt. Hij deed ook zijn kleren uit en hij dirigeerde haar naar de douche, die eigen heel ruim was. Ook stond er een wasmachine. Het was mistig toen ze naar binnen liepen. Ze moest zeep op haar hand doen en zichzelf insmeren met zeep. De mannen keken toe. Ze durfde niet te kijken maar ze vond de aandacht wel aantrekkelijk en smeerde haar borsten in met zeep. Ook haar billen en beuik. Ze draaide speels een beetje rond. Daarna moeste ze Timo helemaal inzepen. Ze weigerde iets maar een hand onder haar billen kneep haar hard als straf. Ze deed het snel, maar sloeg niets over. Daarna was Timo aan de beurt.
Toen ze uit de douche kwam werd ze opgewacht door twee handdoeken. Ze werd stevig afgedroogd. Daarna kreeg ze een blinddoek om en voelde zelfs dat ze werd vastgebonden aan de spijlen van het bed. Ze lag er hulpeloos bij. Ze hoorde muziek. Ze vond het spannend. Maar ook doodeng. Ze was erg geil geworden van de dingen die er gebeurd waren en kon nu alleen maar vrezen voor het ergste. Wat kan er eigenlijk allemaal gebeuren als je daar zo ligt? Ze schrok van een druk tegen haar lippen. Het was een sigaret waar veel wiet in zat, meer dan ze gewend was. Ze voelde de blow meteen al een beetje werken. Heel langzaam gingen vingers over haar lijf. Eerst 1, toen 2 toen meer dan tien. De vingers werden handen. Er kwam olie bij. Ze genoot van een heerlijk ontspanne massage van veel te veel handen. Over haar borsten, bovenbenen en voeten. De massage werd steeds steviger. En raakten steeds vaker haar schaamstreek aan. Ze werd er bloedgeil van. Opeens op haar mondlippen iets hards. Een penis? Of en vinger. Ze zoog erop. Ze vond het pijpen heerlijk. Een hele grote harde paal in haar mond. Ze voelde tegelijk een tong tegen haar klit die haar tergend langzaam bewerkte. Ook onder haar billen door voelde ze een vinger over haar anus wrijven. Ze genoot ervan.
Ze voelde een piemel tegen haar hand. Ze omklemde hem. Ook in haar ander hand moest ze een pik masseren. Het werd haar gewoon verteld wat ze allemaal moest doen: “Neem de pikken in elke hand en speel ermee” nu een in je mond, dan de ander. Haar handen werden losgemaakt en moest allemaal verschillende houdingen aannemen. Ze werd van de enen naar de andere gesmeten. Een soort willoos gevecht. Overal voelde ze knijpende handen en harde pikken. Opeens voelde ze een pik tussen haar borsten en in haar kutje glijden. Opeens. Zomaar. Ze werd geneukt nu maar kon niets zien. Wie neukte haar? Ze moest op handen en benen gaan staan en de mannen keken naar haar toen ze pijpte en geneukt werd. Ook voelde ze een vinger gelijkmatig haar kontje vingeren. Het was erg lekker allemaal.

“Stop!” zei Joeri. En de mannen lieten haar van zich af glijden. Zomaar. Opeens. Maartje was bloedgeil. Hoe konden ze nu stoppen? Ze kreunde zacht iets van “Ga door”, maar de mannen deden of ze het niet hoorden.