Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Het Feest

Dit is een verhaal uit de categorie Hetero.
Mijn man is best wel een opgewonden standje. Hij lust er wel pap van. Ik vind het wel heel lekker maar zo vaak hoeft het nou ook weer niet. En die verhalen in boekjes, op de computer en in films vind ik maar overdreven. Volgens mij vindt geen vrouw dat zo lekker.
Maar het windt hem wel op en daarna probeert hij mij te versieren. Soms doe ik dat en soms ook niet. Soms een vluggertje en soms heel uitgebreid.

Vanmorgen ging hij al vroeg zijn bed. Goed idee want gisteravond wil hij al weer. Zaterdagmorgen hadden we het al heel vroeg gedaan. Heel langzaam hadden we elkaar opgewonden en heel langzaam kwam hij klaar. Heerlijk vol was ik. Zaterdagavond liet ik me weer overhalen. Van boven haalden we een matras en voor de kachel heeft hij me heerlijk gemasseerd en klaar gezogen. Hij is wel 2 uur met me beziggeweest voordat ik eindelijk klaar kwam. Niks gehaast" langzaam werd ik warm Uiteindelijk golfde het eruit, zei hij.

Maar nu". Hij ging er dus vroeg uit en liet mij liggen. "k Heb nog heerlijk geslapen. Tegen half 8 kwam hij boven en zei: Ïk heb heb verrassing!"Zijn ogen spraken boekdelen en zijn broek ook. Het was al weer zo ver. Had ik zin? Nee" ja" neee. Zit hij de hele dag weer aan en hij kijkt de broek van mijn kont. Wat zal hij hebben? Nou vooruit dan maar.

Beneden lag alles klaar. Het matras lag weer voor de kachel. Een fototoestel" ah bah dat wil ik niet, een schaar" wil ik ook niet massageolie en een handdoek. Mijn zin is niet groot.
Wat wil ie? Dan moet ik naar de computer. Hij heeft pas ook 2 uitgewerkte neukpartijen bedacht. Wat nu?

Op het bureaublad moet ik het kopje "feest"openen. Ik lees dit verhaal en dan op de volgende blz staat:

Vanmorgen de 3000e keer. Een speciaal arrangement
Op de volgende blz stond het eerste onderdeel. Gezichtmassage. Mijn crême moest ik zelf halen en daarna heeft hij mijn gezicht heerlijk gemasseerd. En je moet weten.. hij heeft van die kolenschoppen!!
Daarna mocht ik me omdraaien zodat mijn nek en beurt kreeg. Met massageolie kregen alle stijve plekken een beurt. Soms pijnlijk maar ook wel heel lekker.
Toen zakte hij af. Mijn kuiten kregen een beurt. Vooral de linker was heel gevoelig, maar dit is toch wel lekker op de vroege morgen.

Het volgende onderdeel. Mijn borsten. Ik mocht kiezen crême of olie. Het werd".. Mijn nachthemd ging uit en mijn hemd ook. Lekker voor de kachel voelde dat in ieder geval niet koud. Heel zacht begon het, maar toen kwam de olie. IJzig koud. Alle bloed vluchtte weg!
Even later voelde het al beter. In zijn kolenschoppen verdwenen ze helemaal en toch voelde het lekker. Het bloed kwam terug en mijn tepels werden hard. Heel zacht zoog hij erop. Zijn broek spande!!
In gedachten doezelde ik weg. Wat een heerlijke vent heb ik toch.

Daarna moest ik me omdraaien en mijn broek moest uit. Ik zag hem kijken naar mijn haren. Ik ging languit liggen op mijn buik maar mijn benen deed ik goed tegen elkaar. Geen inkijk!!.
Treiterig liet hij de olie over mijn rug lopen. Alle spieren verkrapten. Eerst zat hij naast me alle plekken te masseren. Even later ging hij over me heen zitten. Dat duurde maar kort of zijn broek ging ook uit. Zijn dikke voelde ik tegen mijn billen. Hij heeft ook altijd zijn grote. Bij vluggertjes wel eens lastig, maar het vult ook wel heerlijk. En" hij doet altijd voorzichtig.
Vooral het plekje onderin mijn rug behandelde hij. Dat voel ik doortrekken tot in mijn grote teen. Vervolgens ging hij weer van me af omdat hij te zwaar werd. Toen volgden mijn bovenbenen. Ik deed ze lekker uit elkaar zodat hij overal bij kon. Gewoon lekker is dat. Af en toe raakte hij mijn haren maar meer deed hij niet. 't Is gewoon lekker. Ik word warm. Het sap zit er al tussen. Met mijn hand probeer ik zijn piemel te pakken maar hij zit te ver naar beneden. Hij komt zo wel!!

Dan moest ik me omdraaien. De kapper" ah bah. Hij wou me knippen. Het zijn mijn haren en ik wil geen stoppels. Met een kam begint hij mijn schaamharen te kammen. Gek gevoel en soms zitten ze in de knoop. Ook de haren op mijn dikke lippen krijgen een beurt. Gek gevoel. Mijn haren zitten natuurlijk weer in de weg., maar knippen". Mooi niet dus. Pech hebben mannetje!!
Daarna smeert hij olie om mijn lippen. Dat voelt heel zacht en heel opwindend. Daar wil hij een foto maken. Dikke lippen met vocht erbij en iets open. Kan hij mij later nog eens bekijken.
Toen moest ik moest op de bank gaan zitten en mijn kutje aanbieden. Met zijn hoofd kwam hij tussen mijn benen en heel zacht verkende hij de binnenkant van mijn lippen en hij eindigde bij mijn klit. Hij zoog hem uit. Hij was volgens hem heerlijk hard. Toen volgde afwisselend een vinger erop en een tong in me en een vinger in me en een tong op mijn kietelaar. Toen hij mijn tepel erbij pakte begon het te kriebelen.. Eigenlijk ging het opeens veel te snel. Alle spieren spanden het hoogtepunt kwam eraan. Vanuit uit mijn tenen kwam het opzetten. Ik pakte zijn hoofd hard vast en kwam verrukkelijk klaar.
Beneden hoorde ik: Oh wat heb je een heerlijk zoet sap. Zal wel.

Ik kroop naar het matras en ging alvast liggen. Nu was ik wijd en ik wilde hem voelen en hebben. Ging-ie eerst een foto maken".
Maar toen wilde hij niet. Eerst moest ik bijkomen en een heerlijk ontbijtje krijgen. En daar ging hij met zijn pik recht vooruit.
Na een minuut of 10 kwam hij terug. Nog steeds stijf maar ik voelde me al droger worden.
Een kopje thee en een paar heerlijke crackers had hij. Lekker. Ondertussen keken we even naar het nieuws van 8 uur.

Toen heb ik zijn rug gemasseerd. Ook zijn benen kregen een beurt. Toen kwam zijn voorkant. Ik houd niet van afzoenen en leegzuigen. Trekken vind ik wel voldoende en volgens mij vond hij dat wel lekker.
Toen wilde hij weer. Eigenlijk had ik wel genoeg gehad, maar hij wilde natuurlijk nog klaarkomen. Zijn ballen zaten nog vol. Vooruit maar. Hij ging naar de keuken en ik hoorde de warme kraan. Wat nu? Toen ging hij mijn kut wassen. Met warm water werd alles schoongemaakt (binnen en buiten kreeg een beurt), netjes gekamd en bekeken. Met zijn vinger maakte hij hem weer open. Droog en vochtig tegelijk.
Vervolgens ging hij mij weer likken. Gewoon lekker maar niet zo opwindend als de eerste keer. Toch werd ik weer nat en toen ging ik bovenop hem zitten. Zijn boomstam stopten we erin en toen ging ik lekker wiegen. Hij pakte mijn tepels en ging ze lekker masseren en ik pakte zijn lul aan de bovenkant vast.
Dat wond hem erg op. Hij ging wilder op en neer en ik ook. Hij pakte mijn billen vast en toen raakte hij mijn klit aan. Heel gek.. opeens verkrampte ik weer. Binnen de kortste keren raakte ik heel opgewonden en warm van binnen. Hij hield allen mijn klit vast en de rest ging vanzelf. Ik golfde voor de tweede keer. Dat was lang geleden.
Direct kwam ook zijn sap. Zijn sap vulde me op. Samen klaar.. heerlijk. Pap in mijn hele lijf. Ik zakte voorover maar snel was ik te zwaar. We kropen nog even lekker naast elkaar. Een half uurtje later werd ik wakker. Hij had weer foto's van me gemaakt.
We eindigden samen onder de douche. We sopten elkaar lekker in en droogden elkaar daarna af. De 3000e keer. Kunnen we op terugkijken.