Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Het gebeurde in mexico - deel 1

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Dag 1, woensdag, 12 juli 2000. 18.15 uur

Met een zachte plof landt de KL685 op Juarez International. Een keurige landing. Ik ben Henk, 31 jaar, kort donker haar, grijze ogen en 187 cm. lang. Rechts naast mij zit mijn vrouw, Judith. Na meer dan 10 ½ uur vliegen is ze het beu. Dat is duidelijk te zien. Met haar 28 jaar vind ik haar stiekem zelf mooier als ze een beetje boos kijkt. Ze heeft kort krullend donderbruin geverfd haar, waardoor haar nek mooi uitkomt. ‘Ik zal blij zijn als ik in het hotel ben’, zegt ze ‘dat vliegen is niets voor mij, wat een ellende’. Na 7 jaar huwelijk ken ik haar goed genoeg dat ik beter even niets kan zeggen. Na een tijdje waag ik het toch ‘ik ben benieuwd of Keesje vannacht goed slaapt’. We hebben namelijk een zoontje van 2 jaar. ‘Vast beter dan ik’ zegt ze, een beetje geïrriteerd. Ons kindje is aan het logeren bij mijn broer en zijn vrouw, die zelf ook een kleintje hebben.

Naast haar zit haar moeder Inge, 49 jaar, sinds vijf jaar weduwe. Ze heeft ook donderbruin haar, maar dan zonder krullen. Voor haar leeftijd ziet ze er goed uit, ondanks het feit dat ze een bril nodig heeft. Dat is altijd iets waar ik op gelet heb, omdat je vaak aan de moeder kan zien hoe de dochter wordt. ‘Ik zou wel een goed bad kunnen gebruiken’ zegt ze. ‘Anders ik wel’. Dit laatste antwoord komt van mijn schoonzus Jasmijn, 22 jaar. Ze heeft half lang blond haar. Zij is eigenlijk de reden dat we naar Mexico gingen. Ze heeft het namelijk niet echt gemakkelijk gehad de afgelopen jaren met haar verloofde en staat op het punt van het uitmaken van haar relatie. Om alles nog een keer goed te overdenken wou ze een keer eruit. Haar moeder had aangeboden om mee te gaan, omdat ook zij maar alleen was. Mexico werd als bestemming uitgezocht en aangezien mijn vrouw wild is van Discovery channel en Mexicaanse tempels hadden wij besloten om ons bij dit gezelschap aan te sluiten voor een reis van 8 dagen.

Eindelijk komt er beweging in de mensenmassa voor ons. Al schuifelend lopen we naar voren om vervolgens de bordjes naar de douane te volgen. Het is al lekker warm hier, in ieder geval warmer dan in Nederland. Zonder problemen en met een mooie stempel lopen we verder naar de bagage claim. Na een half uur rollen de eerste koffers van de band af. Echter, na nog een half uur wachten, geen koffers van ons te zien. Dit terwijl het merendeel van de medepassagiers al weg is. Het humeur van mijn vrouw wordt behoorlijk op de proef gesteld. ‘Klere KLM’, ‘altijd hetzelfde’. Driftig loopt ze heen en weer. Juist op het moment dat ze weer iets wil zeggen, zie ik onze koffer verschijnen. Na enkele minuten hebben we alle koffers op een karretje en lopen we met z’n allen naar customs. Er zijn twee doorgangen, een rode en een groene. Gewoontegetrouw lopen we op de groene doorgang af. Juist als we halverwege zijn, klinkt een mannenstem. Ik kijk op en een man gebaart ons dat we hem moeten volgen. ‘Ook dat nog’, zegt mijn vrouw. ‘Ach, we zijn zo weer weg’ antwoordt mijn schoonmoeder.

De man neemt ons mee naar een lange tafel en gebaart dat we de koffers op de tafel moeten leggen. Hij maakt de eerste koffer open en probeert met vingergebaren uit te vinden van wie deze koffer is. Het blijkt de mijne te wezen. Gelaten sta ik achter de tafel en zie hoe hij behendig door mijn kleren op zoek gaat naar dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Een paar minuten later is hij klaar en gebaart dat ik de koffer kan sluiten om vervolgens naar de volgende koffer te gaan die van mijn schoonzus is. Hier hetzelfde ritueel, maar opeens trekt hij zijn hand terug en tot onze verbazing laat hij een klein plastic zakje zien van met daarin wit poeder. De glimlach van de douanier verandert in een norse blik. Ik kijk mijn schoonzus aan en die is zo met stomheid geslagen dat ze niets kan zeggen. Er klinkt een schel fluitje en binnen enkele seconden staan er vier agenten om ons heen met getrokken pistolen. Na een kleine woordenwisseling en driftig wijzen op het gevonden zakje krijgen we handboeien om en wordt ons duidelijk gemaakt dat we de agenten moeten volgen. We hebben nog geen woord gezegd, zo verbouwereerd zijn we.

Na een wandeling van ong. 5 minuten komen we in een kamer zonder ramen. Er worden vier stoelen voor een bureau neer gezet en we nemen plaats, terwijl de vier agenten achter gaan staan nadat ze onze handboeien af gedaan hebben. Zo’n half uur zitten we daar, wachtend op de dingen die gebeuren gaan. Ik fluister tegen mijn schoonmoeder, die naast mij zit: ‘wat is dit?’ ‘Ik weet niet wat het is, maar het is vast niet van Jasmijn’ is het antwoord. Ik wil nog wat vragen, maar dan gaat plotseling de deur open en stapt er een nogal dikke agent binnen, die gezien de strepen op zijn mouwen, hoogstwaarschijnlijk de leiding heeft. In gebrekkig Engels zegt hij: ‘You are under arrest because we have found 50 gram of cocaine in one of your suitcases’. Mijn vrouw die zich tot nu zeer goed heeft gehouden, zegt daarop: ‘You planted that, we are innocent’. De hoofdagent kijkt spottend naar mijn vrouw, ‘That is a serious allegation, we are from the police, why should we? I must now request you to undress, so we can investigate your clothes as well. You can keep your underwear on.’ ‘Ridiculous’, zegt mijn vrouw, ‘No way, we are Dutch and have rights’. ‘Madam, I’m going to this only once. You are caught red handed with cocaine in concealed procession. The maximum sentence is 25 years in prison. This is serious, I urge you to comply with our investigation.’

In mijn ooghoeken zie ik mijn schoonmoeder als eerste aanstalten maken om de knoopjes van haar jurk open te maken. Ik volg haar voorbeeld en trek mijn T-shirt over mijn hoofd uit. Ik buk voorover om mijn schoenen uit te trekken en kijk naar rechts om te zien of mijn vrouw verstandig is. Ik zie haar kwaad de knopen van de gulp van haar spijkerbroek openmaken. Mijn schoonzus is de eerste die opstaat om haar zwarte jurk over haar hoofd uit te doen. Mijn schoonmoeder staat ook op en stapt behendig uit haar jurk. Ook ik sta op en trek mijn broek uit. Ik kijk uit mijn ooghoeken naar rechts en zie naast mij mijn schoonmoeder in wit kanten BH met een volle cup C schat ik zo en een bijpassende slip, daarnaast mijn schoonzus in een zwarte string en een zwarte push-up BH, cup B denk ik en vervolgens naar mijn vrouw die een sportief grijs slipje draagt met een grijze stretch BH, maat 75C. Dat weet ik nog van het winkelen van vorige week. Ze is er best trots op.

Daar staan we dan. De strenge hoofdagent kijkt vol interesse naar deze Hollandse vrouwen in lingerie terwijl onze kleren worden verzameld door een van de agenten achter ons. ‘We have to frisk you now. But at this moment there are no female officers on duty. You have the option to wait here until tomorrow morning 08.00 or do it now, your choice’. ‘Do it now’, zegt mijn schoonmoeder, die het initiatief neemt. ‘If we get our clothes back afterwards’. Een van de agenten duwt mij naar voren en legt mijn handen plat op het bureau zodat ik half gebukt sta en spreidt mijn benen door ze met z’n laarzen naar buiten te duwen. De hoofdagent blijft achter z’n bureau zitten. De agent trekt mijn slip in een beweging tot halverwege mijn knieën. Op dat moment besef ik dat mijn vrouw, schoonzus en schoonmoeder een nietsverhullend uitzicht op mijn billen en ballen hebben, terwijl de hoofdagent frontaal op mijn lul kan kijken. Ik hoor achter me dat de agent een plastic handschoen aantrekt en voordat ik er erg in heb, voel ik zijn hand vanachter tussen mijn benen mijn lul vast pakken om via mijn ballen naar mijn kont te gaan. Tot mijn afgrijzen, voel ik een vinger krachtig naar binnen glijden, terwijl ik me terdege besef dat dit voor het oog van iedereen in de kamer gebeurt. ‘OK’, klinkt het ‘next’, terwijl hij de handschoen weggooit en ik beschaamd mijn slip ophijs om weer te gaan zitten.

Mijn schoonmoeder staat op en neemt dezelfde positie aan. De hoofdagent voelt door haar haar om vervolgens via haar nek, onder haar BH bandjes naar beneden te bewegen, zodat zijn handen over haar naakte borsten gaan. Ik kan het niet zien, maar het duurt allemaal net iets te lang, denk ik. Nadat hij klaar is met haar borsten, trekt hij ook bij mijn schoonmoeder haar slip naar beneden, zodat ik recht op haar blote ronde billen kijk. De hoofdagent kijkt geïnteresseerd naar de kut van mijn schoonmoeder. De agent trekt weer een handschoen aan en beweegt zijn hand tussen haar benen naar voren om een vinger in haar kut te steken om te kijken of er nog meer cocaine verstopt is. Na een seconde of vijf, zie ik de vinger langzaam over haar kont gaan om met een rustige maar krachtige beweging in haar anus te verdwijnen. Mijn schoonmoeder geeft geen kik, maar kijkt naar het tafelblad, terwijl ze vanachter een vinger in haar kont heeft en haar kut onbedekt is voor de blik van de hoofdagent. Terwijl de agent zijn vinger rap terugtrekt en de handschoen uittrekt, roept hij ‘next’. Mijn schoonmoeder trekt haar slip omhoog en loopt zonder naar iemand te kijken naar haar stoel en gaat weer zitten.

In de tussentijd is mijn schoonzus op de plek aangekomen en neemt dezelfde houding aan als wij daarvoor. Ze weet wat er komen gaat en ondergaat de behandeling lijdzaam. Vanwege haar langere blonde haar is de agent nogal gefascineerd van haar haar, aangezien hij een tijdje in het haar aan het wroeten is. Ook mijn schoonzus ontkomt niet aan de handen van de agent die haar borsten betast terwijl de hoofdagent er naar kijkt. Vervolgens trekt hij haar string naar beneden. Juist op dat moment gaat de hoofdagent verzitten. Ik denk op dat moment dat mijn schoonzus waarschijnlijk overal blond is. Een gedachte die ik meteen uit mijn hoofd zet, aangezien het wel heel erg ongepast is op dit moment. Onwillekeurig zie ik toch de vinger van de agent zijn werk doen tot deze aangeeft dat de volgende aan de beurt is. Mijn schoonzus trekt snel haar slipje omhoog en gaat met een rood hoofd zitten.

Er gebeurt vervolgens niets. Ik was al bang dat dit zou gebeuren. Mijn vrouw is nu eenmaal erg eigenwijs en heeft het niet zo op vreemden. De hoofdagent zegt kalm, maar in gebrekkig Engels: ‘madam, I urge you to co-operate’, waarop ik in het Nederlands zeg: ‘Judith, werk maar mee, het is zo voorbij’. Daarop staat mijn vrouw op en gaat voor de tafel staan. De agent pakt een hand en duwt die op de tafel, zodat hij zijn werk kan doen. Zodra haar hand vrij is, gaat ze echter weer rechtop staan, waarop de hoofdagent gebaart dat de overige agenten haar vast moeten houden. Arme Judith, ze staat nu voorovergebogen met aan weerszijden een agent die haar handen plat op het bureau duwen. Ze staat hierdoor veel schuiner naar voren dan wij. Ook haar voeten staan aanmerkelijk wijder aangezien een agent tussen haar benen op de grond zit en met beide armen haar benen spreidt. Op deze manier is haar hoofd ongeveer een 40 cm verwijderd van het hoofd van de hoofdagent. De vrijstaande agent begint met zijn werk en voelt in het haar. In tegenstelling tot bij mijn schoonmoeder en schoonzus begint de agent nu bij haar heupen en trekt de grijze stretch BH omhoog tot haar oksels, zodat de borsten van mijn vrouw volledig vrijkomen. Mijn vrouw kennende moet haar blik vernietigd zijn want de hoofdagent kijkt glimlachend naar het schouwspel van de handen van de agent die de borsten van mijn vrouw stevig kneden. Daarna wil de agent haar slipje naar beneden schuiven, maar omdat haar benen zo wijdt staan, is dat niet echt mogelijk. De agent op de grond staat op en duwt de benen van mijn vrouw met kracht bij elkaar, waarop de andere agent haar grijze slipje in een beweging tot haar knieën trekt. Hierdoor is het weer niet mogelijk om haar benen op dezelfde manier te spreiden, dus trekt de agent die weer op de grond is gaan zitten haar slipje helemaal naar beneden, pakt een voet er uit en spreidt haar benen weer. Uit de inspanning van de agenten merk ik dat mijn vrouw behoorlijk tegenspartelt, maar ze hebben haar stevig vast. Ze staat nu met onblote borsten en kut recht voor de hoofdagent, die zijn blik over het lichaam van mijn vrouw laat dwalen. De agent die op de grond zit, kijkt nu omhoog en ziet de kut van mijn vrouw vanuit een positie die de laatste tien jaar alleen voor mij was voorbehouden. Mijn vrouw is nu woedend en begint te schelden. ‘Klootzakken, laat me me rust’. De agent die achter haar staat, heeft inmiddels zijn handschoen weer aan en terwijl de agent op de grond meekijkt, stopt hij een vinger in de kut van mijn vrouw. Na enige tijd zie ik de vinger er weer uit komen om vervolgens met grote kracht in haar anus geplant te worden. Ik zie aan haar billen dat ze met alle kracht tegenwerkt. Na enkele seconden zegt hij tegen de hoofdagent iets dat ik niet kan verstaan, waarop de hoofdagent vanachter zijn bureau vandaan komt om de andere kant van mijn vrouw te bekijken. Machteloos zie ik hoe ook hij een handschoen aantrekt en hij langzaam maar krachtig een vinger in de anus van mijn vrouw stopt. Na wel een minuut zie ik de bilspieren van mijn vrouw verslappen en maakt de hoofdagent ronddraaiende bewegingen. ‘Henk, help’ roept mijn vrouw machteloos. Ik probeer op te staan, maar wordt door de agent die nog steeds een handschoen aanheeft, met kracht in de stoel Na nog eens een minuut trekt hij zijn vinger weer terug en zegt: ‘OK, we have found nothing’. De agenten laten mijn vrouw los. Rood van woede bukt ze om haar slipje weer aan te trekken, waarbij ze vergeet dat haar borsten nog steeds onbedekt zijn. Pas op haar stoel trekt ze haar BH weer naar beneden.

De hoofdagent zegt: ‘We have already contacted your government representative. You will see the district attorney general tomorrow. Until then you will spend the night at the police station. Do you have any questions at this time??’ Mijn schoonmoeder vraagt of we onze kleren terugkrijgen. Even later verschijnt er een agent met een grote stapel kleren, waarop we ons zwijgend en beschaamd aankleden. Nadat we onze kleren weer aanhebben, krijgen we weer handboeien om en worden we in een busje gezet. Na een rit van ong. 45 minuten stappen we uit op een binnenplaats. Een agent gaat ons voor en een ander volgt ons. De voorste wijst ons een cel met 4 bedden. Ik wil met mijn vrouw naar binnen gaan, maar wordt tegengehouden. De achterste agent neemt mij verder de gang in. Ik hoor de deur van de cel achter mij dicht gaan. Ik moet meelopen tot het einde van de gang, waar een lege cel met een bed is. De agent neemt mijn handboeien af, duwt mij naar binnen en sluit de deur. Stilte. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het bijna 2 uur ‘s-nachts is en besef dan pas hoe moe ik ben. Even later lig ik op mijn zij en bedenk wat we allemaal hebben meegemaakt. Na een minuut of 5 gaat het licht automatisch uit. Ik denk aan mijn vrouw, mijn schoonzus en mijn schoonmoeder en merk dat ik een stijve krijg. In andere omstandigheden, zou ik er best iets voor over hebben voor de blik die mij nu gegund was, maar dit was eigenlijk te erg om geil te worden. Waarom dan toch? En zouden de anderen ook zo over mij denken toen ik alles moest laten zien? Met die gedachte slaap ik in en begin te dromen van Judith, Jasmijn en mijn schoonmoeder die naast mij in het vliegtuig zitten en nog niet weten wat er gebeuren gaat me ze.

Dag 2, donderdag, 13 juli 2000. 06.30 uur

Met een hard geluid word ik wakker. De deur van de cel wordt geopend en het licht gaat aan. Er komt een agent de cel binnen, die een beker melk en twee broodjes op een bordje brengt. Het duurt even voordat ik besef waar ik ben. Na enige tijd dringt het tot me door dat ik in een politiecel zit. ‘Eat, eat’, klinkt het. Ik werk de broodjes naar binnen en drink de melk op. De agent wacht in de deur opening. ‘Come, come’ zegt hij, als ik de beker leeg heb. Bij de deuropening krijg ik weer handboeien om en word ik voor hem uitgeduwd. Ik herinner me de gang. We lopen door een deur naar buiten, waar een busje met draaiende motor geparkeerd staat. Mijn vrouw, schoonmoeder en schoonzus zitten al te wachten. Ik ga naast mijn vrouw zitten en vraag hoe het gaat. ‘Gaat wel’, zegt ze een beetje neerslachtig. Ook mijn schoonmoeder en schoonzus kijken niet al te vrolijk. Dan beginnen we te rijden. Na een weg dwars door de stad komen we na een uur of zo aan bij een groot gebouw. Een grote donkerrode poort gaat open en het busje rijdt naar binnen. We stoppen en de deur gaat open. ‘Follow’, klinkt het en we lopen in een rijtje achter de agent aan.

We worden in een kamer geloodst waar we moeten gaan zitten aan een ronde tafel. De handboeien blijven aan. Bij de deur staan twee agenten op wacht. We durven niet te spreken en blijven ong. een half uur zitten als plotseling de deur open gaat en een blanke man van rond de 40 binnenkomt. Keurig in het pak gestoken. ‘Goedemorgen’, zegt hij. ‘Mijn naam is van der Kamp en ik ben werkzaam bij de Nederlandse ambassade hier in Mexico. Ik heb gisterenavond een telefoontje gekregen dat u gearresteerd bent op verdenking van cocaïnesmokkel en vervolgens geregeld dat ik u kan spreken voordat u voorgeleid wordt.’ Ik zie aan de gezichten van mijn vrouwelijke familieleden dat ze blij zijn dat ze Nederlands horen. ‘We zijn er ingeluisd’, zegt mijn vrouw. ‘We hebben niets gedaan en al helemaal geen cocaine gesmokkeld’. ‘Zowel de politie als de douane beweren iets anders’ vervolgt de man. ‘Het ziet er niet goed voor u uit’. ‘Maar we hebben echt niets gedaan’ zegt mijn schoonzus. ‘Toch wordt u over een uur voorgeleid op verdenking van smokkel en ik moet zeggen dat u weinig kans maakt. Er is nu eenmaal cocaine gevonden.’ ‘De agent van gisteren zei dat de maximumstraf 25 jaar is, klopt dat?’ vraagt mijn schoonmoeder. ‘Dat klopt, maar ik hoorde ook dat iemand zich gisteren verzet heeft tijdens de fouillering. Daar staat in zo’n geval nog eens 2 jaar voor.’ Ik kijk naar mijn vrouw die beschaamd terugkijkt maar verder niets zegt. ‘Wat kunnen we het beste doen?’ vraag ik. De man denkt even na en vervolgt: ‘Ik denk dat u zo meteen het beste om een advocaat kunt vragen. Ik zal in ieder geval tijdens de voorleiding aanwezig zijn om te horen waar u naar toe gaat.’ ‘Kunt u geen advocaat regelen?’ vraag ik. De man kijkt op z’n horloge, staat op en zegt: ‘Ik zal kijken wat ik voor u kan regelen. Ik zie u in ieder geval over 45 minuten’, waarop hij weer verdwijnt. Zwijgend overdenken we met z’n allen de situatie. We weten dat we onschuldig zijn, maar kunnen het niet bewijzen.

De deur gaat open en een agent roept: ‘Come with me’. We volgen hem en komen in een soort rechtbank. We gaan zitten. Achter ons horen we iemand buiten adem binnenkomen. Hij gaat voor ons staan. Het is een donkere man in net pak. Hij spreekt vloeiend Engels en zegt: I’m Eduardo Valencia, Mr. van der Kamp contacted me to be your attorney. Please do not speak and let me do the talking. I have experience in this and know the district attorney. Please rise when he enters’. Juist op dat moment gaat de deur achter de hoge tafel open en komt er een Mexicaanse man in toga binnen. We gaan staan. Hij begint in het Mexicaans te praten. We verstaan er niets absoluut niets van. Er volgt een debat met een andere man aan de andere kant van de zaal. Mijn vrouw maakt aanstalten om wat te zeggen, maar ik trek haar aan haar mouw. Ze zwijgt gelukkig. Na ongeveer een kwartier heen en weer gepraat, staat de man in toga op en verdwijnt weer door de deur. De agenten staan ook op en gebaren ons hen te volgen. We gaan naar hetzelfde kamertje terug. De advocaat volgt ons.

‘This is exactly what happened for the last two years since I’m working here, all around the same time’ zegt de advocaat als we weer zitten. ‘Only two years ago it were two woman and a man from Germany and last year it was an American couple’. Ik vraag hem wat er dan hetzelfde is. ’50 gram cocaine in a suitcase, all claiming that they are not guilty’. ‘What happened to them’, vraag ik. ‘Well’, vervolgt hij. ‘The Germans made a deal and are safely back home, but the Americans are still in jail, waiting for a trail.’ Geschokt vraag mijn schoonmoeder: ‘what kind of deal?’. ‘If you confess, pay 100.000 dollar and you co-operate in an education/research program, you are off the hook’. ‘And if we don’t’, vraagt mijn vrouw. ‘Then you will be sent to jail, waiting for your trail, which can take over a year and then the chances that you will win are very, very slim’. Ik zeg in het Nederlands tegen de rest: ‘Dat klinkt als geen keuze’. Als we een gedeelte van onze aandelen verkopen, is het geld geen probleem.’ ‘Maar we moeten wel bekennen’, zegt mijn schoonzus. ‘Ja, maar als we daardoor onszelf kunnen vrijkopen, heb ik daar geen probleem mee’, zeg ik. ‘Ik ook niet’, zegt mijn schoonmoeder. Vervolgens hoor ik mijn vrouw vragen: ‘What kind of research program is this’. De advocaat schudt z’n hoofd en zegt: ‘I don’t have a clue, I never saw the Germans again after the deal was made.’. ‘How long do we have to decide?’ vraag ik. De advocaat kijkt op zijn horloge en zegt: ‘about another 10 minutes’. ‘Wat zullen we doen?’, vraag ik. ‘We hebben geen keus’, zegt mijn schoonmoeder. ‘Doen’, zegt mijn schoonzus. ‘OK Henk’ antwoordt mijn vrouw. Ik zeg tegen de advocaat dat we akkoord gaan. ‘Smart choice’ zegt hij. ‘I will tell the district attorney. My fee is 1500 dollar. You can include that in your payment’, waarop hij opstaat en ons de hand schudt.

Enige tijd later komt er de officier van justitie, maar nu zonder toga onze kamer binnen. Hij heeft enige papieren bij zich. ‘You made a wise decision’, zegt hij. ‘Please read these papers and sign them at the bottom’. Het eerste formulier is een verzoek tot money wire. Het bedrag van 101.500 dollar is reeds ingevuld. Ik vul onze gegevens in en zet er bij dat ze het bedrag van onze beleggingsrekening moeten halen. Tenslotte teken ik, mezelf realiserend dat ik bijna een kwart miljoen gulden armer ben. Het tweede formulier is een verklaring in het Engels waarin we verklaren dat we gezamenlijk en opzettelijk cocaine het land binnen hebben gesmokkeld en dat wij akkoord gaan met een gevangenisstraf van 18 jaar elk. Ik vraag aan de man: ‘What guarantee do we have that you won’t hold this against us’. De man antwoordt: ‘You have my word that if the money arrives and you don’t violate the education/research agreement you are free within a week.’ Ik besluit dan maar te tekenen. We hebben toch geen keuze. Mijn vrouw, schoonmoeder en mijn schoonzus volgen mijn voorbeeld. Als laatste komt er een formulier op tafel met education/research agreement vet gedrukt erboven. Ik lees het aandachtig. Er staat dat wij vrijwillig meedoen aan een programma van enkele dagen ten behoeve van het ministerie van wetenschap en onderwijs. Er zal tijdens het programma ten alle tijden een agent aanwezig zijn en indien wij op enige wijze de richtlijnen niet volgen naar ons beste kunnen is de overeenkomst van strafkwijtschelding nietig zonder restitutie van de 100.000 dollar. Ik vraag hem: ‘What kind of research is this’, waarop hij antwoordt: ‘I don’t know. All I know is that once a year there is a chance for criminals like you to make a deal. Now please sign!’ We zetten een voor een onze handtekening. De man neemt alle papieren mee en verdwijnt zonder wat te zeggen.

Vervolgens wachten we een uur op de dingen die komen gaan. Er komt een donker uitziende agent binnen. Hij gebaart ons mee te komen. Er volgt een lange busrit van wel een uur of zes, ik doezel af en toe weg en droom dat ik een vliegtuig zit. We komen aan bij een gevangenis. We stappen uit en lopen achter elkaar tot het midden van de binnenplaats. Het busje rijdt weg. Het is bloedheet hier in de volle zon. Na een half uur wachten baden we in het zweet. Opeens komt er een lange man in uniform uit de deuropening recht voor ons. Hij gaat voor ons staan en brult iets onverstaanbaar. Hij blijft praten en loopt nu achter ons. Hij staat stil bij mijn schoonzus die naar de grond staart. Hij pakt met zijn hand haar lange haar en trekt het zodanig naar achteren dat de kin van Jasmijn omhoog wijst. Door deze beweging gaan ook haar schouders naar achteren en haar borsten die in de push-up BH goed uitkomen gaan naar voren. Terwijl hij haar haar naar achteren trekt doet hij met zijn andere hand de knopen van haar jurk aan de achterzijde open. Dan steekt hij zijn beide handen onder haar oksels haar jurk in en pakt haar borsten krachtig vast. Door de plotselinge druk hoor ik een puf uit haar mond. Uit mijn ooghoeken zie ik dat hij uitgebreid de borsten van mijn schoonzus aan het kneden is. Na een minuut of 5 laat hij los. Ik kijk haar aan en zie dat ze een vuurrood hoofd heeft. De man loopt verder naar mijn vrouw en staat achter haar stil. Dan trekt hij het T-shirt uit haar broek. Het komt tot net over haar billen. Hij stopt zijn beide handen eronder en gaat via haar buik omhoog. Mijn vrouw sist iets. Dit heeft tot gevolg dat er een enorme donderwolk van scheldwoorden losbarst bij de man. Ik weet niet wat hij allemaal zegt, maar mijn vrouw is zo onder de indruk dat ze op haar lip bijt. De man gaat verder. Dit maal nog ruwer. Hij pakt het T-shirt van voren vast en haalt haar hoofd erdoor en laat het achter haar hoofd zitten terwijl haar armen nog in haar mouwen zitten. Hierdoor worden haar schouders naar achteren gehaald en dus haar borsten naar voren geduwd. Hij pakt van achteren haar borsten door de stretch BH vast en knijpt er hard in. Judith geeft geen kik, dan schuift hij zijn grote handen onder de stof en gaat over haar blote borsten. Door de beweging schiet haar BH naar boven en zijn haar borsten onbedekt. Dit is de tweede keer al dat mijn vrouw op deze manier vernederd wordt. De man trekt aan haar tepels. Dan doet hij de bovenste twee knopen van haar gulp open. Hij steekt zijn hand naar binnen om haar kutje te voelen. Juist als hij zijn hand terugtrekt om meer knopen open te doen, komt er een andere agent aan. Aan de glimmende verschijnselen te zien is hij een hoge. Hij kaffert de ander uit, die vervolgens het T-shirt weer terug doet om ons daarna te mee te nemen naar een slaapplaats achter tralies. Weer word ik apart weggezet. Na een karig maal val ik in slaap. Ik droom van kip met rijst in een rechthoekig bakje.

Dag 3. vrijdag, 14 juli. 08.00 uur

De volgende ochtend stappen we na een eenvoudige broodmaaltijd in de cel weer in de bus. Na weer een uur of zes rijden komen we aan bij een groot gebouw. We stappen uit. De agent doet onze handboeien af. ‘Please do exactly as you are told. If not, I have to take you back immediately’ zegt hij ten overvloede. We lopen naar binnen, waar we ontvangen worden door een vriendelijke jonge vrouw in een witte jas. ‘Hello, I’m Maria, follow me, please’ zegt ze. Ze is begin dertig schat ik zo, donker haar, donkere ogen, klein van stuk en een beetje mollig. We komen in een zaaltje met een aantal stoelen aan de zijkant en een bed en een trapje in het midden. Er staan een oudere vrouw en een oudere man in witte jassen met elkaar te discussiëren, maar het wordt stil als ze ons zien. ‘Please sit down’ zegt een man van ongeveer 50 jaar. ‘I’m Dr. Martin and I will explain our program’. ‘First, we will examine each of you if you are healthy enough to follow our program. Then tomorrow morning some of you will assist us in our sexual education program for 10 thru 12 year olds, later in the afternoon have a group of 13 thru 15 years old and the day after have the group of 16 thru 18.’ Mijn adem stokt in mijn keel, hoor ik dat goed?’ ‘Then’, vervolgt de oudere vrouw you will enter a multi-day gynecology research project. Ik kan mijn oren niet geloven en kijk naar mijn vrouw die mij strak aankijkt. Dat kan toch niet? ‘I heared that you are all family, so for practical reasons you won’t be separated during the next days and will participate together. In the evening you will eat and sleep here, except tonight when two of you will only receive drinks as you have to be sober tomorrow.’ Ik kijk mijn schoonmoeder aan die verbaasd voor zich uit kijkt.

Maria, de vriendelijke vrouw loopt vervolgens op mijn vrouw af en gebaart haar mee te komen naar het midden van de kamer, waar het bed en het trapje staat. ‘Please undress’ zegt ze. Mijn vrouw kijkt boos naar de agent die inmiddels naast de deur is gaan zitten. Vervolgens begint ze haar blouse los te knopen. Ze legt het op het bed. Vervolgens gaat ze op de rand van het bed zitten en doet ze haar schoenen en sokken uit. Een voor een gaan nu de drukknopen van haar jeans open. Aandachtig volg ik elke beweging. Ze ziet er ondanks de nacht in de cel goed uit. Haar spijkerbroek gaat uit en haar T-shirt volgt. Ze staat nu, net zo als eergisteren in haar ondergoed. Ze stopt en kijkt de vrouw aan. ‘Please take it all of, you will receive other clothes in a moment.’ zegt ze. Onder het toeziend oog van de oudere man en vrouw in witte jassen, de jonge vrouw, de politieman en ons, trekt ze haar BH over haar hoofd uit. Meteen houdt ze een arm voor haar borsten. Met haar andere hand trekt ze haar slipje uit, terwijl ze haar hand voor haar kut probeert te houden. Door een beetje met haar benen te wiebelend, slaagt ze erin om het slipje op de grond te krijgen. ‘Good’, zegt de oudere vrouw. ‘Now spread your legs a little and put your hands in your neck’. Met een vernietigende blik naar de mensen in de witte jassen geeft ze gevolg. Ze staat nu volkomen in het zicht voor iedereen. Ik bekijk haar lichaam. Ze heeft nog steeds maatje 38, maar is na de bevalling toch wel iets dikker geworden in de heupen. Haar borsten zijn vol en hangen een klein beetje. Net lekker, zeg ik altijd tegen haar. Ze heeft grote tepels. Haar schaamhaar is keurig getrimd tot een mooie donkerblonde driehoek. Ze ziet er voor haar leeftijd heel goed uit. Ik merk dat de situatie me opwindt maar vecht tegen het gevoel. ‘Please climb this ladder 50 times up and down’ and then lay down on the bed.’ klinkt het. ‘In the meantime you can come here and undress’ zegt de jonge vrouw terwijl ze op Jasmijn, mijn schoonzus wijst.

Terwijl mijn vrouw het trapje op en neer loopt, kleedt Jasmijn zich uit. Ik heb haar nog nooit naakt gezien. In een rap tempo gaan de jurk en haar schoenen uit. Ze kijkt even naar de man in de witte jas en trekt dan in een beweging haar slipje naar beneden. Ze doet geen poging om haar kut te verhullen, wetende dat dat geen zin heeft. In de tussentijd is mijn vrouw klaar. Ze hijgt ervan terwijl ze op het bed gaat liggen. De oudere man en de oudere vrouw komen naar voren en de vrouw meet haar hartslag. De ander onderzoekt haar borsten door er langzaam in de knijpen om vervolgens haar benen uit elkaar te duwen. Wat hij precies doet, kan ik niet zien, maar het gezicht van mijn vrouw spreekt boekdelen. In de tussentijd heeft mijn schoonzus haar BH uit en is ze begonnen het trapje op en neer te lopen. De jonge vrouw wijst naar mij en ik loop naar voren terwijl ik mijn ogen niet van het lichaam van mijn schoonzus af kan houden. Ze is iets dikker dan mijn vrouw en heeft kleinere borsten. De tepels zijn echter net zo groot. Haar kutje is inderdaad blond. Er is een recht streepje schaamhaar te zien. Door het traplopen gaan haar borsten behoorlijk op en neer.

Ik ben bij het bed aangekomen en kleedt me uit. Wat een toestand. Compleet naakt sta ik met mijn handen in mijn nek en moet ik het trapje op en neer. Inmiddels heeft mijn schoonzus op het bed plaatsgenomen terwijl mijn vrouw weer terug is op haar stoel. Ik begin te lopen en telkens als ik boven ben kan ik het naakte lichaam van mijn schoonzus zien over de schouders van de vrouw in de witte jas. Het is inderdaad wat ik dacht. De oudere man duwt met zijn duim en wijsvinger de schaamlippen van mijn schoonzus opzij, terwijl hij met z’n andere hand haar hele spleet afgaat. Ondertussen raak ik ook buiten adem. Door het op en neer gaan, zwaait mijn lul van links naar rechts. Ik kijk weer naar voren en zie net hoe mijn schoonmoeder uit haar slipje stapt. Een volle poes, is de uitdrukking, denk ik. Ze heeft donker schaamhaar, maar duidelijk is dat ze die in een tijdje niet getrimd heeft. Ach ja, waarom zou ze, schiet het door me heen. Ik kijk op en zie dat ze strak naar mij kijkt. Het lijkt wel een bestraffende blik. Ik wend mijn blik af en laat in die beweging mijn ogen over haar borsten gaan. Ze zijn iets groter dan van mijn vrouw, maar hangen meer. De grote tepels moeten in de familie zitten, denk ik opeens. 50. Ik stap van het trapje op het bed en ga liggen. De oudere vrouw links neemt mijn polsslag op, terwijl de oude man mijn benen wijdt doet. Hij voelt vervolgens aan alle twee mijn ballen en haalt met zijn hand mijn voorhuid naar beneden. ‘OK’, zegt hij. ‘Can you make it hard?’ Ik pak met mijn eikel tussen mijn rechterduim en wijsvinger en begin heen en weer te bewegen. Omdat ik niet recht in de ogen van de man mezelf wil aftrekken, kijk ik naar rechts langs de oudere vrouw heen. Ik zie mijn schoonmoeder op en neer gaan en tot mijn verbazing kijkt ze aandachtig wat ik met mijn rechterhand aan het doen ben. Ik stop. Betrapt kijkt ze weer recht voor haar. Ik kijk nu naar de kut van mijn schoonmoeder terwijl ze op en neer gaat. Na ong. 15 seconden is mijn lul zo stijf als een plank. ‘OK, that is fine’, zegt de man. Ik sta op en loop met mijn handen voor mijn stijve lul naar mijn stoel. Mijn schoonmoeder is nu ook klaar met het traplopen en gaat liggen. Ook bij haar hetzelfde ritueel. Ik zie haar schaamhaar uitsteken terwijl ze daar ligt. Nadat ze onderzocht is, loopt ze terug naar haar stoel. Ik merk dat ze naar me kijkt, maar ik wend mijn blik af.

Maria zegt: ‘Very good, you all passed the test’. Your clothes will be washed and you will receive them when you leave here. In the meantime we have robes for you to wear.’ We krijgen daarop allen een soort groene jurk met korte mouwen, waar we van voren ons armen door heen kunnen doen. Net zo als in een ziekenhuis is de jurk van achteren open en wordt slechts door drie drukknoopjes bij elkaar gehouden. ‘One more thing, it is not allowed to speak with each other unless you have permission to do so, now please follow me’. Ik merk dat mijn lul nog steeds stijf is en dat hij tegen de jurk drukt. Gelukkig loopt mijn schoonmoeder achter me, denk ik. Wij komen in een gang met vier deuren. Ze zegt ons dat het de bedoeling dat we elk een aparte kamer hebben. We gaan naar allemaal onze eigen kamer binnen. Ik merk dat er een TV camera boven de deur hangt die de hele kamer kan zien. Ik hoor een voor een de kamer deuren sluiten. Maria komt mijn kamer binnen en zegt: ‘Please drink as much as you like and for you especially don’t masturbate please’ terwijl ze op mijn stijve lul wijst en glimlacht. Vervolgens gaat de deur dicht en op slot. De kamer ziet er goed uit. Op de tafel staan allerlei frisdranken. Ik besluit een bad te nemen terwijl ik een cola pak. Na ong. een uur lekker in bad gelegen te hebben, merk ik dat de jet lag zijn intrede doet. Ik droog me af en kruip naakt onder het dekbed om vervolgens binnen enkele minuten in te slapen. Alweer droom ik in het vliegtuig zit en dat Judith me zacht op mijn mond kust terwijl Maria daar naar kijkt.

Dag 4. zaterdag, 15 juli. 08.15 uur

Ik ben al even wakker en heb na liggen denken over wat er allemaal gebeurt is. Het meest vreemde is dat ondanks de vernederende behandeling ik toch steeds moet blijven denken aan mijn schoonzus en schoonmoeder. Ook dat mijn vrouw, ondanks of misschien wel dankzij haar tegenspartelen, door die hoofdagent flink te pakken is genomen, kan me wel opwinden. Ik merk dat mijn lul weer stijf wordt. Dat is niet zo gek want het is wel een dikke week geleden dat ik met mijn vrouw seks heb gehad. De laatste dagen voor ons vertrek naar Mexico waren erg hectisch, met allerlei zaken die ik op mijn werk moest afmaken.

Mijn gedachten worden verstoord door de deur die opengaat. De oudere vrouw in de witte jas komt binnen en doet de gordijnen open. ‘You have 30 minutes before we will take you’, zegt ze. Aangezien ik gisterenavond nog uitgebreid in bad ben geweest, poets ik mijn tanden en was alleen mijn gezicht maar. Ik doe de groene jurk weer aan ga op het bed zitten om af te wachten wat er komen gaat. Na enige tijd komt de oudere vrouw weer terug. ‘Follow me, please’, zegt ze en ik loop achter haar aan. We komen in een soort eetzaaltje, waar Jasmijn, mijn schoonzus al zit te wachten. We kijken elkaar aan. De rest is niet te zien. Op tafel staan twee 2-liter flessen mineraalwater en twee bekers. ‘Please drink completely’ zegt de oudere vrouw. Zwijgend drinken we alles op. Dat valt nog niet mee, aangezien twee liter een behoorlijke hoeveelheid is.

Nadat we klaar zijn, loopt de oudere vrouw in de witte jas weer voor ons uit. We komen aan in een hoge ruime van ong. 15 bij 15 meter waarin het midden twee vreemde stoelen op kleine wieltjes staan. Ze zijn ongeveer een meter van elkaar verwijderd. De stoelen bestaan uit een rugleuning van een soort leer met een helling van 45 graden die beneden overgaat in twee met leer overtrokken planken die daar haaks op staan. De planken zijn ongeveer 30 cm. lang en lopen in een hoek van 45 graden weg. Aan het eind van de planken zit een soort leren band. Naast de stoel bevinden zich twee armleuningen die recht naar voren wijzen. Ook hier zit op het uiteinde een soort band. De stoelen zijn extreem hoog. Het zitvlak, voor zover je daar van spreken is ongeveer een meter van de grond. Er staat een klein trapje naast. ‘Please climb on the chairs’, zegt de oudere vrouw. Jasmijn en ik kijken elkaar. ‘Wat heeft dit te betekenen?’ Denk ik. We lopen naar het midden van de ruimte en klimmen allebei op de stoelen. Doordat de stoelen recht tegenover elkaar staan, kijken we elkaar recht aan. De oudere vrouw doet de banden om onze benen. Daar zitten of beter gezegd liggen we dan. De vrouw pakt de jurk vast en trekt deze naar voren. Door de kracht schieten de drukkers achter los waarna ze verder gaat door mijn armen er doorheen te halen. Daarna bindt ze mijn armen vast met de banden van de leuning. Hetzelfde doet ze bij mijn schoonzus, waarna ze verdwijnt met onze jurken.

Aangezien we niet veel anders kunnen, kijken we elkaar aan. Door de vorm van de stoel kijk ik recht op haar kut, die nu heel duidelijk zichtbaar is omdat haar benen wijdt zijn. Tussen het streepje blond schaamhaar zie ik de contouren van haar schaamlippen. Ook haar billen en zelfs haar poepgaatje is duidelijk te zien. Ik laat mijn blik over haar lichaam glijden. Haar tepels zijn hard, zie ik. Waarschijnlijk heeft ze het koud, want de ruimte is voorzien van airco. Ik zie dat ze ook naar mij kijkt. Waarschijnlijk heeft ze een perfect uitzicht op mijn lul, die slap naar rechts hangt, mijn ballen en mijn kont. Ik denk aan van alles om maar geen stijve te krijgen. Dat zou wel heel erg gênant zijn. Dit duurt ongeveer een kwartier totdat de oudere vrouw weer binnenkomt. ‘We are going to prepare you now’, zegt ze terwijl ze een soort ketting van doorzichtige kralen op mijn buik legt. De doorzichtige kralen zijn ongeveer 5 cm lang en lopen taps toe. Op het dunste uiteinde zijn ze ongeveer een centimeter en op het dikste uiteinde ongeveer 4 cm. Ze zijn verbonden met een dikke zwarte draad met telkens een tien centimeter tussen de kralen, waarvan er in het totaal 5 de ketting vormt. Diep in mijn gedachten weet ik al wat er gebeuren gaat, maar ik blijf het ontkennen totdat de vrouw een rubber handschoentje aantrekt en vervolgens een beetje vaseline op een vinger doet. Behendig veegt ze dit op het poepgaatje van mijn schoonzus, die haar ogen nu stijf dicht heeft en haar vuisten gebald. Waarschijnlijk bang voor wat komen gaat. Dan pakt de vrouw de ketting en duwt langzaam de eerste kraal tegen het poepgaatje aan. Door de vaseline en de geringe diameter opent de sluitspier zich gemakkelijk en de vrouw duwt de kraal rustig naar binnen. Juist als de kraal bijna helemaal binnen is, hoor ik mijn schoonzus een kleine kreun geven. Op dat moment is de kraal verdwenen. De vrouw gaat door met de volgende die er op dezelfde manier in gaat. Pas bij de laatste kraal opent mijn schoonzus haar ogen en kijkt me boos aan. Waarschijnlijk wil ze dat ik mijn blik afwend, maar het gezicht van al die kralen die langzaam in haar poepgaatje worden geduwd is te verleidelijk voor me om niet te kijken. Ik ontwijk haar blik door even naar het plafond te kijken. Opeens voel ik de vaseline aangebracht worden. Ik kijk naar voren en zie hoe mijn schoonzus haar ogen weer dicht heeft. Er bungelt een zwart touwtje van ong. 20 cm uit haar poepgaatje. Dan is het mijn beurt. De eerste kraal wordt langzaam naar binnen geschoven. Het begin gaat eenvoudig. Ik geef geen weerstand want besef dat het dat alleen maar pijnlijker maakt. De kraal wordt dikker en dikker en ik merk dat ook ik een korte kreun geef net voordat de kraal snel helemaal naar binnen glijdt. Door de kreun kijkt mijn schoonzus mijn kant op en ik zie haar blik naar beneden gaan, waar ze de volgende kraal in mijn poepgaatje ziet verdwijnen. Ze blijft kijken totdat alle kralen in mijn kont zitten. Door de twee liter water en de kralen merk ik dat ik behoorlijk vol zit. De oudere vrouw schijnt dit aan te voelen want ze zegt: ‘In about half an hour you can urinate, please wait until then’, waarop ze de kamer uit gaat.

Zo liggen we een tiental minuten als de deuren open gaan. Ik kijk op en zie twee groepjes de kamer binnen komen. Een groepje van plus minus 15 meisjes van een jaar of 11 schat ik en een groepje van ongeveer 10 jongens van dezelfde leeftijd. De oudere man van gisteren en Maria, de vriendelijk jongere vrouw lopen met de jongens mee naar de stoel van mijn schoonzus. De oudere man rolt de stoel zodanig dat mijn schoonzus nu ongeveer een halve meter naast me zit. De jongens vormen een halve cirkel om mijn schoonzus, terwijl de meisjes voor mij gaan staan. Ik zie nu pas hoe de gezichten van de meisjes gefixeerd naar mijn lul kijken. Het zal waarschijnlijk voor de eerste keer zijn dat ze een volwassen mannenlul zien. Hetzelfde geldt voor de jongens, denk ik, die een prachtig uitzicht hebben op de blonde kut en de blote borsten van mijn 22 jarige schoonzus.

De oudere man die bij mijn schoonzus staat begint met te vertellen terwijl hij naar lichaamsdelen van mijn schoonzus wijst. Achtereenvolgens knijpt hij in haar tepels en doet hij de schaamlippen van Jasmijn met zijn duim en wijsvinger uit elkaar. Hij gebaart de jongens om dichterbij te komen. Hij wijst de clitoris aan en de binnenste schaamlippen. Wat moet mijn schoonzus zich vernederd voelen om als proefdier te fungeren voor deze les in geslachtsorganen. Terwijl dit doorgaat is de oudere vrouw ook een verhaal begonnen. Ik merk hoe ze mijn balzak pakt en daar zodanig in knijpt dat een bal tegen de buitenkant wordt gedrukt. Daarna pakt ze mijn lul buigt die naar beneden om vervolgens mijn voorhuid terug te trekken. Met haar andere hand maakt ze mijn pisgaatje goed zichtbaar voor de meisjes die inmiddels ook dichterbij zijn gekomen.

Opeens ik dat er aan het touwtje wordt getrokken wat nog steeds uit mijn poepgaatje bungelt. Ik zie dat de oudere vrouw aan het trekken is en voel een ongelofelijke druk in mijn anus. ‘Please try to keep it inside’ zegt ze tegen me, waarop ik mijn billen tegen elkaar pers. Ze trekt harder en ik heb het gevoel dat ik ga verliezen. Ik kreun een beetje omdat het bijna niet meer te houden is. Dan moet ik me gewonnen geven. Mijn sluitspier opent zich en de kraal wordt zichtbaar. Op dat moment stopt ze met trekken en wijst naar mijn sluitspier die waarschijnlijk goed zichtbaar is door de doorzichtige kraal. Ik merk dat de Maria een zaklampje pakt om bij te schijnen en zie dat de hoofden van de meisjes zeer geïnteresseerd naar voren buigen om maar niets te moeten missen. Maria stelt een vraag en er gaan een aantal handen op. Een van de meisjes wordt aangewezen en ze neemt het touwtje over. ‘Please try to fight it’ zegt Maria nu tegen me, terwijl de oudere vrouw even met de oudere man overlegt. Ik span mijn billen en het meisje begint te trekken. Ze kijkt naar mijn kont, ik hou de kraal maar net tegen, ondanks de ongelofelijke druk. Dan kijkt ze me recht aan. Ze is ong. een jaar of 12, donker uiterlijk en grote bruine ogen. Ik verlies even mijn concentratie en voel hoe ze wint en de kraal in een vlotte beweging uit mijn kont trekt. Ze glimlacht. Een ander meisje komt naar voren en de procedure herhaalt zich. Ik kijk naar rechts en zie dat ook bij mijn schoonzus een jongetje bezig is om de kraal uit haar kont te trekken. Ze kreunt ervan, maar moet zich, net zoals ik toch telkens gewonnen geven.

Nadat alle kralen eruit zijn, komt de oudere vrouw met twee doorzichtige emmers. De jongens en meisjes doen een stap terug en de vrouw zegt: ‘Please urinate now’. Ze houdt de emmer tussen mijn benen en buigt mijn lul naar beneden. Dit is wel heel erg, dat lukt me nooit, denk ik. Voorzichtig schuift ze echter mijn voorhuid iets naar beneden en met haar andere hand duwt ze op mijn buik. Door deze druk voel ik de aandrang komen. Als ik vervolgens hoor dat mijn schoonzus aan het plassen is, kan ik het niet langer houden en met een krachtige straal plas ik in de emmer. De meisjes komen weer dichterbij om te kijken, maar dat maakt me niets meer uit. De aandrang is nu te groot. Ook mijn schoonzus blijft plassen terwijl de oudere man haar schaamlippen openhoudt zodat de jongens kunnen zien waar de plas vandaan komt.

Na wel een minuut of 5 ben ik helemaal leeg. De emmers gaan weg. Er volgt nog een korte speech, waarna de meisjes en jongens naar de wasbakken gaan die achter in de ruimte staan. Ze wassen hun handen en vormen dan een rij recht voor de stoelen. De meisjes voor mij en de jongens voor mijn schoonzus. De oudere vrouw gebaart naar de eerste die vervolgens naar me toe komt en mijn lul vastpakt. De vrouw doet haar voor hoe ze mijn voorhuid naar beneden moet doen, hetgeen ze onwennig nadoet. Daarna pakt ze me zak en knijpt er zachtjes in om mijn ballen te voelen. Ook dat doet het meisje na. Hierna loopt ze snel weer naar de wasbak en sluit achteraan. Zo gaat even door. Ik denk weer aan andere dingen om te voorkomen dat mijn lul stijf wordt. Ik denk dat ik door zo’n 12 meisjes handen betast ben als ik opeens flink in mijn ballen wordt geknepen en voel dat ik langzaam wordt afgetrokken. Het meisje met de mooie bruine ogen beweegt haar hand langzaam op en neer waardoor mijn voorhuid over mijn eikel schuift. Ik kijk opzij naar de oudere vrouw maar zie dat ze in gesprek is met de oudere manen Maria. Het meisje kijkt me aan en ik merk dat ik inderdaad een stijve lul krijg. Hier lig ik dan in een vreemde stoel terwijl een meisje van een jaar of 12 mij een stijve bezorgt. Ik kijk naar rechts en zie dat mijn schoonzus ziet wat er aan de hand is. Ze kijkt me bestraffend aan, terwijl ik er absoluut niets aan kan veranderen. Ik mag immers niet praten en mijn handen en voeten zitten vast. Aan de andere kant zie ik ook hoe ze door de jongens telkens stevig in haar borsten wordt geknepen en dat de jongens een voor een over haar clitoris wrijven en voorzichtig een vinger in haar kut duwen. Dit gezicht en het feit dat het meisje me nog steeds aan het aftrekken is, zorgt ervoor dat ik bijna klaarkom. Mijn lul is in tijden niet zo stijf geweest en mijn ballen zijn volledig vol met zaad. Juist op dat moment bemerkt Maria waarmee het meisje bezig is en neemt haar mee om haar handen te wassen. De meisjes kijken nu naar mijn volledig stijve lul. Hij is niet zo gek lang met z’n 18 cm. maar wel behoorlijk dik met 4,5 cm diameter. Ook mijn schoonzus ziet hem nu in volle glorie omdat ik gisteren mijn handen er nog voor kon houden. De oudere vrouw legt waarschijnlijk uit wat er gebeurt als een man seksueel geprikkeld raakt. Na deze korte speech verlaten de twee groepjes de ruimte weer. Het meisje dat me een stijve heeft bezorgd, draait zich in de deuropening nog even om, glimlacht en zwaait en is weg.

We blijven zo nog een tijdje liggen, terwijl mijn lul weer langzaam slap wordt. Na enige tijd komt de oudere vrouw weer binnen en zegt: ‘Well done, you can eat something now’. We klimmen van de stoel en doen de jurken weer aan die de oudere vrouw weer mee heeft genomen. Zwijgend lopen we achter elkaar aan naar de eetzaal. We gaan tegenover elkaar zitten en beginnen te eten van de maaltijd die voor ons staat. Het is een soort pannenkoek met bonen en gehakt. Ik merk dat ik sinds gisteren middag niets gegeten heb en laat het me goed smaken. Af en toe kijk ik op naar mijn schoonzus. Ik denk dat ze hetzelfde voelt als ik en dat is dat onze relatie nooit meer hetzelfde wordt. We hebben dingen samen meegemaakt die je normaal niet zou meemaken.

Na een half uur komt de oudere vrouw me weer halen. Mijn schoonzus moet blijven zitten. Ik loop weer terug naar de grote kamer en zie dat mijn schoonmoeder op mijn stoel heeft plaatsgenomen. Haar jurk heeft ze nog aan. De stoel waar mijn schoonzus net in zat staat weer recht tegenover op een afstand van zo’n drie meter ten opzichte van de ander. Ik klim erop. Vervolgens trek de oudere vrouw mijn jurk weer uit en bindt mijn handen en voeten weer vast. Hetzelfde ritueel volgt voor mijn schoonmoeder. Ik weet niet wat ze vanochtend gedaan heeft, maar in ieder ziet ze er verzorgd uit met gewassen, geföhnde haren en lippenstift. Ik mis alleen haar bril. Ze kijkt naar het plafond en ik pak de kans om ongegeneerd naar haar kut te staren waar ik nu recht in kijk. Veel kan ik niet herkennen want ze heeft een behoorlijke bos donker haar. Ik kijk vervolgens naar haar borsten. Zouden ze van Judith ook zo er uit zien als ze 49 is. Ik teken ervoor. Ze hangen wel maar het blijven gewoon lekkere borsten om te zien.

Mijn gedachten worden onderbroken door de oudere man die binnenkomt. Hij gaat tussen ons in staan en zegt: ‘In a few minutes we have students come in for our sexual education session. When we say so, you should begin to masturbate. We will free your hands for this. It is important that you reach an orgasm, as this is the lecture of today. In order to have them pay attention you have to say ‘I’m coming’ just before you reach your orgasm. During the orgasm you must continue to say ‘ah’ loudly for as long as the orgasm lasts.’ Hij draait zich tot mijn schoonmoeder. ‘For you madam, please do not fake an orgasm. We have experience enough to tell a fake one from a real one. Also you have a maximum of half an hour to reach an orgasm. If you fake or don’t reach an orgasm in time, the agreement that you have is over and you will be send back. You are allowed to speak during that half hour, but only in English. Is this clear?’ Ik knik met mijn hand, mezelf kennende heb ik ong. 30 seconden nodig, dus dat moet geen probleem zijn. Ook mijn schoonmoeder knikt, waarop de oudere man weer vertrekt.

Na een paar minuten gaan de deuren weer open en komen er weer twee groepjes binnen. Een groepje van 12 meisjes en een groepje van 11 jongens. Ik schat de leeftijd op zo’n 14 jaar. De meisjes gaan voor mij staan en de jongens gaan voor mijn schoonmoeder staan zodat ik haar niet meer kan zien. De oudere vrouw begint te vertellen en zie dat enkele meisjes beginnen te giechelen. Ze pakt een veertje en wrijft dat langs mijn lul die nog slap is omhoog tot aan mijn eikel en weer naar beneden. Dat gaat zo een aantal keer door tot ik merk dat mijn lul door het kriebelen stijf wordt. De meisjes die weer een perfect uitzicht op mijn billen, ballen en lul hebben kijken vol interesse. De oudere vrouw vertelt weer verder om vervolgens mijn stijve lul vast te pakken en deze helemaal naar beneden te duwen. Door deze exercitie wordt hij nog stijver. Ze pakt vervolgens een bal en beweegt die heen en weer tussen haar vingers terwijl ze doorgaat met vertellen. Maria die haar assisteert pakt vervolgens een 12-tal condooms uit een kistje en deelt deze uit aan de meisjes. Ik voel al wat er komen gaat en jawel, het eerste meisje, een behoorlijk dik kind komt naar voren en terwijl de oudere vrouw mijn lul recht omhoog houdt schuift het dikke meisje het condoom over mijn lul tot aan mijn ballen. Vervolgens knijpt ze voorzichtig in mijn ballen en stroopt het condoom weer af. De volgende is een heel mooi meisje van een jaar of 14. Mooie donkere Mexicaanse ogen en een gave donkere huid. Ook zij stroopt het condoom om mijn lul en knijpt in mijn ballen. Zo gaat het door totdat ik door alle 12 meisjes betast ben. Ik voel me een levende oefenpop. Zodra het laatste condoom er af is, haalt Maria mijn handen uit de banden. ‘You can start now, and please remember to shout when it is time, or we have to start again’.

Onwerkelijk, dat is het woord. Ik kijk recht voor me uit terwijl mijn rechterhand naar mijn lul gaat. Ik leg mijn duim aan de voorkant van mijn eikel, mijn wijsvinger aan de achterkant en houdt mijn middenvinger tegen de zijkant. Zo doe ik het liefst. Ik vond het altijd wat vreemd van mezelf maar zo een keer per week, heb ik altijd zin om me af te trekken. Misschien ligt dat ook wel aan het feit dat Judith en ik nog maar een keer per week seks hebben. Ik ben mezelf opeens weer bewust waar ik ben. Ik zie de meisjes gefixeerd naar mijn steeds sneller wordende bewegingen kijken. Ik ben nu zo geil als boter en probeer uit te vinden of er een meisje in mijn ogen wil kijken als ik kom, omdat ik weet dat ik altijd ontzettend klaar kom als ik in de ogen van mijn vrouw kijk. De enige die naar mijn gezicht kijkt is echter de oudere vrouw en dat windt me niet zo op. Dan kijkt er een meisje naar mijn gezicht. Ik kijk haar recht aan. Ze blijft kijken. Ze heeft een kort rood en jongensachtig kapsel en grijze ogen. Ik merk dat ik bijna klaarkom maar vergeet het te melden. Het is meer dan een week geleden dat ik voor het laatst klaarkwam en ik ben hier behoorlijk geprikkeld. Het feit dat dit meisje me recht in de ogen kijkt, zorgt er voor dat de eerste straal over mijn hoofd vliegt. Ik blijf haar aankijken. Bij de tweede straal herinner ik me dat ik moet roepen en ik laat een krachtig ‘aaahhhh’ horen. De tweede straal treft me vol in mijn gezicht. De derde straal gaat ook gepaard met een krachtige ‘aaahhhh’ en komt ergens op mijn borst terecht. Pas bij de vierde straal sluit ik m’n ogen en zink even weg.

De realiteit dringt tot mij door als ik de oudere vrouw hoor zeggen dat ik vergeten heb om het te melden en dat ik nog een keer moet. ‘You have 25 minutes left’ zegt ze. Mijn lul is inmiddels niet meer zo stijf, maar nog niet slap. Ik neem hem weer in mijn vingers en begin me zelf weer af te trekken. Mijn ogen zoeken de ogen van het meisje waar ik zo even op klaarkwam. Ze fluistert tegen haar buurmeisje, die begint te giechelen. Plotseling kijken ze me alletwee recht aan. Het andere meisje is het meisje dat als tweede het condoom over mijn lul schoof. Ik kijk haar diep in de ogen en ze wendt haar blik niet af. Mijn lul is alweer helemaal stijf en ik trek mezelf steeds harder af terwijl ik in haar ogen kijk. Na een minuut of zo, voel ik dat ik weer klaar ga komen en ik roep: ‘I’m coming’. Hierop pakt de oudere vrouw snel een bal tussen duim en wijsvinger en knijpt er in. Meteen daarop spuit ik weer terwijl ik ‘aaahhh’ roep en nog steeds naar de donkere ogen staar. De oudere vrouw knijpt nu behoorlijk hard en ik kijk haar aan. Terwijl ik de tweede straal spuit kijk ik haar in haar ogen die ik vragend aankijk. De ‘aaahhh’ is vermengt van pijn. Ze knijpt nu nog harder en ik spuit voor de derde keer een behoorlijke straal. Ik schreeuw het uit ‘aaaaahhhhhhh’, waarop ze me loslaat en ik wegzink. De meisjes zijn schijnbaar onder de indruk want ze zijn behoorlijk stil geworden. De oudere vrouw en de Maria nemen ze mee naar buiten terwijl ik ze nakijk. Er kijkt echter niemand om.

Dan besef ik me dat mijn schoonmoeder ook aan het masturberen is op dit moment. Ik heb echter nog niets gehoord, dus moet ze nog klaarkomen. Ik kan haar niet zien maar wel horen, want ze hijgt een beetje. De jongens staan in een cirkel om haar heen en staren waarschijnlijk naar haar kut. ‘You have 15 minutes left, madam’ klinkt het. Het hijgen wordt zwaarder. Na een tijdje klinkt het: ‘You have 10 minutes left, please remember that you have to come’. Een paar minuten later hoor ik mijn schoonmoeder smekend zeggen: ‘Please help, I can’t come’, hetgeen overgaat in een soort huiltoon, ‘help, I can’t’. Ik hoor de oudere man zeggen: ‘7 more minutes’. Het hijgen wordt weer harder. ‘3 minutes’, ‘2 minutes’, ‘1 minute’ ‘I can not come’ klinkt het. ‘Time is up’ Ik hoor mijn schoonmoeder nu zachtjes jammerend huilen. ‘I can’t come, I can’t come’. De oudere man en vrouw en Maria mompelen tegen elkaar. Maria gaat weg om even later weer terug te komen met de bril van mijn schoonmoeder. De oudere man komt naar mij toe en rolt mijn stoel naar mijn schoonmoeder en zet die zodanig neer dat onze voeten elkaar raken. Mijn lul is daardoor ongeveer 75 cm. van haar kut verwijderd. Ik kijk haar aan. Ze is knalrood. Het zweet staat op haar voorhoofd en ze kijkt me vertwijfeld aan. De oudere man zegt vervolgens: ‘You have one more chance, 15 minutes’ Mijn schoonmoeder kijkt de man aan en zegt opgelucht ‘Thank you’. Ook ik knik naar de man want ik moet er niet aan denken om jaren in een Mexicaanse cel te zitten.

‘Time is running again’ zegt de man. Mijn schoonmoeder beweegt haar hand weer over haar kut, die behoorlijk gezwollen is. Ze kijkt me vragend aan. Nu pas ziet ze dat ik helemaal onder het sperma zit, die inmiddels behoorlijk is uitgelopen. De jongens staan nu aan weerszijden. Ze begint weer te hijgen. Ik pak mijn lul en begin mezelf weer af te trekken. Na een klein poosje is deze weer stijf. ‘Concentreer je op mij’ zeg ik tegen mijn schoonmoeder, ondanks dat ik weet dat niet mag, maar nood breekt wet, denk ik. Ze kijkt naar mijn lul, door het aftrekken gaat mijn voorhuid heen en weer en ik hou hem express schuin naar voren, zodat ze een beter uitzicht heeft. Gefixeerd blijft ze kijken. Ik beweeg steeds sneller en ik merk dat ze mijn tempo aangenomen heeft. Dan vertraag ik weer en merk dat ze volgt. Ik versnel weer en weer gaat ze mee. Ze concentreert zich inderdaad helemaal op mijn lul. ‘5 minutes’. Ik ga van langzaam naar snel en hijg express hard. Mijn schoonmoeder hijgt met me mee. Ik kijk Maria aan en wijs op de band van mijn rechtervoet. Ze knikt. Ik doe de band los en strek mijn been. Ik leg duw de voet nu met kracht tegen haar kut. Ik merk dat ze dit prettig vindt want ze sluit haar ogen even. De tijd begint te dringen. Ik weet dat Judith een vinger in haar kontje lekker vindt dus met mijn grote teen ga ik naar beneden en duw hem tegen haar poepgaatje aan. Er volgt geen reactie. Ik duw door en schiet plotseling met mijn grote teen naar binnen en beweeg deze heen en weer. Opeens hoor ik haar roepen: ‘Oh yes, I’m coming’. Haar vingers gaan nu heel snel over haar clitoris en ik hoor haar het werkelijk uitschreeuwen: ‘aaaahhhh, aaaaahhhhh, aaaaaaahhhhhhhh, aaaaaahhhhhhh’. Ze sluit haar ogen terwijl ze met haar vinger langzaam nog wat nawrijft. Ik vergeet waar ik ben en ik blijf doorgaan met aftrekken terwijl ik naar de kut van mijn schoonmoeder kijk. Na een paar seconden opent ze haar ogen en we kijken elkaar aan. Ze maakt een soort van glimlach. Dan ziet ze dat ik me nog steeds aan het aftrekken ben. Ze kijkt me weer aan en op dat moment kom ik voor de derde keer klaar terwijl ik in de ogen van mijn schoonmoeder kijk. Er komen weer een aantal stralen uit, alleen niet meer zo krachtig als de eerste twee keer. Mijn schoonmoeder blijft me aankijken. Ze weet dat ze gigantisch is klaargekomen terwijl ze naar mijn lul keek en dat ik klaarkom terwijl ik naar haar kijk. Eventjes bestaat er geen buitenwereld. Dan merk ik dat mijn grote teen nog steeds in haar kont zit. Langzaam trek ik hem eruit. Mijn schoonmoeder ligt nu met haar ogen dicht.

De jongens gaan weg met de oudere man en de oudere vrouw geeft onze jurken weer aan. Ik zit vol met sperma dus de jurk wordt behoorlijk nat. Maria
zegt: ‘no problem, you can take a shower now’. We volgen haar en ik kom weer bij mijn kamer uit om meteen een douche te nemen. Ongelofelijk, wat er toen net gebeurd is. Ik kan goed met mijn schoonmoeder opschieten, maar dit sloeg echt alles. Na de douche, trek ik mijn groene jurk weer aan en ga ik even op bed liggen. Ik ben bekaf. Dromend over wolken en de blik van mijn schoonmoeder val ik in slaap. Af en toe wordt ik even wakker om meteen weer in slaap te vallen.

Wordt vervolgd