Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Hete autorit

Dit is een verhaal uit de categorie Misc.
Nog maar net 18 jaar, lang donkerblond, golvend haar, wat ver tot over haar schouders hing en een lichaam waar je spontaan van zou gaan kwijlen.
Vooral toen ze daar, langs de weg stond, gekleed in een topje en een korte spijkerrokje, waardoor al haar rondingen goed voor de dag kwamen.
Ze viel mij op toen ik haar langs de kant zag staan, over een fiets gebogen.
Ik stopte en draaide mijn raampje open.
Ze lachte vriendelijk naar me en vertelde mij dat ze een lekke achterband had en dat ze nog een heel eind voor de boeg had.
Helaas had ik geen spullen bij de hand, dus vroeg ik haar waar ze woonde.
Ze noemde de plaatsnaam en ik zei dat ze wel een eindje mee kon rijden.
Blij als ze was opende ze het rechterportier en stapte in, haar schooltas achterin gooiend. De fiets ging achterin en toen ze haar gordel had omgedaan, reden we weg. Ik kon het niet laten zo nu en dan even naar rechts van me te kijken, naar het jonge ding, die daar met me een gesprek begon over school en over volleybal, waar ze op bleek te zitten.
Alhoewel ik met mijn hoofd knikte, wist ik niet echt wat ze allemaal precies had gezegd, omdat ik meer oog had voor haar heerlijke lijfje dan voor de rest.
Ik weet niet of ze het ook doorhad, maar volgens mij wist ze het wel, want ze liet een betoverende glimlach zien als ze naar mij keek.
‘Je bent een mooi meisje’, zei ik haar, en blozend zei ze: ‘Dank u wel’.
Zou ik het erop wagen of niet, dacht ik, niet wetende hoe dit meisje zou reageren, maar ach, wat dan nog.
Ik lag mijn hand op haar blote knie en wachtte af wat ze zou gaan doen.
Het meisje schrok een beetje, maar deed geen moeite het van haar af te slaan.
Na een tijdje schoof ik mijn hand wat heen en weer, over haar bovenbeen en keek haar aan. Nog steeds bleek ze het niet erg te vinden en nu schoof ik hem erg langzaam een stukje verder, steeds meer een stukje omhoog.
Het lieve ding leek het zo te zien best lekker te vinden, ze zei er nog steeds niets van. Aan haar tepels te zien raakte ze er zelfs opgewonden van, want die waren hard geworden en priemden door het dunne stof van haar topje.
Nu liet ik voorzichtig mijn hand onder het korte spijkerrokje glijden, ze keek me met haar groene ogen een beetje gespannen aan, maar toen ik een beetje met mijn hand aan haar intieme plekje door het stof van haar broekje frummelde, merkte ik dat ze daar ook geen problemen van maakte verder en liet mij mijn gang gaan. Zacht aaide ik met mijn vingers over het broekje, en toen ik zag dat ze dat wel lekker scheen te vinden, liet ik mijn hand van bovenaf in haar broekje glijden. Het meisje opende haar benen, wat mij toegang bood tot haar heiligdom.
Ze was behoorlijk nat, merkte ik, toen ik met mijn vingers haar klitje beroerde.
Ongelooflijk, dacht ik, terwijl het meisje zich zomaar door mij liet vingeren.
Ik had echt mijn geluksdag vandaag, daar leek het tenminste wel op.
Hoe vaak trof ik het dat ik een jong meisje oppikte, die ook nog eens botergeil bleek te zijn. Ze lag daar, met haar ogen gesloten, te kreunen van genot.
Dat ging nog even zo door, totdat ze hevig klaarkwam en hijgend en puffend naast me zat bij te komen.
‘Vond je het lekker, schatje?’, vroeg ik haar, en ze bevestigde dat.
‘Jazeker wel’.
Mijn pik was inmiddels knuppelhard geworden en ik vroeg haar dan ook of ze zin had mij af te trekken. ‘Nou, eh… dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan’, zei ze, met een wat gespannen uitdrukking op haar mooie gezichtje.
‘Oh, nou ja, jammer dan’, zei ik, een beetje teleurgesteld, maar voelde wel meteen haar handje over mijn bobbel gaan en ze vroeg me of ik het fijn vond als ze het wel zou doen.
‘Nou en of liefje’, zei ik. ‘Je zou me daar heel blij mee maken’.
‘Hm, ik weet het niet hoor, het lijkt me best eng, maar ik wil het wel proberen, als u me helpt’, zei ze.
Ik beloofde het haar, opende direct mijn gulp en haalde mijn stijve pik eruit.
Ik zag dat ze even terugdeinde toen ze zag hoe groot en dik hij was.
Maar daar was ze al snel overheen en nam ze een beetje angstig mijn dikke paal in haar zachte handje, keek er even bewonderend naar en vroeg me toen of wat ze precies moest doen.
‘Je sluit je handje eromheen en dan trek je er zachtjes aan’, zei ik, terwijl ik haar handje vastpakte en hem naar mijn dikke lul bracht.
‘Probeer het maar eens schatje, ik weet zeker dat je het kunt’.
Een beetje onwennig sloot ze haar handje om mijn pik en begon ze haar handje op en neer te bewegen.
Toen ik haar nog wat aanwijzingen had gegeven, kreeg ze de slag al aardig te pakken en verwende ze mijn pik alsof ze nooit anders gedaan had.
‘Ooh... wat… doe… je… dat… lekker…’, kreunde ik, terwijl ik mijn ogen op de weg gericht hield. Dat viel niet mee, en daarom sloeg ik rechts af, reed de auto naar een verlaten parkeerplaats en liet het meisje haar gang gaan.
‘Doe ik het nog steeds goed?’, vroeg ze na een tijdje, aldoor aan mijn pik trekkend en me met haar geil makende ogen aankijkend.
‘Ja hoor lieverd, je doet het voor een eerste keer heel goed zelfs’, kreunde ik en voelde dat mijn pik haast op springen stond.
Niet lang daarna spoot het warme zaad over haar aldoor rukkende handje en het leek erop dat ze een beetje teleurgesteld was, omdat ze wist dat dit het einde was. ‘In het dashboardkastje ligt wel een doekje’, zei ik haar en toen ze die had gevonden, veegde ze haar handjes schoon.
Kort daarna bracht ik haar naar waar ze heen moest en nam ze met een kus afscheid van me. Zwaaiend liep ze weg, met haar fiets aan haar hand toen ik bij haar wegreed. Jammer genoeg heb ik haar daarna nooit meer teruggezien.