Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


'Ik Vind Jou Zoo Geil'.

Dit is een verhaal uit de categorie Lesbisch.
Lucy gaat stiekem ontdekken hoe een kutje smaakt.

Lucy, een meisje van 14, is hetero, denkt ze. Ze vind jongens geweldig, en vind het feit dat zij al seks heeft gehad stoer.

Ze zit op de middelbare school, net klas 2 als ze met Silva in een klas terecht komt. Het meisje die net zo gek is op jongens als Lucy. Ze worden bevriend en ondernemen van alles, gaan shoppen en andere dingen die jonge tiener meiden doen, ook staren ze elke leuke jongen na die maar enigszins knap zijn. En daar is Robert, de geile en mooie jonge man van 19, hij ziet het wel zitten, 2 jonge tiener meiden die helemaal gek van hem zijn. Hij komt in gesprek met Lucy, die vertelt dat haar hobby, het strand checken is. Silva moet nageven, dat het haar hobby ook is, samen praten op het strand. Robert maakt daar gebruik van en nodigt ze uit.

Ze zitten daar einde van de avond gezellig te praten, terwijl Robert bezig beide meisjes te versieren. Lucy gekleed in een wit kort rokje en truitje zonder BH, en Silva gekleed in slechts haar Bikini. De warmte van overdag was er nog altijd. Robert wrijft over de been van Lucy, terwijl hij al zoenend met Silva aan de weer is, Lucy haar hand verdwijnt ineens naar zijn lul, en wrijft er nog wat onhandig overheen. Silva der hand wijkt ook uit naar zijn lul, en komt daar Lucy's hand tegen, Silva maar Lucy schrikken, want... wat was dit?! Samen? 1 jongen? Wat wil Robert eigenlijk. Lucy is degene die het afkapt, Robert heeft Silva tenslotte al gezoend.. Ze stapt op en verdwijnt naar de zee, terwijl ze Silva en Robert ziet vrijen. Een steek van jaloezie, maar toch houd ze zich in.

Terwijl de avond bijna om is, en Robert Silva afzet, blijft alleen Lucy nog over in de auto. Hij vraagt waarom zij nou wegliep, of ze het niet bloedgeil vind om samen met Silva een triootje te doen, waarop zij kwaad nee beantwoord!, het is haar vriendin! Daar is niets geils aan! Hij kust haar op haar lippen en het tintelt door haar hele lichaam, bijna verdwijnt haar hand weer richting de plek die net in Silva is geweest, maar ze stopt en zegt dat ze te laat komt.

De dagen kruipen voorbij, Lucy is verward.. is er echt niets geils aan Silva? Ze viel toch op jongens? Ze stopt het gevoel weg, komt op school en Silva ziet haar, Silva zegt niets... waar slaat dit op? Ze vraagt het en krijgt het antwoord 'Jij zoende met Robert toen ik weg was!'.. En zogezegd.. vriendschap was over...

Na 10 jaar, beide 24 komen ze elkaar tegen bij de disco. Silva bied meteen haar excuses aan van 10 jaar terug, het was zo overdreven. Robert was met de Noorder zon verdwenen na 4 jaar.. hij vond haar niet geil genoeg. Lucy en Silva leggen het bij, en vertrekken vroeg op de avond naar Lucy der flatje, in bezit van 1 slaapkamer. Daar praten ze bij, Lucy vertelt niets over haar eerdere gevoelens voor Silva. Ze zijn zo op gegaan in het gesprek dat Lucy om 02.00 u voorstelt dat Silva maar bij haar blijft. En daar liggen ze, iets waar Lucy 10 jaar geleden over droomde, samen in 1 bed. Silva gehuld in haar stringetje, en ook Lucy ligt er niet met veel meer bij. Silva dommelt in slaap, en Lucy denkt na... ze kijkt rechts van zich, en ziet hoe Silva tevreden ligt te dromen. Lucy... die niet weet hoe ze moet liggen haar benen gaan een stukje wijder, en haar vingers verdwijnen naar haar natte kutje.

Ze gaat sneller, en word steeds geiler, terwijl ze kijkt naar het slapende gezicht van Silva. En dan ineens... komt ze op een andere gedachte... ze wil ontdekken... een ontdekkingsreis naar Silva's lichaam, haar borsten voelen en betasten, haar kutje likken, vingeren.. maar vooral met alle genot proeven.. Zal ze het toelaten? Voelt Silva dit ook?! …. het kan haar niets boeien, en pakt een schaar, knipt de string door, en haalt hem weg.

Ze verdwijnt onder de dekens, en sprijd haar benen.. haar gezicht vlakbij het kutje van Silva, ze ruikt het, ze ziet het... en proeft het, ze likt, en proeft, vingerend zichzelf. Silva heeft weinig door, lijkt het, maar dan ineens... terwijl Lucy als een bezetenne likt, voelt ze ineens Silva kronkelen, ze hoort haar kreunen, en dan ineens een lading vocht, ze kwam klaar. Lucy komt langzaam omhoog, begint vanaf beneden met haar tong naar haar borsten te zoeken, en zuigt en knijpt er zachtjes in. Silva weet niet wat ze meemaakt, terwijl Lucy's vinger weer diep in het kutje verdwijnt. Dan komt Lucy boven de dekens uit.. en Silva kijkt verward naar Lucy.. Lucy interesseert het niets, en stapt uit bed, doet het geheime laadje open en bind iets voor, gaat weer tussen de benen van Silva zitten, en neukt Silva met haar voorbind dildo, ook haar klitje word verwend met de vinger... Na dat Lucy klaar is, vraagt Silva eindelijk.. waarom dit zo is... en enige wat Lucy kan zeggen..

Ik vind jouw zoo geil, zo boter geil...