Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Ina van der Wal - deel 2

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
Het duurde nog een uur voordat de school uitging. En tegen vieren voelde ik me weer alsof ik de hele wereld aankon. De bel ging. Rustig borg ik alle school attributen op in mijn boekenvak. Ik zag dat de geil kwakken op de plankenvloer waren opgedroogd en liep als één van de laatsten de gang in. Bij de trap naar de bovenschool stond Ina. Ik dacht dat ze, zoals vaker, stond te wachten op één van de oudere jongens en dat ze haar afspraak van vanmiddag niet zou nakomen. Het verbaasde me dan ook enigszins, dat ze in de gang een paar passen met me meeliep en met een geile, uitdagende glimlach op haar smoel zei: 'De boomgaard'. Daarna liep ze met overdreven deinende billen weg. De school uit. Ik keek haar na met een wee gevoel in m'n onderbuik. Ik kon het niet laten om even aan m'n pik te voelen, die alweer halfstijf was.
De boomgaard lag op ongeveer tweehonderd meter afstand van het oude schoolgebouw. Er had voorheen een kleine stadsboerderij gestaan. Die was afgebroken, maar de kleine boomgaard met appel- en perenbomen was nog geheel in tact. Midden tussen de bomen stond een schuur. Er zaten kleine ramen in en als je erdoor keek zag je door een waas van vuil gereedschap, kisten, zakken en manden. De deur was altijd afgesloten.
Ik overwoog of ik er wel heen zou gaan. Ik had geen zin om af te gaan en ik vermoedde dat Ina een spelletje met me speelde. Waarom zou ze met mij - een jongen van twaalf - willen 'vies doen', terwijl ze bijna altijd met jongens van vijftien, zestien meeging. Maar op m'n netvlies brandde de geil deinende kont van Ina. De geur van haar kutgeil in m'n neus teisterde m'n libido en m'n pik begon zich op te richten. Wat kon het mij ook schelen. Waarom zou ik niet gewoon m'n altijd geile lul achterna gaan. Misschien viel er echt wat te beleven...
Ina zat tegen de deur van de schuur te wachten. Ze had haar knieën opgetrokken en uit elkaar. Ze liet zich schaamteloos in haar naakte kruis kijken.
'Waar blijf je toch', zei ze wat verstoord. 'Ik heb m'n broekje maar vast uitgedaan'.
Ik was met stomheid geslagen. Ze was er echt! Ze was boos omdat ik haar had laten wachten. En ze zat in haar blote kut...!
'Wat denk je, kun je het nog een keer? vroeg Ina.
Ik keek haar even niet begrijpend aan.
'Je pik aftrekken. Je lekkere, vette geil spuiten. Haal hem eens uit je broek. Ik wil hem graag nog een keer zien. Weet je wat, doe je broek maar helemaal uit, dan kan ik ook je ballen zien.'
Als in een droom knoopte ik m'n broek los en liet hem op m'n enkels zakken.
'Je onderbroek natuurlijk ook, joh, zei Ina.
Daar stond ik met alleen m'n zomer bloes nog aan.
'Durf je helemaal naakt?' vroeg Ina. 'Ik vind het zo geil: een naakte jongen met een lekkere stijve lul die er nog geen haar op heeft.'
Het was waar wat ze zei. Schaamhaar had ik nog niet en m'n jongenspik stond trillend stijf vooruit. Ik begreep niet goed wat daar voor haar zo geil aan was. Het kon me ook eigenlijk niet schelen.
'Je hebt me beloofd, dat ik mocht voelen', opperde ik schuchter.
'Natuurlijk mag je voelen. Als ik iets beloof dan doe ik dat ook. Waar wil je me voelen: aan m'n tieten, aan m'n kut of aan m'n kont'.
'Aan alles! Is dat goed?'
Ik voelde me een vreselijke sukkel en die ervaren trut wist precies waar ze mee bezig was. God, wat moest ik nog veel leren.
'Oké, je mag alles. Ik vond je hartstikke geweldig, toen je vanmiddag in de klas je pik voor me aftrok. Weet je dat ik met de vingers in m'n kut zat en twee keer ben klaargekomen nog voor jij je geil spoot?'
'Kom', zei Ina, 'voel eerst maar aan m'n tieten. Ik heb ze al lekker groot.'
Ze begon haar bloes los te knopen en trok het hemdje over haar hoofd uit. Even schudde ze met haar hoofd om het lange haar weer wat op orde te brengen.
'Kijk eens. Wat vind je er van. Zijn ze niet lekker geil om te zien?'
Ze had inderdaad lekkere, grote tieten. Groter dan die van Bea op de tekening van Cees. Maar dat was een tekening en deze waren echt. Ze pakte mijn handen beet en drukte haar borsten er in. Ik had mijn handen er meer dan vol aan.
'Voel maar. Vind je ze geil? Je moet er zachtjes in knijpen. Dat vind ik lekker.'
Ina sloot haar ogen en leunde genietend achterover tegen de schuurdeur, terwijl ik uitgebreid gebruik maakte van haar uitnodiging om te voelen en zachtjes te knijpen. Het was heerlijk spannend en ik voelde m'n verlegenheid langzaam wegebben. Als ik deed wat Ina van me vroeg dan kon er niets misgaan en zouden we veel plezier hebben.
'Zuig eens lekker aan m'n spenen. Dat is zo heerlijk. Daar word ik echt bloedgeil van. Wacht, ik moet even verzitten.'
Ina drukte haar rug stijf tegen de deur van de schuur en tilde haar kont van de grond. Met twee handen trok ze haar rokje omhoog, zodat het als een brede ceintuur om haar middel kwam te zitten.
'Doe nu maar. Als je aan m'n spenen zuigt, ga ik aan m'n kut spelen. Dat is zo lekker!'
Ik nam een tepel in de mond en zoog er zachtjes op. De speen zwol op en werd stijf. De andere tiet bleef ik kneden met m'n hand. Ik vond het waanzinnig lekker en had een pik om u tegen te zeggen, voor zover dat van een jongenspik van twaalf jaar kan worden gezegd.
'Je doet het lekker', kreunde Ina. 'Nu wat harder'.
Eén dikke tepel rolde ik nu stevig tussen m'n vingers, terwijl ik de andere diep in z'n mond zoog. Ina kreunde diep in haar keel en kronkelde met haar hele lijf. Opende en sloot haar dijen, tot ze het tenslotte niet langer kon harden en zich hard begon te masturberen. Met de andere zocht ze naar mijn lul, die ze streelde en kneedde tot haar hand nat werd van mijn voorgeil. Toen liet ze me plotseling los.
'Wacht nog even met spuiten', zei ze.
Ina spreidde haar dijen nu tot het uiterste en opende haar met lichtblond behaarde kutlippen.
'Dit is mijn lekkerste plekje', legde ze uit.
Voorzichtig nam ze haar fors ontwikkelde klit tussen duim en wijsvinger.
'Het is net een heel klein pikje, zie je wel. Als ik er iets aan trek komt er een eikeltje uit. Net als bij jou. Alleen is deze veel kleiner. Wil je iets heel lekkers voor me doen?'
Ik knikte en wist dat ik alles zou doen wat ze van me vroeg.
'Ga dan met de punt van je tong over m'n klit'.
Ina drukte haar bekken omhoog om me alle ruimte te gunnen die ik nodig had. Ik stak m'n tong uit en likte. Ina kreunde luid en stootte met haar heupen.
'Ga door, niet ophouden. Oh, dit is zo lekker. Stop een vinger in m'n kut. Je moet een vinger in m'n kut steken.'
Ze pakte m'n hand en duwde m'n middelvinger bij haar naar binnen.
'Doe er nog een bij. Ik wil je goed voelen. Oh god, je maakt me klaar. Je laat me klaarkomen...'
Ik likte door. Ina perste haar kut tegen m'n gezicht aan. Opnieuw rook ik haar geil. Heviger nog dan vanmiddag in de klas. Ze schokte met haar onderlijf en kreunde. Langzaam ebden haar spasmen weg.
'Dat heb je lekker gedaan, Johan!'
Voor het eerst noemde ze m'n naam en ik voelde me trots.
'Nu zal ik jou klaarmaken. Zal ik je aftrekken of pijpen? Weet je wat dat is pijpen?'
Ik knikte alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
'Je neemt mijn pik in je bek en zuigt me af en als ik spuit, slikt je alle geil door.'
Ina keek me verrast aan. Ik had m'n les goed geleerd.
'Ik dacht dat je nog niets wist, maar dat valt mee.'
Ik trok de stoute schoenen aan en zei: 'Nog liever wil ik met je neuken en mijn geil in je kut spuiten'.
Nu was er zelfs iets van bewondering in haar ogen te lezen.
'Dat moet je aan mijn broer Herman vragen. Hij is de baas over mij. Hij zegt dat mijn kut alleen van hem is. Bijna elke dag neukt hij me in de schuur achter het huis als hij van z'n werk komt. Herman is heel geil. Hij heeft een grote lul. Ik vind neuken z ontzettend lekker! Als jij het echt met me wilt doen, moet je het aan hem vragen. Ik durf het niet zomaar. Herman is heel sterk en soms heel gemeen. Hij schopt en slaat me vreselijk als ik niet meteen doe wat hij zegt!'
'Mag ik dan ook mijn geil in je kut spuiten?'
'Als hij het goed vindt.'
'Vind jij het ook goed, dan? Ben je niet bang dat ik je met jong stop?'
Ina haalde haar schouder op.
'Het kan me niet schelen. Ik vind neuken het lekkerst als ze hun geil er bij me in pompen. Maar nu wil ik je afzuigen.'
Ina greep me bij de ballen en trok me naar zich toe. Met een zeer geroutineerd gebaar nam ze mijn jongenspik in de bek en pijpte me in recordtijd klaar. Genietend slikte ze m'n zaad.


We troffen elkaar regelmatig daar in die boomgaard, Ina en ik. We deden alles wat geile jongens en meisjes van die leeftijd met elkaar doen. Alleen neuken was er niet bij! Op een dag trok ik de stoute schoenen aan en ging naar de smederij waar Herman werkte. Bij de deur wenkte ik hem. Maar hij sloeg niet eens acht op me. Ik raapte al m`n moed bij elkaar en liep de smidse binnen.
'Heb je wel even tijd, Herman', vroeg ik beleefd.
Hij keek me aan op een manier die boekdelen sprak. Ik voelde me heel klein. Toch krabbelde ik niet terug.
'Ina zegt dat ik het aan jou moet vragen als ik haar wil neuken';, flapte ik er uit.
Herman reageerde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
'Dat heeft ze goed, de slet. Ik sla haar verrot als ze neukt zonder dat ik het goed vind. Die kut is van mij!'
Hij keek me triomfantelijk aan.
'Maar ben jij niet een beetje te jong om te neuken'.
Nu was het mijn beurt om stoer te doen.
'Ik trek me wel tien keer op een dag af. Ik wil m'n pik nu wel eens in een lekkere, geile kut steken.'
'Spuit je al geil?' wilde Herman weten.
Ik wilde hem trots melden dat dat heel zeker het geval was, maar in een flits realiseerde ik me dat het misschien slimmer was om te ontkennen.
'Nee, dat nog niet', zei ik.
Ik zag Herman aarzelen. Toen zei hij: 'Weet je, 'k zal je matsen. Wacht vanavond in het schuurtje achter ons huis. Breng een pakje sigaretten mee. Dat is de prijs. Anders kom je er niet op!'
Herman draaide zich om en ging weer aan het werk.
Ik gloeide van trots. Ik ging neuken en de kut van Ina lekker volspuiten. Had ik die eikel toch mooi een oor aangenaaid en één pakje sigaretten bespaard. Kon ik nog een keer. Want de sigaretten had ik al geregeld, toen Cees me verteld had hoe een en ander zou lopen.


Ik was bloednerveus. Thuis had ik verteld dat ik bij een vriendje zou eten. Hoe moest ik anders verklaren dat ik niet aan tafel zou zitten? Tegen zessen sloop ik het schuurtje bij van der Wal binnen en wachtte tussen de dozen en halfvolle zakken die er stonden. M’n hart klopte in de keel. Na een kwartier wachten hoorde ik voetstappen op het grindpad en daar verscheen Herman. Met een wild gebaar gooide hij de achterdeur open en liet die openstaan. In de keuken zag ik meneer en mevrouw van der Wal samen met Ina aan de tafel zitten. Het waren eenvoudige arbeiderstypen en alledrie hadden ze een fles bier voor zich op tafel staan. M'n ouders zouden het beslist niet goed hebben gevonden dat ik met deze mensen omging, dacht ik onwillekeurig.
Herman greep Ina bij de arm.
'Kom mee', gromde hij.
Mevrouw van der Wal nam een slok bier uit haar fles.
'Ben je weer geil, viezerik', hoorde ik haar zeggen. 'Waarom rag je die geile harde pik van je niet eens lekker bij mij in de kut. Je mag gerust je kloten erin leegschudden.'
Ze spreidde de benen en wreef zonder enige gêne met een hand over haar kruis.
'Ik naai geen vette, ouwe kut als ik een strakke, jonge heb', antwoordde Herman ruw.
'Laat me je pijpen dan', stelde mevrouw van der Wal voor. 'Ik vreet al je geil op'.
Herman reageerde niet. Hij trok Ina aan de arm mee naar de deuropening.
'Pak haar in de reet', riep meneer van der Wal hem achterna. 'Dat is nog strakker. Lekker man! Heb ik ook wel zin in.'
Herman draaide zich naar zijn vader om en hield zijn hand op.
'Kost je twee pakjes', zei hij.
Meneer van der Wal tastte boven z'n hoofd naar een plank aan de wand en pakte twee pakjes shag. Javaanse Jongens zag ik er op staan. Hij wierp ze Herman één voor één toe, die ze behendig opving.
'Ik kom zo wel!' zei hij.
'Vuillak', gromde mevrouw van der Wal.
Herman en Ina kwamen het schuurtje binnen. Met een bruusk gebaar gooide hij haar op de stapel zakken. Pas toen zag hij mij.
'Zo je bent er al', gromde hij.
Kennelijk had Herman een slechte bui. Ik moest uitkijken, dacht ik.
'Laat me je kut zien', grauwde hij tegen z'n zusje. 'Je hebt je niet laten naaien vandaag, hoop ik', voegde hij er dreigend aan toe.
Ina schudde haar hoofd en trok haar rokje in de taille. Ik zag dat ze geen broekje droeg.
'Doe je geile poten wijd'.
Ina spreidde haar dijen zover mogelijk en hief haar heupen naar hem op. Herman stak twee vingers naar binnen en roerde ermee in haar kut. Even schokte Ina met haar heupen.
'Oh ja, doe maar', zuchtte ze.
'Hou je bek', zei Herman. 'Ik controleer alleen even'.
Hij maakte z'n broek open en trok z'n pik naar buiten. Hij stond nog niet eens halfstijf, maar was in mijn ogen nu al onfatsoenlijk groot. Ina had niet overdreven toen ze vertelde dat Herman een grote pik had.
'Maak 'm hard', commandeerde Herman
Ina krabbelde meteen overeind.
'Trekken of pijpen', vroeg ze.
Meteen trof de voet van Herman haar in het kruis. Het kwam niet hard aan, maar het bovenleer van de schoen kletste wel behoorlijk.
'Oh ja, doe maar', kreunde Ina opnieuw en spreidde haar benen zo mogelijk nog verder.
Weer raakte Herman haar tussen de benen en nog eens. Ik zag hoe z'n pik schoksgewijs overeind kwam. Ina sloot haar lippen om z'n stengel en begon met lange halen te pijpen. Kwijl liep haar uit de bek. Zachtjes kneedde ze zijn ballen. De pik van Herman kwam nu snel op sterkte. Het leek me moeilijk voor Ina om haar lippen er omheen te houden. Ik dacht dat haar mondhoeken elk moment zouden kunnen uitscheuren. Maar dat gebeurde niet. En Ina scheen er veel plezier in te hebben. Op een gegeven moment stootte hij Ina van zich af. Ze tuimelde achterover op de stapel zakken.
'Kut open. Ik ga je naaien, vuile slet'.
Ina spreidde opnieuw gewillig haar dijen en tilde haar heupen zo hoog mogelijk op.
'Zeg dat je het graag wilt, geile hoer'.
'Ja, ja', hijgde Ina. 'Doe het! Neuk me met die grote, geile pik van je. Ram hem in m'n kut. Woon me uit. Ik wil je voelen stoten in m'n geile hoerenpruim. Doe dan! Doe dan toch! Laat me niet wachten. Je ziet toch wel dat ik geil ben. Ik ben zo verdomde geil. Neuk me de kut vol met je lekkere vette geil.'
Herman luisterde aandachtig naar de grove taal van z'n zusje en sjorde ondertussen aan z'n grote, dikke lul.
'Ik heb nog niet alles gehoord', zei hij.
'Schiet toch op', jammerde Ina. 'Treiter me niet zo. Steek je pik er in. Neuk me dan. Spuit je geil er bij me in. Maak een kind bij me!'
Dat was kennelijk het wachtwoord. Herman grijnsde.
'Zie je wel. Je weet wel hoe ik het wil hebben. Goed. Je hebt er om gevraagd. Ik ga die geile, gore hoerenkut van je helemaal volkotsen. Net zolang tot je je buik van me vol hebt! Open die kut!'
Herman trok z'n voorhuid strak naar achteren. De dikke eikel kwam natglanzend en blauwpaars te voorschijn. Hij plaatste hem voor het opengehouden kutgat van z'n zus en stootte toe. Ina gaf een gilletje toen de paal in één keer diep haar buik in gleed. En toen Herman hem terughaalde voor een nieuwe stoot schreeuwde ze het uit van geilheid.
'Ja, ja, ja, doe maar. Neuk me maar. Neuk me hard. Neuk me zo hard je kunt, geile neukstier. Doe maar. Oooh, wat lekker.'
Herman ging geweldig op haar tekeer. Bij elke stoot ramde hij haar als het ware de stapel zakken in, maar iedere keer weer hief ze haar heupen geil genietend naar hem op om een nieuwe stoot te ontvangen. Ik stond er als in trance bij. Ook toen Herman grommend op haar bleef liggen en zich leeg spoot.
Zonder zich verder om Ina te bekommeren kroop hij van haar af. Kwam naar me toe en hield zijn hand op. Ik gaf hem het pakje sigaretten.
'Oké', zei hij. 'Jij mag. Je hebt gezien hoe het moet. Ga je gang'.
Ik haalde m'n pik tevoorschijn die keihard was geworden van de voorstelling die ik zojuist had meegemaakt. Ina lag nog wijdbeens achterover. Ik zag het geil van Herman uit haar kut druipen. Ze lachte naar me.
'Kom maar', zei ze.
Ze greep m`n lul vast en trok me tussen haar benen. Met één hand schoof ze me bij haar naar binnen. Met de andere pakte ze me bij de kont.
'Nu moet je stoten', zei ze zacht.
Ze hield me bij de heupen vast en begon me in en uit zich te bewegen. Ondanks dat haar kut behoorlijk was opgerekt door Herman en droop van zijn sperma voelde het heerlijk aan. Toen ik het ritme te pakken had, beukte ik op eigen kracht op haar in, zoals ik Herman had zien doen.
Ina begon opnieuw te kreunen.
'Ja, zo moet het. Je doet het goed. Lekker zo'n kaal pikkie in m'n hoerenkut. Doe maar. Neuk maar! Neuk je lekker klaar!`
'De spanning en haar geile complimentjes zorgden er voor, dat ik al na een stuk of tien stoten klaarkwam. Als een pudding zakte ik op het hitsige lijf van Ina en liet me leeglopen.
'Je spuit, fluisterde Ina in m'n oor. 'Ik voel je pik kloppen. Je spuit je geile zaad in m'n kut. Lekkerrrr...`
Ik bad vurig dat Herman haar niet zou horen, want dan zou hij we op m'n smoel slaan! Gelukkig was dat niet het geval. Hij gaf me een zet met z'n voet.
'Je bent klaar. Donder op nou!'
Ik stond op en stopte m`n lul weg. Ik vroeg me af of ik moest groeten voor ik vertrok, maar Herman hielp me toen hij herhaalde: 'Donder op!'