Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Inbreken

Dit is een verhaal uit de categorie Tieners.
* Een zacht geluid wekte Hans met een ruk uit een diepe droomloze slaap. Wat versuft, maar met een gealarmeerd gevoel, opende hij zijn ogen. Als versteend lag hij in zijn bed, zijn oren waren door de adrenaline stoot supergevoelig, ieder geluid ving hij moeiteloos op. Hij voelde hoe het klamme zweet hem uitbrak. Met zijn donkere ogen probeerde hij de inktzwarte duisternis te doorboren. Weer ving hij het zachte geluid op dat hem gewekt had. Met een schok realiseerde hij zich dat iemand verwoede pogingen deed, om zich geruisloos door het huis voort te bewegen. Zonder enig geluid te maken kwam hij overeind en zwaaide zijn
benen buiten het bed. Voorzichtig stond hij op en liep naar de slaapkamerdeur. Zijn vochtige voeten plakte aan het zeil en maakte voor zijn gevoel een oorverdovend geluid als hij ze van het zeil los trok. Geruisloos opende hij de deur en staarde de gang in. Een flauw zenuwachtig bewegend lichtschijnsel vanaf de beneden verdieping bevestigde zijn vermoedde. Een inbreker!

Hans was een stevige gespierde vrijgezelle man van net in de veertig die zich niet snel liet afschrikken. Deze nieuwe ervaring, ondersteund door de televisie beelden van een inbraak, deden hem echter aarzelen. Twijfelend stond hij half achter zijn deur. Moest hij er op af gaan of niet? De adviezen waren duidelijk! Niet doen, laat ze gaan, het is te gevaarlijk. Al die woorden en goed bedoelde adviezen schoten koortsachtig door zijn hoofd heen. Een flauw schijnsel op de trap ontnamen hem de keus. Hij kon de inbreker niet ontlopen! Nu was de keus waar hij hem zou overmeesteren. Het meest logische was dat te doen op de plaats waar hij nu stond, achter de deur. Het leek een eeuwigheid te duren eer hij de zachte stappen achter de deur hoorde. Langzaam zwaaide de deur open en stapte een donkere schaduw zijn kamer in. Met één ferme stap was hij bij de inbreker. De kracht waarmee hij op hem sprong wierp de inbreker van zijn voeten. Met zijn gezicht voorover viel de inbreker met een schrille geschrokken kreet op het bed. Eer de inbreker zich kon omdraaien zat Hans op hem. Met een snelle beweging draaide Hans een arm op zijn rug. De ijzeren greep maakte ontsnappen onmogelijk.

Met zijn vrije hand knipte Hans het licht aan. Het flauwe schijnsel van zijn nachtlampje vulde de kamer. Verbaast keek Hans naar de persoon die onder hem lag. Hij was er volledig op in gesteld dat hij een man had overmeesterd. Tot zijn verbazing constateerde hij dat het een jonge vrouw was. Hij schatte haar op een jaar of zeventien. Ergens kwam ze hem bekend voor. Haar stem rukte hem weg uit zijn gedachten.

"Auw, laat me los, lul" klonk het angstige.

Hans liet zijn greep op haar arm verslappen en trok haar overeind. Ruw duwde hij haar in de richting van een fauteuil die in een hoek van de kamer stond.

"Zitten!" klonk het bars.

Zonder haar uit het oog te verliezen pakte hij de telefoon om de politie te bellen, ze zou hem niet ontsnappen dacht hij woedend.

"Wat ga je doen?" klonk het nu veel minder zelfverzekerd.

"De politie bellen of denk jij dat je hiermee weg komt?" reageerde hij fel.

Hij nam haar eens goed op terwijl hij haar bars toesprak. Het was inderdaad een mooi jong ding, zijn eerste inschatting van haar leeftijd klopte naar zijn gevoel aardig. Ineens herkende hij haar. Hij had haar al een paar maal eerder in het dorp gezien. Door haar uitdagende gedrag was ze hem toen opgevallen. Ze was ruim 170cm, lang, blond krullend haar een paar stevige ronde tieten en een heerlijk kontje. Nu de eerste schrik uit zijn lichaam was weg getrokken kreeg hij weer aandacht voor andere zaken. Nadenkend bekeek hij haar.

Anne zag dat zijn houding begon te ontspannen. Instinctief maakte ze gebruik van het moment. Veel ervaring had ze niet met mannen, maar als ze er onderuit kon komen met een neukbeurt zou het maar moeten. Tot nu toe had ze het alleen maar met jongens van haar leeftijd gedaan. Echt lekker was het die keren niet geweest, maar alles was beter dan thuis haar vader onder ogen te moeten komen. Het zou buiten het pak slaag, maanden duren eer ze het huis weer uit zou mogen. Ze slikte en drukte haar tieten naar voren, zodat ze nog duidelijker in haar donkere truitje te zien waren en keek toen Hans strak aan.

"Nee niet doen" sprak ze smekend.

Als een volleerd toneelspeelster rolde nu de tranen over haar wangen heen.

"Als mijn vader het hoort slaat hij me verrot" klonk het grof. "Ik wil alles
doen als je me maar laat gaan!".

Hans zag hoe ze haar tieten naar voren drukte en haar trotse houding veranderde in dat van een zielig zwak meisje. Ergens had hij medelijden met haar. Hij lag de hoorn weer neer en keek haar nadenkend aan. Hij begreep dat hij haar volledig in zijn macht had. Dit zou wel eens een unieke kans voor hem kunnen zijn. Welke man van zijn leeftijd kreeg nog de kans om zich op zo'n jong ding uit te leven. Hij was benieuwd wat ze met "alles" bedoelde en hoever ze bereid was te gaan. Voorlopig zou hij het spel met haar meespelen. De politie kon hij altijd nog bellen!

"Alles?" klonk zijn nog steeds barse stem.

Anne knikte zwijgend en keek hem strak aan. Hans slikte even en hakte toen resoluut de knoop door.

"Kleed je uit!" hij kon een lichte trilling in zijn stem niet onderdrukken.

Gespeeld verlegen keek ze hem aan, "je wilt me......?".

Hij knikte, "ja, ik wil je neuken. Wat mij betreft ben je dan van de haak af en kan je gaan en staan waar je wilt, zonder dat dit consequenties voor je heeft".

Anne zuchtte even en stond toen wat verlegen op. Veel zin had ze hier niet in maar als ze zo op deze manier kon gaan, moest het maar. Ze zou zich zo passief mogelijk opstellen, zodat hij er zo min mogelijk lol van zou hebben. Langzaam trok ze haar kleding uit en liet het naast
zich op de grond vallen. Hans keek verlekkerd toe hoe haar volle tieten uit haar kleine bh-tje sprongen. Hij voelde hoe zijn lul met kleine schokjes tot leven kwam. Hij merkte dat ze niet echt onervaren was, daarvoor trok ze haar kleding te makkelijk uit. Hij wist echter ook dat hij in eerste instantie niet te veel van haar moest verwachten. De kans dat ze in paniek zou raken en een keel op zou zetten was zeker aanwezig. Hij moest haar eerst opwarmen en daarna maar bekijken hoe het zou lopen. Toen haar slipje als laatste op de grond viel wees hij met een korte beweging zwijgend naar het bed. Gehoorzaam volgde ze zijn aanwijzingen op. Gelaten ging ze op het bed liggen met haar benen licht gespreid. Hans klauterde op het bed en ging op zijn knieën naast haar zitten. Anne voelde zich wat opgelaten nu ze zo naakt op het bed lag. De enige vreemde die haar eenmalig naakt had gezien was haar vriendje geweest. Ze huiverde toen ze voelde hoe zijn vingers zacht over haar vlakke buik gleden. Een rilling rolde over haar rug. Als vanzelf voelde ze hoe haar tepels hard werden. Hans nam haar eens goed op. Haar huid was zijdezacht en heerlijk strak. Haar grote ronde tieten werden gesierd door een paar donkere grote tepels, wat lichte blonde haartjes sierde haar kutje. Hans voelde dat zijn lul nu keihard was geworden en een behoorlijke bobbel in zijn shorts veroorzaakte. Hij boog zich licht naar voren en liet het puntje van zijn tong over haar tepel heen glijden minuten lang bewerkte hij om en om haar opgezwollen tepels. Ze onderdrukte een licht kreetje van genot. Hans merkte dat haar ademhaling oppervlakkiger en gejaagder werd. Nu was het tijd om een klein stapje verder met haar te gaan. Heel bewust was hij van haar kutje afgebleven en had hij zich volledig op haar tieten geconcentreerd.

Haar tepels waren door zijn subtiele behandeling bijna pijnlijk hard geworden. Een opkomend gevoel van opwinding kon ze niet onderdrukken. Dit was heel anders dan met haar vriendjes, daar was het altijd snel en vlug alsof ze geen tijd en aandacht voor haar hadden. Deze man was nu al minuten met haar tieten bezig. Steeds als zijn tong over haar tepels gleed voelde ze een vreemd plezierig getintel in haar onderbuik. Langzaam nam de opwinding bezit van haar jonge lichaam.

"Aaahhhh....," kreunde ze onvrijwillig.

Onbedoeld slaakte ze een licht genotvol kreetje toen hij ineens een tepel in zijn mond nam en er zacht op zoog. Zijn tong dartelde om de dikke tepel heen. Anne had even het gevoel dat ze explodeerde. De hand van Hans die plat op haar buik lag, schoof hij langzaam naar beneden tot hij haar schaamhaar voelde. Om en om bewerkte hij haar opgezwollen tepels tot ze het gevoel had dat ze gek werd. Haar hele bedoeling om alles passief te laten gebeuren, was ze vergeten. De golven vol genot die door haar lichaam heen joegen, waren een sterkere drijfveer dan haar trots.

"Toe...toe pak me tieten... ohhhhh wat lekkerrrrr.....,” moedigde ze hem aan.

Ze kreunde nu onbevangen. Heel bewust opende ze langzaam haar benen, het moment waar Hans op had gewacht.

Langzaam schoof hij zijn hand over haar kutje heen. Anne reageerde volledig instinctief. Toen ze zijn hand over haar kutje voelde glijden wipte ze met haar heupen omhoog om zo haar kutje tegen zijn warme hand aan te drukken. Hans gromde tevreden, hij had haar weerstand gebroken. Langzaam gleed zijn mond van haar tepel af en al likken en zoenend
werkte hij zich naar beneden.

Anne hield haar adem in hij zou toch niet......? Nog nooit had iemand haar daar geli.......
"Oohh...God....jaaaaaahhhaaaa....pak me, pak meeee..... ".

Plagend gleed zijn tong over haar volle schaamlippen heen. Ze reageerde furieus op zijn aanraking. Wild schokkend drukte ze haar kutje tegen zijn mond aan. Het zacht zilte vocht smaakte voor hem als pure nectar. Kronkelend gleed zijn tong tussen haar lipjes.

"Jaaaa...toeee....toeeeee ga dooorrrrr.......lik me kut.....," kermde ze heet.

Dit gevoel was volkomen nieuw voor haar en joegen haar tot ongekende hoogte op.
Doelbewust vond zijn tong haar klitje. Op hetzelfde moment dat zijn tong haar knopje raakte schoof hij langzaam een vinger haar kutje binnen. Anne had het gevoel dat ze gek werd. Haar hele lichaam leek getransformeerd in één enorm genotscentrum. Zijn vinger was de druppel. Met haar hand drukte ze hem stevig tegen haar kutje aan. Het genot kwam
in golven die elkaar steeds sneller en sneller opvolgde tot het zich aaneen weefde tot een langgerekte explosie vol genot. Met een schrille kreek kwam ze klaar.

"Aaahhhhhhh..... verdommeeee.....ik kom, ik kommmmm.... ooohhhhhh..... Jezusssss........." klonk het grof.

Wild schokkend en kronkelend lag ze half onder hem. Een golf van haar vocht spoelde in zijn mond. Gretig slikte hij het vocht door. Het leek een eeuwigheid te duren eer haar lichaam tot rust kwam. Met een gezicht dat glom van haar vocht kwam Hans overeind en schoof zijn shorts naar beneden. Een druppel voorvocht sierde zijn machtige eikel. Haar gezicht was rood gekleurd van opwinding. Gelukzalig keek ze hem aan.

"Verdomme je maakt me compleet gek. Ik wist niet dat dit zo lekker kon zijn!" sprak ze zacht met schorre stem.

Glimlachend manoeuvreerde hij zich op zijn knieën tussen haar wijd gespreide benen. Hans pakte zijn lul in zijn hand en liet zijn eikel door haar spleetje heen glijden. Anne kreunde zacht.

"Jaaaa...neuk me, schuif je lul in me kut...," klonk het verlangend.

Plagend haalde hij zijn lul nog een paar maal door haar opgezwollen spleetje heen. Rustig drukte hij uiteindelijk zijn lul tegen haar hete grotje aan. Tergend langzaam schoof hij zijn lul centimeter voor centimeter in haar krappe hete kutje.

"Oohhh...ja toe maar pak me kut, neuk me toeeee........" snikte ze het uit.

Haar schaamlippen kronkelden zich bevallig om de binnendringende staaf heen. Anne had het gevoel dat hij haar volledig vulde. Veel had ze niet nodig dit gevoel overweldigde haar volkomen. Rustig trok hij zich weer een stukje terug om vervolgens zijn lul weer iets verder in haar te schuiven. Op het moment dat zijn ballen tegen haar kontje aan drukte kwam ze de eerste keer op zijn lul klaar.

"Godddd...jaaaaa...neuk me, neuk me...snellerrrr, snelleeerrrrr ik kommmmmmm neuk me kut....neuk me....oooooohhhhhhh...," jammerde ze.

Hans bleef doodstil zitten en keek met een geile blik in zijn ogen toe hoe het meisje hem probeerde op te zwepen. Zijn handen dwarrelde over haar lichaam om uiteindelijk haar tieten in zijn grote handen te nemen. Haar spastisch schokkende lichaam kwam langzaam tot rust precies op het moment dat Hans begon te bewegen. Hij trok zich zo ver terug dat alleen het puntje van zijn eikel nog in haar zat om vervolgens zijn lul langzaam weer in haar soppende kutje te schuiven. Zonder enige variatie in zijn slagen aan te brengen neukte hij haar. Anne had haar benen opgetrokken en achter zijn rug geklemd om hem nog dieper in zich te voelen bewegen.

"Neuk me...oohhhhh.... Jezussss.... jaaaaa......ga dooorrrrrr vul me kuttt....." zweepte ze hem op.

Hans voelde hoe zijn ballen langzaam het kookpunt naderde. Ze was zo krap en heet dat hij dit niet lang kon volhouden. Onbewust werden zijn slagen sneller en korter. Anne voelde het genot weer in alle hevigheid terug komen.

"Komt het" brulde Hans toen hij het niet langer kon tegen houden.

"Jaaaa....spuittt....spuittttt me volll...vul me kutjeee....ik kom weerrrrrrr... ooohhhhhh.........." moedigde ze hem aan.

Bij de eerste straal zaad kwam ze klaar. Ze voelde hoe straal na straal van zijn hete zaad diep in haar buik spuiten. Het gevoel was onbeschrijfelijk. Uitgeput liet Hans zich voorover op haar vallen. Minuten bleven ze zo liggen. Anne voelde hoe zijn verslappende lul langzaam uit haar kutje gleed. Zijn zaad droop uit haar kutje haar bilnaad in. Zoals nu had ze zich nog
nooit gevoeld. Hij rolde zich van haar af en ging op zijn rug naast haar liggen.
Volkomen voldaan kroop ze dicht tegen hem aan. Een tevreden gelukzalige glimlach sierde haar gelaat.

"Hans? Mag ik morgen weer komen inbreken" klonk het ondeugend.

Hans lachte hard op. Hij had zich iets heel heets en ordinairs op zijn hals gehaald.