Advertenties / Onze sponsors Geen ads!


Inwijding Van Merrie - 7

Dit is een verhaal uit de categorie Extreem.
Piercings

Merrie rekt zich uit. Uit een bovenlicht valt daglicht op de zwarte muren en op het rode zeil in de vloer van de kamer. Opeens schiet Merrie overeind. “Waar ben ik?” vraagt ze zich hardop af. Dan herinnert ze zich de gebeurtenissen van de vorige avond weer. Ze trekt te dekens van zich af en bekijkt zichzelf. Overal op haar borsten, buik, kutje en dijen ziet ze de donkerrode, zwarte en bruine vlekjes die de diverse instrumenten gisteren op haar lijf hebben achtergelaten. Merrie staat op. Ze doet het licht boven de spiegel aan en bekijkt ook haar rug, haar billen en de achterkant van haar dijen. Vooral de strepen op haar billen zijn heel donker gekleurd. Ze herinnert zich haar afspraak met haar vriendje Theunis de volgende week. “Dat gaat mooi niet door, Teuntje, je krijgt me zo niet te zien”, zegt ze.

“Wie krijgt je niet te zien?” In de deuropening staat Hangs. “O, niemand.” Hangs loopt naar Merrie toe en trekt haar hoofd achterover aan haar staartje. “Wie krijgt je niet te zien?” vraagt hij nu dreigend. Hij kijkt haar diep in haar ogen. “Mijn vriendje, Theunis!” “Wacht maar tot ik straks met je klaar ben” zegt Hangs. Hij geeft haar een vel papier en een pen. “Hier, schrijf zijn naam en adres op”. Merrie durft niet anders dan te gehoorzamen. Hangs kijkt haar boos aan en bergt het papier op in zijn koffertje.

“Goedemorgen, schone slaapster” Ook Tobias en Sin komen binnen. Tobias draagt een zak vol broodjes. Sin heeft een volle kan koffie en bekers bij zich. Ze strompelt een beetje. “Wat is er met je?” vraagt Merrie. “O, dat komt van vannacht. Tanimoto-san en Meester Hangs hebben mijn voetzolen geslagen. Bij wijze van afscheid heeft Tanimoto-San ook naalden onder mijn teennagels gestoken. Hij heeft zich vanmorgen vroeg met een taxi laten ophalen en de eerste vlucht naar Tokyo genomen.” Kom nu maar mee, zegt Tobias. Eerst gaan we ontbijten.”

Zwijgend eten ze in de bar van Huize Doma. Merrie is als enige naakt. Maar ze heeft het niet koud. Ook schaamt ze zich niet. Ze weet waarom ze hier is en ze heeft het gevoel dat ze de mensen met wie ze aan de bar zit al heel lang kent. Ze verorbert vier verse broodjes en drinkt drie koppen hete, zwarte koffie. “Hier, neem dit maar vast. Het helpt niet echt wanneer de naalden in je vlees gaan en de ringetjes en haltertjes geplaatst worden. Maar het werkt wel tegen de napijn.” Hangs geeft Merrie drie paracetamol tabletten die ze wegspoelt met de laatste koffie. Merrie krijgt een dof gevoel in haar buik. Ze wordt bang. Even denkt ze dat ze het liefst zou weglopen. Maar eigenlijk is ze ook wel nieuwsgierig.

Dan spreekt Hangs. “OK meisje, genoeg gegeten en gezeten. Kom mee.” Ze lopen terug naar de folterkamer met de zwarte muren. “Tijd voor de laatste behandeling van je inwijding. Je krijgt deze behandeling van mij, je Meester. Sin helpt me een handje. Op het laatst zal Tobias zijn favoriete instrument hanteren”. “O Meester Hangs, ik weet niet of dat wel gaat. Mijn kontgaatje doet nog zo’n pijn!” roept Merrie. “Ha, mijn kleine geile Merrie, is dat het enige waaraan je kunt denken? Je mocht willen dat je er zo vanaf komt! Tobias, laat haar je favoriete instrument eens zien.” Tobias loopt naar de vitrinekast met de dildo’s. Hij pakt een sleutel uit zijn zak en maakt het deurtje aan de onderkant van de kast open. Hij toont een soort tang die netjes in een transparante verpakking zit. Op de tang zit aan de ene kant van de bek een wieltje met uitstekende cilindertjes. Elk volgend cilindertje is dikker dan het vorige.

“Kijk eens meissie, mijn favoriete instrument” zegt Tobias. “Hiermee maakte ik vroeger gaatjes in een riem als die te wijd was. Ik maak er nog steeds mooie, ronde gaatjes mee.” Merrie voelt een golf van misselijkheid opkomen en rent naar de deur. Daar staat Mr. Hangs. “Strippenkaart en enkele reis dan maar? Ook op zondag rijden er bussen en gaat er wel een trein naar Leeuwarden!” Merrie rent naar de wastafel en kokhalst. Er komt alleen wat slijm. Haar maag krimpt samen. Met moeite houdt ze haar ontbijt binnen. Ze spoelt haar gezicht af en haalt diep adem. “Nou, wat wordt het?” bijt Hangs haar toe. “Kniel voor hem en kies” fluistert Sin zachtjes in Merries oor. Merrie knielt diep op de grond voor haar Meester. Tranen staan in haar ogen. Als ze overeind komt, kijkt ze Hem aan. “Ik wil U waardig zijn, Meester Hangs. Ik wil mijn inwijding helemaal ondergaan. Doet U met mij wat U wilt. Als ik het waard ben, zou ik na mijn inwijding graag door U worden teruggebracht naar Leeuwarden.” “We zullen zien”, zegt Hangs. “Fixeer haar op de stoel.”

Sin bindt Merries handen en armen strak vast op de stoel die in het midden van de kamer staat. Dan word haar benen wijd met riemen vastgezet in de klemmen van de gynaecologenstoel. Haar buik wordt heel strak tegen de rugleuning van de stoel gebonden. Ook vlak onder en boven haar borstjes wordt touw om haar lijf gewikkeld. Het is veel en het zit strak. Hangs kietelt Merries ribben. Ze giechelt en probeert het te ontwijken. Maar ze kan geen kant op. “Ze zit wel vast. Ik zal maar stoppen met kietelen, anders pist ze nog op onze mooie stoel”. Hangs grinnikt.

Merrie krijgt een blinddoek voor. Een prop wordt in haar mond geduwd en met een riempje vastgezet. Ze wordt in haar tepels geknepen. Eerst voelt het wel lekker, daarna begint het steeds meer pijn te doen. Ze voelt een koude vloeistof op haar tepels. Ze ruikt alcohol en een vage geur van rubber. Ze wordt nu heel hard aan haar linkertepel getrokken. Ze hoort het scheuren van een papiertje vlakbij. Voordat ze kan nadenken voelt ze de eerste naald in haar linkertepel prikken. Het doet pijn, vooral als de naald daarna aan de andere kant van de tepel naar buiten geduwd wordt. Eigenlijk gaat het allemaal heel snel. Ze hoort weer het scheuren van een papiertje en haar rechtertepel wordt maximaal uitgerekt. Merrie voelt de naald er dwars doorheen gaan. Ze kreunt zachtjes en lang. “Zo, die gaatjes zitten mooi diep. Net aan de onderkant, tegen de rand van de tepelhofjes. Mooi plekje voor deze dunne haltertjes.”

Hangs prikt een zilverkleurig staafje in de opening van de naald die door Merries linkertepel gestoken is. “Zo, nu even op de prop bijten.” Merrie kreunt terwijl het staafje de plaats van de naald inneemt die wordt teruggetrokken. Aan de ene kant van het staafje zit een bolletje. Hangs schroeft ook een bolletje aan de andere kant van het staafje. “Heel goed, nu de rechterkant.” Merrie kreunt opnieuw terwijl ook haar rechtertepel voorzien wordt van een kleine halterpiercing. “Maak haar maar even schoon. Daarna mag ze zichzelf even bekijken.” Enkele druppeltjes bloed worden zachtjes door Sin van Merries borsten, buik en dijen geveegd met een vochtig washandje. De blinddoek gaat af en ze bekijkt zichzelf. “Mooi?” Merrie kan niets zeggen. Ze kreunt en knikt.

“OK, volgende fase. Kantel haar.” De stoel, met Merrie zodanig vastgebonden dat ze haar armen, benen en romp niet kan bewegen, kantelt achterover. “Kleed je uit en kom maar hier, Sin. Bef haar kleine doosje maar.” Sin doet wat haar gezegd wordt. Ze strompelt naar Merrie toe en likt haar kutje uit. Met de punt van haar ervaren tong draait Sin daarna cirkeltjes om de kleine kittelaar van het jonge meisje. Merrie voelt haar gewonde tepels kloppen, maar ze wordt toch opgewonden Sin trekt zich steeds plagerig terug, net voordat Merrie kan klaarkomen. Merrie wil haar nu kleddernatte doosje naar de mond van Sin toe bewegen. Maar de touwen houden haar tegen. “Lik haar kutje en haar reetgaatje uit.” Het voelt rauw aan. Zo smaakt het ook, vindt Sin, die opgewonden en raakt. Sin begint zichzelf te vingeren.

“Kom er maar bij, Tobias. De dames kunnen weer eens niet wachten”. Tobias trekt zijn broek en hemd uit en steekt zonder omhaal zijn harde pik in de natte kut van de voorovergebogen rijpe vrouw. Sin kreunt. “Zo, ouwe muts, had je het nodig?” Hangs pakt een kleine vibrator en laat daarmee om beurten de harde puntjes van Merries tepels trillen. Het stekende gevoel daaronder wordt erger, maar het bloeden bij de haltertjes is gestopt. Dan zet Hangs de vibrator op de hoogste stand. Hij duwt die tegen de venusheuvel, net boven de kittelaar van Merrie. Merrie probeert de vibrator tegen haar klitje te manoeuvreren. Dat lukt maar matig. Langzaam beweegt Hangs de vibrator omlaag, hem stevig tegen Merrie aan houdend. Merrie begint te schokken. Ze denkt: “O jaah, Meester, mag ik, alsjeblieft, KLAARKOMEN nu?” Maar uit haar volgepropte mond klinkt alleen gekreun. Haar Meester schudt meewarig zijn hoofd. Weer trekt hij net op tijd de vibrator terug. Merrie is wanhopig geil, maar wat kan ze doen?

“Sin, zuig haar naar binnen en gebruik je tanden op haar schaamlippen.” Sin reageert niet snel genoeg in de ogen van Mr. Hangs, die ineens een dikke naald tussen zijn vingers heeft en deze met een vloeiende beweging in het vlees van haar linkerbil laat glijden. “Pak haar goed van achteren, Tobias.” De forse pik van Tobias wordt tegen het reetgaatje van Sin gezet en een heel klein stukje naar binnen geduwd. De volgende naald verdwijnt in Sins rechterbil. “Zo meisjes, nu mogen jullie klaarkomen.” Hangs trekt de naalden tegelijkertijd uit Sins billen en duwt ze een klein stukje verderop ruw weer in het vlees. Hij herhaalt dit nog eens. En nog eens. Uit de gaatjes vloeit hier en daar een drupje bloed. Tobias houdt het niet meer. Hij stoot grommend door en zijn spuitende lul breekt in een keer de weerstand van Sins verrassend strakke kontgaatje. De rijpe vrouw bijt hard in de schaamlippen van Merrie en begint schokkend klaar te komen onder de druk van haar eigen vingers. Merrie voelt de vibrator opeens midden op haar klitje. Door de pijn in haar tepels en haar schaamlippen heen voelt ze toch de golven van het orgasme opkomen. “Nnngggaaaoooaahh!” klinkt het diep uit de keel van de klaarkomende Merrie. “Je haalt me de woorden uit de mond, meisje”, zegt Tobias die inmiddels weer wat bij zinnen is gekomen. De pik van Tobias glipt uit Sins openstaande kontgat. De scheet van Sin die daarop volgt, gaat vergezeld van een grijzig glimmend kwakje sperma dat langzaam haar kut in loopt. Iedereen moet lachen. “Laten jullie mij nu maar even alleen met de jongedame” zegt Hangs. Tobias trekt de naalden uit de kont van Sin en ruimt die netjes Hij neemt haar mee uit de kamer om te douchen.

Merrie blijft alleen achter met Hangs. Ze is nog steeds achterover vastgebonden op de stoel. Ze is fijn klaargekomen, maar ze voelt toch wat pijn. Een zeurend gevoel onder haar tepels waar de haltertjes zijn aangebracht en in haar schaamlippen waar Sin haar zonet gezogen en gebeten heeft. Ze voelt een prikkende vloeistof op haar kutje. De tranen springen in haar ogen. Ze ruikt weer de alcohol en ziet dat haar Meester schone handschoenen aandoet. Hangs pakt dan een fotoklem uit de kast en zet die op haar nog gezwollen klitje. Aan de klem wordt een stuk dun touw en een klein gewichtje vastgemaakt. Hij houdt het touw vlak bij de klem vast aan een kant en slingert de andere kant van het touw over de hoge balk die dwars door de kamer loopt. Hij laat het touw los. Merries pijnlijk klitje wordt iets naar voren getrokken door het gewichtje. Hangs pakt een groter gewichtje en maakt dat ook aan het touw vast. De kittelaar van Merrie is nu ver uitgerekt en ze hapt naar adem.

Hangs pakt een dikke naald uit de steriele verpakking en kijkt zijn jonge slavin aan. “Daar ga je meisje, stil zijn nu.” Eerst voelt Merrie hoe haar linker kleine schaamlip wordt uitgerekt en wordt doorgeprikt. Al snel volgt de rechter schaamlip en nemen twee kleine, parmantige ringetjes de plaats in van de naalden. Merrie voelt er weinig van. Al haar aandacht gaat naar haar afgeknelde en uitgerekte klitje. Hangs maakt de ringetjes vast door er kleine zilveren bolletjes tussen te wriemelen en pakt weer een naald. Hij houdt een kurk aan de ene kant van de kittelaar van het meisje en duwt de dikke naald in de kurk, dwars door de basis van de kittelaar van zijn jonge slavin. Het meisje kreunt, knijpt haar ogen dicht, slaat haar hoofd een paar keer achterover tegen de leuning van de gynaecologenstoel en valt flauw. De naald wordt voorzichtig uit de kurk gehaald en ook door de basis van haar kittelaar wordt een ringetje geduwd door de naald langzaam terug te trekken. Hangs ze het bolletje in dit laatste ringetje vast en maakt de gewichtjes los van het touw. Hij pakt de klem beet en trekt die zachtjes open. Merrie begint bij te komen. Ze voelt een brandende, stekende pijn in haar kittelaar. Hangs inspecteert de bovenkat van Merries vagina. De drie kleine zilveren ringetjes zitten vlak bij elkaar. Er is bijna geen bloed gevloeid. Merrie ziet de tevreden blik van Hangs. Het doet pijn, maar het is gelukt!